Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 22:22
Szóval végigmentem ezen a Malcolm Wilson rally x. fordulójának 2.napján..
Octaviaval mentem, és gyakorlatilag hiba nélkül teljesítettem az összes gyorsot. Semmi borulás semmi kicsúszás.
Mindezek ellenére csak 20. tudtam lenni mert:
Mondjuk az igaz, hogy ez a kategória inkább Ákos, Sebi, Falcon ,Ili, Tomibá, szinvonal! (persze a legkisebb hiba nélkül. )
Egyszerűen nem térek napirendre efölött.
Nem kell megrémülni tűlük Chris! Én már megfigyeltem velük kapcsolatban valamit, ami röhelyessé teszi ezt a teljesítményüket.
Csak és kizárólag Angliában tudnak így menni, sehol máshol! Azt az egy országot gyakorolják orrvérzésig és ott tényleg tudnak online chirdon-okon 3:10-eket menni. De ez csak erre az országra igaz, így itt fölösleges megpróbálni megverni őket.
Másrészt mivel a szakaszok neveit ismerték előre, mert a tournament kilistázza, ezért előzőleg offline jól begyakorolták.
Az előbb már írtam, hogy nevetséges, hogy csak ezeken tudnak menni és minden 2 tournament csak angliával foglalkozik.
Persze, ha már a többi 5 országból van egy pálya, akkor rögtön elfogy náluk a tudomány.
Képzeld én nem tudtam menni ezen a Malconm rally-n. Belépni be tudtam, de a versenyt nem tudtam elindítani a start stage-el.
Azt már tudom, hogy előzőleg az egyik tournamentbe az audio mod miatt nem tudtam elindulni, majd amikor visszaraktam a defualt hangfájlt már engedett. Szóval biztosan valami hasonló oka volt, hogy nem engedett a Malcolm, de most letojtam. Úgysem szeretem angliát.
Mindezek mellett már eléggé kiismertem a "nagyokat" a tournament szerepléseikben és teljesen tudom, melyik pályán fogok én nyerni és melyiken nincs esélyem. pl.: ausztrálon a greenhills kivételével valami rém gyengén teljesítenek 10-15-öket lehet rájuk verni gyorsonként, aszfalton szintén halott a banda, japánban pedig pirán tudnak egy kicsit menni, de noiker-en tegnap is 14 sec-et adtam dave-nek, pedig eléggé elszúrtam a körömet. Finnen még egész jók, de ott is verhetők. Az usa nem az én asztalom ott max a prospekteken tudok labdába rugni.
Mivel angol pálya mindig van, mert az kihagyhatatlan nekik, azon múlik a helyezésük, hogy a szakaszok felénél több van-e angol.
Részemről ezért kicsit csalódtam bennük, mert elég egyoldaló játékosok.

Súgó
A téma zárva.