Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 12:25
Szerinted a 2000 zsákutca? Az Active Directory mond neked valamit? Kb. 10 évre előre, ha nem tovább, megalapozta a Windows fejlődését. És nagyon sok helyen még mindig ezt használnak. SZVSZ a MS legjobb oprendszere. Az XP ennek tuningolt változata.
Ne haragudj, de alapvető tudás hiányában tán' nem kéne csípőből ilyen f@szságokat beszélned.
Zsákutca, de olyan értelemben, mint a ME hogy megjelent volt 1 évig majd mindenki aki csak tehette áttért XP-re. Driverek is igen sokára jelentek meg hozzá.
Én dos-tól kezdve minden oprendszert kipróbáltam legálissan nem legálissan de mindegyiket használtam, kivéve a 2003 servert.
Eddig a legjobban sikerült és ténylegessen elég jó oprendszer ami mindenre jó az most az XP.
Ennyi erővel amit én is írtam már hogy a Vista az XP turbósított változata. De azért az XP nem egy 1-2 éves oprendszer lett.
Szerintem a vista is olyan mint annó a win2000 majd rá 1-2 éven bellül megjelenik a már tényleg forradalmian új dolgokat tartalmazó oprendszer.
Sokadszorra hangsúlyozom ez az én véleményem tehát nem kell bunkó stílusban irogatni.
Világos?

Súgó
A téma zárva.