HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally folytatás

#2331 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:47

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:43

Most tudtam volna vaze, csak tesómmal dumáltam, mert találkoztam régi barátaival, és minden szót le kellett neki írni.  :o

Nem hall?
k s

#2332 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:49

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:46

Bárcsak lenne annyi időm, hogy 4-re dagasszam a kérdőjelek számát :D

De vissza nem tesz ám kérdőjelet :rolleyes: csak elfele
SZIA!

#2333 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:50

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:47

Nem hall?

Én ezt az egész mondatot nem értem :confused: Biztos, hogy magyarul van?
SZIA!

#2334 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:50

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 8:11

Ez az a videó volt felülnézetből, amit szabálytalannak ítéltek?? Azé innen teljesen máshogy néz ki, mert úgy tűnik sok volt abban a kanyarban. Ami sztem simán  lehetséges. Ami más kérdés az az, hogy mit csinálnál ha előszőr ill. másodszor mennél át ezen a kanyaron. MOndjuk ezt elég hamar meg lehet jegyezni, hogy ez a "vágós" kanyar és keresztültólni rajta. Amúgy ezt még az F1be is hasonlóképpen veszik. Sőt jobban, mert ők már a balost is vágnák erősen a kerékvetőn. Szóval úgyérzem kicsit el is b@sztad, mert túl kisodródtál a balosból. Na ennyi.

Ezvoltaz. Szerintem ez volt az egyik első  kanyar, amit megjegyeztem a Tanneren, annyira jellegzetes. Igazad van, tényleg elrontottam, mert vigyázni akartam rá, hogy ne vágjam le nagyon, azér kezdtem túl későn. Aztán meg nagy volt a tempó, továbbcsúsztam, de szerintem látszik a szándék, hogy be akartam ezt venni. Na mindegy. :) Eredetileg volt a dumámba bullsit, meg stupid is. De inkább mégsem írtam. :D
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#2335 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:53

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:50

Az enyémet, vagy papadzsííjét?
k s

#2336 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:53

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:50

Nos. Interneten beszélgettünk, msn-en, írásban. Vagy mit mondjak helyette? Írogattunk? az meg mást jelent.  :p
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#2337 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:56

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:53

Nos. Interneten beszélgettünk, msn-en, írásban. Vagy mit mondjak helyette? Írogattunk? az meg mást jelent.  :p

Idézet

csak tesómmal dumáltam, mert találkoztam régi barátaival,
ezt a részt nemigazán értem, hogy függ ez össze???? :confused:
SZIA!

#2338 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:58

Valaki megnézné, mit kaptam válasznak? Mert most nincs itt tesóm, aztán nemértem.  :mad2:
Ja és le is írhatná nekem.  :rolleyes:

#2339 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 09:59

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:41

Hmm... it's very strange actually, I can drive a lot faster on second sector, but when I do it, then the engine blows for sure after 2nd split. So my only chance is to lift a lot on 2nd split. So I can't drive as fast as I can, but you can :D Somehow my driving is killing the engine very fast, my "personal best" for blowing the engine is 2 min 30 sec on Noiker. :eek: Can you do better? :D

The 2nd split is very critical for the engine. I cracked very often the engine ont the 2nd sector, if i tryed to go there faster. There are too much hill climbing and fast courves.

Onece I dirved just for fun very hard with huge slides, full trottle and after the 1st split the engine was dead.  :eek:
You can see that my 2nd sector time is same like yours. I have to be carefull there, if only i reach the 3rd sector then i say let's rock! :drocker:
I tryed go harder on 1 and 2 and i had a great time, but i had low power on the whole 3rd but my slplit was soo strong, that the total time was 7.00! :eek:  Do you think how angry i was?  :D
My photos

#2340 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:01

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:56

ezt a részt nemigazán értem, hogy függ ez össze???? :confused:

ja, hát mert kb 6 éve kóborol külföldön és régóta nem találkozott régi barátaival. és elkellett neki mondanom mit beszéltünk. Szóval, hogyha nem találkoztam volnavelük, akkor ilyenkor már nem beszéltünk volna. És most?  :confused:

#2341 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:01

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:49

De vissza nem tesz ám kérdőjelet :rolleyes: csak elfele

Na ná! Hova gondolsz még!  :D

Mindenkinek maga felé hajlik a keze! :]
My photos

#2342 Felhasználó inaktív   Falcon77 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:03

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:59

The 2nd split is very critical for the engine. I cracked very often the engine ont the 2nd sector, if i tryed to go there faster. There are too much hill climbing and fast courves.

Onece I dirved just for fun very hard with huge slides, full trottle and after the 1st split the engine was dead.  :eek:
You can see that my 2nd sector time is same like yours. I have to be carefull there, if only i reach the 3rd sector then i say let's rock!   :drocker:
I tryed go harder on 1 and 2 and i had a great time, but i had low power on the whole 3rd but my slplit was soo strong, that the total time was 7.00! :eek:  Do you think how angry i was?  :D

Funny, I almost almost always kill the engine right after the 2nd checkpoint - I even set my pedals to combined axis but it didn't help..  :reklamacio:
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea

#2343 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:18

Na jóvan. Mostmár Marek is írt oda és azt se értem. El kell kezdenem angolt tanulni... :rolleyes:

De azért ha valakinek van kedve lefordíthatja. :D

#2344 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:18

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 10:59

You can see that my 2nd sector time is same like yours. I have to be carefull there, if only i reach the 3rd sector then i say let's rock! :drocker:

I know the feeling, I have had 4.43 -> 7.00 with blown engine. It's very frustrating when it happens close to the end. You already think that it lasts until finish, but nooo. :omg:
Even then I can't push to maximum on 3rd when the engine is OK after 2 splits, it often blows at 6 minutes too. So I have to drive carefully on 3rd also.

#2345 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:24

Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 11:03

Funny, I almost almost always kill the engine right after the 2nd checkpoint - I even set my pedals to combined axis but it didn't help..  :reklamacio:

Ezt magyarul elárulom neked. Már rég nem arról van szó, hogy a balláb fék. Amikor a kocsit csúsztatod, akkor a kerék kapar és ilyenkor erőlködik. A megoldás rendkívül egyszerű, ilyenkor kicsit feljebb kell engedni a gázt, vagy pumpálni, hogy ne pörögjön ki a kerék. És bizony a keresztben autózást a tempós kanyarokban kétszer meg kell gondolni, főleg emelkedőn felfelé. Ez a titka. Csak akkor csúsztasd a kocsit, amikor tényleg kell és minél kevesebbet pörögjön ki a kerék.

Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 09. 06. 10:26 -kor

My photos

#2346 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:29

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 11:18

I know the feeling, I have had 4.43 -> 7.00 with blown engine. It's very frustrating when it happens close to the end. You already think that it lasts until finish, but nooo. :omg:
Even then I can't push to maximum on 3rd when the engine is OK after 2 splits, it often blows at 6 minutes too. So I have to drive carefully on 3rd also.

i like the stage, it's one of my favourites, but engine is the only reason, that i don't have much pleasure hotlapping on noiker.
My photos

#2347 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:41

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 11:29

i like the stage, it's one of my favourites, but engine is the only reason, that i don't have much pleasure hotlapping on noiker.

Indeed, it's my favourite also, I have spent probably over 50 hours there since last September :think:
It's problematic because of the engine, but it's also most rewarding stage. When you finally get a good run together without blowing the engine, then it feels damn good. :cool: You can't experience anything like this on any other stage.

#2348 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 10:44

Nos a jakubkrcma hozzászólását szerintem sikerült lefordítanom, egy kis szótár segítségével. Éshát válaszoltam volna neki rögtön, hogy "édesanyádba szakadt volna a fejed mikor ilyen hülye voltál", de eztugyebár nem tudom lefordítani. :) Na majd kitalálok valami egyszerűt, de velőset.

#2349 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 11:06

Wow :eek:  most látom, hogy a fanszőrszájton a háttérképeknél külön versenyzőkről vannak képek.
És én is köztük vagyok :eek:  Köszike Ili vagy Chris  :respect:
Egyébként attól függetlenül, hogy én még semmi vagyok RBR-ben hozzátok képest, tök jó, hogy a csapat tagja vagyok én is. Amikor pl. belépek egy nyitott rbr-serverre, megkérdezik a nevem alapján, hogy: "Váó, te a HRT tagja vagy? Akkor te jól nyomhatod!" Ez nagyon jó érzés, úgyhogy örülök, hogy egy ilyen hírhedt csapathoz tartozhatok. :respect:  :beer:

u.i: néha ilyenem van

Szerkesztette: Melorin 2005. 09. 06. 11:21 -kor

[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2350 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 11:21

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 11:24

Ezt magyarul elárulom neked. Már rég nem arról van szó, hogy a balláb fék. Amikor a kocsit csúsztatod, akkor a kerék kapar és ilyenkor erőlködik. A megoldás rendkívül egyszerű, ilyenkor kicsit feljebb kell engedni a gázt, vagy pumpálni, hogy ne pörögjön ki a kerék. És bizony a keresztben autózást a tempós kanyarokban kétszer meg kell gondolni, főleg emelkedőn felfelé. Ez a titka. Csak akkor csúsztasd a kocsit, amikor tényleg kell és minél kevesebbet pörögjön ki a kerék.

Óóó akkor én bele se kezdek a Noikerbe, mert én padlógázos típus vagyok...
k s

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.