HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X x86 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X x86

#1431 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 30. 18:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 12:44

Flam, A64-en (venice) megy csont nélkül a motyó? Via alaplapom van.

Ugye ahány gép, annyiféleképp viselkedik az osx.
Valszeg felmegy rá csont nélkül, viszont leirom mit tapasztaltam.

Rengeteg AMD-s gépnél problémát okozott ha a vidkártya támogatva volt.
Ez abban nyilvánult meg, hogy extrem lassú volt az egész oprendszer.
Miután megszüntették a vidkártya támogatást begyorsult szépen, de ezután nem volt QE,CI.
De lehet, hogy valami egészen más okozta a gondot(nforce?,viaata?)
Nem minden AMD-s viselkedett igy és azt sem tudom mi okozhatja a lassulást.
Legegyszerűbb ha saját magad megtapasztalod.
Tuti felmegy a cucc, de kérdés hogy fog viselkedni.

Aki AMD(Venice)re rakta fel, az biztos többet tud mondani.

Szerkesztette: Flamaszter 2006. 01. 30. 18:52 -kor

#1432 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:01

Idézet: Flamaszter - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:49

Ugye ahány gép, annyiféleképp viselkedik az osx.
Valszeg felmegy rá csont nélkül, viszont leirom mit tapasztaltam.

Rengeteg AMD-s gépnél problémát okozott ha a vidkártya támogatva volt.
Ez abban nyilvánult meg, hogy extrem lassú volt az egész oprendszer.
Miután megszüntették a vidkártya támogatást begyorsult szépen, de ezután nem volt QE,CI.
De lehet, hogy valami egészen más okozta a gondot(nforce?,viaata?)
Nem minden AMD-s viselkedett igy és azt sem tudom mi okozhatja a lassulást.
Legegyszerűbb ha saját magad megtapasztalod.
Tuti felmegy a cucc, de kérdés hogy fog viselkedni.

Aki AMD(Venice)re rakta fel, az biztos többet tud mondani.

És van olyan dvd-s telepítő, amivel nem kell vatázsolni? Csak beteszem a dvd-be és klikkelgetek, hogy ok?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1433 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:16

Most tenyleg minden egyes uj verzional ujratelepititek az egesz rendszert? Es egyaltalan, hogyan megy rendesen az iLife 06? Tudom, hogy felmegy 10.3.3-ra is de iszonyat bugzik ugy, nem veletlenul recommened a 10.4.4 hozza.

Komolyan mondom amennyi idot elcsesztek ezzel a foltozgatassal, osszedolgozhatnatok egy dual core iMac arat siman :)

PS: ma felhivott valaki, hogy nem shutdownol neki az OS X, es mi lehet a gond. En meg neztem ki a fejembol, gondolkoztam erosen, aztan 5 perc beszelgetes utan kiderult, hogy nem Macet hasznal... Vicces volt :)

#1434 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:45

H.Andras:
- nem, nem telepítgetjük újra, 10.4.4-ben már lesz rendes update, és akkor nem kell újratelepítgetni
ha esetleg elfelejtetted volna, a 10.4.3 az DEVELOPER RELEASE, tehát nincs hozzá update...
- iLife06: egyedül az iMovieHD panaszkodik a Theme panelen, hogy 10.4.4 kell neki, más baj még egyikkel se volt. Egyébként honnan tudod hogy bugzik, ha egyáltalán nem láttad még olyan osx alatt működni, ami pc-n fut?  :omg:  mások elmondásai alapján elég röhelyes dolog következtetést levonni...
- foltozgatás: megfelelő hardvert kell választani, és akkor nem kell foltozgatni
- "osszedolgozhatnatok egy dual core iMac arat siman": nem keresek annyit mint te, a legolcsóbb iMac is 5 havi teljes fizumba kerül... annyiból 3 olyan pc-t rakok össze ami tökéletesen futtatja az osx-et

könyörgöm, telepítsd már fel egy olyan pc-re amin tökéletesen fut, vagy tekintsd meg valakinél (ha pesti lennék bevinném a gépet és megleshetnéd mit tud) és azután nyilatkozz, mert így saját magadat járatod le... bár nekem mind1

Szerkesztette: Thoty 2006. 01. 30. 19:49 -kor

+

#1435 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:46

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:16

PS: ma felhivott valaki, hogy nem shutdownol neki az OS X, es mi lehet a gond. En meg neztem ki a fejembol, gondolkoztam erosen, aztan 5 perc beszelgetes utan kiderult, hogy nem Macet hasznal... Vicces volt :)

Lassan szokj hozzá a gondolathoz, hogy ilyen felhasználók is felhívnak.  :D

#1436 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:15

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:45

H.Andras:
- nem, nem telepítgetjük újra, 10.4.4-ben már lesz rendes update, és akkor nem kell újratelepítgetni
ha esetleg elfelejtetted volna, a 10.4.3 az DEVELOPER RELEASE, tehát nincs hozzá update...
- iLife06: egyedül az iMovieHD panaszkodik a Theme panelen, hogy 10.4.4 kell neki, más baj még egyikkel se volt. Egyébként honnan tudod hogy bugzik, ha egyáltalán nem láttad még olyan osx alatt működni, ami pc-n fut?  :omg:  mások elmondásai alapján elég röhelyes dolog következtetést levonni...
- foltozgatás: megfelelő hardvert kell választani, és akkor nem kell foltozgatni
- "osszedolgozhatnatok egy dual core iMac arat siman": nem keresek annyit mint te, a legolcsóbb iMac is 5 havi teljes fizumba kerül... annyiból 3 olyan pc-t rakok össze ami tökéletesen futtatja az osx-et

könyörgöm, telepítsd már fel egy olyan pc-re amin tökéletesen fut, vagy tekintsd meg valakinél (ha pesti lennék bevinném a gépet és megleshetnéd mit tud) és azután nyilatkozz, mert így saját magadat járatod le... bár nekem mind1

Te honnan veszed, hogy en nem lattam ilyen gepet? Van Inteles Developer Kitunk, szerinted honnan veszem, hogy 10.4.3-on bugzik az iLife?
Mellesleg az Inteles Devkitekre minden tovabbi nelkul felmentek a software update-ek, nem kellett ujrahuzni az egesz rendszert, nem kapnak a developerek havonta uj lemezt. Letoltom a 100 megas frissitest aztan szevasz.
A tokeletes mukodestol nekem az igen messze van, hogy a theme-ek nem mukodnek, meg unexpected quittel elszallnak az alkalmazasok, meg az is, hogy reinstallalgatom a rendszert.
Engem nem zavar ha jatszadoznak az OS X-el barmilyen PC-n, az zavar, ha azt mondjak, hogy ez igy tokeletes, meg ha elkezdik szidni, hogy ilyen olyan szar a rendszer mert a spotlightot nem tudja raprogramozni az x egergombra, holott ez alapveto dolgog, es egy Macen minden gond nelkul mukodik.

Meg ez a olyan hardwer kell hozza... Ha 10.4.5 bol kiszedik a P4 es a hozzatartozo alaplap es bios tamogatast, akkor mesz es veszel Intel dual core duo alaplapot meg procit, meg mindent? Hamar elkoltod egy 20" as iMac arat :)

Errol jut eszembe. Hogyan raksz ossze brutto 465 000 forintbol 3 darab Dual core Inteles gepet 3 darab 20"-es monitorral?

#1437 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:15

Idézet: Flamaszter - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:39

Titokzatoskodunk? :cool:

10.4.4 csomó új cuccot tartalmaz(applikációk,driverek,stb).Bárki elszórakozhat vele.

Amugy nem osztom a véleményed.
Mi a külömbség a 10.4.3 és a 10.4.4 között?
Az hogy a 10.4.4 már teljes.(no meg az EFI)
Nemhinném, hogy csak mazochisták :)  kellene, hogy letöltsék, mivel lesz rá patch.
A "fejlesztők" ;)  már lassan 1 hete dolgoznak a cuccon.
Ismeretes az is, hogy a 10.4.5 csak update formájában fog megjeleni.
Szóval marad a 10.4.4 hackolása.

Hi! Írtam PÜ-t :)

#1438 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:16

Idézet: Bubu - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:46

Lassan szokj hozzá a gondolathoz, hogy ilyen felhasználók is felhívnak.  :D

Mar kezdek hozzaszokni, de az ilyen felhasznalok meg hozzaszokhatnak, hogy halk kuncogas kozben illedelmesen leteszem a telefont :)

#1439 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:24

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:16

Mar kezdek hozzaszokni, de az ilyen felhasznalok meg hozzaszokhatnak, hogy halk kuncogas kozben illedelmesen leteszem a telefont :)

Hogyan kell halk kuncogás közben illedelmesen letenni a kagylót?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1440 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:32

unexpected quit nekem még semmivel sem volt
ha kiveszik a p4 támogatást, akkor nem használom, ennyi. Egyébként ha majd bővíteni akarnám valamelyik gépet, valszeg intel dual core lesz , és akkor 0-ról indulva már válogathatok olyan hardvereket amin futni fog osx. Egyébként szvsz nem veszik ki belőle, ha ki akarnák szedni, 10.4.4-ben sem lenne bios támogatás, csak efi...
egyszer sem szidtam még a rendszert
a rendszer amin használom, eddig 75ezerbe került,  (Asus i915GL lap GMA900-al, P4 3GHz, 2x256ram, 160Gb sata, DVD combo, ház, stb) monitor ebben nincs benne, 17"-os tft-vel is max 135-140ezer. Egyébként a kisebbik iMac árával számoltam. OK, a 364ezerből így csak 3 gép és 2 monitor jön ki, szal picit elszámoltam.
+

#1441 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 21:14

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 19:32

unexpected quit nekem még semmivel sem volt
ha kiveszik a p4 támogatást, akkor nem használom, ennyi. Egyébként ha majd bővíteni akarnám valamelyik gépet, valszeg intel dual core lesz , és akkor 0-ról indulva már válogathatok olyan hardvereket amin futni fog osx. Egyébként szvsz nem veszik ki belőle, ha ki akarnák szedni, 10.4.4-ben sem lenne bios támogatás, csak efi...
egyszer sem szidtam még a rendszert
a rendszer amin használom, eddig 75ezerbe került,  (Asus i915GL lap GMA900-al, P4 3GHz, 2x256ram, 160Gb sata, DVD combo, ház, stb) monitor ebben nincs benne, 17"-os tft-vel is max 135-140ezer. Egyébként a kisebbik iMac árával számoltam. OK, a 364ezerből így csak 3 gép és 2 monitor jön ki, szal picit elszámoltam.

Ha nem volt unexpected, akkor nem hasznalod a rendszert... :)
Asus i915GL lap GMA900-al, P4 3GHz
Ez van az iMacben? Jo tudni :) Radeon 1600 at, bluetootht, wifit, isightot, mighty mouse-t is beleszamoltad? Ha megegyszer azzal jon nekem valaki, hogy draga a mac kirohogom :)
Azert nem szedtek meg ki belole, mert nem akarjak szivatni a developereket, akik nem csereltek meg le imacre a devkituket.
Egy szoval se mondtam, hogy te szidtad a rendszert, de mas megteszi :)

#1442 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 21:44

ezt nem értem, azért, mert nálad van unexpected error, akkor mindenkinél kell lennie? vagy ez egy feature ami bele van építve osx-be? :)
a gépemet még akkor vettem amikor még csak a developer intel mac-ek voltak, szal ahhoz van válogatva a hardver
BT is van, kifelejtettem, wifi ha akarok, rakok bele, isight-nek van pár olcsóbb alternatívája, később ezekhez is lesz driver, ha máson nem, macam-on keresztül, Ati1600 ha kellene már raktam volna bele. Ez így megvan kb 200-220K-ból
egyébként az árat nem azért írtam, mert drágállanám az iMac árát, hanem azért mert kicsit zavart a kijelentésed, miszerint kevés idő alatt, munkával meg lehet keresni egy iMac árát. Azért sajnos nem abban a világban élünk.  :rolleyes:

Szerkesztette: Thoty 2006. 01. 30. 21:56 -kor

+

#1443 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 21:55

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 21:16

...

H.András:
Nem nevezném időelcseszésnek, mivel vannak olyan emberek akik elvből csinálják, nem pedig anyagi okokból. :apple:
A Garageband kivételével minden iLfe progi fut és bugmentes nálam.
Akinél nincs vidkártyatámogatás azoknál nem indul.
(habár iWeb egy sor eltávolításásval nvidián is megy :) )
Universal programok mind futnak.Már rég láttam a quit unexpectedly ablakot.
Nanosaur 2 - 1280x1024-ben 75fps-en nyomul.
Kicsit foldozgatni kell pár gépen az os-t, az tény,de a jelenlegi dtk verzió egy full kompatibilis hardveren gyönyörűn tud muzsikálni.
Kísérletnek ez egy jó project mindenképp, de naiv az, aki ebből a pc-re telepitett OSX-ről vonja le a következtetést, hogyan is működik egy MAC.
A 10.4.4-es oprendszer megjelentével sokmindenre fény fog derülni a közeljövőben.

Attól szerintem nem kell félni, hogy nem fognak az emberek MAC-et vásárolni.
(rengeteg magyarázaton van rá, de inkább ebbe nem mennék bele most)

A telefonos ismerősöd problémáját pedig az okozza, hogy az alapjának az ACPI-ja részben vagy egyáltalán nem támogatott. :cool:

My machine :beer: :
Mondjuk én még ebben lecserélem a procit egy prescotra és az sse3-mal sem lesz gond.
Kicsit régebbi a chipset de, amugy minden porcikája működik :cool: (kártyaleolvasó is)
DVkamerát még nem próbáltam rádugni.
Emagic a 2/6m USB hangkari perfect a gyári driverekkel.MIDI ok.
Ha "Abszolút-A/D"-nak lehet hinni akkor az e-mu 1820m is hamarosan beüzemel.de ez még csak álom :D

Specifikáció - http://www.digit-life.com/articles2/barebo...nator2-eng.html
Kép

#1444 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 22:07

Idézet: Thoty - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:44

ezt nem értem, azért, mert nálad van unexpected error, akkor mindenkinél kell lennie? vagy ez egy feature ami bele van építve osx-be? :)
a gépemet még akkor vettem amikor még csak a developer intel mac-ek voltak, szal ahhoz van válogatva a hardver
BT is van, kifelejtettem, wifi ha akarok, rakok bele, isight-nek van pár olcsóbb alternatívája, később ezekhez is lesz driver, ha máson nem, macam-on keresztül, Ati1600 ha kellene már raktam volna bele. Ez így megvan kb 200-220K-ból
egyébként az árat nem azért írtam, mert drágállanám az iMac árát, hanem azért mert kicsit zavart a kijelentésed, miszerint kevés idő alatt, munkával meg lehet keresni egy iMac árát. Azért sajnos nem abban a világban élünk.  :rolleyes:

Ha nem lattal meg ilyet, akkor nincs komolyan hasznalva az a rendszer, kulonben tuti lattal volna par hibauzit. Viszont ha nem hasznalod ki komolyan a rendszert, akkor honnan tudod, hogy tokeletes? :)

Ketlem, hogy 200-220 kbol ossze lehetne rakni ugyanolyan hardvert mint az iMac.. En is tisztaban vagyok a magyar fizetesekkel, de ha valakinek van 200k-ja az ossze tudja rakni a maradekot is, ha masbol nem egy kis szemlyi kolcsonbol vagy akarmibol, foleg ha dolgozni akar a gepen, mert munkanal minden ora installalgatas pachelgetes penzbe kerul.

Mar leirtam parszor, de hiaba. A mac es OS X azert feelinges, mert nem kell atirni egy sort, nem kell pachelni, nem kell a rendszerben turkalni. Amig ezt valaki nem tapasztalja meg, addig nem jon ra miert jok ezek a cuccok.

Nalam most 8 gepet kell folyamatosan karban tartani, meg is bolondulnek, ha szoszmotolni kene a cuccokkal. Mar azt is utalom, hogy neha a software update mindegyik gepen keri a jelszot, es ilyenkor jarkalhatok korbe... :)

#1445 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 22:20

Ha bugokat akartok latni:
iMovie. 720p H.264 trailer leszed apple.comrol, radob egy 1080i projectre. Jobbra fent kis szurke ablakokba. Lat fekete kepernyot...
iWeb: flip4mac plugin microsofttol letolt felinstallal, iWebben elkezd kb 10-15 percig weblapot szerkeszteni. Program elszall.
De nezzetek be a consolba, ott lathatjatok a logokba mennyi cucc nem megy rendesen.
Sajnos meg a gyari hardvereken is rengeteg hiba elofordul komoly hasznalatnal (joval tobb mint kene). Epp most szivunk egy dual G5-ossel ami valamiert ejszaka kernel panikol, raadasul pont olyan hibaval fekszik meg, mint az en quadom par honappal ezelott.

Kernel version:
Darwin Kernel Version 8.4.0: Tue Jan  3 18:22:10 PST 2006; root:xnu-792.6.56.obj~1/RELEASE_PPC
panic(cpu 1 caller 0xFFFF0003): 0x300 - Data access
Latest stack backtrace for cpu 1:
      Backtrace:
      0x00095718 0x00095C30 0x0002683C 0x000A8384 0x000ABD00
Proceeding back via exception chain:
Exception state (sv=0x5F320A00)
      PC=0x007AECF0; MSR=0x00009030; DAR=0x00000000; DSISR=0x40000000; LR=0x00763C70; R1=0x445CBA30; XCP=0x0000000C (0x300 - Data access)
      Backtrace:
0x007681CC 0x0076793C 0x009B49C0 0x0082E254 0x00A07870 0x0083401C
      0x00714C2C 0x0003C744 0x000A9894
      Kernel loadable modules in backtrace (with dependencies):
      com.apple.nvidia.nv40hal(4.1.8)@0x983000
            dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(1.7)@0x458000
            dependency: com.apple.NVDAResman(4.1.8)@0x700000
      com.apple.NVDAResman(4.1.8)@0x700000
            dependency: com.apple.iokit.IOGraphicsFamily(1.4.1)@0x6c6000
            dependency: com.apple.iokit.IONDRVSupport(1.4.1)@0x6ea000
Excep
.........

Hatha mond valakinek ez valamit... Rakerestem google-ben, rohadt sok talalat hasonlo hibaval, senki nem tudja mi lehet, memoriahibatol kezdve szoftvergondig mindent emlegetnek.

#1446 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 22:35

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 23:07

Ha nem lattal meg ilyet, akkor nincs komolyan hasznalva az a rendszer, kulonben tuti lattal volna par hibauzit. Viszont ha nem hasznalod ki komolyan a rendszert, akkor honnan tudod, hogy tokeletes? :)

Ketlem, hogy 200-220 kbol ossze lehetne rakni ugyanolyan hardvert mint az iMac.. En is tisztaban vagyok a magyar fizetesekkel, de ha valakinek van 200k-ja az ossze tudja rakni a maradekot is, ha masbol nem egy kis szemlyi kolcsonbol vagy akarmibol, foleg ha dolgozni akar a gepen, mert munkanal minden ora installalgatas pachelgetes penzbe kerul.

Mar leirtam parszor, de hiaba. A mac es OS X azert feelinges, mert nem kell atirni egy sort, nem kell pachelni, nem kell a rendszerben turkalni. Amig ezt valaki nem tapasztalja meg, addig nem jon ra miert jok ezek a cuccok.

Nalam most 8 gepet kell folyamatosan karban tartani, meg is bolondulnek, ha szoszmotolni kene a cuccokkal. Mar azt is utalom, hogy neha a software update mindegyik gepen keri a jelszot, es ilyenkor jarkalhatok korbe... :)

Miért jó hackolni?
Mert az ember csak tanulni tud belőle és nem esik nehezére egy jelszó beütése.
Ehhez egyedi beálitottság szükséges, ami sajnos elég kevés emberben van meg.
Az OSX-Tiger egy nagyon jó alternatívát nyújtana Windows lecserélésére, vagy legalábbis a Windows lekorlátozni szigorúan játékkonzolként, vagy olyan egyébb munkákra ami nem kivitelezhető OSX alatt.
Mother 1 éve szenved a windows-al...osx-et keze alá raktam és 1 HÉT alatt már otthonosan mozog benne.
Nincs bufferolás, felesleges hibaüzenetek,vírusok....egyszerű kezelni.
Szívből örülnék egy ilyen oprendszer hivatalos megjelenésének pc-re.
A pénzről csak annyit, hogy egy MAC kerül amibe kerül. fix összeg. le kell perkálni.
Pc-ből viszont te állitod össze a saját képességeid szerint a megfelelő vasat.
Mindenképp olcsóbban jön ki egy ugyanolyan teljesitményű pc mint egy vele egál iMAC.
Ha iMac-et veszek akkor a designe-ja miatt fogom megvenni.

#1447 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 22:37

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 23:20

Kernel version:
Darwin Kernel Version 8.4.0: Tue Jan  3 18:22:10 PST 2006; root:xnu-792.6.56.obj~1/RELEASE_PPC
panic(cpu 1 caller 0xFFFF0003): 0x300 - Data access
Latest stack backtrace for cpu 1:
      Backtrace:
         0x00095718 0x00095C30 0x0002683C 0x000A8384 0x000ABD00
Proceeding back via exception chain:
   Exception state (sv=0x5F320A00)
      PC=0x007AECF0; MSR=0x00009030; DAR=0x00000000; DSISR=0x40000000; LR=0x00763C70; R1=0x445CBA30; XCP=0x0000000C (0x300 - Data access)
      Backtrace:
0x007681CC 0x0076793C 0x009B49C0 0x0082E254 0x00A07870 0x0083401C
         0x00714C2C 0x0003C744 0x000A9894
      Kernel loadable modules in backtrace (with dependencies):
         com.apple.nvidia.nv40hal(4.1.8)@0x983000
            dependency: com.apple.NVDAResman(4.1.8)@0x700000
         com.apple.NVDAResman(4.1.8)@0x700000
            dependency: com.apple.iokit.IOGraphicsFamily(1.4.1)@0x6c6000
            dependency: com.apple.iokit.IONDRVSupport(1.4.1)@0x6ea000
   Excep
.........

Hatha mond valakinek ez valamit... Rakerestem google-ben, rohadt sok talalat hasonlo hibaval, senki nem tudja mi lehet, memoriahibatol kezdve szoftvergondig mindent emlegetnek.

Ezt milyen gép produkálta, ha szabad kérdezni?
flip4mac plugin nem PPC véletlenül?

Szerk:
elolvastam végig ....nincs kérdés.... :)

Szerkesztette: Flamaszter 2006. 01. 30. 22:45 -kor

#1448 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 22:41

Ezt egy dual G5 meg egy Quad.
Flip4 mac PPC, de az tokmind1. Miota megvette az MS, eleg durva dolgokat muvel. Igaz csak 10.4.4 alatt, 10.4.3-al tok jol mukodik. Elfelejtettem, hogy nektek nem 10.4.4 fut :)

#1449 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 23:13

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 22:20

Ha bugokat akartok latni:
iMovie. 720p H.264 trailer leszed apple.comrol, radob egy 1080i projectre. Jobbra fent kis szurke ablakokba. Lat fekete kepernyot...

hol itt a gond? :think:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
+

#1450 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 23:18

Ezt néztétek már?

http://www.ramiris.h...am=14001&page=1

Téma megosztása: