Több pilóta is azt mondta, hogy nyomatékban gyenge az új motor. Lehet, hogy egy egyenesben ki tud gyorsítani, de ha fékezni kell, akkor a mostani motorokhoz képest sokkal rosszabban gyorsul vissza.
Idézet
Viszont.. még valami.. pontosan nemtom az F1-es váltó milyen rendszerű, de liptonnak üzenem, a kulcsszó nem a fogaskerék, hanem a szinkrongyűrű.
Úgy gondoltam, hogy a fogaskerekek szinkronban vannak.
Idézet
A cockpit is lehet nagyobb, ez megintcsak nem akadály. Ha jól tudom, az Indy kocsikban is elfér.
kanyarodni--váltani egyszerre?
Ez igaz, de akkor most hol van a fejlődés, az F1, a legjobb, a csúcs? Ez visszafejlődés.
Idézet
Miért is lenne értelmetlen? Pont arról van szó, hogy nem gombnyomogatással kellene vezetni az autót.
Ez miért lenne jó? Miért kell a váltáshoz olyan nagy tudás? A mi kocsink nem autómataváltós, akkor most nekem sokkal nehezebb vezetni, mint akinek autómata van?
Idézet
Pontosabban akkoriban kezdtek átállni a gombnyomogatós váltóra. Érdekes volt, hogy a McLaren az utolsók közt tért át, így Senna úgy lett világbajnok, hogy az összes rivális már gombokkal váltott, míg ő botváltóval.
Ez is azt támasztja alá, hogy nem nagy előny a gombos váltó.
Idézet
Nem tudom hol a gond... A Ferrari új V8-asa 3mp-el volt csak lassabb augusztusban, mint a V10-essel a leggyorsabb kör, szvsz 1 év múlva ugyanott lesz teljesítményben, mint most a V10
Ezt majd jövőre mglátjuk, nekem kicsit furcsa, hogy rajtuk kívül eddig mindenki panaszkodott.
Idézet
Míg a Minardi mondjuk a kanadai pályán indyben a pole-ért harcolna a köridejeivel, nem sok értelme van lenézésnek a tengerentúlról.
Nem nagyon harcolna, mert elég könnyen megnyerné.