HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzol-e? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzol-e? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Kedves Fórumtag! Te dohányzol? (156 felhasználó adott le szavazatot)

Kedves Fórumtag! Te dohányzol?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#51 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 13. 23:40

1. :smoker:  De elviselem ha nem gyujtanak rá mellettem. :D

:offtopic:
Lassan a dohányosok úgyís védett faj lesznek,vadászati tilalom miegymás,mert tolerancia címszó alatt eltaposnának minket olyan nemdohányosok,akik pöfögtetik az orrom alá a szénmonoxidot meg miegymást,miközben a 300 méterre lévő marketba igyekeznek :reklamacio:
Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

#52 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 00:01

4. és amit baromira utálok, hogy az utcán a zöld jelzésre várva simán az ember képébe fújják a füstöt.  :reklamacio:  Az nagyon dühít, kész szerencse, hogy nem vagyok díjbírkózó vagy boxoló.  :rolleyes:

szerk: és nagyon tudom becsülni ha valaki a kedvemért nem gyújt rá  :up:  :respect:

Szerkesztette: ikriszta 2005. 08. 14. 00:52 -kor

Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#53 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 00:02

Kettesre szavaztam. De csak azert, mert idonkent egy szivart szivesen elpofekelek, kielvezve annak izet es fustjet. :)  Persze magamban, masokat nem zavarva.  :up:

szerk.: en magam is utalom, ha a fustot a kepembe nyomjak. pl a HEV-en felszallaskor.  :mad:  :reklamacio:

Szerkesztette: Schwarzmueller 2005. 08. 14. 00:05 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#54 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 01:26

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 18:49

Akkor viszont nem értem. Mi végre ez a szavazás? És mire célzott Wizard?  :think:

csak arra, hogy egymásnak esnek a dohányosok és a nem dohányosok, és hogy felesleges 2 ilyen topic, ez bőven jó lett volna hozzászólás nélkül, csak szavazós topicnak imho.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#55 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 01:40

1. Kb napi fél doboz.
De én magamat a kultúráltabbak közé sorolom.. pl cigicsikket mikor bebasszák a busz alá mikor 2 lépésre van a kuka.. azt ki nem állhatom. Részemről tiltott helyen vagy gerek mellett nem gyujtok rá.. ez alap. Vagy ha állok egy megálloban probalok ugy huzodni hogy azt mást ne zavarjon.

Én pl ezen felül egy finom szivart egy vízipipát is szivesen elpippantok ha ugy hozza a sors. Azoknak megvan pl a saját hangulatuk ahogy leülök barátokkal beszélgetni egy whiskey vagy egy üditő mellé és szépen szívogatunk.. lehet élvezni.. sőt lehet élvezni ugy hogy azt mást ne zavarjon.

Jha és ha már dohány.. javaslom mindenkinek a vízipipa esetleg sima pipa kombót. Kevésbé szennyezi a szervezetet és mérsékli valamilyen szinten a cigaretta éhséget. Nekem érettségi folyamán felkuszott 1 dobozra... ezt sajnos megszoktam. De ugy hogy hetente összeülünk pipázni valami finom kókuszos barackos citromos dohánykát képes vagyok mérsékelni a károsabb anyag bevitelt!

Üdv

#56 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 01:53

Ki nem allhatom a fustot, irritalja az orromat.

#57 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 07:27

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 15:13

1. :smoker:
...

Igen. :smoker:
Klassz a nyitóhozzászólás! :D

#58 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 07:57

Idézet: ikriszta - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 1:01

4. és amit baromira utálok, hogy az utcán a zöld jelzésre várva simán az ember képébe fújják a füstöt.  :reklamacio:  Az nagyon dühít, kész szerencse, hogy nem vagyok díjbírkózó vagy boxoló.  :rolleyes:

szerk: és nagyon tudom becsülni ha valaki a kedvemért nem gyújt rá  :up:  :respect:

ok, megjegyeztem... tobbet nem fordul elo... :)
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#59 Felhasználó inaktív   Ben Dash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 08:08

Nem dohányzom és nem is akarok, mivel úgy érzem nincs szükségem rá. Vicc az hogy a családban mindenki dohányzik, aki nem az a tesóm, de ő meg pipázik (és lány! :) ), szóval...

Ha az ember belegondol, jobb venni egy kiadós ebédet mint 2 doboz cigit, ami ma már ugyanannyiba kerül.

Ami nagyon tetszett multkor, hogy mentem a Corvin Moziba megnézni a fantasztikus négyest, ez mindegy, de ami számít, hogy a bejáratnál nem az fogadott hogy ne dohányozz mert árt az egészségnek, hanem az hogy azért ne dohányozz mert a nem dohányzókat bántod ezzel. Ez tetszett, hogy nem a szokásos tüdőrák-rulez fogadott, hanem egy eggyel értelmesebb verzió.

#60 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 08:20

A 4.-re szavaztam egyébként, de annak mostanában külön örülök, hogy a jó idő miatt nyitva vannak a szabadtéri szórakozó helyek, mert az már baromira zavart, hogy elmegyek bármilyen szórakozó helyre és reggelre olyan szagom van mint egy hamutálnak.  :mad:

#61 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 08:54

Talan minden szokoevben egyszer ragyujtok, lehet, hogy meg ritkabban. Legutobb ha jol emlekszem valamikor januarban, egyszer. Ami a szavazast illeti, (altalaban) nem zavar ha kornyezetemben ragyutjanak, ezert erre szavaztam. Ha haverokkal vagyok akkor tudom ki cigizik es ki nem, es mivel haverok, nem zavar ha ragyujtanak. Kaja kozben persze utalom, de akkor nem szoktak ragyujtani, ha megtennek rajuk szolnek, eddig meg soha nem kellett. Szorakozohelyen meg, oszinten, nem erdekel: azert szorakozohely, hogy mindenki szorakozhasson, azok is akik cigiznek. masnak ugysem a bulis goncben megyek az utcara vagy meloba, ugyhogy nem zavar, ha buli utan mosni kell.

Ami a karos [cigizokre es beszivokra] hatast illeti, a gyarfustok, auto-gazok, potlo/tartositoszerek a kajakban, stbstb boven okozhat annyi kart, hogy amellett nehany cigi meg sem kottyan. De most nem ez a kerdes. A tolerancia ket oldalu. ha a cigizoket/szivarozokat/pipazokat a tobbiek legszivesebben bezarnak valami sotet helyre, tuti biztosan tudnank talalni valami olyan rajuk is vonatkozo szabadsag-korlatozast, amire ok is felvonnanak egy szemoldokot, noha legalabb ugy meg lehetne indokolni egy adott szemszogbol, mint a dohanyzas kerdeset. Legkozelebb a pirosnadragosokat utaljuk, utana a csizmasokat, a furcsa szagu kolniseket, a rosszul beszeloket. Az azokat, akik beszelnek rola, aztan akik szimpatizalnak veluk.
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#62 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 09:32

elsőre szavaztam, mostanába 1 doboz lecsúszik 1 nap ha dolgozom,otthon meg alig pöfékelek ;)
és utálom ha le büdös bagósoznak , főleg olyanok akik korábban dohányoztak... :smoker:
amugy való igaz hogy nincs megoldva a szellőzés a helyek 90%ában, soxor nekem is csípi már a szemem a füst. kint meg sima ügy, csak meg kéne oldani, több kuka kéne vagy nemtom, de csikkek mindenhol mindig.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#63 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:11

A piros nadrág nem igazán jó példa. A nadrágja ugyanis nem károsítja az egészségemet...
Amúgy nem szívok... és nem szeretem ha a közelemben pöfékelnek.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#64 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:14

"Ami a karos [cigizokre es beszivokra] hatast illeti, a gyarfustok, auto-gazok, potlo/tartositoszerek a kajakban, stbstb boven okozhat annyi kart, hogy amellett nehany cigi meg sem kottyan."

Itt egy hasonlatot tudnék mondani. Egy kötélre súlyt akasztok és elbírja, majd még teszek, még, még és na tegyünk még rá mert meg se kottyan, és a kötél elszakad.

#65 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:36

Idézet: kla - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 9:54

A tolerancia ket oldalu. ha a cigizoket/szivarozokat/pipazokat a tobbiek legszivesebben bezarnak valami sotet helyre, tuti biztosan tudnank talalni valami olyan rajuk is vonatkozo szabadsag-korlatozast, amire ok is felvonnanak egy szemoldokot, noha legalabb ugy meg lehetne indokolni egy adott szemszogbol, mint a dohanyzas kerdeset. Legkozelebb a pirosnadragosokat utaljuk, utana a csizmasokat, a furcsa szagu kolniseket, a rosszul beszeloket. Az azokat, akik beszelnek rola, aztan akik szimpatizalnak veluk.

a dohányosok bebüdösítik a normális embereket, fordítva asszem nem igaz.
és a pirosnadrág se büdösít :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#66 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:37

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:36

a dohányosok bebüdösítik a normális embereket, fordítva asszem nem igaz.
és a pirosnadrág se büdösít :)

..és a dízel-tulajok?  :reklamacio: Le se sz*rják a normális benzineseket csak büdösítenek és rákkeltenek!!! :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#67 Felhasználó inaktív   Wick 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:38

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 2:40

1. Kb napi fél doboz.
De én magamat a kultúráltabbak közé sorolom.. pl cigicsikket mikor bebasszák a busz alá mikor 2 lépésre van a kuka.. azt ki nem állhatom. Részemről tiltott helyen vagy gerek mellett nem gyujtok rá.. ez alap. Vagy ha állok egy megálloban probalok ugy huzodni hogy azt mást ne zavarjon.

... Azoknak megvan pl a saját hangulatuk ahogy leülök barátokkal beszélgetni egy whiskey vagy egy üditő mellé és szépen szívogatunk.. lehet élvezni.. sőt lehet élvezni ugy hogy azt mást ne zavarjon.
...

Ugyanígy vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy a mennyiség a munka és idegeskedés függvényében változó.

Nem szeretem más arcába fújni a füstöt, és nem szeretem azt sem, amikor az utcán direkt mellém lépnek, holott ott a rengeteg hely, és mellettem elkezdik ócsárolni a dohányosokat.
A megállóban általában vagy hátul, vagy elöl állok meg, attól függően hogy hol a szemetes. Ha utcán dohányzom, a csikket vagy a legközelebbi kukába dobom, vagy ha az nincs látótávolságban, akkor visszateszem a dobozba, és a szemetesnél kiürítem.

Nem is olyan rég voltam egy összejövetelen. Senki nem dohányzott, beszélgettünk, így én sem gyújtottam rá... aztán a társaság (összeszokott csapat) egyik tagja rágyújtott, és ekkor kérdeztem meg, hogy 'jééé, itt dohányosok is vannak? akkor rágyújthatok én is?'
A legjobban a nemdohányosok néztek, pedig ez egyszerű és hétköznapi tolerancia.

Viszont ezzel kapcsolatban nem fogok senkivel vitába szállni ;)
Ha csak a felét tudnám annak, amit nem tudok, én lennék a legokosabb ember a Világon! ®
Wick

#68 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:56

Én régóta dohányzok (kb 4-5éve) naponta fél doboz megy el,ha bulizni vagyok , akkor jóval több  ;)
Nem zavar ha miközbe eszek rágyújt valaki.Max rágyújtok énis evés közben  :D  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#69 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 11:43

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:56

Nem zavar ha miközbe eszek rágyújt valaki.Max rágyújtok énis evés közben  :D  ;)

Simán.. pl jó kis friss birka prökölt egy jó citromos pipával ..hmm :D

Üdv

#70 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 11:47

én evés kozben nem igazan szoktam cigizni... foleg mert a szobamban eszek, az meg nemdohanyzo ovezet :p
sör mellé meg buliban szivok vagy 1,5 dobozt ha nem 2t egy este... :)
most epp leszokoban vagyok.. az is kozrejatszik, h egy fityingem nincs... :(

ha baba van, nem fujom ra a fustot, szinte mindig figyelek, h ne menjen nem dohanyzora a fust...
idegbajt kapok a buszmegalloban zuhogo esoben dohanyzoktol, ahol mindenki bezsufolodott a teto ala, es o ott ragyujt...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó