Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 21:00
Nem ez a lenyeg. Azt irtad tok jo, meg normalisan fut minden. En erre irtam, hogy hat ez nem egeszen igy van. Final cut studionak 10.4.2 kell, es rozettan keresztul halal. Ott van a Motion az kihasznalja ezerrel a core image-et, megse fogsz vele tudni semmit kezdeni, mert rosettan keresztul cseszheted.
Gondolod majd a kis hackelt cuccodra felmennek az updatek? Ennyire azert nem hulye az Apple. A vegleges verzioba barmilyen vedelmet belepakolhatnak, es persze bele is fognak. Ha nem lesznek updatek, akkor meg nem fognak futni azok az alkalmazasok amik bizonyos verzioszamu rendszert igenyelnek. Raadasul minden masfel honapban jonnek az updatek, es az Apple megteheti, hogy minden verzioba uj vedelmeket epit.
Hidd el engem nem zavar, hogy jatszadoztok az OS X-el, inkabb az zavar, hogy egy felkesz valamivel jatszadoztok, es ez alapjan alkot majd sok ember velemenyt a rendszerrol.
Magam kore nezek, es van itt 15, 17 Powerbook, Mac mini, 20 as iMac, Dual G5, Vistas laptop, es x85 OS X. Szoval van osszehasonlitasi alap, es ezert irom, hogy ami a ti gepeteken van az kozel sem az igazi. Mondhatnam egy rakas szar, de ugyse hinnetek el.
És azt is komolyan állítod hogy nem lesznek ezek a cuccok lefordítva universal-ra? Ugye viccelsz? Ne azzal gyere hogy mi van most. Jövőre ugyanezen a vason natív szoftverekkel nem igazán a G4-hez fogjuk hasonlítgatni a rendszert. És hányszor kell még elmondanom, hogy nincs széthekkelve semmi sem.
Ráadásul olyan gyerekes állandóan hajtogatni a "majd a véglegestől rettegjetek, majd a végleges így, majd a végleges úgy". Mibe fogadunk, hogy 2 hónapon belül ehhez a verzióhoz is lesz update? Miért NE LENNE ha egyszer eldöntötték hogy INTEL plafrormra térnek át? Szerinted a fejlesztők szemét kiszúrták ezzel a "10.4.1 véletlenül elindul" verzióval aztán kész vége semmi fejlődés, javítás? Nem pont a FEJLŐDÉSRŐL szól ez az időszak?
Szerintem az lehet a baj, hogy inkompatibilis szemszögből nézzük a dolgokat. Te előjössz olyan _alkalmazásokkal_ amik elhasalnak a _jelenlegi_ felállásban, mi meg a rendszer lehetőségeit próbálgatjuk. Nekem például igen komoly ambícióim vannak hogy OS X alá fejlesszek látványos dolgokat. És ekkor jön András, aki jól megmondja a frankót, hogy "mit akartok gyerekek, ez csak egy vicc, béna, szar még filmszerkesztésre sem lehet használni, stb". Őszintén, itt rajtad kívül ki nem sz*rja le, hogy nem megy a Final Cut Studio és társai?
És nyugodj meg, ennek a "viccparádénak" köszönhetően kapásból fel tudok mutatni 3 potenciális vásárlót a közeli jövőben. Gondolom csak nem fogod bánni, ha pl. a TE üzletedbe sétálunk majd be elkölteni komoly pénzeket...

Súgó
A téma zárva.