HWSW Informatikai Kerekasztal: K-1 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

K-1 Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 15:44

Sapp vs. Akebono, érdemes a fotóst nézni a háttérben... :D mekkora?
Kép
Az összecsapás:
Kép
Amit Sapp megnyert.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#22 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 00:32

Ignashov a nagy kedvencem nekem is, de Aerts és persze Mr Perfect is szimpatikus versenyző ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#23 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:26

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 13:59

Már a legutolsó összecsapás volt, amikor a japán Musashi és az a néger emberke csapott össze.

Az nagyon komoly volt az a döntő. Musashinak mennyi esélyt adtak. Már röhögtem a folyamatos döntetlenen. De végül vagy ötödszörre megérdemelten Remi győzött.  :respect:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#24 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 11. 07:27

FIGYULIM!
!!!!!!!!!!!!!!!!Ma éjjel 00:15-kor lesz a Bécsi GP 2/2 az Eurosporton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy mi a 2/2, azt nem tudom, mert folyamatosan figyelem, de 2/1-et, vagy 1/2-t még nem láttam.
Lehet hogy a döntő rész, az jó; vagy ha az adásra vonatkozik, akkor már nem olyan rózsás a helyzet, mert egy meccs 2. adásában az elsőből kimaradt (kevésbé izgalmas, és jelentős) meccseket adják le.
Nembaj! Rossz nem lehet:)
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#25 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:30

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 23:32

Ignashov a nagy kedvencem nekem is, de Aerts és persze Mr Perfect is szimpatikus versenyző ;)

Sokaknak az orosz Skorpió a kedvence.
Azon csodálkozok, hogy Abidi-t senki sem említette még, pedig hasonló stílusú a Francia srác is.

#26 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:03

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 6:30

Sokaknak az orosz Skorpió a kedvence.
Azon csodálkozok, hogy Abidi-t senki sem említette még, pedig hasonló stílusú a Francia srác is.

nem rossz ő sem csak valahogy eddig nem mindig volt formába pedig bírja a strapát ha 100%os
de még a horvát Crocop-ot is birom meg Remi-t meg Sapp meg Sefo meg még sokan :) persze Ignashov a kedvenc az altatós arcával és a gyilkos lábával :Đ durva páros :D:D:D
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#27 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 08:19

Idézet: Konor - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 7:03

nem rossz ő sem csak valahogy eddig nem mindig volt formába pedig bírja a strapát ha 100%os
de még a horvát Crocop-ot is birom meg Remi-t meg Sapp meg Sefo meg még sokan :) persze Ignashov a kedvenc az altatós arcával és a gyilkos lábával :Đ durva páros :D:D:D

Ja! Énn attól őrülök meg, hogy nem tudni, miért csak tűri az ütéseket másfél meneten keresztül, és amikor már mindenki várja, hogy mikor fexik ki, akkor dob egy forgórugást, vagy axe-rugást. és már végzett is ellenfelével:)

#28 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 09:07

A K1 buziknak való... :D

UFC
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#29 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 10:56

Idézet: keselyuu - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 8:07

A K1 buziknak való... :D

UFC

Mit képzelsz te magadról?
Nem kötelező hozzászólni, ha csak fikázni tudsz, akkor húzzál innen! :D  :D  :D

Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 11. 10:58 -kor

#30 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 11:29

Fehérorosz az Ignashov nem ruszki ;)
Mirco Crocop is ott van a szeren, mikor kapott egyet tőle Sapp pont az arc idegére és Sapp lefeküdt pityeregni a ring padlójára :Đ
Abidi sem rossz, de pl a tavalyi nagydöntőben rossz volt nézni ahogy Remi kirugdosta a ringből szegény srácot gyakorlatilag. De aki nagyon marcona aza francia faszi akinek olyan kilincs orra van én csak úgy hívom, csöppet ferde,szegény Jerome-ot vki jol arcon rughatta ;)
de sorolhatnám a neveket akik szimpik még; Holm,Hunt,Sefo,Aerts... :smoker:

#31 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 11:32

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:29

Fehérorosz az Ignashov nem ruszki ;)
Mirco Crocop is ott van a szeren, mikor kapott egyet tőle Sapp pont az arc idegére és Sapp lefeküdt pityeregni a ring padlójára :Đ

Bocs! Fehérorosz! :D

Sappnak a fájdalomtűréshatára elég alacsony, ez az egyik gyengéje, de jól fejlődik, ha láttátok a Japán GP-t.

#32 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:20

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 12:29

Abidi sem rossz, de pl a tavalyi nagydöntőben rossz volt nézni ahogy Remi kirugdosta a ringből szegény srácot gyakorlatilag.

Azt a dontot neztem....hat ott nagyon elpaholta Abidit Remi...nekem az a meccs nagyon tetszett :D  :D

Abidit nagy tehetsegnek kialtottak annak idejen ki, viszont en ahany meccset lattam, szinte mindig csufosan kikapott. :(

#33 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:30

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 11:20

Azt a dontot neztem....hat ott nagyon elpaholta Abidit Remi...nekem az a meccs nagyon tetszett :D  :D

Abidit nagy tehetsegnek kialtottak annak idejen ki, viszont en ahany meccset lattam, szinte mindig csufosan kikapott. :(

Hát a legutóbbi meccsén is, amikor a szintén francia haverjával harcolt, akkor is kapott rendesen.
Régebben viszont láttam pár győzelmét. Az első 8 meccsét megnyerte, aztán elverte Botha-t, meg Horit, meg még pár kisebb "nevet".
Amúgy mostanában elég gyengén szerepel. Sapp, Ignashov, Hoost, Bonjasky, és Musashi is elverte.
De azért csodálom amiatt, hogy begyűjt olyanokat, amitől más simán kifeküdne, és simán bírja.

#34 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 15:53

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 11:30

Hát a legutóbbi meccsén is, amikor a szintén francia haverjával harcolt, akkor is kapott rendesen.
Régebben viszont láttam pár győzelmét. Az első 8 meccsét megnyerte, aztán elverte Botha-t, meg Horit, meg még pár kisebb "nevet".
Amúgy mostanában elég gyengén szerepel. Sapp, Ignashov, Hoost, Bonjasky, és Musashi is elverte.
De azért csodálom amiatt, hogy begyűjt olyanokat, amitől más simán kifeküdne, és simán bírja.

kicsit pontatlan az idézet az aláirásodban, először is infráció és szeressük 1mást... :Đ

jah bob sapp fejlödik, akár még cserebogár is lehet belőle ;)

#35 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 17:13

Egy nem egyszerű hétvégi nap után bekapcsoltam a tévét, mit ad isten épp K-1 ment...
Életemben először láttam ezt a Bob Sapp gyereket!
Akkora flashem volt a sráctól, hogy az nem is igaz...  :nevet2:
Pont igyekezett a ring felé, fújtatott mint egy idióta! :D
Nagy nehezen bepréselte magát a ringbe, ahol egy horvát srác várta...
Sapp kiment a sarokba és onnan fújta a srácot, telitüdővel... :D
Persze őt nem nagyon hatotta meg a dolog, nyújtogatott, koncentrált!
Az első menetben Sapp ráment, semmi.Persze ez is nagy élmény volt, folyamatosan szakadtam...
Aztán egy idő után elfogyot a kondi, a srác meg elővette a jól bevált combosokat.
Sapp ki is feküdt, majd ha jól emlékszem, gyerekesen nekiált sírni! LOL!

Azóta állítólag fejlődött, már nyereget is... :)
Nekem szintén Ignasov a kedvencem, csak néha túlzásba viszi a vodkát és nem mutat semmit.Mint azzal a thai gyerekkel.Az jó mecs volt!
A kis tökös, telivádlis mitugrász nagyon szimpatikusan versenyzett, de ha jól emlékszem összecsalták egy X-re, vagy Ignasov-győzelemre a mecset. :think:
Bonjasky meg egy kivégzőgép... :smoker:

#36 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 17:58

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 13:30

Le Bannerrtől! ő sem gyenge csávó
és az nem volt semmi meccs!

amit Abidi kapott annak a huszadától ki kellett volna feküdnie még egy ilyen kaliberű embernek is, nemhogy egy átlagosnak. alig állt már az első menetben és mégis végignyomta.
nomeg az az öklömnyi "izé" amit Le Banner kapott a szeme fölé...  :eek:

Sapp valóban fejlődik, de még messze van attól, hogy komoly veszélyt jelentsen.

Remi pedig vhogy sztem sem meggyőző. többnyire nyer, de semmi extra. inkább kiegyensúlyozott. ha engedik, akkor lehengerlő, ha nem, akkor taktikus. ha meg kell, akkor bírja a nyomást is. mindenből átlagosan jó.

a kedvenceim inkább a régebbi emberkék: Sefo, Hunt, a "régi" Ignasov

Szerkesztette: vipisrac 2005. 08. 11. 17:58 -kor

#37 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 11. 20:08

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 18:13

Mint azzal a thai gyerekkel.Az jó mecs volt!
A kis tökös, telivádlis mitugrász nagyon szimpatikusan versenyzett, de ha jól emlékszem összecsalták egy X-re...

_Kaoklai Kaennorsing_ volt a srác és tényleg nagyon jó meccs volt. Szerintem is jobb volt Ignasovnál.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#38 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 12:32

Én Akebonot nem értem, szerintem már annyi pénze lehet, mint a szemét, a sumoban felért a csúcsra, miért vereti most péppé magát a k1-be?

#39 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 12:55

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 11:32

Én Akebonot nem értem, szerintem már annyi pénze lehet, mint a szemét, a sumoban felért a csúcsra, miért vereti most péppé magát a k1-be?

ezert is szep penzeket kapnak.... :Đ

#40 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 12:57

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 13:55

ezert is szep penzeket kapnak.... :Đ

Persze valószínű csak szerintem neki már nem nagyon kell a több pénz, viszont pl Sapp is úgy kiütötte múltkor, hogy elájult és bizony ez nem növeli senki élettartamát.

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó