HWSW Informatikai Kerekasztal: MU ONLINE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MU ONLINE The best MMORPG

#761 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 08. 13:48

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 13:23

Tévedsz, partyban nehezebben fejlődsz, és lehetne jobb is a szerver, sőt nagy valószínűséggel sokkal jobb lesz :)

Pedig en tegnap sokat partyztam es rengetedet fejlodtem.
Most szereztem hollot a Dark Lordomhoz nagyon kemeny Arena2-ben sebez 6000-8000-et.
Mert miben fog változni a server??

Ui:Tenyleg tudsz szerezni nekem olyan tigrist???
Ami olyan kemeny eletromos micsodát lö ki.(bocsi de jobban nem tudom körül irni)
Nagyon jo volna.
Adok Soul érte vagy valamit nem tom.
Plsssss

Szerkesztette: Jaca 2006. 09. 08. 13:51 -kor

Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#762 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 15:15

Idézet: Jaca - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 14:48

Pedig en tegnap sokat partyztam es rengetedet fejlodtem.
Most szereztem hollot a Dark Lordomhoz nagyon kemeny Arena2-ben sebez 6000-8000-et.
Mert miben fog változni a server??

Ui:Tenyleg tudsz szerezni nekem olyan tigrist???
Ami olyan kemeny eletromos micsodát lö ki.(bocsi de jobban nem tudom körül irni)
Nagyon jo volna.
Adok Soul érte vagy valamit nem tom.
Plsssss

HA találok akkor adok, amugy a neve: Fenrir. Amugy ma este leszek fenn, olyan 6-7 óra körül :)
Partyban valóban jobban fejlődsz, ha húznak nagyobbak. De kb 300-as lvl felett egyedül jobban lehet fejlődni (ez az XP rate bug miatt van) :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#763 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 16:51

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 15:15

HA találok akkor adok, amugy a neve: Fenrir. Amugy ma este leszek fenn, olyan 6-7 óra körül :)
Partyban valóban jobban fejlődsz, ha húznak nagyobbak. De kb 300-as lvl felett egyedül jobban lehet fejlődni (ez az XP rate bug miatt van) :)

Oke megköszönem ha talalnal.
Mi az a xp rate bug??
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#764 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 17:49

Idézet: Jaca - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 17:51

Oke megköszönem ha talalnal.
Mi az a xp rate bug??

1.02 verziónál csak akkor pontos az XP szorzó, ha százasokként változtatjuk, pl: 1200X, 1300X -nál pontos. Míg ha pl: 1250X-re van állítva akkor bugos lesz és bizonyos szörnyek sokkal kevesebb XP-t adnak mint normálisan. :)

>>Egészség és Harmónia<<

#765 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:02

Ez még ingyenes? Az elején olvastam, hogy olyan 200 mega körül van. Ez még áll? Egy próbát talán megér majd hétvégén. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#766 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 19:35

Nah hát én már kipróbáltam, elsőre teccett, de van 1-2 problémám. Először is hiába állítok be az elején egy felbontást, nem akar abban futni, hanem csak ablakban fut, elég alacsony felbontáson. Ez miért van?

Na mind1 indítottam egy dark wizard (asszem) karaktert. Kimentem a városból, elkezdtem varázsolni azokat a köröket egy mob-ra, odajött 1 csapásból megölt  :Đ  ok ezzel semmi baj sincs csak azután a karakterem, ha varázsolni próbálok, csak kapálózik a levegőben mint valami hülye, de varázsolni nem hajlandó. Najó mondom kezdek egy új karaktert. Megölök vele egy szörnyet. szintet lépek, hú mondom dejó, nyírnám ki a másikat erre ez is elkezd kapálózni a levegőben  :bolond: Mana maxon, minden maxon... Ez direkt van vagy miafranc ez? Elkezdtem mászkálni, ujra tudtam lőni kezdek örülni, errre második lövés után kifújt... help plz  :think:

#767 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 19:45

Idézet: Necros - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 19:02

Ez még ingyenes? Az elején olvastam, hogy olyan 200 mega körül van. Ez még áll? Egy próbát talán megér majd hétvégén. :D

Hát ez a verzió 460 mega, de teljesen ingyenes, és magyar. És még jó is. Ha jö9ttök többen mindenkit beveszek a klánomba :D

>>Egészség és Harmónia<<

#768 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 19:48

Idézet: f_you - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 20:35

Nah hát én már kipróbáltam, elsőre teccett, de van 1-2 problémám. Először is hiába állítok be az elején egy felbontást, nem akar abban futni, hanem csak ablakban fut, elég alacsony felbontáson. Ez miért van?

Na mind1 indítottam egy dark wizard (asszem) karaktert. Kimentem a városból, elkezdtem varázsolni azokat a köröket egy mob-ra, odajött 1 csapásból megölt  :Đ  ok ezzel semmi baj sincs csak azután a karakterem, ha varázsolni próbálok, csak kapálózik a levegőben mint valami hülye, de varázsolni nem hajlandó. Najó mondom kezdek egy új karaktert. Megölök vele egy szörnyet. szintet lépek, hú mondom dejó, nyírnám ki a másikat erre ez is elkezd kapálózni a levegőben  :bolond: Mana maxon, minden maxon... Ez direkt van vagy miafranc ez? Elkezdtem mászkálni, ujra tudtam lőni kezdek örülni, errre második lövés után kifújt... help plz  :think:

Hát ha csak kapálózik és semmit nem csinál akkor neked erősen laggzik a szerver. Ami könnyen előfordulhat, mert néha a szerver tulajdonosa buzerálja a netet.

Amugy mien mob nyírt ki egy csapásra? Bazinagy sárkány? azokat kerüld! :D

Mellesleg nyomjatok F1-et ott a help ;)

És ha szóltok akár itt, akár msn-en adtok karakternevet, megyek és segítek ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#769 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 21:06

Ok, ezt leszedem majd, csak csinálok helyet. :D Szerintem a grafika elég jó, a játékmenet is jónak tűnik, és még ingyenes is.... Mi kell még? :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#770 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 21:20

Idézet: Necros - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 22:06

Mi kell még? :D

Én :)

Segítek majd az elején :)

>>Egészség és Harmónia<<

#771 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:20

:up:  :respect:  :)

#772 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:39

No akkor holnap MU projekt indul :D

>>Egészség és Harmónia<<

#773 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 11:29

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 19:48

Hát ha csak kapálózik és semmit nem csinál akkor neked erősen laggzik a szerver. Ami könnyen előfordulhat, mert néha a szerver tulajdonosa buzerálja a netet.

Amugy mien mob nyírt ki egy csapásra? Bazinagy sárkány? azokat kerüld! :D

Mellesleg nyomjatok F1-et ott a help ;)

És ha szóltok akár itt, akár msn-en adtok karakternevet, megyek és segítek ;)

Á amikor sárkányt láttam azt elkerültem mert elég agresszívnak nézett ki  :rolleyes: , egy kis genya sárga goblin volt  :Đ

Amugy nem lagg miatt van mert ütni tudok, meg minden mást, olyan mint amikor az emberem varázsol, csak varázslat nem jön  :Đ

Na ezt a helpet meg mindjárt jól megnézem thx

#774 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 12:28

Idézet: f_you - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 12:29

Á amikor sárkányt láttam azt elkerültem mert elég agresszívnak nézett ki  :rolleyes: , egy kis genya sárga goblin volt  :Đ

Amugy nem lagg miatt van mert ütni tudok, meg minden mást, olyan mint amikor az emberem varázsol, csak varázslat nem jön  :Đ

Na ezt a helpet meg mindjárt jól megnézem thx

A kis genya sárga goblin az egy Golden Monster volt, ebben a játékban a Golden Monsterek feltápolt szörnyek amiket ha megölsz, akkor egy Box of Kundun nevezetű cuccot dobnak. Ha ezt a Boxot kihajintod a földre, akkor az minden esetben EXC itemet dob (olyan mint pl: Diabloban a Unic item). Az EXC itemekt zöld betűvel jelzik, és sokkal jobbak mint az ugyanolyan, sima itemek :)

Az meg ha nem jön a varázslat lehetséges hogy csak a felbontás miatt van. Jahm és csak ablakban fut sajna :(

>>Egészség és Harmónia<<

#775 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 12:32

Ezt hogy érted hogy felbontás miatt van? De nemcsak nem látom a varázslatot, hanem nem is sebződik a szörny

#776 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 12:44

Idézet: f_you - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 13:32

Ezt hogy érted hogy felbontás miatt van? De nemcsak nem látom a varázslatot, hanem nem is sebződik a szörny

Akkor lagg. Amugy játékban mi a neved? Mert akkor megkereslek :D

>>Egészség és Harmónia<<

#777 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 13:38

Már láttalak, most csináltam egy karaktert Vazze néven mert semmi sem jutott eszembe  :Đ De amugy szerintem nem a lagg miatt van mert ütni tudom a szörnyet, meg is tudom ölni, de varázsolni nemtok  :( Egy ideig tudtam, de mostmár egyáltalán nem hajlandó. Elkezdem bal klikkel ütni, szépen gyakom is, de ha rányomom a varázslást, csak kapálózik... Namind1 hátha majd nagyobb szinten megszűnik ez addig reménykedek  :D Igazából csak az zavar hogy hamár egyszer maxon van a manám meg a staminám is akkor mi kell még neki??? namind1 meek széttaposok egy pár bogarat  :)

#778 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 15:11

Közben gyorsan fölfejlődtem 120+ -ra mert amikor voltam kb. 5-ös, egy gyerek rámnyomott egy buff-ot amitől 2000-eseket ütöttem puszta kézzel  :respect:  :cool:  ugyhogy gyorsan elindultam hogy irtok egy kicsit amég megvan, még losttowerbe is megdöglöttek a szörnyek 2 ütésből  :Đ  De varázsolni még mindíg nemtok  :wtf:  és már a buffnak is vége  :(
De egy srác aszonta vegyek csirkét, attól lehet megjavul, vettem, de csak 160-tól lehet használni, de hogy addig hogy fogok fejlődni varázslás nélkül?! Huh kemény lesz  :)
Mondjuk az lehet hogy nálam van a hiba? A clientet meg a fixed patch-et töltöttem le. Le kellett volna a sima patch-et is? meg nekem a client csak 280 mega nem 500  :confused:

szerk: Bocs a játék fölrakva 420 mega

Szerkesztette: f_you 2006. 09. 09. 15:13 -kor

#779 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 17:19

Idézet: f_you - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 16:11

Közben gyorsan fölfejlődtem 120+ -ra mert amikor voltam kb. 5-ös, egy gyerek rámnyomott egy buff-ot amitől 2000-eseket ütöttem puszta kézzel  :respect:  :cool:  ugyhogy gyorsan elindultam hogy irtok egy kicsit amég megvan, még losttowerbe is megdöglöttek a szörnyek 2 ütésből  :Đ  De varázsolni még mindíg nemtok  :wtf:  és már a buffnak is vége  :(
De egy srác aszonta vegyek csirkét, attól lehet megjavul, vettem, de csak 160-tól lehet használni, de hogy addig hogy fogok fejlődni varázslás nélkül?! Huh kemény lesz  :)
Mondjuk az lehet hogy nálam van a hiba? A clientet meg a fixed patch-et töltöttem le. Le kellett volna a sima patch-et is? meg nekem a client csak 280 mega nem 500  :confused:

szerk: Bocs a játék fölrakva 420 mega

Egészen pontosan mien skillt nem tudsz használni?
Asszem BK-d van, annak a skilljei a következők: Twisting Slash (körbeforgatja a kardot, lvl 80-tól lehet használni), van az alap uppercut, ami nem műxik, van fegyver skill, illetve van még három skill amiket csak magasabb szinten tucc majd használni. A twistinghez kell stamina, ha az kifogy hiánba pörgeted, nem fog sebezni.

Amugy ENTER-t megnyomva tucc kommunikálni, élkezetes betűk nem láccanak. Ha lácc nyugodtan szólj rám. :)

>>Egészség és Harmónia<<

#780 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 17:35

Mi az a Vaultcode? :think:

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.