HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista avagy Longhorn

#1401 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:38

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:35

meg ez kb olyan, hogy ha jatszani akarsz, akkor vegyel konzolt... ha dvdt akarsz, akkor meg asztali dvd jatekost.  Persze szegeny ember vizel es foz, szoval pc-n futtat jatekot es dvdt is.

Ezt most nem ertem... en csak azt mondtam, hogy szamitogepbe vett dvd lejatszohoz alapbol van powerDVD, szoval relative ingyé lehet dvd-t nezni gepen is...

Amugy a kijelentesed ram nemigazan igaz... asztali DVD-m valoban van, a gepemen jelenleg nulla jatek van...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1402 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:39

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:23

Es DVD-t le tudsz jatszani alapbol? Nem. Ugyanugy kell venned egy PowerDVD-t, vagy akarmit.

Tévedésben vagy :)
http://web.t-online....mages/wmp10.JPG

#1403 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:42

Egyebkent mar valtozik a velemenyem a Vistarol. Most, hogy kiderult a titkos ficsorok az OS X bol lesznek ellopva, meg akar jo is lehet majd :))

#1404 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:44

Idézet: Aty007 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:39

Ja a 10-es.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1405 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Aty007 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:39

Ooooo es tenyleg. 4 ev alatt sikerult nekik beletenni  :respect:

#1406 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:23

Es DVD-t le tudsz jatszani alapbol? Nem. Ugyanugy kell venned egy PowerDVD-t, vagy akarmit.

Le tudok játszani, pedig nem vettem PowerDVD-t. Kaptam a vga-mhoz lejátszót grátiszba. :smoker:

Egyébként ez nem a MS sara, hogy nincs a MediaPlayerben alap DVD támogatás, hanem a köcsög DVD licenszpolitikából adódóan.
ergo: nem adhat senki DVD-encode-olásra eszközt - legyen az szoftver vagy hardver vagy szórakoztatóelektronikai kütyü - a licenszdíj megfizetése nélkül. Ergo, ha valaki ingyen adja az adott dolgot, akkor át kell vállalnia a licenszdíjat a felhasználótól. Ezért nem léteznek freeware DVD lejátszók vagy codec-ek (meglehetősen veszteséges vállalkozás lenne)

Egyébként az XP Media Center árában benne van a licenszdíj, és benne lesz a legtöbb Vista-s editionben is (persze a Starterben és az "N" verziókban biztos nem)
Kép

#1407 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:45

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:38

Ezt most nem ertem... en csak azt mondtam, hogy szamitogepbe vett dvd lejatszohoz alapbol van powerDVD, szoval relative ingyé lehet dvd-t nezni gepen is...

Amugy a kijelentesed ram nemigazan igaz... asztali DVD-m valoban van, a gepemen jelenleg nulla jatek van...

:( nem ellened irtam, csak kiegesziteskent a te hozzaszolasodhoz......

#1408 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:47

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:42

Egyebkent mar valtozik a velemenyem a Vistarol. Most, hogy kiderult a titkos ficsorok az OS X bol lesznek ellopva, meg akar jo is lehet majd :))

tenyleg tessek ezt befejezni! te is tudod, hogy baromsag, akkor minek borzolod itt a kedelyeket? az Apple ugyanugy lenyul mindent.

#1409 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:48

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:44

Le tudok játszani, pedig nem vettem PowerDVD-t. Kaptam a vga-mhoz lejátszót grátiszba.   :smoker:

Egyébként ez nem a MS sara, hogy nincs a MediaPlayerben alap DVD támogatás, hanem a köcsög DVD licenszpolitikából adódóan.
ergo: nem adhat senki DVD-encode-olásra eszközt - legyen az szoftver vagy hardver vagy szórakoztatóelektronikai kütyü - a licenszdíj megfizetése nélkül. Ergo, ha valaki ingyen adja az adott dolgot, akkor át kell vállalnia a licenszdíjat a felhasználótól. Ezért nem léteznek freeware DVD lejátszók vagy codec-ek (meglehetősen veszteséges vállalkozás lenne)

Egyébként az XP Media Center árában benne van a licenszdíj, és benne lesz a legtöbb Vista-s editionben is (persze a Starterben és az "N" verziókban biztos nem)

Akkor az Apple miert tudja 4 eve belerakni a rendszerebe a DVD playeret?

EDIT: kozben eszembe jutott, hogy az ingyenes VLC 3 eve kepes DVD-k lejatszasara..

Szerkesztette: H.Andras 2005. 09. 14. 10:53 -kor

#1410 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:52

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:47

tenyleg tessek ezt befejezni! te is tudod, hogy baromsag, akkor minek borzolod itt a kedelyeket? az Apple ugyanugy lenyul mindent.

Nem. Ez most tok nem egyertelmu baromsag, latva a dockot gadgeteket, automator ikont, slideshow keszito kep sharelo progit, ezek tok egyertelmu nyulasok. Nem csodalkoznek rajta, ha a vegleges Vista bemutaton Bill Gates tobbszor is a Tigerhez hasonlitana a Vistat, hogy hat latjatok ez itt Tigerben a Dashboard, ez meg a mienk, mi is megcsinaltuk nektek. Vegul is ez se rossz strategia, csak behanyok tole :) Igaz Steve mar tavaly elmondta, hogy az MS nyugodtan inditsa be a masolo emberkeiket, ugyhogy vegul is engedellyel lopnak :)

#1411 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:52

Gates on Apple, Google -- and Microsoft's future
http://seattlepi.nws..._gates14ww.html

#1412 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:53

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:36

Az nem RPG te tok, hanem egy darab cső :)

(Ez az Automator ikonja, ami arra van, hogy bizonyos feladatokat csinaltass veluk. Pl: toltse le az osszes linkhez kapcsolodo kepet egy folderbe, nevezze at oket, meretezze at, es importalja be iPhotoba.)

És ez megy parancssorból?

Vagy valami idegtépő GUI-n keresztül kell az Automator tudomására hozni hogy mit is akarok?
Kép

#1413 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:58

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:53

Vagy valami idegtépő GUI-n keresztül kell az Automator tudomására hozni hogy mit is akarok?

Miert ne menne. Eddig is ment ott van neked Applescript, es irogathatsz, de Guin keresztul 1000 szer gyorsabban osszerakhato egy komplex feladat.

#1414 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:58

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:53

Srácok én nem vagyok moderátor, meg elég sok hülyeséget megcsinálok, úgyhogy nem biztos, hogy osztanom kéne az észt, de ezt azé má be kéne fejezni. Volt nekem egy Brian fikázó topicom. Menjetek oda, (én már úgysem járok) azt osszátok egymást ott. Az arra való. Ez a Vista a másik meg a MacOSX.

Pl: Azopinak is ott kellett volna ezt a kérdést feltenni, de már nem tudja szegény, hogy hol van.  :omg:

Egyébként én sem.

Szóval ez Vista, az OSX OsX a fikázó az fikázó topik legyen. Please

szerk

Szerkesztette: Brianm74 2005. 09. 14. 10:59 -kor

© 2005-2010. Alfa 75

#1415 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:02

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 11:52

Nem. Ez most tok nem egyertelmu baromsag, latva a dockot gadgeteket, automator ikont, slideshow keszito kep sharelo progit, ezek tok egyertelmu nyulasok. Nem csodalkoznek rajta, ha a vegleges Vista bemutaton Bill Gates tobbszor is a Tigerhez hasonlitana a Vistat, hogy hat latjatok ez itt Tigerben a Dashboard, ez meg a mienk, mi is megcsinaltuk nektek. Vegul is ez se rossz strategia, csak behanyok tole :) Igaz Steve mar tavaly elmondta, hogy az MS nyugodtan inditsa be a masolo emberkeiket, ugyhogy vegul is engedellyel lopnak :)

Most nem egyertelmu baromsag? :) Tehat elismered, hogy a tobbi az. OK.

DE sajnos ez is az. Ezek nem nyulasok (csak amennyire az expose pl a taskgalleryrol, meg a spotlight-ot az elore bejelentett longhorn keresojerol). A nagy cegek nem innovativak. Az emberek innovativak. Egy ceg nem az. A te szemszogedbol: amiket az osxben latsz, az is mind lenyulas valahonnan. Es nem tudom, mit kell ezen folyton lovagolni. Azt hiszed, tobben fognak toled mekket venni, ha terjeszted ezt a suletlenseget?

itt van neked egy link: http://spl.haxial.net/mac-fanatics/
ezen csamcsogj (Apple Copies Ideas From Microsoft reszt ajanlom figyelmedbe)

es hogy tokonszurjalak, megkerdeznem, hogy tobbnek erzed magad attol, ha a kedvenc ceged :omg: innovativabbnak hiszi magat a tobbinel?

Szerkesztette: ion 2005. 09. 14. 11:10 -kor

#1416 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:16

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:52

Ez a "ki mit nyúl" játék már kezd elég nevetséges lenni. Én pl. már akkor használtam Sidebar szerű dolgot UNIX-on, amikor a mekkisták még azt se tudták, mi az a dashboard.

Vagy el lehet itt kezdeni arról is vitatkozni, hogy ki találta fel a tabbed browingot, fast task switchinget, fast user switchinget, "start" menüt, stb...
Ha úgy tetszik, azt is mondhatnám pl., hogy a Win98 volt az első "gadget"-eket támogató OS (Active Desktop)

stb...

Ez már tényleg röhejes. Miből gondolod, hogy minden innováció alfája és omegája az Apple? Már ne haragudj, de kezdem azt hinni, hogy valami addiktív agymosó technológiát fejlesztettek ki az Apple-nél és beépítették minden termékükbe, ha ilyenné válik tartós használat után a felsználó, mint te.

Ez a topic itt a Vistáról szól, és nem arról, hogy melyik fícsörhöz hasonlót láttál már a kedvenc OS-edben is. Én se fogom majd az orrod elé dörgölni a feature complete status elérése után, hogy lám-lám mennyi mindent tud a Vista, amit az OSX nem. (Már most elkezdhetném, de nem teszem)
Kép

#1417 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:22

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 9:58

Srácok én nem vagyok moderátor, meg elég sok hülyeséget megcsinálok, úgyhogy nem biztos, hogy osztanom kéne az észt, de ezt azé má be kéne fejezni. Volt nekem egy Brian fikázó topicom. Menjetek oda, (én már úgysem járok) azt osszátok egymást ott. Az arra való. Ez a Vista a másik meg a MacOSX.

Pl: Azopinak is ott kellett volna ezt a kérdést feltenni, de már nem tudja szegény, hogy hol van.  :omg:

Egyébként én sem.

Szóval ez Vista, az OSX OsX a fikázó az fikázó topik legyen. Please

szerk

Miért épp engem zúzol? Talán ez volt az első hozzászólásom, ami nem igazán a Vista-ról szól, mások sokkal jobb statisztikával büszkélkedhetnek. De szerintem is hanyagoljuk az "egy másik OS" - témát (azért sem mondom ki a nevét).
Egyébként ezúttal sem a Windows felhasználók kezdték a flame-et.
Kép

#1418 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:30

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 12:22

Miért épp engem zúzol? Talán ez volt az első hozzászólásom, ami nem igazán a Vista-ról szól, mások sokkal jobb statisztikával büszkélkedhetnek. De szerintem is hanyagoljuk az "egy másik OS" - témát (azért sem mondom ki a nevét).
Egyébként ezúttal sem a Windows felhasználók kezdték a flame-et.

Mit csinálok? Pont téged sajnálgattalak, hogy itt kellett feltenned az OSX-es kérdést.
© 2005-2010. Alfa 75

#1419 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 11:45

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 10:30

Mit csinálok? Pont téged sajnálgattalak, hogy itt kellett feltenned az OSX-es kérdést.

Ja, bocs, félreértettem a "hangsúlyozást" :) Peace  :up:
Kép

#1420 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 12:05

News on a Map.
http://poly9.viavirt...om/Poly9/MSNBC/

Szerkesztette: ion 2005. 09. 14. 12:06 -kor

Téma megosztása:

• (82 Oldal)