HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN 7.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN 7.0 Felrobbanok!!! :)

#41 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:25

Igen, nekem még mindig fennáll a probléma. :)  Küldd el légyszíves.

Privát mailt is dobok.

Köszi!  :respect:  :respect:  :respect:
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#42 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 19:09

Egy év után ismét szarxik...  :reklamacio:

Valakinél van esetleg újabb Firmware?

A Mercury terméktámogatása <= 0
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#43 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 20:02

Ez már lájv :s

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Hamrad 2006. 10. 17. 20:04 -kor

Acer Aspire 5310

#44 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 21:41

Ezt a hibakódot kéne beírni a Gugliba és kiderülne, hogy mivel problémázik. ;)

#45 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 12:53

Nem kell gugli :D

A Segítségre klikkelve bejön az MSN support oldal, ahol feldobja az erre a hibakódra jelentkező tipikus hibákat.
Felhozott vagy 10-et, minden javítást végigjátszottam, de semmi.

Új MSN, Új Vista! , semmi sem segít, de már kiderült, ismét a csodálatos Mercury KOBR 100 Routerrel van a hiba.  :mad: Tűzfalas próbálkozások sem segítenek...

Tehát semmi másra nincs szükségem, mint egy router firmware-re, ami újabb a 2.00.0099 verziónál. A korábbiakban is hamarabb megkaptam fórumon keresztül az új progit, minthogy a mercury support oldalra feltették volna.  :D

:respect:
Acer Aspire 5310

#46 Felhasználó inaktív   ifazekas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 10:17

Nos én nem vagyok érintett a témában, de régebben rám is rám akartak sózni egy ilyen cuccot, szerencsére nem kértem belőle. De azért utánnanéztem ennek a problémának, és az unitel.hu fórumán találtam egy beírást, ami alapján azt valószinűsítem, hogy jól jöhet egy port forwarding, így lehet, hogy működni fog:

Idézet: Névtelen - Dátum: Dátum: 2005. Okt. 28. 09:38:23

hi! Vettem én is egy mercury kob br100 as routert.Nekem se akart menni először az msn, majd egy honlapon találtam beállitási módot a port forwardingra. működött is meg minden jó volt,De a java ablakok nem akartak menni, ekkor firmware-t frissitettem, de még mindig nem ment a dolog.este lévén, meguntam,s kikapcsoltam a gépeket. másnap router reset, utána mint aki megtáltosodott, mindenféle beállítás nélkül működött a dolog... Ez mitől lehetett, az jó kérdésde próbálkozzatok szoftver frissitéssel! ha nem megy a portforwarding messengerhez: http://www.portforward.com/english/routers...N_Messenger.htm
Firmware:http://www.mercury-pc.com/product-detail.p...&productid=369#
Sok sikert!

//Gigabyte GA-M55Plus-S3G; Athlon64 3800+; 2x512Mb DDR2 800 A-Data; 2x1024Mb DDR2 800 Geil; Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH; 320GB Seagate Barracuda sATA; 160GB Hitachi Deskstar T7K160 IDE; 2x Sony-NEC Optiarc AD-7173S; Canon LideScan 100; Leadtek TV2000 XP Expert Stereo FM; Genius WebCam Messenger; Canon Pixma IP 4300//

#47 Felhasználó inaktív   Kenis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 11:02

Nekem isvan egy E-tech RTBR04-s routerem es un. a problémám mint egypár embernek , hogy nem jelentkezik be msn-re. valaki tudja mit csinaljak az írjon.

#48 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 17:34

:up: Vegyél egy D-Linket, Linksyst, vagy Ciscot :)

Szégyenletes dolog, de nálam az utolsó problémánál csak a dátumbeállítás volt a hibás.  :omg:  ( Mind a Routeren, Biosban, Windowsban) Lesd meg ezeket... :Đ 
Acer Aspire 5310

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó