HWSW Informatikai Kerekasztal: K-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

K-1 Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 09. 10:32

Eurosport 22/10/2005 20:00 - Fight Club Superleague-Vienna (Bécs) (22:30) LIVE/ÉLŐ
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#102 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 10:40

nah erről van szó! :) :respect: csak el ne felejtsem!

Szerkesztette: Cpt. Balu 2005. 10. 09. 10:40 -kor

"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#103 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 11:19

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 11:40

nah erről van szó! :) :respect: csak el ne felejtsem!

Nem fogod ha:
- van az Eurosportnak egy új szolgáltatása, amire a www.eurosport.hu honlapon regisztrálhatsz. A dolog lényege, hogy az általad kért időközönként E-Mail-ben értesítenek a következő K-1 (ill. általad kiválasztott sportág) közvetítésről. Erre érdemes feliratkozni.
- Állítsd be a mobilodat ébresztőre aznap 2-4 órával a meccs előttre, mert akkor még tudod úgy alakítani a programodat, hogy ráérj.

Egy kis help:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  k1.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#104 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 19:27

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 12:19

Nem fogod ha:

kösz a tippet :) :up:

#105 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 21:05

Bakker, karácsonyra megajándékozom magam egy tévével.
Wherever you go, go with all your heart.

#106 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 21:07

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 12:19

Nem fogod ha:
- van az Eurosportnak egy új szolgáltatása, amire a www.eurosport.hu honlapon regisztrálhatsz. A dolog lényege, hogy az általad kért időközönként E-Mail-ben értesítenek a következő K-1 (ill. általad kiválasztott sportág) közvetítésről. Erre érdemes feliratkozni.

Cool :cool:
Wherever you go, go with all your heart.

#107 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 13:22

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 22:07

Cool :cool:

Márha működik a dolog. Csak tegnapelőtt este regisztráltam, és azóta nem volt K1. Majd elvállik.

#108 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 07:43

Tegnap nézte valaki az MMA-t? Én elaludtam, mert iszonyú fáradt voltam. :(

#109 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:07

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 8:43

Tegnap nézte valaki az MMA-t? Én elaludtam, mert iszonyú fáradt voltam. :(

Épp nem értem rá, de a mai GP-t megnéztem! :up:

Gary Goodridge egy áááállat... mindenkit KO-val vert. Fujimoto-é minden :respect: mert ő volt a legkönnyebb súlyú az indulók közt, és a döntőig vitte, és ott mit állt ki, te jóég :eek: Amikor vagy tizedszerre ütötte le Goodridge, még mindig megpróbált felállni, de repült a törülköző... 
Fujimoto ütött 15-öt, aminek jórésze talált is, Goodridge kettőt, Fujimoto goto padló, majd ez lezajlott még jópárszor...

#110 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 10:35

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 21:07

Épp nem értem rá, de a mai GP-t megnéztem! :up:

Gary Goodridge egy áááállat... mindenkit KO-val vert. Fujimoto-é minden :respect: mert ő volt a legkönnyebb súlyú az indulók közt, és a döntőig vitte, és ott mit állt ki, te jóég :eek: Amikor vagy tizedszerre ütötte le Goodridge, még mindig megpróbált felállni, de repült a törülköző... 
Fujimoto ütött 15-öt, aminek jórésze talált is, Goodridge kettőt, Fujimoto goto padló, majd ez lezajlott még jópárszor...

Aha, nem volt rossz, de ez a Hawaii-i ismétlése volt.
Ma este!!! Az Elődöntők! Full nagymeccsek! Az év egyik legjobb K1-e lesz. Este 9-től. :up:  :respect:

#111 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 10:46

Én már beprogramoztam a videót. :D

#112 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 14:31

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 11:35

Ma este!!! Az Elődöntők! Full nagymeccsek! Az év egyik legjobb K1-e lesz. Este 9-től. :up:  :respect:

Na akkor én meg saját magam programozom a TV elé :) mindenkit kiebrudalok előle...

Amúgy nektek működik ez a eurosport.hu-s értesítő szolgáltatás? Én heti egy levelet kértem, ami elvileg vasárnap jön ugye, csak maradt az elvileg...  :rolleyes:

#113 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 08:24

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 15:31

Na akkor én meg saját magam programozom a TV elé :) mindenkit kiebrudalok előle...

Amúgy nektek működik ez a eurosport.hu-s értesítő szolgáltatás? Én heti egy levelet kértem, ami elvileg vasárnap jön ugye, csak maradt az elvileg...  :rolleyes:

Nem jött levél nekem sem. :(
Valaki felvette? VideoCD, vagy DVD érdekelne főleg.

Nagyon tetszett, ahogy Le Banner leverte azt az undorító Goodridge-et. Bob Sapp kivételével utálom az összes amerikai K1 versenyzőt.
Ez a Goodridge milyen pofákat vág amikor mászik be a ringbe, a szőke gorillanője meg a másik. Olyan gusztustalan, amit művelnek, hogy teljesen felspanoltam magam.
Le Banner győzelmének örültem a legjobban.

Szegény Kaenoring meg alulmaradt, nem éreztem úgy hogy formában lett volna. Ennél többet tud ő.

A többi meccs meg annyira nem fogott meg, olyan lagymatagnak tűnt.

#114 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 08:37

Eurosport 24/10/2005 21:00 - Fight Club K1 Final Elimination Osaka 2/2 (23:00-ig)

Kép

FieLDS K-1 WORLD GP 2005 in OSAKA
  Date : Friday, Sep, 23 2005
  Place : Osaka Dome, JAPAN
  Attendance : 31,800 people

#115 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 16:10

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 9:24

A többi meccs meg annyira nem fogott meg, olyan lagymatagnak tűnt.

Hát igen, látszott h. nem "vérre megy"... Bonjasky, és Ignashov meccsén meg főleg. Goodridge múltkor hogy lenyomott mindenkit, most meg első menetben leverték, mint vak a poharat :)

Ja és Bonjasky azt nyilatkozta a tokiói döntőben Choi lesz az első ellenfele... huhh mekkora meccs lesz... :omg:

#116 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 14:44

NE FELEDJÉTEK!!!!!
Eurosport 24/10/2005 21:00 - Fight Club K1 Final Elimination Osaka 2/2 (23:00-ig)

Ízenlítőül.:
Ernesto Hoost VS Ruslan Karaev
Nobuaki Kakuda  VS George "The Iron Lion"
Francois "The White Buffalo" Botha VS Musashi
Bob Sapp VS Hong-Man Choi

Superfight: Le Banner Vs. Abidi
Kép

Szerkesztette: Favágó 2005. 10. 24. 14:52 -kor

#117 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 15:04

Én már vasárnap beprogramoztam a videót. :D

RE: megelőzve a kérdést, hogy miért mindig videóról nézem, elmondom az okát. Egyszerű: az őrületbe kerget az irdataln mennyiségű reklám az Eurosporton (is), ezért, mivel úgysem élő közvetítés, jobban szeretem videóról nézni és áttekerni a reklámblokkokat. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 24. 15:06 -kor

#118 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 15:06

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 16:04

Én már vasárnap beprogramoztam a videót. :D

:D VHS? Meg kéne oldani a digitalizálást ha nem az. Valaki bevállalja? :respect:

#119 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 15:06

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 16:06

:D VHS? Meg kéne oldani a digitalizálást ha nem az. Valaki bevállalja? :respect:

Angol vagy magyar kommentárral?

#120 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 15:08

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 16:06

Ha arról van szó, tunerkártyával rögzíteni tudom digitálisan is, jó minősgében, de nincsen időm/késztetésem arra, hogy szerkesztgessem, és kivágjam belőle a reklámblokkokat. :(

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.