HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista avagy Longhorn

#1001 Felhasználó inaktív   stephano_evb 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:10

elvileg már meg kellett volna kapnunk az Invitation ID-t?

#1002 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:40

Idézet: stephano_evb - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 18:10

elvileg már meg kellett volna kapnunk az Invitation ID-t?

Vasarnapot mondtak, addig nyugi es ne offold szet a topicot se te se mas. Relax.

#1003 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 21:11

Bek*pta az  M$ :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1004 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 22:00

Idézet: Asker - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 22:11

Kissé Színes Mai Bulvár-szagú a cikk :D. Ez a tipikus "Kis híján százezren haltak meg vonatbalesetben!!!!!!! (de szerencsére a vonatokat úgy építették, hogy ne robbanjanak fel egyből, ha meleg van a kazánban) :D

#1005 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 22:45

Idézet: Asker - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:11

Amúgy ez nem kifejezetten a Vista-t érinti, mivel az MSH ugyanúgy elérhető lesz XP-re is és Win2K3-ra is, én pl már jó pár hónapja tesztelem XP-n. Különben nagyon király a shell a gyermekbetegségek ellenére. Tényleg teljesen UNIX-szerű, erősen dotnet-es (C# rulzik) beütéssel.
Kép

#1006 Felhasználó inaktív   creE! 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 23:32

Nah felraktam másodszor is Vistat,valamivel több tapasztalattal..Mostmár szépen megy.../p4 2.8gh Prescott 512-400mhz Samsung/ Csak kicsit kevés neki a ram,de azért szépen megy:))
A daemon tools működésképtelenségére van már valakinek 5lete? Haver mondta,h lehet silent installt is csinálni daemonban...??

#1007 Felhasználó inaktív   balys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 09:40

Szasztok nekem egy kis problémám.
Hállózatik kártyahoz nem találok drivert 3Com940
Ha tudtok akkor segítsetek hogy hogyan tovább.

#1008 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 10:26

Felraktam, nagyon király oprendszer, és nagyon szép is. Régebben is szerettem skinezni amit csak lehetett, de ez már régen túlmutat a szkinezésen a vizuális effektekkel..
A 2d-s felülete gyorsabb mint az xp sokkal, még a programok is 2x olyan sebességgel települnek, a lemezműveleti teljesítmény nem semmi. Az xp-s particiómra régebben felrakott nfsu2 is simán futott alatta, csak el kellett indítani. Úgy érzem hirtelen, hogy van értelme annak a vasnak amit nyomok egész nap, valaki megmondhatná miért van az, hogy az xp egy 100x100 pixeles ablak halványításába is belelassul, ha olyanja van, ez pedig olyan, hogy minden áttetsző, izeg-mozog, mégis gyors. :confused:
Semmi ilyen bénaságot nem találtam, mint a 64-bites xpnél, hogy alig megy rajta valami applikáció, driver sehol, nna azt levágtam nagyon gyorsan a gépről.. :broáf:
Ez egy drivert nem talált: realtek ac97, de felment az xp-s driver könnyedén. :)

#1009 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 10:27

Idézet: creE! - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 0:32

Nah felraktam másodszor is Vistat,valamivel több tapasztalattal..Mostmár szépen megy.../p4 2.8gh Prescott 512-400mhz Samsung/ Csak kicsit kevés neki a ram,de azért szépen megy:))
A daemon tools működésképtelenségére van már valakinek 5lete? Haver mondta,h lehet silent installt is csinálni daemonban...??

Nekem simán felment a dt.  :rolleyes:

#1010 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:13

Idézet: deuce - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 11:26

Úgy érzem hirtelen, hogy van értelme annak a vasnak amit nyomok egész nap, valaki megmondhatná miért van az, hogy az xp egy 100x100 pixeles ablak halványításába is belelassul, ha olyanja van, ez pedig olyan, hogy minden áttetsző, izeg-mozog, mégis gyors. :confused:

most lesznek kihasználva a dx9-es kártyák desktop szinten. megaztán hogy fog húzni másfél év múlva az akkori hardvereken. :)

Hát mer az xp :), a vistában ezek szerint ezt is kijavították...
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#1011 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:54

Na igen, de ha vkinek nincs DX9-es kártyája, az szívni fog? Mert manapság egy jó DX9-es VGA nem olcsó mulatság.  :rolleyes:
Kép

#1012 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:56

Idézet: Martin - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 12:13

most lesznek kihasználva a dx9-es kártyák desktop szinten. megaztán hogy fog húzni másfél év múlva az akkori hardvereken. :)

Hát mer az xp :), a vistában ezek szerint ezt is kijavították...

Ebből is látszik, hogy a nagy hardverfejlődésnek igen csekély értelme van néha, különösen, ha egy optimizálatlan kódra veszi az ember a 100ezres vga-t...

#1013 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:56

Na majd meglátjuk, ha végre eljutok odáig, hogy tesztelhetem. Még bőven újítás előtt állok, úgyhogy hamarosan kiderül mit mutat az összkép 1,3 as cerkával meg Radeon 9000-el :)
.: The day the whole world went away. :.

#1014 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 11:58

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 12:54

Na igen, de ha vkinek nincs DX9-es kártyája, az szívni fog? Mert manapság egy jó DX9-es VGA nem olcsó mulatság.  :rolleyes:

Huszon1-2ezerért vettem egy radeon 9800pro-t valamelyik nap, szerintem az nem pénz, amíg egyesek házra/tápra költenek ennyit. Igazából még 2001-2002ben is Matrox g400-am volt, sohasem költöttem vga-ra, de most látom, hogy érdemes volt venni egy értelmes középkategóriás karit. :)

#1015 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 14:13

LOL, igen, és neked milyen tápod van? Codegen?

egyébként 20ezerért 9800pro? hol?

ja.. és a beta 1hez nem kell DX9. GF3-on is műxik az Aero.
JóSebesség

#1016 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 14:45

Idézet: balys - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 10:40

Szasztok nekem egy kis problémám.
Hállózatik kártyahoz nem találok drivert 3Com940
Ha tudtok akkor segítsetek hogy hogyan tovább.

Töltsd le az ASUS oldaláról az XP-set, azt megeszi!
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1017 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 15:00

'NTLDR missing' - ez ismerős 3-4 éve a az xp 5.2600 beta1 ből :]

nem tud valaki küldeni nekem egy x64-es vista ntldr-t ?  :D

mert sikerült kinyírnom, most nem butul és ugyanúgy a ntldr-t hiányolja, annyit fejlődve a 4 éves xp-hez képest, hogy jogosan nem találja mert tényleg nincso ott az xp meg akkor is képes jajgatni ha ottvanaz...    :D  :rolleyes:  :think:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#1018 Felhasználó inaktív   mr_knight 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 16:57

sziasztok !

Felsikerült rakni a hawer gépére a "Vista"-t  :cool: ! 1.33-as Thunderbird-ös proci, 256 mb ram, GeF 2 64-es kártya a konfigja. Mikor BOOTol a gép beraktam a lemezt megvártam míg bejön a telepítő kép, utána az egér úgyakadozott, mint a halál..... nemlehetett rendesen mozgatni ! Viszont a Vista is akadozott vele együtt  :reklamacio: ! Nagynehezen feltelepítette 5 óra alatt, úgy ,hogy közben az egeret ha megmozdítottam akkor továbbra is akadt.....  :eek: ! Utána indul az OP rendszer és mikor tölti befelé a rendszer alkalmazásokat mindenféle terminál vagy tökömtudja mit..... akkor nem akadozik se az egér se az oprendszer szval ugy tölti be mint a villám !! viszont mikor előbukkan a tálca és a grafikai cuccok akkor megint elkezdi a 2 másodperces akadozást  :mad:  !! És arra is rájöttem, hogyha leterhelem valami winyós vagy egyéb dologgal akkor működik  az egér kb 10 másodpercig rendesen !! Van még1 problémám is az viszont a saját gépemmel van ! :( Elsem indul az install addig eljut hogy a BOOTolásnál elindítja a lemezt elkezd tölteni az a CSÍK fölötte a "Longhorn" felirattal meg a többivel utána megál a csík és kb 5 másodpercenként ugrik egyett  szval nem folyamatosan tölt az a csík, kb 5 ugrás után fekete képernyő és ennyi, megáll és nem válaszol semmit.......  :mad:  :(  !!!! sztetek mi lehet a probléma ??  :think:

Leírom azt is hogy mi van a gépemben: Gigabyte GA-7VAX,,,,AMD ATHLON 2000+ (nemhuzom),,,, 2*256 ram,,,,GeCube 9550 GE(9600PRO),,,,SoundBlaster 128-as hangkártya 2.0-ás (régi, de jól müxik kb 2 éves),,,,,, 60GBos MAXTOR (2mb cache) winyó + 120GBos MAXTOR (8mb cache),,,,,egy SURECOM PCI-os hálókártya,,,,PIO 108-as DVD-ÍRÓ,,,,,, <<KB ENNYI>> + integrált alaplapi AC'97-es hangkari ami a BIOSban levan tiltva

Valaki ha tud akkor TIPPEKet illetve a TANÁCSOT szívesen veszem !!!

Ui.: Köszönöm, előre is...... !!!

Szerkesztette: mr_knight 2005. 08. 05. 16:59 -kor

>>AMD 2000+, 2*256RAM, 9600 PRO<<

#1019 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 00:26

Idézet: mr_knight - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 15:57

sziasztok !

Felsikerült rakni a hawer gépére a "Vista"-t  :cool: ! 1.33-as Thunderbird-ös proci, 256 mb ram, GeF 2 64-es kártya a konfigja. Mikor BOOTol a gép beraktam a lemezt megvártam míg bejön a telepítő kép, utána az egér úgyakadozott, mint a halál..... nemlehetett rendesen mozgatni ! Viszont a Vista is akadozott vele együtt  :reklamacio: ! Nagynehezen feltelepítette 5 óra alatt, úgy ,hogy közben az egeret ha megmozdítottam akkor továbbra is akadt.....  :eek: ! Utána indul az OP rendszer és mikor tölti befelé a rendszer alkalmazásokat mindenféle terminál vagy tökömtudja mit..... akkor nem akadozik se az egér se az oprendszer szval ugy tölti be mint a villám !! viszont mikor előbukkan a tálca és a grafikai cuccok akkor megint elkezdi a 2 másodperces akadozást  :mad:  !! És arra is rájöttem, hogyha leterhelem valami winyós vagy egyéb dologgal akkor működik  az egér kb 10 másodpercig rendesen !! Van még1 problémám is az viszont a saját gépemmel van ! :( Elsem indul az install addig eljut hogy a BOOTolásnál elindítja a lemezt elkezd tölteni az a CSÍK fölötte a "Longhorn" felirattal meg a többivel utána megál a csík és kb 5 másodpercenként ugrik egyett  szval nem folyamatosan tölt az a csík, kb 5 ugrás után fekete képernyő és ennyi, megáll és nem válaszol semmit.......  :mad:  :(  !!!! sztetek mi lehet a probléma ??  :think:

Leírom azt is hogy mi van a gépemben: Gigabyte GA-7VAX,,,,AMD ATHLON 2000+ (nemhuzom),,,, 2*256 ram,,,,GeCube 9550 GE(9600PRO),,,,SoundBlaster 128-as hangkártya 2.0-ás (régi, de jól müxik kb 2 éves),,,,,, 60GBos MAXTOR (2mb cache) winyó + 120GBos MAXTOR (8mb cache),,,,,egy SURECOM PCI-os hálókártya,,,,PIO 108-as DVD-ÍRÓ,,,,,, <<KB ENNYI>> + integrált alaplapi AC'97-es hangkari ami a BIOSban levan tiltva

Valaki ha tud akkor TIPPEKet illetve a TANÁCSOT szívesen veszem !!!

Ui.: Köszönöm, előre is...... !!!

Lehet egy indiszkrét kérdésem?

Az előző hozzászóláodat mennyire illuminált állapotban írtad?

Vagy default ilyen vagy?

:D
Kép

#1020 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 00:34

Meg kellene nézni a task managerben, hogy mi fogja a prociit?

Szerkesztette: Martin 2005. 08. 06. 00:38 -kor

CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.