Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 14:14
Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:11
FFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, hogy én milyen egy mocskos csaló vagyok
hánynom kell magamtól
http://www.gametimesonline.com/colin/forum...t=977&start=135
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:13
Marek!
You have only 2 cuts you are loser!! I won because i have 3 cuts
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:16
PpG! Te vagy az a Papa akinek törölték még a tanneres idejét. Akkor gyönge vagy, neked csak 1 levágásod van.
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:23
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:00
Hát ezt a Fecnis videóklippnél már megfigyelhettük.
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:29
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:23
Hát ezt a Fecnis videóklippnél már megfigyelhettük.
Tényleg ili. Te +nézted a replayomat?
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:32
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:29
Tényleg ili. Te +nézted a replayomat?
1ébként, melyiket is
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:33
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:32
1ébként, melyiket is
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:34
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:11
FFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, hogy én milyen egy mocskos csaló vagyok
hánynom kell magamtól
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:38
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:34
Nekem főleg az első teccik.
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:43
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:16
PpG! Te vagy az a Papa akinek törölték még a tanneres idejét. Akkor gyönge vagy, neked csak 1 levágásod van. 
Hihhetetlenül felizgatott a dolog. Csoda, hogy megúsztam agyvérzés nélkül. szerintem egy csomó álmatlan éjszakám lesz emiatt. Csaló köcsög lettem. Szerintem még a pontjaimat is törölni kéne a bajnokságból mert biztos ott is vágtam....De várjcsak!
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:48
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:11
hánynom kell magamtól
Hát ezek jogosak szerintem.
Nem tudom pontosan csak nagyjából hogy mit írtak de két alapeset létezik.
Ragaszkodunk a szimulátor jelleghez hogy minél közelebb kerüljünk a valósághoz akkor a vágásokat nem lehet engedélyezni még azokat sem amiket mondjuk én csinálok ( csak a félkocsi megy a dzsuvába) mert ez az életben nem működik.
Senki de senki nem kockáztatja meg hogy az út mellett közlekedjen.
Ragaszkodunk a játékhoz és amit enged az belefér vagy valamilyen külön progival lehetetlenné teszik a vágások nagyrészét.
A magánvéleményem szerint biztos hogy nem nézték át az összes versenyző összes replay-ét tehát az egész hercehurca részrehajló és nevetséges.
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:54
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:48
Ragaszkodunk a szimulátor jelleghez hogy minél közelebb kerüljünk a valósághoz akkor a vágásokat nem lehet engedélyezni még azokat sem amiket mondjuk én csinálok ( csak a félkocsi megy a dzsuvába) mert ez az életben nem működik.
Ragaszkodunk a játékhoz és amit enged az belefér vagy valamilyen külön progival lehetetlenné teszik a vágások nagyrészét.
A magánvéleményem szerint biztos hogy nem nézték át az összes versenyző összes replay-ét tehát az egész hercehurca részrehajló és nevetséges.
Nyilván csak a kimagaslóan jó teljesítményű versenyzőket nézte meg! Mert egy béna állat és valószinüleg a töröltek idői csak elérhetetlen álomidők a bugyuta kis agyának. De jól megadta! Ami jár az jár.
Elküldve: 2005. 09. 05. 15:55
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:48
Hát nem tudom... Szerintem az életben is van olyan hogy kiugrik az amber a mezőre kicsit mert túl sok, és vagy mákja van vagy nem. Ráadásul, még a hazai futamokon is rengeteg olyat láttam, hogy fel volt nekik írva hogy a fűben kell menni és a végére kijártak egy külön utat (és nem csak Asi). A vb-ről meg aztán ne is beszéljünk. Colin McRae Kenya rally? Valaki emlékszik?
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
Elküldve: 2005. 09. 05. 16:02
A jövőre induló RBR champ kapcsán fölvettem a kapcsolatot a Skodás "csapatfőnökömmel" és felajánlotta ,hogy menjünk délelőtt egy párat rbrneten gyakorlás képpen. Csak azért, hogy a tapasztalataimat növeljem
és egyáltalán, hogy hogyan megyek.
A következő történt:
Harwood Forest 1. elsőre vertem rá bukással együtt vagy 1 percet.
Mindegy , mondta ,hogy ő is bukott menjünk mégegyet.
Másodikra csak fél percet kapott , majd mentünk mégegyet és akkor is annyit. (03:27... mentem)
Jó. Átváltott Falston-ra és a pálya felénél kb. kilépett... :confused:
Kérdezgettem ,hogy mi volt ,hogy volt de nem nagyon válaszolt...
Ennyit erről.
A következő történt:
Harwood Forest 1. elsőre vertem rá bukással együtt vagy 1 percet.
Mindegy , mondta ,hogy ő is bukott menjünk mégegyet.
Másodikra csak fél percet kapott , majd mentünk mégegyet és akkor is annyit. (03:27... mentem)
Jó. Átváltott Falston-ra és a pálya felénél kb. kilépett... :confused:
Kérdezgettem ,hogy mi volt ,hogy volt de nem nagyon válaszolt...
Ennyit erről.
Szerkesztette: ChrisX 2005. 09. 05. 16:04 -kor
Elküldve: 2005. 09. 05. 16:04
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:55
Hát nem tudom... Szerintem az életben is van olyan hogy kiugrik az amber a mezőre kicsit mert túl sok, és vagy mákja van vagy nem. Ráadásul, még a hazai futamokon is rengeteg olyat láttam, hogy fel volt nekik írva hogy a fűben kell menni és a végére kijártak egy külön utat (és nem csak Asi). A vb-ről meg aztán ne is beszéljünk. Colin McRae Kenya rally? Valaki emlékszik?
Egyedi és extrém példákat lehetne sorolni de hidd el bár kevés versenytapasztalatom van ezek nem működnek a valóságban.
Gondolj bele itthon 4-et mehetsz rajta utánna verseny nem lesz időd minden kanyart végignézni mehetsz e a 30-40-cm magas fűben.
Veszprém Rally prológ volt egy hondás gyerek a külsőkörön a dobbantó után volt egy s kombináció egyenesbe vitte mindig, másnap nem ment mert szarrá vágta a futóművet, és ott nem volt csak 30cm-es árok.
Szerkesztette: Tomibá 2005. 09. 05. 16:08 -kor
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 09. 05. 16:20
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:13
Marek!

hahaha
but Nikale is the winner, he has 5 cuts
Elküldve: 2005. 09. 05. 16:46
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:32
1ébként, melyiket is