HWSW Informatikai Kerekasztal: WindowBlinds vásárlás online shopból - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WindowBlinds vásárlás online shopból

#1 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 09. 21:45

Hali!

A WindowBlinds-et szeretném megvenni, de az a gond, hogy nincs dombornyomásos kártyám. A Stardock.net-en viszont csak ezen keresztül lehet megrendelni, a kérdésem az lenne, hogy nincs e olyan bolt az országban, főleg jó lenne ha onlineshop lenne, ahonnan utánvétellel is meglehetne rendelni?

#2 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 18:19

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. Aug. 9., Tuesday - 22:45

Hali!

A WindowBlinds-et szeretném megvenni, de az a gond, hogy nincs dombornyomásos kártyám. A Stardock.net-en viszont csak ezen keresztül lehet megrendelni, a kérdésem az lenne, hogy nincs e olyan bolt az országban, főleg jó lenne ha onlineshop lenne, ahonnan utánvétellel is meglehetne rendelni?

latod nemigazan jon valasz.  :o ezert talan az a legjobb, hogy kerd meg egy baratodat akinek van ilyen bakkartyaja vegye meg a neten, aztan te meg kifizeted neki. ;)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:16

Igen, de akkor nem az ő nevén lesz ?

#4 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:56

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. Aug. 10., Wednesday - 21:16

Igen, de akkor nem az ő nevén lesz ?

hat sztem mindegy kiveszi. de persze ensem csinaltam meg ilyet. mindenesetre a cdn rajta lesz minden info amire szukseged lesz (serial number, stb) szal elvileg onnantol akar a tied is lehet.  :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#5 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 17:20

Mostanra megért bennem az elhatározás, hogy szeretnék egy dombornyomott kártyát valamelyik bankból kiváltani, viszont nem tudom mik a feltételek. Nekem csak arra kellene, hogy ezt a programot megvegyem, illetve ha akad más olyan program amit itthon nem lehet megvásárolni, akkor arra, tehát hogy interneten keresztül tudjak vásárolni néha.

Mivel jelenleg tanuló vagyok, ezért nincs havi bevételem, tehát nincs sem nettó, sem bruttó fizetésem. Tehát a szüleim tartanak el. Vagyis mg mindig zsebpénzt kapok :) Tehát a kérdésem az, hogy tudtok e olyan bankot, amely ad így is ilyen kártyát igénylés esetén ?

#6 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 22. 17:30

BANKKÁRTYA VADÁSZAT  -  A forint alapú lakossági bankkártyák

#7 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 18:34

Idézet: landler - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 18:30

Köszi a listet ;)
ezek közzül akkor nekem a betéti dombornyomottat kell keresnem ugye ?

Szerkesztette: GoodSpeed 2005. 10. 22. 18:35 -kor

#8 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 12:52

Mondok egyszerűbbet: Besétálsz az OTP-hez, és kötsz egy elektronikus számlacsomagot, amihez jár egy elektronikus WEB kártya egy elkülönített virtuális folyószámlával+kártyaszámmal ami dombornyomottnak számít. Amikor vásárolni akarsz, akkor pontossan annyi összeget teszel át neten keresztül a virtuális számlára amennyi kelleni fog, és kész.

Nemtudom, hogy más banknál is van e ilyen szolgáltatás, de az OTP nél ez nem is kerül többe mint egy átlagos számlacsomag...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#9 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 15:18

Állítólag a CIB-nél a legolcsóbb az ilyen web-only kártya.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#10 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 16:30

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 13:52

Mondok egyszerűbbet: Besétálsz az OTP-hez, és kötsz egy elektronikus számlacsomagot, amihez jár egy elektronikus WEB kártya egy elkülönített virtuális folyószámlával+kártyaszámmal ami dombornyomottnak számít. Amikor vásárolni akarsz, akkor pontossan annyi összeget teszel át neten keresztül a virtuális számlára amennyi kelleni fog, és kész.

Nemtudom, hogy más banknál is van e ilyen szolgáltatás, de az OTP nél ez nem is kerül többe mint egy átlagos számlacsomag...

Abszolút nem vagyok benne a témában, szóval nagyjából mennyibe kerül ez nekem az OTP-nél?

#11 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 16:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 16:18

Állítólag a CIB-nél a legolcsóbb az ilyen web-only kártya.

rákeresek a CIB-nél hátha megtalálom.

#12 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:45

Felhívtam a CIB ügyfélszolgálatát, a classic online csomagot ajánlották nekem, tehát nyitnak nekem egy számlát ha igénylem, ennek havi díja 190 Ft, és emellé kapom az internetkártyát aminek az éves díja 890 Ft. Azt elfelejtettem mondjuk megkérdezni, hogyha fizetk róla mennyit vonnak le kezelési költség gyanánánt, de majd holnap a CIB-ben rákérdezek ;) Már alig várom, hogy lerendelhessem a WindowsBlins-t ;)

#13 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 23:12

Felmerült egy kérdés, ugyebár a WindowBlinds skineket, a http://www.wincustomize.com-ról lehet letölteni, ide viszont account kell, amit meglehet szerintem venni, sőt ebben biztos vagyok. Viszont azt nem tudom, hogy a stardocktól ha megrendelem a windowblins-et akkor az tartalmazza e az accountot a wincustomize.com-ra vagy azt külön kell megvenni? Illetve mennyi időre szól az account ? Ha egyszer megveszem véglegesen rendezve van e az account ügy ? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapaztalata ? Vett közzületeke már valaki ilyen programot ? Azt olvastam, hogy akik 2005.09.01 után vették a windowblinds-üket, azoknak az 5-ös verzióra való frissítés ingyenes, de akik ezelőtt, azoknak kell egy kisebb upgrade díjat fizetniük, ez az összeg mennyire tehető? A kérdés azért fontos, mert gondolom amikor kijön a Windows Vista, arra már majd a WB 6 fog kelleni... Azt hiszem egy kicsit sopkat kérdeztem, de nézzétek ezt most el nekem ;)

#14 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 23:48

ahhoz, hogy letolts skineket sztem csak regelned kell magadat. (free) sok helyen ugye mar csak igy szolhatsz hozza forumokhoz illetve tolthetsz le ha regeled magad.. de nemtom ezt biztosra de sztem igy van itt is.

#15 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 00:42

Ha nem regeled magadat, akkor 5 MB-nyi skint tolthetsz le, ha igen, akkor ez a mennyiség kb 25-re nő, de nem korlátlan :(

#16 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:38

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 1:42

Ha nem regeled magadat, akkor 5 MB-nyi skint tolthetsz le, ha igen, akkor ez a mennyiség kb 25-re nő, de nem korlátlan :(

:( hat az nem jo. de vannak mas oldalak is ahol vannak WB skinek nem?

#17 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 12:47

Egyébként van már olyan cég Mo-n is, aki a világ minden részéről tud programot regisztrálni/vásárolni az ügyfeleinek. Ergo mindent ők intéznek, te csak a pénzt/nevedet adod. Ez itt nem a reklám helye, szóval Gugli a te barátod ;)

#18 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:31

A kérdés naív, de azért megkérdezem, van olyan hirdetésmentes ingyenes program, ami kezeli a wba fájlokat?

#19 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:40

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 13:47

Egyébként van már olyan cég Mo-n is, aki a világ minden részéről tud programot regisztrálni/vásárolni az ügyfeleinek. Ergo mindent ők intéznek, te csak a pénzt/nevedet adod. Ez itt nem a reklám helye, szóval Gugli a te barátod ;)

Küldtem egy PÜ-t ;)

#20 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 17:39

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:31

A kérdés naív, de azért megkérdezem, van olyan hirdetésmentes ingyenes program, ami kezeli a wba fájlokat?

Szerintem nincs ...

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó