HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X x86 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X x86

#1641 Felhasználó inaktív   S-PVA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 11:08

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 10:39

Nem baj, attól még ugyanolyan segítőkész és rendes ember vagy, amiért az ágyban fifizel.  :p

Ez így eléggé két értelmű. :D :D :D

#1642 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 11:29

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 2:10

Most is pl az agyambol gepelek ide :)

Én pedig a kádban áztatom most a bodymat. :up:
WiFi rules! :cool:

#1643 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 11:36

Idézet: S-PVA - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 0:32

Pont ez az egészben a legszebb,hogy nem kell mindent beleszámolnunk. Ez a PCs szabadság.  Mindenkinek annyiba kerül a cucc amire szüksége van, nem pedig amit az Apple kitalál.  Az OSX-et egyébként is a legtöbben a mostani konfigra fogják felrakni.

A WiFi-vel kapcsolatban meg menj megnézni,hogy mennyi nem Mac otthonban használják. Tanulságos lesz.  Az Origo-n dumált múltkor a Kevin Mitnick aki abszolút nem ajánlotta a WiFi-t. Az elktroszmogról meg most el sem kezdek beszélni.

Macesek egyertelmuen wifit hasznalnak, es nem azert mert ez sznobsag, hanem mert kenyelmes, es benne van alpbol a gepekben. Ugyanezert hasznaljak a videochatelest is, meg bluetoothon keresztul a telefonok szinkronizalasat.

En egesz nap egy gep elott rohadok, ezert este megvaltas TV nezes kozben a rekalmok kozben atfutni az altalam latogatott forumokat. A csajom a Pannonnal dolgozik, bent is wifi, es amikor nalam is meloznia kell valamit, akkor itt is wifi. Barmelyik vevonk bejon a laptopjaval a boltomba, kinyitja, es mar jonnek le a levelei. Ne mondja nekem senki, hogy a wifi nem jo dolog.

Arakra visszaterve: igen a PC-s monitort megtarthatod es ez milyen jo, de azert az emberek monitort is szoktak cserelni. Olyan gepet mint az imac nem is tudsz osszerakni, es sok embernek szempont, hogy ne legyen drothalmaz az asztalan, ne legyen a labanal egy szamitogepdoboz, es fontos, hogy rohadt halk legyen. Marpedig pl az iMac ilyen. Hazaviszed beledugod a 220 as kabelt, es mukodik. Annyi hangja van mint egy lightosabb lelegzetvetelnek, es tobbek kozt ez is kimaradt a fenti PC-s konfigbol.

Nezzetek meg par mac user kepet a szobajarol, aztan nezzetek meg par PC-s kepet. Asszem van egy kis kulonbseg.

#1644 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 11:52

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:36

Macesek egyertelmuen wifit hasznalnak, es nem azert mert ez sznobsag, hanem mert kenyelmes, es benne van alpbol a gepekben. Ugyanezert hasznaljak a videochatelest is, meg bluetoothon keresztul a telefonok szinkronizalasat.

En egesz nap egy gep elott rohadok, ezert este megvaltas TV nezes kozben a rekalmok kozben atfutni az altalam latogatott forumokat. A csajom a Pannonnal dolgozik, bent is wifi, es amikor nalam is meloznia kell valamit, akkor itt is wifi. Barmelyik vevonk bejon a laptopjaval a boltomba, kinyitja, es mar jonnek le a levelei. Ne mondja nekem senki, hogy a wifi nem jo dolog.

Arakra visszaterve: igen a PC-s monitort megtarthatod es ez milyen jo, de azert az emberek monitort is szoktak cserelni. Olyan gepet mint az imac nem is tudsz osszerakni, es sok embernek szempont, hogy ne legyen drothalmaz az asztalan, ne legyen a labanal egy szamitogepdoboz, es fontos, hogy rohadt halk legyen. Marpedig pl az iMac ilyen. Hazaviszed beledugod a 220 as kabelt, es mukodik. Annyi hangja van mint egy lightosabb lelegzetvetelnek, es tobbek kozt ez is kimaradt a fenti PC-s konfigbol.

Nezzetek meg par mac user kepet a szobajarol, aztan nezzetek meg par PC-s kepet. Asszem van egy kis kulonbseg

Wifiről nincs értelme beszélni, akinek kell az használja, akinek nem az nem ennyi. Nem gép függvénye.

Akinek nem kell számítógép doboz, az vegyen imacet, így is van, a kábeleket normálisan is el lehet rendezni.

A lightosabb lélegzetvétel az nálad mit jelent? Csak mert szvsz a pc-m helyből halkabb, mint az imac nekifutásból. Ezeket a légbőlkapott "tényeket", hogy pc=hangos minek erőltetitek?

Ehhez a mac user, nem mekjúzer szobakülönbséghez külön gratulálok, néha már kezdem azt hinni, hogy kezdesz eltolódni a normális felé, erre beírsz egy ilyen ökörséget. A mac kifesti a szobát, vagy kiviszi a zoknit? Aki mekkre swiccsel, az egyből jobb ember lesz? :omg:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1645 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:09

Idézet: S-PVA - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:08

Ez így eléggé két értelmű. :D :D :D

Rossz az, aki rosszra gondol.
Nekem is segített, bár annak van már 7 éve is. De az ilyesmi nem nagyon változik.
Mother always says, Sharing is Good

#1646 Felhasználó inaktív   nyuszivagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:09

Kicsit ON topic is legyen:

Az a helyzet, hogy nálam fast user switchingnél csontra kifagya a GUI ha rámegyek a másik a felhasználóra... :( csak ez egeret lehet mozgatni, minden más esélytelen. Nálatok megy?

#1647 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:52

A lightosabb lélegzetvétel az nálad mit jelent? Csak mert szvsz a pc-m helyből halkabb, mint az imac nekifutásból. Ezeket a légbőlkapott "tényeket", hogy pc=hangos minek erőltetitek?

Miért, nem hangosak általában PC-k? Egész üzletág épült már az alternatív hűtésekre, a porszívó hangú VGA-k, cpu hűtők, tápok, gyárilag hangos, visító, zörgő chipset hűtők halkítására. (Én is kínlódok vele, pl most vettem egy zalmant az elviselhetetlenül búgó gyári vga hűtésem helyett)

Szerkesztette: zZsOlTi 2006. 02. 13. 12:13 -kor

-ZsOlTi-

#1648 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:22

Idézet: nyuszivagy - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:09

Kicsit ON topic is legyen:

Az a helyzet, hogy nálam fast user switchingnél csontra kifagya a GUI ha rámegyek a másik a felhasználóra... :( csak ez egeret lehet mozgatni, minden más esélytelen. Nálatok megy?

No problem nálam.

#1649 Felhasználó inaktív   nyuszivagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:25

Idézet: Flamaszter - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:22

No problem nálam.

hogyan lehetne rájönni mi a baj? nincs vmi log fájl?

#1650 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 10:52

Wifiről nincs értelme beszélni, akinek kell az használja, akinek nem az nem ennyi. Nem gép függvénye.

Akinek nem kell számítógép doboz, az vegyen imacet, így is van, a kábeleket normálisan is el lehet rendezni.

Ehhez a mac user, nem mekjúzer szobakülönbséghez külön gratulálok, néha már kezdem azt hinni, hogy kezdesz eltolódni a normális felé, erre beírsz egy ilyen ökörséget. A mac kifesti a szobát, vagy kiviszi a zoknit? Aki mekkre swiccsel, az egyből jobb ember lesz? :omg:

Szerinted nem latok PC-ket nap mint nap jartomban keltemben? Azert mert a te PC-d halk, mert rakoltottel egy rakas penzt, hogy halk legyen, ezert mar az osszes PC halk igaz? Ez forditva van. Az osszes iMac halk. Az osszes. Ezek mind egyforma gepek. PC-k kozul 1000%, hogy nem halk az osszes. sot. Te hany uj iMacet halgattal mostanaban mukodes kozben? Tippelek. 1 et sem.

Ez is egy tipikus PC user asztala igaz?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

vagy ez:
http://homepage.mac....ctures/imac.jpg

Kép

Szerkesztette: H.Andras 2006. 02. 13. 12:26 -kor

#1651 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:42

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:26

[...]
[...]

Nem, de nem is egy tipikus maces asztala. Ez nem egy munkakörnyezet, hanem egy gép magában. Nekem sem azért van kupleráj az asztalomon, mert PC-t használok, hanem mert dolgozok, és ahhoz sokminden kell, irattartók, papírfecnik, nyomtató, teáskancsó, 3 bögre (2db 3 napos és egy tiszta :) ) stb.. Egy powermac-kel ugyanúgy nézne ki az asztalom, mint PC-vel. Kábelekből konkrétan most egyet látok, a billentyűzetét.

Szerkesztette: zZsOlTi 2006. 02. 13. 12:44 -kor

-ZsOlTi-

#1652 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:48

Szerintem ez nem valami jo hozzaallas... ergo akinek PC-je van, annak nemlehet izleses a szobaja? Vagy hogy is van ez? Vagy ha valakinek van penze Mac-ra annak jo a design a nappaliban? A cd lejatszom interconnectje dragabb mint egy iMac. Akkor most en jofej vagyok? :rolleyes:

A hanghoz annyit tennek hozza, hogy ne a dzsunka home-made PC-ket nezzuk mar. Tessek elballagni egy _normalis_ Dell markaboltba vagy HP markaboltba. Hamar egy minoseginek mondott Apple cuccot veszunk, akkor egy ehhez hasonlo brand gepet nezzunk melle.

Idézet

Miert... ez egy tipikus Mac user asztala, igaz? :rolleyes:

Nincs bajom nekem a Mac-al... jo moka, ha Linuxra megszunik a Shake meg veszek is egyet. De a mentalitas, hogy aki nem Mac-et hasznal az izlesficamos, igenytelen es proli az egy kicsit mellbevag. Mind a notimmal ( Hp Nc 4000 ) mind az asztali gepemmel (Opteron 175 stb...) megvagyok elegedve. A design meg?
1: kellett egy _hasznalhato_ szamitogephez, lett egy Chieftec Draggon.
2: csunya? Nemkell a nappali kozepebe rakni... iAndras biztos mondja, dehogy ez a szoba eke lehet. Szamitogep, mint szoba eke? Nappaliban van jopar szobor, jopar festmeny es hasonlok. Az igen... de egy szamitogep nem.

Wifis temarol... en nem hasznalok semmi ilyesmit, mert nincs szuksegem ra. Ha lenne, lehet hasznalnam. Agybol netezni ugyan ugy tudnek, ha akarnek. Azon mondjuk jot rohogtem, hogy valaki a WC-re is magaval vitte a hon imadott ibook-jat. :D  Tiszta fetisizmus.:)

A mac communityhez meg nem is akarok tartozni... egy nyamvadt Audi A6 es Passat van a csaladban. Se BMW se Merci se Lexus... hogy van bor a pofamon, hogy meg Mac-em is legyen?! :D

Szerkesztette: Boba 2006. 02. 13. 12:49 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1653 Felhasználó inaktív   S-PVA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 12:57

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:36

Arakra visszaterve: igen a PC-s monitort megtarthatod es ez milyen jo, de azert az emberek monitort is szoktak cserelni. Olyan gepet mint az imac nem is tudsz osszerakni, es sok embernek szempont,rohadt halk legyen. hogy ne legyen drothalmaz az asztalan, ne legyen a labanal egy szamitogepdoboz, es fontos, hogy  Marpedig pl az iMac ilyen. Hazaviszed beledugod a 220 as kabelt, es mukodik. Annyi hangja van mint egy lightosabb lelegzetvetelnek, es tobbek kozt ez is kimaradt a fenti PC-s konfigbol.

Nezzetek meg par mac user kepet a szobajarol, aztan nezzetek meg par PC-s kepet. Asszem van egy kis kulonbseg.

"Ne mondja nekem senki, hogy a wifi nem jo dolog."
Ezt nem is mondta senki, csak azt ,hogy nem tökéletes es az emberek nagy részét nem érdekli (home user). Ez pedig tény. A te pár tucat emberből álló ismerettségi köröd nem reprezentál egy 10 milliós országot. Főleg egy olyat ahol a legtöbb helyen annak is örülnek, hogy valamilyen gép van, nemhogy Mac.

"...de azert az emberek monitort is szoktak cserelni."
Egy átlag felhasználónál két gépcserére jut egy monitor csere. + nehogy már az Apple mondja meg ,milyen monitorom lesz.

"Olyan gepet mint az imac nem is tudsz osszerakni, es sok embernek szempont,rohadt halk legyen. hogy ne legyen drothalmaz az asztalan, ne legyen a labanal egy szamitogepdoboz, es fontos, hogy  Marpedig pl az iMac ilyen. Hazaviszed beledugod a 220 as kabelt, es mukodik."
A hangos PC, gagyi alkatrészek, ronda doboz ma már nem több mint ideje múlt demagógia. A számítógép dobozt meg bárhova lehet tenni. A monitor kábel hosszának függvénye. Elismerem a Mac out-of-the-box előnyét, de ennek van egy erős ár beli vonzata is.

A lakberendezésnek meg szerintem ne itt nyissunk fórumot.

Az iMac egyébként nem éppen egy jó vita platform. Mivel alapvetően mobil cuccokból épül fel, érdemessebb lesz megvárni a Conroe desktop platformot pár hónap múlva. Ez a Mac/PC meg itt már offtopic meg sajnos meddő is. Az itt jelenlevők tapasztalt PC-sek (az OSX x86 gurukról nem is beszélve,akik,  ha kell nemhogy PC-re,de egy vibrátorrra is írnak kernelt), tehát az elavult "dzsunka PC" érvek puffogtatásával csak feldühítesz mindenkit. 

Na valami hír a 10.4.4.-ről ???

#1654 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:03

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:48

Szerintem ez nem valami jo hozzaallas... ergo akinek PC-je van, annak nemlehet izleses a szobaja? Vagy hogy is van ez? Vagy ha valakinek van penze Mac-ra annak jo a design a nappaliban? A cd lejatszom interconnectje dragabb mint egy iMac. Akkor most en jofej vagyok? :rolleyes:

A hanghoz annyit tennek hozza, hogy ne a dzsunka home-made PC-ket nezzuk mar. Tessek elballagni egy _normalis_ Dell markaboltba vagy HP markaboltba. Hamar egy minoseginek mondott Apple cuccot veszunk, akkor egy ehhez hasonlo brand gepet nezzunk melle.

Miert... ez egy tipikus Mac user asztala, igaz? :rolleyes:

Nincs bajom nekem a Mac-al... jo moka, ha Linuxra megszunik a Shake meg veszek is egyet. De a mentalitas, hogy aki nem Mac-et hasznal az izlesficamos, igenytelen es proli az egy kicsit mellbevag. Mind a notimmal ( Hp Nc 4000 ) mind az asztali gepemmel (Opteron 175 stb...) megvagyok elegedve. A design meg?
1: kellett egy _hasznalhato_ szamitogephez, lett egy Chieftec Draggon.
2: csunya? Nemkell a nappali kozepebe rakni... iAndras biztos mondja, dehogy ez a szoba eke lehet. Szamitogep, mint szoba eke? Nappaliban van jopar szobor, jopar festmeny es hasonlok. Az igen... de egy szamitogep nem.

Wifis temarol... en nem hasznalok semmi ilyesmit, mert nincs szuksegem ra. Ha lenne, lehet hasznalnam. Agybol netezni ugyan ugy tudnek, ha akarnek. Azon mondjuk jot rohogtem, hogy valaki a WC-re is magaval vitte a hon imadott ibook-jat. :D  Tiszta fetisizmus.:)

A mac communityhez meg nem is akarok tartozni... egy nyamvadt Audi A6 es Passat van a csaladban. Se BMW se Merci se Lexus... hogy van bor a pofamon, hogy meg Mac-em is legyen?! :D

En csak annyit irtam, hogy ezert az arert egy olyan gepet kapsz amivel megszunik a kebelhalmaz, koszonhetoen az egybehaznak, es a wifinek. Ennyi volt a lenyege.

Ha tobbe kerul az interkonnekt kabeled mint egy iMac, akkor nem jofej vagy hanem ne is haragudj, de inkabb hulye :)
Gondolom a CD jatszo tapkabelere is rakoltottel vagy 80 000 forintot, mert attol milyen jol szol :p

#1655 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:12

Idézet: S-PVA - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 11:57

"Ne mondja nekem senki, hogy a wifi nem jo dolog."
Ezt nem is mondta senki, csak azt ,hogy nem tökéletes es az emberek nagy részét nem érdekli (home user). Ez pedig tény. A te pár tucat emberből álló ismerettségi köröd nem reprezentál egy 10 milliós országot. Főleg egy olyat ahol a legtöbb helyen annak is örülnek, hogy valamilyen gép van, nemhogy Mac.

"...de azert az emberek monitort is szoktak cserelni."
Egy átlag felhasználónál két gépcserére jut egy monitor csere. + nehogy már az Apple mondja meg ,milyen monitorom lesz.

"Olyan gepet mint az imac nem is tudsz osszerakni, es sok embernek szempont,rohadt halk legyen. hogy ne legyen drothalmaz az asztalan, ne legyen a labanal egy szamitogepdoboz, es fontos, hogy  Marpedig pl az iMac ilyen. Hazaviszed beledugod a 220 as kabelt, es mukodik."
A hangos PC, gagyi alkatrészek, ronda doboz ma már nem több mint ideje múlt demagógia. A számítógép dobozt meg bárhova lehet tenni. A monitor kábel hosszának függvénye. Elismerem a Mac out-of-the-box előnyét, de ennek van egy erős ár beli vonzata is.

A lakberendezésnek meg szerintem ne itt nyissunk fórumot.

Az iMac egyébként nem éppen egy jó vita platform. Mivel alapvetően mobil cuccokból épül fel, érdemessebb lesz megvárni a Conroe desktop platformot pár hónap múlva. Ez a Mac/PC meg itt már offtopic meg sajnos meddő is. Az itt jelenlevők tapasztalt PC-sek (az OSX x86 gurukról nem is beszélve,akik,  ha kell nemhogy PC-re,de egy vibrátorrra is írnak kernelt),   tehát az elavult "dzsunka PC" érvek puffogtatásával csak feldühítesz mindenkit. 

Na valami hír a 10.4.4.-ről ???

Veled ellentetben en hasznaltam 13 evig PC-t, es tobb mint 2 eve az elerheto osszes Mac-et, lehet nagyobb ralatasom van a ket plattformra.
Latogass el az xbench.com ra, es nezd meg mit tud az Inteles iMac a mobil cuccaival az asztali dzsunkakhoz kepest. Elarulom en vagyok lefelul 149 pontal. Van valaki folottem egy kamu eredmennyel, azt most hagyjuk figyelmen kivul.

Az egesz vita onnan indult, hogy szerinted baromi draga a Mac. Kozben kiderult, hogy amit ossze tudnal rakni meg nem is kaphato. innentol kezdve nincs mirol beszelni.

10.4.4 koszoni jol van, inditsd el a software updatet, es az updateli a rendszered.
10.4.5 bol meg kiveszik az eddigi developer drivereket, es vehettek imac hardvert, hogy fusson rajta, illetve maradthattok orokre 10.4.3 -on.

#1656 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:14

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:03

En csak annyit irtam, hogy ezert az arert egy olyan gepet kapsz amivel megszunik a kebelhalmaz, koszonhetoen az egybehaznak, es a wifinek. Ennyi volt a lenyege.

A gepem mogott valoban vannak kabelek. Elotte nem. Bill, webcam, eger az mind wireless. A wacom tablam valoban kabeles. Nemigazan latom hol is lenne kulonbseg pl egy Powermac kozott. hmm? iMacot nem akarom a gepemhez hasonlitani, mer az nem fair iMac reszerol, hogy jatekszert hasonlitunk munkaeszkohoz.

Idézet

Ha tobbe kerul az interkonnekt kabeled mint egy iMac, akkor nem jofej vagy hanem ne is haragudj, de inkabb hulye
Gondolom a CD jatszo tapkabelere is rakoltottel vagy 80 000 forintot, mert attol milyen jol szol

Ohh... pedig ugy lattam a Macuserek koreben az a kewl, ha valakinek draga gepe van, es milyen jol szol es milyen designos. Ez elegge o:ngo'l lett. :rolleyes:
A hulyesegemrol meg meselhetnek... nezz utana mit tud egy Bosendorfer zongora ami a nappaliban van... en ezt tartom egy iMac helyett. Nem kicsi, nem halk, de legalabb szep es jol szol.:)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1657 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:16

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:26

Szerinted nem latok PC-ket nap mint nap jartomban keltemben? Azert mert a te PC-d halk, mert rakoltottel egy rakas penzt, hogy halk legyen, ezert mar az osszes PC halk igaz? Ez forditva van. Az osszes iMac halk. Az osszes. Ezek mind egyforma gepek. PC-k kozul 1000%, hogy nem halk az osszes. sot. Te hany uj iMacet halgattal mostanaban mukodes kozben? Tippelek. 1 et sem.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

vagy ez:
http://homepage.mac....ctures/imac.jpg

Kép

Nem költöttem különösebb rakás pénzt, eleve olyan alktrészeket vettem, amik halkak. Nyilván nem az összes pc halk, mint ahogy a mac-ek nagy része sem halk. Egy imac-et láttam/használtam, valóban halk, de ez nekem nem kimagasló erény, mert elképzelhetetlen, hogy a saját gépem ne legyen halk. Másoké meg nem izgat. A benti macem, meg kész halláskárosodás, de nem baj, mert ott úgyis hangzavar van, max felhangosítom a tv-t. Úgynéz ki megint rosszul tippeltél. Ha akarnám lehetne abszolút wireless deskem, de nem akarom, az én asztalomon elférnek a kábelek, mármint az egér meg a bill ami lepottyan az asztal mögé. Néha esetleg ideiglenesen egy usb, vagy fw kábel. Majd ha hazakerül a kamerám lefényképezem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1658 Felhasználó inaktív   S-PVA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:39

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 13:12

Veled ellentetben en hasznaltam 13 evig PC-t, es tobb mint 2 eve az elerheto osszes Mac-et, lehet nagyobb ralatasom van a ket plattformra.
Latogass el az xbench.com ra, es nezd meg mit tud az Inteles iMac a mobil cuccaival az asztali dzsunkakhoz kepest. Elarulom en vagyok lefelul 149 pontal. Van valaki folottem egy kamu eredmennyel, azt most hagyjuk figyelmen kivul.

Az egesz vita onnan indult, hogy szerinted baromi draga a Mac. Kozben kiderult, hogy amit ossze tudnal rakni meg nem is kaphato. innentol kezdve nincs mirol beszelni.

10.4.4 koszoni jol van, inditsd el a software updatet, es az updateli a rendszered.
10.4.5 bol meg kiveszik az eddigi developer drivereket, es vehettek imac hardvert, hogy fusson rajta, illetve maradthattok orokre 10.4.3 -on.

Az itteni életszínvonalhoz képest drága. Az összes alkatrész kaphatósága meg cirka 2 hónap kérdése.

A 10.4.4. még csak ezek után lesz igazán jól. :D
10.4.5. ennél komolyabb dolgokat is megtörtek már. DE ! Ha azt hiszed, hogy én egy Mac warez fan vagyok akkor eléggé eltévedtél. Csak azt gondolom, hogy az Intel váltás után már nem OK venni egy olyan gépet amit jóval olcsóbban is megkaphatok. TEHÁT ez nem jelenti azt ,hogy ha a megjelenik a egy legal OSX x86 legal Apple x86 szoftokkal ,akkor esetleg ne vennék én is meg mások is valamelyik Apple boltban.

De tényleg nincs miről beszélni. Főleg ilyen óvodás megsértődős, szubjektív stílusban.

#1659 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 13:49

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:14

Bosendorfer zongora ami a nappaliban van... en ezt tartom egy iMac helyett. Nem kicsi, nem halk, de legalabb szep es jol szol.:)

Azzal nincs is hiba, en csak a 100 000 es a folotti aru kabelektol kapok sikitofraszt. :)

#1660 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 14:01

Idézet: S-PVA - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 12:39

Az itteni életszínvonalhoz képest drága. Az összes alkatrész kaphatósága meg cirka 2 hónap kérdése.

A 10.4.4. még csak ezek után lesz igazán jól. :D
10.4.5. ennél komolyabb dolgokat is megtörtek már. DE ! Ha azt hiszed, hogy én egy Mac warez fan vagyok akkor eléggé eltévedtél. Csak azt gondolom, hogy az Intel váltás után már nem OK venni egy olyan gépet amit jóval olcsóbban is megkaphatok. TEHÁT ez nem jelenti azt ,hogy ha a megjelenik a egy legal OSX x86 legal Apple x86 szoftokkal ,akkor esetleg ne vennék én is meg mások is valamelyik Apple boltban.

De tényleg nincs miről beszélni. Főleg ilyen óvodás megsértődős, szubjektív stílusban.

Szoval ha szeretnek egy dual inteles gepet akkor varjak ket honapot? Es addig mivel dolgozik az ember?

Ha csak arra kell a PC den az OS X, hogy megnezegesd, azt mondom rendben. De mostanaban egyre tobben farasztanak azzal amit itt elolvasnak, hogy az OS X "tokeletesen" fut PC-n. Aztan kiprobalja, es vegul vesz egy iMacet, mert megunja a pocsolest, ilyen szempontbol nem problema, hogy lehet jatszadozni PCken az OS X-el.

Azzal, hogy joval olcsobb egy PC, nem ertunk egyet, de hat ez van. En anno 650 rugoert vettem a single 1.6 os Powermacem, ha ma valtanek, 1000%, hogy egy 20-as dual core iMacet vennek 460-ert, monitorostul mindenestul.

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.