Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:52
Nem. Ez most tok nem egyertelmu baromsag, latva a dockot gadgeteket, automator ikont, slideshow keszito kep sharelo progit, ezek tok egyertelmu nyulasok. Nem csodalkoznek rajta, ha a vegleges Vista bemutaton Bill Gates tobbszor is a Tigerhez hasonlitana a Vistat, hogy hat latjatok ez itt Tigerben a Dashboard, ez meg a mienk, mi is megcsinaltuk nektek. Vegul is ez se rossz strategia, csak behanyok tole

Igaz Steve mar tavaly elmondta, hogy az MS nyugodtan inditsa be a masolo emberkeiket, ugyhogy vegul is engedellyel lopnak

Ez a "ki mit nyúl" játék már kezd elég nevetséges lenni. Én pl. már akkor használtam Sidebar szerű dolgot UNIX-on, amikor a mekkisták még azt se tudták, mi az a dashboard.
Vagy el lehet itt kezdeni arról is vitatkozni, hogy ki találta fel a tabbed browingot, fast task switchinget, fast user switchinget, "start" menüt, stb...
Ha úgy tetszik, azt is mondhatnám pl., hogy a Win98 volt az első "gadget"-eket támogató OS (Active Desktop)
stb...
Ez már tényleg röhejes. Miből gondolod, hogy minden innováció alfája és omegája az Apple? Már ne haragudj, de kezdem azt hinni, hogy valami addiktív agymosó technológiát fejlesztettek ki az Apple-nél és beépítették minden termékükbe, ha ilyenné válik tartós használat után a felsználó, mint te.
Ez a topic itt a Vistáról szól, és nem arról, hogy melyik fícsörhöz hasonlót láttál már a kedvenc OS-edben is. Én se fogom majd az orrod elé dörgölni a feature complete status elérése után, hogy lám-lám mennyi mindent tud a Vista, amit az OSX nem. (Már most elkezdhetném, de nem teszem)