Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 20:11
Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 09. 11. 22:53
Papi te vagy a technológiai horror!
Ha ezt egy tv látná.... 
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 09. 11. 22:58
Idézet: HFRT NyilasM - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:55
Papi,Gratulálok!
Nem fáj a kezed?Különben tiszta szivemből megértelek.
Nekem még a monitort nem,ellenben vagy 5 billenytyűzet+1gép van a rovásomon.
Igaz a masinát összerakták másnap, "csak"egy 60-as vinyót kellett cserélni. 
Nem fáj a kezed?Különben tiszta szivemből megértelek.
Nekem még a monitort nem,ellenben vagy 5 billenytyűzet+1gép van a rovásomon.
Én a billentyűt csak régebben ütöttem. egyszer ráütöttem egyet ököllel, mert ideges voltam, és hát azis elrepedt, de nem az a lényeg, hanem, hogy a nulla gomb ennek hatására kiugrott és ráesett a fejemre.
Na azért úgylátom te sem panaszkodhatsz jó idegállapotra.
Elküldve: 2005. 09. 11. 23:01
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 10:18
Tegnap a csapilogós imprezámat átfestettem, mert így jobban kiemelkedik belőle a HFRT felirat. Vélemények?
Nekem teccik
Amúgy ha előhozom a képet a ps-pal akkor mindegyik méretű autóra rá kell rajzolni amit akarok?
Elküldve: 2005. 09. 11. 23:11
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:25
és ezért összekoszoltad a monitor oldalát?!? :confused:
Igen mert annyira felidegesített, hogy sárral is dobáltam.
Amúgy sima fénynél nem látszik ilyen koszosnak, de úgylátszik meg kell súrolnom.
Elküldve: 2005. 09. 12. 05:28
Én tavasszal egy kormányt csaptam szét,igaz nem momo volt...szerencse.
amatőr rallyfan
Elküldve: 2005. 09. 12. 06:10
Én ha ideges vagyok, TV-ket csapok a földhöz, minél magasabbról, és nagy indulási sebességgel 
Tudjátok, mekkorát durran egy 72cm-es sikképcsöves tv, ha egy duplaszaltó után 1.5m magasból földet ér? Én igen

olyan erővel szabadul ki a vákum a törött képcsőből, hogy leszakítja a képcső belsején levő foszforréteget
Tudjátok, mekkorát durran egy 72cm-es sikképcsöves tv, ha egy duplaszaltó után 1.5m magasból földet ér? Én igen
olyan erővel szabadul ki a vákum a törött képcsőből, hogy leszakítja a képcső belsején levő foszforréteget
Szerkesztette: Melorin 2005. 09. 12. 06:22 -kor
Elküldve: 2005. 09. 12. 06:37
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 16:00
Azt gondolom tudod ,hogy ebből még gyököt kell vonnom majd azt elosztani 3-al ,hogy beférjen.. :confused:
Vagy esetleg ilyen kicsi betűkkel befér az egész.. hmm?
Vagy esetleg ilyen kicsi betűkkel befér az egész.. hmm?
Te vagy a firkász, a te dolgod a cenzúrázás
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 06:42
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:19
Na akkor leendő apa mars vissza hot-lapolni és a rendes setupokkal 37 új időt feltenni a rankra és online meg földbe döngölni mindenki!

Múltkor nem volt időm kifejteni bővebben, de! Tényleg nagyon állat! Aszfalton is úgy tapad mintha most aszfaltozták volna azt meleg lenne az aszfalt. A havon is nagyon jó, meg murván is. Te az első meg hátsó magasságot uarra állítottad ha jól láttam
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 07:10
Kedves Chris!
Találtam 1 ilyet a fanszőrön. Ez mit is jelent pontosan?
Közlemény.
Felhívnám a játékosok figyelmét arra , hogy sajnálatosan a játék hibája miatt egyfajta szabályszerüséget kell alkalmazni. A játékban szereplõ az út mentén kamerázó karakterek nem minden esetben jelennek meg . Ha a felhasználó alacsony grafikai beállításokat használ a kamerásokat nem lehet elütni, mivel nincsenek megjelenítve. Többek akik magas grafikai megjelenítést használnak olykor bizony beleesnek abba a hibába, hogy a pálya közvetlen szélén álló karaktert elsodorják. Az utóbbi esetben a játékos 30 mp büntetést kap. Hogy egységesítsük a dolgot és, hogy ne legyenek esélybeli különbségek, egyelõre idõjóváírási igényt lehet benyújtani a szervezõk felé.
Ez azt jelenti, hogy: Bejelentem, hogy elütöttem 1 kamerást ti meg jóváírtok mondjuk 30 mpt? Mondjuk ez így elég, igazságtalan - máshogy is. Igazából mindenkinek lehet annyi esze, hogy kikapcsolja. Ez olyan mint a ghost car, ha bejelentem, hogy baromira zavartak az előttem bócorgók és ezért mentem neki a fának akkor szintén járhatna a jóváírás. Szóval sztem mindenki kibírhatja azt az 1 órát csili-vili grafika nélkül. A börnszbe úgyse ez a lényeg.
Igazából most magamat és másokat kell védenem, pl akinak szarabb gépe van és alapból így kell mennie.
Találtam 1 ilyet a fanszőrön. Ez mit is jelent pontosan?
Közlemény.
Felhívnám a játékosok figyelmét arra , hogy sajnálatosan a játék hibája miatt egyfajta szabályszerüséget kell alkalmazni. A játékban szereplõ az út mentén kamerázó karakterek nem minden esetben jelennek meg . Ha a felhasználó alacsony grafikai beállításokat használ a kamerásokat nem lehet elütni, mivel nincsenek megjelenítve. Többek akik magas grafikai megjelenítést használnak olykor bizony beleesnek abba a hibába, hogy a pálya közvetlen szélén álló karaktert elsodorják. Az utóbbi esetben a játékos 30 mp büntetést kap. Hogy egységesítsük a dolgot és, hogy ne legyenek esélybeli különbségek, egyelõre idõjóváírási igényt lehet benyújtani a szervezõk felé.
Ez azt jelenti, hogy: Bejelentem, hogy elütöttem 1 kamerást ti meg jóváírtok mondjuk 30 mpt? Mondjuk ez így elég, igazságtalan - máshogy is. Igazából mindenkinek lehet annyi esze, hogy kikapcsolja. Ez olyan mint a ghost car, ha bejelentem, hogy baromira zavartak az előttem bócorgók és ezért mentem neki a fának akkor szintén járhatna a jóváírás. Szóval sztem mindenki kibírhatja azt az 1 órát csili-vili grafika nélkül. A börnszbe úgyse ez a lényeg.
Igazából most magamat és másokat kell védenem, pl akinak szarabb gépe van és alapból így kell mennie.
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 07:15
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 7:10
Lehet, hogy én baromi hülye vagyok sőt biztos. De a vákum az mióta szabadul kifele?? Nem inkább a levegő áramlik befele??????????????? A semmi nem tud áramolni :confused:
Aláírás: IQ
Szerkesztette: illegal_alien 2005. 09. 12. 07:15 -kor
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 07:24
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 8:15
Lehet, hogy én baromi hülye vagyok sőt biztos. De a vákum az mióta szabadul kifele?? Nem inkább a levegő áramlik befele??????????????? A semmi nem tud áramolni :confused:
Értsd jól vaze.
Ilyen korán még a csipa is befelé áramlik a szemembe, úgy szúr
Az a lényeg, hogy a valami helyén semmi lesz(foszfor volt-nincs) a semmi helyén meg valami(vákum helyet cserél levegővel).
Lehet hogy innom kéne egy kávét
Szerkesztette: Melorin 2005. 09. 12. 07:35 -kor
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:07
Ili! Mit keres a háttérképeken HRT? Felejtsük a múltat 
Hű, ma hazamegyek és minden WR-t megdöntök
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:13
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:07
Ne tereld légyszi a szót!! Nem úszod meg ilyen könnyen ezt a vákum dolgot
Képes lennél elvákumosítani minket
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:15
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:13
Ne tereld légyszi a szót!! Nem úszod meg ilyen könnyen ezt a vákum dolgot
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)

Vigyázz, nehogy elnevezzünk Illékony_alien-nek
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:15
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:07
Hú az megin baromi sok meló
1ébként miért? A múltra büszkének kell lenni. Már aki lehet rá. Nem akarok példálozni
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:17
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:15
Hú az megin baromi sok meló
1ébként miért? A múltra büszkének kell lenni. Már aki lehet rá. Nem akarok példálozni
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Ja, amugy miért nem jöttél szombaton a bajnokságra?
Megmagyarázhattad volna annak a srácnak, aki a Te nevedben ment, hogy ilyen rossz eredménnyel ne vegye fel a nevedet
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:20
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:17
Ja, amugy miért nem jöttél szombaton a bajnokságra?
Megmagyarázhattad volna annak a srácnak, aki a Te nevedben ment, hogy ilyen rossz eredménnyel ne vegye fel a nevedet
Le akart járatni a kis szemét
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:27
Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 8:10
Jó de valakinek nincs annyi esze és High reson megy
Elküldve: 2005. 09. 12. 08:37
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 9:27
Jó de valakinek nincs annyi esze és High reson megy
, ja és a butább fiúk nem is tudták hogy low resen nincsen kamerás. És nem 30 mp-t irunk jóvá hanem csak 20-at , az Iliféle kötekedések miatt..

Bakker én a régi videókarimmal csak az utat láttam,lehet,hogy vissza kellene
raknom?Egyébként két szarrágót én is elcsaptam.
amatőr rallyfan

Súgó
A téma zárva.