Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 0:41
Ohh nagy GyorgyMS bocsanat, hogy en a megatalkodott aki atallt a sotet oldalra 13 ev szivas utan, meg mertem szolalni. N.............?(es az se erdekel ha ezert ki leszek bannolva) mar komolyan ugy erzem,hogy nekem kell allandoan meghunyaszkodnom, meg nem mondhatok semmit azert ami az alairasomban van. vicc ez az egesz.
semmivel sem bántottalak, szóval nem értem. megkértelek arra, hogy ne flame-elj. A hozzászólásaid szinte teljes egésze arra ment ki, hogy a Vista-t (nem titkoltan) a Mac-kel hasonlítgasd össze (először valóban ion hatására, de utána mindig ráfogtad, hogy nem te kezdted. Ok, de folytattad.)
Ezt a topicot azoknak a felhasználóknak szánta a topicnyitó (gondolom) akik érdeklődnek a rendszer után (természetesen ez Te is lehetsz, megintcsak 0 diszkrimináció). De ebbe nem fér bele a "hehe ezt már macen rég megoldották, meg arra sosincs vírus, stb)(lehet, hogy picit túloztam most, de a lényeget érted)
Persze az OS X topicba mindenki johet fikazni, aki meg eleteben nem is latott Mac et, nemhogy hasznalta volna, egy szava nem lehet az embernek, mert mi ugyebar hulyek es elfogultak vagyunk. Persze persze...
hát elfogultnak valóban elfogult vagy.
updated to reflect origin changes
Szerkesztette: Gyorgym_ms 2005. 08. 17. 00:08 -kor

Súgó
A téma zárva.