HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista avagy Longhorn

#891 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:15

Idézet: stratoman - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:09

Azért írtam, mert úgy tűnik, hogy akik ezeket a "szabványokat" készítik, mintha direkt úgy csinálnák meg, hogy az IE legyen a legrosszabb helyzetben.

Lehetséges.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#892 Felhasználó inaktív   mr_knight 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:19

Idézet: mr_knight - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 19:43

Sziasztok !
Lenne egy problémám a Vista-val. Letöltöttem kiírtam egy ÚJRA ÍRHATÓ DVD-re ( DVD-RW-s ) windows alól elindítom az installt megadom neki a CÉL PARTÍCIÓT meg a többi dolgot, utána kiírja, hogy ujraindítja a gépet. Meg is teszi..... elkezd tölteni az a "csík" de baromi lassan !!!! utána egy fekete képernyő és ennyi ! :(

És ezt akkor is eljácca mikor a BOOT-olásnál indítom el a telepítőt !! szval nem a windows-ból kezdem Ł !  :confused: Mi lehet a baj ? Már kiírtam több újraírható dvd-re lehet hogy sérülten töltöttem le ( csomagolva volt .rar-okba ) ??? Vagy írjam ki egy rendes sima írható DVD-re ???

>ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT<

Valaki tudna segíteni ??  :think:  :confused:
>>AMD 2000+, 2*256RAM, 9600 PRO<<

#893 Felhasználó inaktív   hanoi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:43

Hello

Még péntek este raktam fel az xp mellé másik partícióra a vista-t.

Az xp-n norton personal firewall van fent.
Eddig a vista alá nem találtam semmilyen működő tűzfalat.

Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen tűzfal ami fel lehet rá rakni.

Esetleg, hogyan lehet a vista tűzfalával egy adott ip-címet blokkolni?

Az xp-n ilyen blokkolást soha nem próbáltam a saját tűzfalával, mert mindig a norton-t használtam, azon pedig könnyen megcsináltam, de a vista-ra nem lehet felrakni.

Előre is köszi.

#894 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 19:50

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 14:19

- A Daemon Tools 3.47-es NEM kompatibilis a Vistával, kékhalált dobott telepítéskor és előtte egy pillanatra a PnP Biossal kezdett ismerkedni...

Nekem nem volt semmilyen gondom vele.

#895 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:15

Idézet: matavman - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:50

Tegnap nekem is totálisan hanyatlökte... :think: Valamilyen PnP BIOS Extensiont akar felismerni, és után nyomja a rebootot... :think:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#896 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:18

Dtools veszélyes. Szerintem senki se próbálkozzon vele. Az tipikusan olyan program, ami csak azon a platformon/környezetben működik jól, ami alá meg van írva.

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 08. 03. 20:19 -kor

JóSebesség

#897 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 20:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 21:18

Dtools veszélyes. Szerintem senki se próbálkozzon vele. Az tipikusan olyan program, ami csak azon a platformon/környezetben működik jól, ami alá meg van írva.

Erre már rájöttem... :think:

Még valami: Képes ezt az elb@xott telepítést intelligensen rendberakni, ha újra ráengedem az installt??? :think:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#898 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:03

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 15:40

Ja és hol a System restore???

pont ott, ahol az XP-ben.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#899 Felhasználó inaktív   Horizont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 21:15

No, újabb fejlemények aki a vista 64bites változatát használja: eudora fut, nero fut, corel termékek nem:(. Ja és az alaplapi hangkártyát jól felismerte. Így nem izgat a SB LIve!.
Asus A8VX ,AMD64 3800+ (939) ,1 Gb DDR 400,120 Gb WD 7200,200 Gb Seagate 7200,Inno3D 7600GT,Teac 40/12/48,NEC 3540 DVD író,SB Audigy 4,stb...:)

#900 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 22:51

Idézet: matavman - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:50

Mázlid volt. Ugyanis amíg ki nem írtottam a magját, addig nem indult el a Vista. se így, se úgy.át kellett neveznem a fájlokat. És mivel setup vége felé volt egykékhalál, még kompatibilis módba se tudtam tenni.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#901 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 03. 22:52

Idézet: Fym - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 21:15

Tegnap nekem is totálisan hanyatlökte... :think: Valamilyen PnP BIOS Extensiont akar felismerni, és után nyomja a rebootot... :think:

Pont ez volt nálam is. Ahogy kiírtottam, utána a PnP Biost se kersete eltávolítása után... Veszélyes egy progi...

#902 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 03. 22:53

Idézet: sityak - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 22:03

pont ott, ahol az XP-ben.

Nekem nincs ott. És a Services sincs az Admin toolsban...

#903 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 23:44

Na, én újrahúztam a vistát a nyavalyás kékképernyők miatt..

- IE nem indul, kiírja, hogy stopped working, oszt zárhatom be. (helyette van firefox)
XP alatt is voltak kék képernyőm net + zenehallgatás közben. Fetételezem, hogy az Audigy összeveszik a hálókártyával. Csakhogy itt más a helyzet, mint xp alatt. Ut ugyanis mind a kettő a 9-es irq-t használta. Az 5-ös meg szabad volt a windows szerint. Erre én a 4. pci slotnak, amiben az Audigy van, kiosztottam az 5-ös irq-t, és a jelenség megszűnt. Igen ám, de most a audigy a 19-es irq-n van, a biso meg csak 3-tól 15-ig látja az irq-kat. Hát nem tudom, mi lesz, de szívesen átraknám a hangkareszt at 5-ös re, csakhogy aaz eszközkezelőben nem tudom állítani az irq-t, valszeg regeditből kellene. De hol?

Szerkesztette: Martin 2005. 08. 03. 23:46 -kor

CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#904 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 23:53

Az lenne a kérdésem, hogy tudok az egész PC-men keresni? (NEM csak a User Mappámban)
Nálam, akárhogy próbálkozok, szürke a "search in" opció

Köszi
Kép

#905 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 23:56

Idézet: Martin - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 0:44

Na, én újrahúztam a vistát a nyavalyás kékképernyők miatt..

- IE nem indul, kiírja, hogy stopped working, oszt zárhatom be. (helyette van firefox)
XP alatt is voltak kék képernyőm net + zenehallgatás közben. Fetételezem, hogy az Audigy összeveszik a hálókártyával. Csakhogy itt más a helyzet, mint xp alatt. Ut ugyanis mind a kettő a 9-es irq-t használta. Az 5-ös meg szabad volt a windows szerint. Erre én a 4. pci slotnak, amiben az Audigy van, kiosztottam az 5-ös irq-t, és a jelenség megszűnt. Igen ám, de most a audigy a 19-es irq-n van, a biso meg csak 3-tól 15-ig látja az irq-kat. Hát nem tudom, mi lesz, de szívesen átraknám a hangkareszt at 5-ös re, csakhogy aaz eszközkezelőben nem tudom állítani az irq-t, valszeg regeditből kellene. De hol?

fizikailag csak 16 irq van a gépedben. az 1-2 és a 16 gyárilag foglalt. hogy mire azt most nem tudom pontosan, de alapvető dolgokra...nem jut eszembe, késő van..

a ringyóz utána szétosztja a maradékot + kioszt virtuális irqkat, amiket ő utána a fizikaikkal összeköt és kezel/megoszt, attól függetlenül hogy mit hova osztasz, akár még bios szinten...ki kő kapcsolni az acpi-t akkor tudsz mindent manuálisan belőni, de manapság a sok usb, modem, minden szarság miatt biztos hogy conflict lesz a vége a dologból...az audigynek nem kell busmatered pci? tehát illik nem a legalsóba rakni...

Szerkesztette: AndrewBoy 2005. 08. 03. 23:57 -kor

#906 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 00:06

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 0:56

fizikailag csak 16 irq van a gépedben. az 1-2 és a 16 gyárilag foglalt. hogy mire azt most nem tudom pontosan, de alapvető dolgokra...nem jut eszembe, késő van..

a ringyóz utána szétosztja a maradékot + kioszt virtuális irqkat, amiket ő utána a fizikaikkal összeköt és kezel/megoszt, attól függetlenül hogy mit hova osztasz, akár még bios szinten...ki kő kapcsolni az acpi-t akkor tudsz mindent manuálisan belőni, de manapság a sok usb, modem, minden szarság miatt biztos hogy conflict lesz a vége a dologból...az audigynek nem kell busmatered pci? tehát illik nem a legalsóba rakni...

A 6 ból a negyedikben van. Az elsőt elfoglalaja a vidkari passzív hűtője, a második a hálókártya, a harmadik üres hogy a 2 pci-os kari ne legyen olyan közelegymáshoz... nem írom le, hogy eddig még nem volt kékhalál, mert mindjárt lesz... :)
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#907 Felhasználó inaktív   Horizont 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 00:16

No okosok, valaki légyszi segítsen: az egyik gépemen vista van a másikon winxo sp2. Na most a két gép routeren keresztül összevan kötve hálózatba. Mikor a winxp-s gépről tallóznám a vistás gépet, felhasználónevet és jelszót kér. Ezt honnan vegyek, illetve hogyan lehet átállítani?
Asus A8VX ,AMD64 3800+ (939) ,1 Gb DDR 400,120 Gb WD 7200,200 Gb Seagate 7200,Inno3D 7600GT,Teac 40/12/48,NEC 3540 DVD író,SB Audigy 4,stb...:)

#908 Felhasználó inaktív   MrManson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 05:43

OFF:

Az a 30(?) ember, akik felkerültek a Beta Tesztre, csinalhatnának(nánk?) egy levelező listát pluszba. Ahol esetleg egymásnak segítünk!
*** nope

#909 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 05:52

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 22:53

Nekem nincs ott. És a Services sincs az Admin toolsban...

milyen jogú userrel vagy a gépen?
esetleg az UAP-ot nem kapcsoltad be?
Panorámák

#910 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 05:54

Idézet: MrManson - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 5:43

OFF:

Az a 30(?) ember, akik felkerültek a Beta Tesztre, csinalhatnának(nánk?) egy levelező listát pluszba. Ahol esetleg egymásnak segítünk!

jó őtlet  :up:
ha ma van időm megcsinálom.
Üdv.
Panorámák

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »