Idézet: Flamaszter - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 3:11
nem is igazán értem a kérdést.
miért szeretnéd "újra" engedélyezni?
ahhoz ugye SSE3 proci kell.
ha az van akkor pedig miért "tiltottad le"?
ebből adódik a kérdés hogy le lehet tiltani?
Milyen patchek vannak nálad fenn?
Minnimum Maxxus v4.0 patch kell hogy legyen hogy a programok futhassanak.
Milyen patch-ekkel rendelkezik egyáltalán ez a deadmoo féle image és nálad mi van fenn?
Milyen programokat próbáltál felrakni és milyen hibaüzenetet kaptál?
SSE2-n és SSE3-on is kell hogy fussanak a programok.
(adobe,macromedia,office,logic,msn,reason,VSTi,stb...)
generik install DVD-ben szinte az összes patch benne van......
de ha gondolod, hogy a proper kernel segit akkor töltsd le innen(ez ugyanaz amit te belinkeltél):
http://www.igen-nem...._kernel.new.zip
SSE3 procim van. nem tiltottam le, netem olvastam, hogy a deadmo alapból SSE2-re patchelt.
ezért gondoltam, hogy a probléma a programok futtatásánál ez lehet.
proper kernelt köszi, visszaraktam, de nem oldotta meg.
nálam semmilyen ppc-re írt program nem megy. mikor elindítom akkor villan egyet és lekerül a tálcára, mintha futna majd eltűnik és semmi nem történik. próbáltam a dvd playert, quarkxpresst, flash plugint. a get infonál ezeknél a programoknál nincs is ott a link, hogy bejlölhetném, hogy használják a rosettát.
olvasgattam a neten és állítólag a programok futtatásához az AntiTPM patch kell. lehet, hogy ez nincs benne a deadmooban és azért nem megy. bár így nem teljesen értem, hogy ennek a "releasnek" mi értelme volt, mert így alapban használhatatlan, csak arra jó, hogy pici ízelítőt adjon az egészből.
azt hogyan tudom kideríteni, hogy milyen patchek vannak rajta?
próbáltam felrakni maxxus oldaláról az AntiTPM-et, leszedtem a desktopra a filet, kibontottam, majd terminálból sudoval átkopiztam az oah750 és oah750d filekat a /usr/libexec/oah könyvtárba. azóta nem bootol be az osx. ezt az AntiTPM-et hogy lehet felrakni?