HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Online ADSL korlát? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Online ADSL korlát? azaz, ne tölts, mer akkor felmondunk! Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 08. 07:33

Idézet: Zmeor - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 1:47

vagy 36 ezer:D

amugy meg ahova át akarok menni szolgáltatóhoz, felhívom holnap és megkérdem hátha tudnak valami okkosítást, mert hozzájuk mennék és elég nagy sebességre...

szal nekik is megérné..

..vagy megérted, hogy nincs okosítás... Amíg köt a hűség, nem tudsz elmenni más szolgáltatóhoz, csak ha kifizeted a kötbért, ennyi. Amúgy érdemes várni szerintem, a mostani helyzet szerint szvsz fél év múlva még ennél is jobb ajánlatokkal fognak kijönni a szolgáltatók :)

#1182 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 09:24

Idézet: kew - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 7:33

..vagy megérted, hogy nincs okosítás... Amíg köt a hűség, nem tudsz elmenni más szolgáltatóhoz, csak ha kifizeted a kötbért, ennyi. Amúgy érdemes várni szerintem, a mostani helyzet szerint szvsz fél év múlva még ennél is jobb ajánlatokkal fognak kijönni a szolgáltatók :)

Jaja, ez biztos... Addig a T-Com is lépni fog az adsl2-vel.

#1183 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 15:59

Idézet: petne - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 9:24

Jaja, ez biztos... Addig a T-Com is lépni fog az adsl2-vel.

Ezt már 6 hónapja is mondták, oszt nézz körül.
 aláírás
Spoiler

#1184 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 20:34

Nem tudja valaki, ez a bizonyos korlát csak a T-Online előfizetésekre vonatkozik, vagy a T-Com-os csomagokra is? Lejárt a hűségem (már jó rég...) a T-Com-nál, komplex csomagunk van. (T-DSL Komplex) Akárhogy is keresgéltem, nem leltem az ÁSZF-ben ilyen korlát meg extrém használat dologt, persze ez nem jelenti azt hogy nincs is, lehet hogy nem jó helyen néztem... Ezért is kérdem, hátha tudja valaki, hogy náluk is van ilyen korlát, vagy itt nincs?  :think:
42

#1185 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 21. 13:12

Idézet: BigBear - Dátum: 2006. dec. 18., hétfő - 21:34

Nem tudja valaki, ez a bizonyos korlát csak a T-Online előfizetésekre vonatkozik, vagy a T-Com-os csomagokra is? Lejárt a hűségem (már jó rég...) a T-Com-nál, komplex csomagunk van. (T-DSL Komplex) Akárhogy is keresgéltem, nem leltem az ÁSZF-ben ilyen korlát meg extrém használat dologt, persze ez nem jelenti azt hogy nincs is, lehet hogy nem jó helyen néztem... Ezért is kérdem, hátha tudja valaki, hogy náluk is van ilyen korlát, vagy itt nincs?  :think:

nincs. vagy legalábbis fél évvel ezelőttig nem volt. (volt 250 gigás hónapom is a hűségen túl) és nem pampogtak.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1186 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 17:30

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 14:12

nincs. vagy legalábbis fél évvel ezelőttig nem volt. (volt 250 gigás hónapom is a hűségen túl) és nem pampogtak.

Köszi a választ, remélem akkor tényleg nincs. Üfsz-t kérdeztem, de persze azok rávágták, hogy nincs. Mit is mondanának... Leírva viszont sehol nem láttam, hogy mi is a helyzet.
A zavaró számomra az, hogy ugye a t-com csomagban levő adsl-nél t-online-os bejelentkező van, mintha valahol egy lenne a kettő, de ugyanakkor meg mégse az, vagy nem is tudom. Fura az egész. 
42

#1187 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 22. 18:44

elméletileg te csak a tékommal vagy szerződve, a tonlányhoz semmi közöd. ők nem pampoghatnak. a tékomnál meg nincs korlát. ők szolgáltatnak a tékomnak "netelérést", a tékom meg a "vonalat". nekik. ahhoz. odabeleabba. ha lenyúllak 100 ft-ra és aztán átpakolok a balk zsebembe 50-et akkor a jobban meg marad 60. vagymiaszösz.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1188 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 22:42

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 19:44

elméletileg te csak a tékommal vagy szerződve, a tonlányhoz semmi közöd. ők nem pampoghatnak. a tékomnál meg nincs korlát. ők szolgáltatnak a tékomnak "netelérést", a tékom meg a "vonalat". nekik. ahhoz. odabeleabba. ha lenyúllak 100 ft-ra és aztán átpakolok a balk zsebembe 50-et akkor a jobban meg marad 60. vagymiaszösz.

Van benne valami.  :think:
Mindenesetre köszi.  :respect:
42

Téma megosztása:

• (60 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.