Idézet: Lenike - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 17:37
Az lenne a kérdésem hogy mi a különbség a Developer Kit-es DVD és a Generic DVD között.
Azt odáig értem hogy az elsőt csak developer-es hardver-re (915-ös lap stb.) lehet telepíteni a Generic-eset meg elvileg bármire. Az igazi kérdés az lenne hogy a Developer-es install teljes rendszer vagy butított (mit tom' én valami szoftvert vagy valamit kihagytak belöle). Vagy inkább telepítsem a Generic installt ami most kúszik lefelé. Hmm?
Amugy meg olvasgattam a fórum elejét hogy 915-ös lap kell hozzá mert anélkül összedől a világ, meg meghal, meg minden gonoszság:). Nekem az a WMvare-s szar imige is szó nélkül indult a 478-as foglalatú ATI chipsetes lapommal (lassú is volt mint a p*csa), mg tegnap feltelepítettem a developeres DVD-t szó nélkül megy a rendszer kivéve hát ugye a hangot (live! digital) meg a videokariból is csak annyit ismer fel hogy NVidia, 128MB ram-mal). Ezzel nem szt akarom bizonyítani hogy én mekkora fasza gyerek vagyok és ugye még sok probléma lesz mire már menni fog a drága kis Mac-em.
Szóval az alaplappel szerintem nincs gondok nem kell feltétlen 915-ös. (de lehet hogy csak a szerencse és a véletlenek összejátszásából fakadóan telepedett a gép.
Na kicsit elkalapndoztam de ha a kérdésemet valaki megválaszolja azt nagyon megköszönném.
Developer Kit-es DVD ISO + R1-es patch (ha nincs még újabb) a barátaid. Pár perc alatt kész az install DVD-d ami települ mindenen

Súgó
A téma zárva.