Lassan a dohányosok úgyís védett faj lesznek,vadászati tilalom miegymás,mert tolerancia címszó alatt eltaposnának minket olyan nemdohányosok,akik pöfögtetik az orrom alá a szénmonoxidot meg miegymást,miközben a 300 méterre lévő marketba igyekeznek
Dohányzol-e?
Elküldve: 2005. 08. 13. 23:40
Lassan a dohányosok úgyís védett faj lesznek,vadászati tilalom miegymás,mert tolerancia címszó alatt eltaposnának minket olyan nemdohányosok,akik pöfögtetik az orrom alá a szénmonoxidot meg miegymást,miközben a 300 méterre lévő marketba igyekeznek
Elküldve: 2005. 08. 14. 00:01
szerk: és nagyon tudom becsülni ha valaki a kedvemért nem gyújt rá
Szerkesztette: ikriszta 2005. 08. 14. 00:52 -kor
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Elküldve: 2005. 08. 14. 00:02
szerk.: en magam is utalom, ha a fustot a kepembe nyomjak. pl a HEV-en felszallaskor.
Szerkesztette: Schwarzmueller 2005. 08. 14. 00:05 -kor
Elküldve: 2005. 08. 14. 01:26
Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 18:49
csak arra, hogy egymásnak esnek a dohányosok és a nem dohányosok, és hogy felesleges 2 ilyen topic, ez bőven jó lett volna hozzászólás nélkül, csak szavazós topicnak imho.
Elküldve: 2005. 08. 14. 01:40
De én magamat a kultúráltabbak közé sorolom.. pl cigicsikket mikor bebasszák a busz alá mikor 2 lépésre van a kuka.. azt ki nem állhatom. Részemről tiltott helyen vagy gerek mellett nem gyujtok rá.. ez alap. Vagy ha állok egy megálloban probalok ugy huzodni hogy azt mást ne zavarjon.
Én pl ezen felül egy finom szivart egy vízipipát is szivesen elpippantok ha ugy hozza a sors. Azoknak megvan pl a saját hangulatuk ahogy leülök barátokkal beszélgetni egy whiskey vagy egy üditő mellé és szépen szívogatunk.. lehet élvezni.. sőt lehet élvezni ugy hogy azt mást ne zavarjon.
Jha és ha már dohány.. javaslom mindenkinek a vízipipa esetleg sima pipa kombót. Kevésbé szennyezi a szervezetet és mérsékli valamilyen szinten a cigaretta éhséget. Nekem érettségi folyamán felkuszott 1 dobozra... ezt sajnos megszoktam. De ugy hogy hetente összeülünk pipázni valami finom kókuszos barackos citromos dohánykát képes vagyok mérsékelni a károsabb anyag bevitelt!
Üdv
Elküldve: 2005. 08. 14. 07:27
Idézet: Zoch - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 15:13
...
Igen.
Klassz a nyitóhozzászólás!
Elküldve: 2005. 08. 14. 07:57
Idézet: ikriszta - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 1:01
szerk: és nagyon tudom becsülni ha valaki a kedvemért nem gyújt rá
ok, megjegyeztem... tobbet nem fordul elo...
"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."
Elküldve: 2005. 08. 14. 08:08
Ha az ember belegondol, jobb venni egy kiadós ebédet mint 2 doboz cigit, ami ma már ugyanannyiba kerül.
Ami nagyon tetszett multkor, hogy mentem a Corvin Moziba megnézni a fantasztikus négyest, ez mindegy, de ami számít, hogy a bejáratnál nem az fogadott hogy ne dohányozz mert árt az egészségnek, hanem az hogy azért ne dohányozz mert a nem dohányzókat bántod ezzel. Ez tetszett, hogy nem a szokásos tüdőrák-rulez fogadott, hanem egy eggyel értelmesebb verzió.
Elküldve: 2005. 08. 14. 08:20
Elküldve: 2005. 08. 14. 08:54
Ami a karos [cigizokre es beszivokra] hatast illeti, a gyarfustok, auto-gazok, potlo/tartositoszerek a kajakban, stbstb boven okozhat annyi kart, hogy amellett nehany cigi meg sem kottyan. De most nem ez a kerdes. A tolerancia ket oldalu. ha a cigizoket/szivarozokat/pipazokat a tobbiek legszivesebben bezarnak valami sotet helyre, tuti biztosan tudnank talalni valami olyan rajuk is vonatkozo szabadsag-korlatozast, amire ok is felvonnanak egy szemoldokot, noha legalabb ugy meg lehetne indokolni egy adott szemszogbol, mint a dohanyzas kerdeset. Legkozelebb a pirosnadragosokat utaljuk, utana a csizmasokat, a furcsa szagu kolniseket, a rosszul beszeloket. Az azokat, akik beszelnek rola, aztan akik szimpatizalnak veluk.
Elküldve: 2005. 08. 14. 09:32
és utálom ha le büdös bagósoznak , főleg olyanok akik korábban dohányoztak...
amugy való igaz hogy nincs megoldva a szellőzés a helyek 90%ában, soxor nekem is csípi már a szemem a füst. kint meg sima ügy, csak meg kéne oldani, több kuka kéne vagy nemtom, de csikkek mindenhol mindig.
#64 Guest_ottokar_*
Elküldve: 2005. 08. 14. 10:14
Itt egy hasonlatot tudnék mondani. Egy kötélre súlyt akasztok és elbírja, majd még teszek, még, még és na tegyünk még rá mert meg se kottyan, és a kötél elszakad.
Elküldve: 2005. 08. 14. 10:36
Idézet: kla - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 9:54
a dohányosok bebüdösítik a normális embereket, fordítva asszem nem igaz.
és a pirosnadrág se büdösít
Elküldve: 2005. 08. 14. 10:37
Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:36
és a pirosnadrág se büdösít
..és a dízel-tulajok?
Elküldve: 2005. 08. 14. 10:38
Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 2:40
De én magamat a kultúráltabbak közé sorolom.. pl cigicsikket mikor bebasszák a busz alá mikor 2 lépésre van a kuka.. azt ki nem állhatom. Részemről tiltott helyen vagy gerek mellett nem gyujtok rá.. ez alap. Vagy ha állok egy megálloban probalok ugy huzodni hogy azt mást ne zavarjon.
... Azoknak megvan pl a saját hangulatuk ahogy leülök barátokkal beszélgetni egy whiskey vagy egy üditő mellé és szépen szívogatunk.. lehet élvezni.. sőt lehet élvezni ugy hogy azt mást ne zavarjon.
...
Ugyanígy vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy a mennyiség a munka és idegeskedés függvényében változó.
Nem szeretem más arcába fújni a füstöt, és nem szeretem azt sem, amikor az utcán direkt mellém lépnek, holott ott a rengeteg hely, és mellettem elkezdik ócsárolni a dohányosokat.
A megállóban általában vagy hátul, vagy elöl állok meg, attól függően hogy hol a szemetes. Ha utcán dohányzom, a csikket vagy a legközelebbi kukába dobom, vagy ha az nincs látótávolságban, akkor visszateszem a dobozba, és a szemetesnél kiürítem.
Nem is olyan rég voltam egy összejövetelen. Senki nem dohányzott, beszélgettünk, így én sem gyújtottam rá... aztán a társaság (összeszokott csapat) egyik tagja rágyújtott, és ekkor kérdeztem meg, hogy 'jééé, itt dohányosok is vannak? akkor rágyújthatok én is?'
A legjobban a nemdohányosok néztek, pedig ez egyszerű és hétköznapi tolerancia.
Viszont ezzel kapcsolatban nem fogok senkivel vitába szállni
Wick
Elküldve: 2005. 08. 14. 10:56
Nem zavar ha miközbe eszek rágyújt valaki.Max rágyújtok énis evés közben
Elküldve: 2005. 08. 14. 11:43
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:56
Simán.. pl jó kis friss birka prökölt egy jó citromos pipával ..hmm
Üdv
Elküldve: 2005. 08. 14. 11:47
sör mellé meg buliban szivok vagy 1,5 dobozt ha nem 2t egy este...
most epp leszokoban vagyok.. az is kozrejatszik, h egy fityingem nincs...
ha baba van, nem fujom ra a fustot, szinte mindig figyelek, h ne menjen nem dohanyzora a fust...
idegbajt kapok a buszmegalloban zuhogo esoben dohanyzoktol, ahol mindenki bezsufolodott a teto ala, es o ott ragyujt...
"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

Súgó
A téma zárva.