HWSW Informatikai Kerekasztal: MU ONLINE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MU ONLINE The best MMORPG

#21 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:46

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 13:07

A grafika teljesen rendben van :up: , a képeket fullra össze kellett nyomni, (mert a net itt suxx), és csak így tudtam feltenni őket.

Ne aggódj, szépen néz ki a játék. :up:

Ok, thx.  :respect: Letöltötte a clientet, este a löncsert és a patcheket, aztán próba.  :)
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#22 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 14:07

letotottem mindent... client bemasotam a pecset meg a soundot elinditottam az mu.exe t es egy ablak bejott ahol nehany kinai jelen kivul ?ek helyetesitik a karaktereket...valszeg ez az updét de mar egy jo ideje megy... igy kell ezt csinani?

#23 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 15:01

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 15:07

letotottem mindent... client bemasotam a pecset meg a soundot elinditottam az mu.exe t es egy ablak bejott ahol nehany kinai jelen kivul ?ek helyetesitik a karaktereket...valszeg ez az updét de mar egy jo ideje megy... igy kell ezt csinani?

Nekem csinál valamit az update, alul telik a csík. Bár a koreai szövegből én sem értek túl sokat, de majd lesz valami... (remélem  :) )
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#24 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:13

Nem lett semmi...  :D  :(

Ha esetleg valaki hogy milyen exét kell indítani, stb..., nagyon megköszönném.  :)
Ha a mueurope.exét indítom, bejön egy ablak, ott connect, bejön a koreai ablak, benyomom a pipát, előjön a "rejtett középső gomb", arraklikk, bejön fekete képernyőn egy vörös WEBZEN felirat, innentől se alt+f4, se ctrl+alt+del, se semmi. (Alt+tab sem :) )

#25 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 18:44

ja vmi leiras jol jonne itt a lamaknak:)
nincs ehez vmi angol nyelvcsomag?

#26 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 15. 19:06

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 14:39

Töltöm. Flash Get-el nem lehet :( :reklamacio:
Most toltom Firefox letöltés menager-el. Kő-kömény 14K/sec! :cool::nevet:

Nekem simán beindítja a letöltés a FlashGet... 3 szálon is egyszerre. Éljen a Firefox + FlashGot extension kombó! :Đ
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#27 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 20:11

elinditottam de a koreai jeleket sajna nem ertem...aztan vmi elindult egy sarga csik felment vagy szazszor erre meguntam es kileptem...mi a teendo?

#28 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 23:38

Pár órája néha beállással nekem is koreai (remélem update :D) folyik, valahol 218/254-nél járok, de pl, ennek a 218-asnak 566 al izéje van, tehát 0-ról először felmegy 566-ra, majd csak aztán 218-ról 219-re, szóval van mit letölteni. Mindehez hozzátartozik, hogy néha csak pár KB/seccel jön a dolog, mint írtam néha meg annyival se, de van, hogy egész emberi sebességgel érkezik. Türelmesen várakozom tovább, mást úgy sem tehetek, de ha ez tényleg az update (gondolom én, hogy mi más lenne) akkor azért kirakhatták volna ezt az egészet egy nagy file-ba is.  :reklamacio:
mgf

#29 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 06:52

Idézet: mgf - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 0:38

Pár órája néha beállással nekem is koreai (remélem update :D) folyik, valahol 218/254-nél járok, de pl, ennek a 218-asnak 566 al izéje van, tehát 0-ról először felmegy 566-ra, majd csak aztán 218-ról 219-re, szóval van mit letölteni. Mindehez hozzátartozik, hogy néha csak pár KB/seccel jön a dolog, mint írtam néha meg annyival se, de van, hogy egész emberi sebességgel érkezik. Türelmesen várakozom tovább, mást úgy sem tehetek, de ha ez tényleg az update (gondolom én, hogy mi más lenne) akkor azért kirakhatták volna ezt az egészet egy nagy file-ba is.  :reklamacio:

Nekem ez (azt hiszem) lejött, tehát végigmentek a számok, csak utána kifagyott a program. (keine reakció ötszörösi kattintásra 20 mp-n belül, ilyenkor nálam már taskkill van  :doom: )

#30 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 11:34

Üdv Srácok!

Én is megszállot MU játékos vagyok! :)

Poopa, mostanában sokat vagyok GSe szerveren, de még nem láttalak :( [MG]Kolen nevű MagicGladiatorom van, 350 lvl körül vagyok vele...
Ha talizunk segíthetnél kicsit, keresek Exc Thunder Set-et és jó Option-ös Exc AA Staff-ot.
Most +9-es Dragon cuccaim vannak, szereztem Exc Chaos Shield-et is :lollypop:

Lenne viszont egy kérdésem megint.
Lorenciában a Davias átjárónál és közelében vannak olyan lények, amiknek az a nevük, hogy (asszem) Dark Phonix shield. Ugyan ugy néz ki, mint a Bika, de sokkal táposabb. Kérdés: Ha ezeket megölöm, akkor esik ki belőle ilyen shield vagy valami Exc cucc? Mert már párral elszórakoztam, de egyikből sem esett ki semmi :( Nem volt kedvem tovább szórakozni, mert Phono voltam és mindig kuncsorognom kellett, hogy adjanak egy kis Mana és Life potiont :)

Amúgy a játék nagyszerű, hasonlóan addikt mint a Diablo2, tehát nagyon nehéz otthagyni, mindig az van a fejedben, hogy még egy level és kilépek... Aztán telnek múlnak az órák és azt veszed észre, hogy kezd felkelni a nap :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a hasonló stílusú játékokat!
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#31 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 12:11

Most, hogy egy modemresettel sikerült beüzemelni a netet, próbálkozok...
Egyébként regisztráltam magam a weboldalon, de semmit nem küldtek az e-mailemre. Vagy nem is kell semmilyen extra adat a játékhoz csak a username meg a jelszó? Legalább a weboldalukon lenne egy install leírás..

#32 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 17:44

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 13:11

Most, hogy egy modemresettel sikerült beüzemelni a netet, próbálkozok...
Egyébként regisztráltam magam a weboldalon, de semmit nem küldtek az e-mailemre. Vagy nem is kell semmilyen extra adat a játékhoz csak a username meg a jelszó? Legalább a weboldalukon lenne egy install leírás..

Ha a MuEurope szerveren regisztráltál, akkor nem küldenek emailt. Igaz, azt irták amikor regeled az Account-ot, de nekem sem jött email.
Egész jó a MuEurope, csak nekem elég sok az új item a GSe szerverhez képest, ott csak 0.97-es verzió van...
Telepíteni úgy kell, hogy kicsomagolod a Client-et, bemásolod a launchert (mueurope.exe) és ezzel indítod a játékot. A többi már értelemszerű lesz!

Asszem átállok erre a szerverre.

#33 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 17:55

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 18:44

Ha a MuEurope szerveren regisztráltál, akkor nem küldenek emailt. Igaz, azt irták amikor regeled az Account-ot, de nekem sem jött email.
Egész jó a MuEurope, csak nekem elég sok az új item a GSe szerverhez képest, ott csak 0.97-es verzió van...
Telepíteni úgy kell, hogy kicsomagolod a Client-et, bemásolod a launchert (mueurope.exe) és ezzel indítod a játékot. A többi már értelemszerű lesz!

Asszem átállok erre a szerverre.

Hát, nekem nem túl értelemszerű, hogy bejön az a logó, onnantól megáll... (se alt+ft, etc)
Azt az update-et nem kell futtatni? Mert ha nem akkor lehet az a gond, megnézem anélkül is.

ps.: Kipróbáltam update nélkül is, így angol nyelvű bigyusz jön be, meg más logó, de a program így is felveszi a mirelitizmus államformáját (=megfagy), majd magával rántja a rendszert.

ps.2: több felbontás alatt is

Szerkesztette: Paracelsus 2005. 08. 16. 18:07 -kor

#34 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:12

Ehh, a tűzfal zavart be (kérdezte hogy kiengedje-e a netre a progit, de ebből semmi nem látszott).
Tetszetős játék, egy Paracelsus nevű dark wizarddal (azt hiszem  :) ) vagyok. Első ölésem egy ilyen pókszerű nemtudommi volt, szerintem nagyon beteg lehetett, mert hálából adott 13000 zent (gondolom ez a helyi valuta) és kb. ugyanennyi xp-t.  :D  :doom:

#35 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 16:57

Sziasztok!

Sajnos meló miatt most nem tudok se fórumozni, se MU-zni. :(

---

Áky jól írta le az install menetét...  :up:

Semmi kóreai betű, és egyéb marhaság nem jön elő..
Egyszerűen client kicsomagol, bele a muonline.exe, és a patch file-jai.. ennyi :up:

--
Áky!

Most nem jáCCok, de nekem vannak item-jeim, ami neked jó lenne a GSe-n.
Az MG-t abbahagytam, de van egy tökig tuningolt Soul Masterem, ami már 500++. :)

Idézet

Egyébként ezek vannak neked áky:
SELL>> EXC AA STAFF +11 + opt
SELL EXC LEG SHIELD +9 +opt +luck
SELL EXC MG ITEMS +6 to +9

Jah, és gyere át az europe szerverre, mert 10000000000000x jobb. (tömören fogalmazva)

Augusztus 31-től újra nyomom. :up:

---
Áky! Az europe-ről pedig skype-on elmondok mindent, addig is maradj a GSe-n. Aug 1-től megyünk át.

Szerkesztette: Poopa 2005. 08. 17. 16:59 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#36 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 19:06

Felkapaszkodtam a 60-as szintre, egy kérdésem lenne: más játékosok bántalmazása nem mond ellent semmilyen szabályzatnak? Nem szeretnék emiatt gondot. (bár nem hiszem hogy tilos lenne, mert a 4 óra játék alatt négyszer vágtak le  :spirit: )

#37 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:52

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 17:57

Sziasztok!

Sajnos meló miatt most nem tudok se fórumozni, se MU-zni. :(

---

Áky jól írta le az install menetét...  :up:

Semmi kóreai betű, és egyéb marhaság nem jön elő..
Egyszerűen client kicsomagol, bele a muonline.exe, és a patch file-jai.. ennyi :up:

--
Áky!

Most nem jáCCok, de nekem vannak item-jeim, ami neked jó lenne a GSe-n.
Az MG-t abbahagytam, de van egy tökig tuningolt Soul Masterem, ami már 500++. :)

Jah, és gyere át az europe szerverre, mert 10000000000000x jobb. (tömören fogalmazva)

Augusztus 31-től újra nyomom. :up:

---
Áky! Az europe-ről pedig skype-on elmondok mindent, addig is maradj a GSe-n. Aug 1-től megyünk át.

Szia!

Már 3 napja a MuEurope szerveren vagyok. Nagyon jó a hangulat, Stipee-ék bevettek valami HUNGARY nevű klánba...  Van egy lvl 120-as Darl Lord-om.
Asszem már nem megyek vissza GSe-re, mostanában nagyon nagy laggok, szerver újraindítások vannak. Múlt éjjel behalt az egyik szerverük is.
Viszont valami nem stimmel nekem ezzel az Europe szerverrel. Játék közben nincs hangom... Csak a városokban, de ott sem mindig szól.
Ebben a 0.99B-s verzióban van még jópár hiba is. Pl, a Plate cuccokat elvileg nem tudja viselni a DL, de gyakorlatilag igen. De érdekes, a Plate golves-t nem tudom használni. Rengeteg olyan Item-en rajt van, hogy csak az MG és a DK/BK tudja használni, de vígan használja a DL-om is. Szal nagyon furcsa...

Nem tudom mi lehet a BestMU szerverrel, kb már 1 hónapja se a weboldaluk, se a szerverük nem elérhető. Irtam nekik email-t, hogy mi a baj, mikor fognak indulni, de nem reagálnak.

Nekem van egy csomó ismeretlen item ebben a verzióban(0.99B) :( Pl, a Light Plate cuccok, aztán ott van az a Kundum-os csóka a kocsma mellett, őt sem tudom, hogy mire való. Aztán Noriában nem mindig van ott Goblin a machine előtt.
A legnagyobb gondot viszon az item-ek értéke jelenti számomra. Azt nagyjából észrevettem, hogy a Life a legnagyobb "valuta", vki megakarta venni tőlem 5bless+5soul-ért. Csak lestem. A GSe-n nagyjából már megtanultam, hogy mennyi az annyi, de most megint magolhatok :) Főként ezen a téren kellene a segítség. 

Előre is köszi!

#38 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:20

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 0:52

...

Viszont valami nem stimmel nekem ezzel az Europe szerverrel. Játék közben nincs hangom... Csak a városokban, de ott sem mindig szól.
...

Mekkora :lama: vagyok :omg:

Mondom irok a szerver fórumán, hogy nekem valami nem stimmel a hanggal. Erre látom oldalt a letöltések között, hogy "Sound Fix" :omg:
Már jön is lefele, valszeg megoldja a problémát, 21MB :)

#39 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:17

A verzioszambol azt veszem ki, hogy ez meg csak beta. A vegleges valtozat fizetos lesz?
A weboldal nagyon gaz, gyakorlatilag 0 informacio van rajt.
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams

#40 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:54

Idézet: BlackVoid - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 16:17

A vegleges valtozat fizetos lesz?

Remélem nem...  :juggle:

Ezeket a tuningkavicsokat (bocs  :D ) honnan lehet szerezni? Valahol találtam egyet, azt fel is használtam. A káoszkavicsok (jewel of chaos talán) mire jók? Van már 5-6, de nem veszem sok hasznát. Az item szintje az a +jel utáni szám? Pl. Legendary Sword +11 az 11-es szintű?

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó