Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 22:15
azert csak magyarazd el!
az ieben egyebkent mar regota van tabbed browsing... ha probaltad a pistad, te magad is lathattad.
egyebkent mar akkor is volt hozza ilyen addon, amikor a safari meg pajzan gondolat se volt.
Nem magyarazom, mert hosszu lenne. Megmutatom 2 perc alatt ha bejossz hozzank. Tomoren: exposera akkor van szukseg ha drag and dropolsz valamit, es sok az ablakod. Tabbed browsernel nincs ra szukseg mert bongeszoben nem dobalsz fileokat, es a tabon ugyis ott van az oldal neve, siman odaklikkelsz. Lenne ertelme, ha mondjuk sok hwsw topic van nyitva, es nem tudod a tabon megkulonboztetni, hogy melyik topicot szeretned latni, ilyenkor jol jonne a tabok szetusztatasa, de igy se jutsz elorebb, mert visszazoomolva ugyse tudod megkulomboztetni a topicokat.
A widgetek rohadt hasznosak. Majd rajossz ha hasznalod. Rengeteg olyan cuccot csinalnak, amihez nincs szukseg kulon applikaciora, elvan a dashboardon, aztan ha kell csak odanyulsz. Gondolj bele. Nem fogsz feltelepiteni a gepedre 100 alkalmazast, eleg csak a dashboardra bedobalni. Olyan mint egy nagy testreszabhato alkalmazas, te mondod meg milyen funkciokat csinaljon. Ilyen olyan rss reader, mertekegyseg atvalto, fedex tracker, calendar to do elorejelzo, stock, szamologep, ebresztoora, timer, stopper, sysstat, stickiek, stb. Mindenki megtalalja a neki megfeleloket.
Most peldaul az iPod nano miatt kellett, hogy az iTunesban levo szamaimhoz mindegyikhez letoltsem a netrol a dalszovegeket, mert milyen jo mar, hogy beletolja az mp3 ba, es az ipodon ha akarom elolvasom a dalszoveget. Ezt hogyan oldanad meg?
apple.com, rakerestem, hogy lyrics widget, betoltam dashboardra, es szepen automatikusan letoltotte es berakta a dalszovegeket mikozben vegighallgattam 2 napnyi zenet. 1500 szamhoz toltotte le a szovegeket... Es az egeszbol semmit nem lattam. Mostantol ha berakok uj zenet, ez a kis widget automatikusan letolti a szovegeket mikozben hallgatom. Tenyleg cool.