HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista avagy Longhorn

#1451 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:21

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 14:15

Magyaran ez nem a windows hibaja. A ti marketingetekkel van a baj, pedig probalkozol itt is, te kis digitalis strici, de csak nem jon be :)

Jol latod. Marmint a marketing reszet. Igazabol jo az Apple marketingje mostanaban, de nem tudnak 15 evet ledolgozni. Azt a 15 evet amit a Microsoft zsenialisan csinalt.

Masik. Igen terjesztem az iget, de innen a HWSW-rol meg nem nagyon vasarolt nalunk senki. Legalabbis forumozok kozul. Xero is Centrino is iJoetol vette a gepet. Inkabb azert irogatok ide, hogy tudjanak az emberek a masik oldalrol is, es mert nekem nagyon bevalt a valtas. Lehetne, hogy nem erdekel az egesz, nem vitazom, es akkor egy csomoan azt hiszik majd, hogy csak az MS termekek leteznek :)

#1452 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:33

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. Sep. 14., Wednesday - 16:21

Jol latod. Marmint a marketing reszet. Igazabol jo az Apple marketingje mostanaban, de nem tudnak 15 evet ledolgozni. Azt a 15 evet amit a Microsoft zsenialisan csinalt.

Masik. Igen terjesztem az iget, de innen a HWSW-rol meg nem nagyon vasarolt nalunk senki. Legalabbis forumozok kozul. Xero is Centrino is iJoetol vette a gepet. Inkabb azert irogatok ide, hogy tudjanak az emberek a masik oldalrol is, es mert nekem nagyon bevalt a valtas. Lehetne, hogy nem erdekel az egesz, nem vitazom, es akkor egy csomoan azt hiszik majd, hogy csak az MS termekek leteznek :)

de miert erdekel teged mas? orulj neki hogy te megtalaltad azt ami tetszik. nem? csak azert mondom ezt mert en meg olyan zenet szeretek amit alig ismernek emberek, hogy ilyen is van, stb (mi ez a szar, szoktak mondani! ha meghalljak. :D ) szoval regebben enis ilyen "vilagmegvaltasosdiban" utaztam hogy pedig ilyenis van bazze nem cssak az a media altal felkapott muanyag stb... de egy ido utan le**artam mindenkit. orultem hogy en legalabb azt szeretem amit "akarok" stb... szoval ha mas azt akarja hinni, hogy csak a MS letezik az megis erdemli hogy csak azt hasznalja es szivjon vele (ha eppen baja van vele).... hidd el aki szelesebb latokoru es nem begyepesedett agyu az megtalalja hogy van MAC is meg linux is es valt ha szukseget latja...stb... ;)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1453 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:52

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 16:33

de miert erdekel teged mas? orulj neki hogy te megtalaltad azt ami tetszik. nem? csak azert mondom ezt mert en meg olyan zenet szeretek amit alig ismernek emberek, hogy ilyen is van, stb (mi ez a szar, szoktak mondani! ha meghalljak. :D ) szoval regebben enis ilyen "vilagmegvaltasosdiban" utaztam hogy pedig ilyenis van bazze nem cssak az a media altal felkapott muanyag stb...

Andrasnal egesz mas a helyzet, nem a vilagot akarja megvaltani, csak a bankszamlajat :)

#1454 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:15

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 13:37

Oke, hagyjuk ki kirol koppintja a ficsoroket. Az a baj, hogy az egyik mar aprilis ota kaphato, a masik meg majd csak 2006 vegen.

Nem értem az egészet.
Itt csak az üzletpolitikai különbséekről van szó.
Az Apple azt a stratégiát folytatja, hogy éves rendszerességgel megbombázza a nagyérdeműt "forradalmi" jelentőségű fejlesztésekkel, miközben végig megy a macskafélék összes faján, a MS pedig inkább úgy döntött, hogy kb. öt évente rukkol elő jelentős upgrade-del, nagy dobbantással, az öt év alatt eltel időt pedig arra használja, hogy egyrészt az aktuális platformot
felkészítse a jelen- és jövőbeli kihívásokra (ezáltal az éppen potenciális vevők számára vonzóvá téve azt), a következőt pedig elkezdje teljesen új alapokra helyezve fejleszteni. Persze az idő előrehaladtával egyre inkább az utóbbi javára billen az erőforrás-elosztás mérlege.

Hogy melyik stratégia a nyerő, azt majd az értékesítési adatok elárulják. Illetve már eddig is azt teszik :)
Kép

#1455 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:31

Ujranezve a Kam VedBrat-os videot, az Aero-rol, kivancsi volnek, hogy a Flip 3D-t miert ugy csinaltak meg, hogy az ablakok fedik egymast :) Meg kene venniuk az Expose jogait az Appletol (a taskgallery utan)? Abban biztos vagyok, hogy lehet majd ezt is ugy hasznalni, mint az Expose-t, de kivancsi volnek, hogyan megy ez.

#1456 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:41

Idézet: ion - Dátum: 2005. Sep. 14., Wednesday - 17:31

Ujranezve a Kam VedBrat-os videot, az Aero-rol, kivancsi volnek, hogy a Flip 3D-t miert ugy csinaltak meg, hogy az ablakok fedik egymast :) Meg kene venniuk az Expose jogait az Appletol (a taskgallery utan)? Abban biztos vagyok, hogy lehet majd ezt is ugy hasznalni, mint az Expose-t, de kivancsi volnek, hogyan megy ez.

hmm erdekes volt a video. mert en most lattam eloszot mit "tud" a vista. igy picit kivancsibb lettem azert mint eddig voltam.  :rolleyes:  :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1457 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:59

Thurrott blogja ma is erdekes
http://www.windowsitpro.com/windowspaulthu...rott_47720.html
pl szerzett egy iPod nyanyot.

#1458 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 14. 19:56

Sziasztok!

Itt lehet segítséget kérni a Vista beállításához, vagy maradja csönbe, és húzódjak meg a sarokba? :think:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#1459 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:57

Azért írom ide, mert tartok tőle, hogy akiket érint itt olvasgatnak.

Ezeket az hölgyeket/urakat nem kötelező beengedni, beszélgetni velük, egyáltalán bármit a tudomásukra hozni. Bármennyire állítják, semmi közük a törvényekhez.

Utálom, ha valaki mást állít magáról mint aki valójában.

NEM ÉRTEK EGYET A SZOFTVERKALÓZKODÁSSAL.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1460 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:58

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:56

Sziasztok!

Itt lehet segítséget kérni a Vista beállításához, vagy maradja csönbe, és húzódjak meg a sarokba? :think:

Végre valami ontopic  :D Szerintem nyomjad, bár tőlem nem sok mindenre számíthatsz viszont vannak itt emberek akik értenek hozzá.
© 2005-2010. Alfa 75

#1461 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:06

Wááá! Remek!

Szóval!

Nekem van 1 Asus A7N8X alaplapom, és abba beleintegrálva 1 hálókártya. Nos nekem ehez kéne 1 Vistas driver. Kaptam 1 linket. Ez! Katt ide! Lejjebb van 1 Networking driver. Letöltöttem, és vista asztalára átmásoltam.(Vista alól :D) Bemegyek az Eszköz kezelőbe, kikeresem az Ethernet micsodát. Megadom, manuálisa a driver helyét. Majd ki írja, hogy nem sikerült feltelepíteni a drivert.. Az oldal tetején található Hangkártya driver simán felment. Most vagy az nVidiáék cs*sztek el valamit, vagy én vagyok béna, vagy másik driverrel kéne próbálkoznom.

Valakinek valami ötlet/tipp.

Jöhet minden! Nagyon kéne a help!  :respect:  :respect:  :up:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV

#1462 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:07

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:58

Végre valami ontopic  :D Szerintem nyomjad, bár tőlem nem sok mindenre számíthatsz viszont vannak itt emberek akik értenek hozzá.

Elméletileg NDA alatt vagyunk mindannyian. De mivel úgyis hamarosan public lesz a dolog, privibe jöhet a kérdés. Ha tudok, segítek.
Kép

#1463 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:19

Mármint mi lesz public? :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1464 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:23

Kép

Nem bírtam kihagyni. :D

Szerkesztette: Asker 2005. 09. 14. 20:23 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1465 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:24

Nekem azért jó lenne, ha most lenne válasz. Mert ez az egyetlen 1 bajom van a Vistával.. Másrészt nagyon cool.

Csak azt a rohadt drivert nemtom felrakni.

Léccike adjatok 1 linket a jó driverhez, vagy mit csinálok rosszul?

#1466 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:26

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:06

Wááá! Remek!

Szóval!

Nekem van 1 Asus A7N8X alaplapom, és abba beleintegrálva 1 hálókártya. Nos nekem ehez kéne 1 Vistas driver. Kaptam 1 linket. Ez! Katt ide! Lejjebb van 1 Networking driver. Letöltöttem, és vista asztalára átmásoltam.(Vista alól :D) Bemegyek az Eszköz kezelőbe, kikeresem az Ethernet micsodát. Megadom, manuálisa a driver helyét. Majd ki írja, hogy nem sikerült feltelepíteni a drivert.. Az oldal tetején található Hangkártya driver simán felment. Most vagy az nVidiáék cs*sztek el valamit, vagy én vagyok béna, vagy másik driverrel kéne próbálkoznom.

Valakinek valami ötlet/tipp.

Jöhet minden! Nagyon kéne a help!  :respect:  :respect:  :up:

Installation Notes:

* These drivers must be installed using the Device Manager. Follow these steps to install the driver.
      1. Unzip the driver to a temporary folder
      2. Click Start Right-Click Computer > Click Properties
      3. Click Hardware > Device Manager.
      4. Right-Click > Multimedia Audio Controller
      5. Click Update Driver
      6. On "Hardware Update Wizard" > "Can Windows connect to Windows Update to search for software?" Click "No, not this time"
      7. Click Next
      8. Click "Install from a list of specific location (Advanced)"
      9. Click Next
        10. Under "Include this location in the search:" browse for the extracted folder for the Driver. Click OK.
        11. Click Next.
        12. On the "Security Alert – Driver Installation...Do you still want to install this driver software?" click "Install now"
        13. Click Finish.
        14. On "System Settings Change...Do you want to restart your computer now?" click Yes.

Ezt csináltad pontosan?
© 2005-2010. Alfa 75

#1467 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:26

Idézet

Majd ki írja, hogy nem sikerült feltelepíteni a drivert..

A release notes-ot elolvastad? Idézem:

Idézet

These drivers are tested for use only with Microsoft Windows Vista Beta 1
This driver supports nForce3 Ultra/250/250GB, nForce4 AMD SLI/Ultra/Standard editions, and nForce4 Intel SLI edition.

Ezzel a driverrel nehezen lehelsz életet egy nForce2-es ethernet vezérlőbe...

Egyébként régebben volt nForce2-es konfigom nekem is, és gond nélkül látta az ethernetet a beépített driver. Igaz, az még valami korai build volt, valami 38** körüli, de nem hiszem, hogy kivették volna azóta a támogatást. Próbáltad driver-installálási kísérlet nélkül is?
Kép

#1468 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:30

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:26

A release notes-ot elolvastad? Idézem:

Ezzel a driverrel nehezen lehelsz életet egy nForce2-es ethernet vezérlőbe...

Egyébként régebben volt nForce2-es konfigom nekem is, és gond nélkül látta az ethernetet a beépített driver. Igaz, az még valami korai build volt, valami 38** körüli, de nem hiszem, hogy kivették volna azóta a támogatást. Próbáltad driver-installálási kísérlet nélkül is?

Mármint mit? Csatlakozni a netre? Mert azt próbáltam, és nem ment. Valami 503-as hibát írt ki asszem.
Amennyire tudtam, lefordítgattam, a leírást, de Xp emlékeimből csináltam, és így felment a hangkari driver. Szal valszeg a driver nem jó.

Szerk.: Most látom, nem kompatibilis nforce2-es chip-el. Akkor mégis mit csináljak? :confused:

Szerkesztette: -=(Chrystopher)=- 2005. 09. 14. 20:31 -kor

#1469 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:30

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:19

Mármint mi lesz public? :D

A Beta2 (novemberben). És egyesek szerint utána minden CTP build havonta. Szerintem viszont csak a milestone-ok (RC-k) Nomeg a Vista-val kapcsolatos információk, 'tech-supportok' szintén.
Kép

#1470 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:32

Idézet: azopi - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:30

A Beta2 (novemberben). És egyesek szerint utána minden CTP build havonta. Szerintem viszont csak a milestone-ok (RC-k) Nomeg a Vista-val kapcsolatos információk, 'tech-supportok' szintén.

Az még sokára lesz.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.