Csak néha.
Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:20
Falcon! Te amúgy tudsz ilyen fordítóprogramot? Mert azért ezeket a bonyolultakat nem nagyon értem. ésakkor nem molesztálnálak titeket.
Csak néha.
Csak néha.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:20
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:14
Dave has just made a new Noiker time also, I wonder how much he can improve more 
Good. Keep his attention away from Prospect Ridge
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:22
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:09
Angolul? Mikor?

SZIA!
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:23
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:20
Falcon! Te amúgy tudsz ilyen fordítóprogramot? Mert azért ezeket a bonyolultakat nem nagyon értem. ésakkor nem molesztálnálak titeket.
Csak néha.
Csak néha.
A múltkor nekiálltam keresni, és nagy nehezen találtam egyet. Rászabadítottam a fórum egy oldalára...
...
...
Hát..
Felejtsd el
Egy értelmezhető mondat, ha volt, az egész oldalon
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:28
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:14
next time we make it both
I hope!
I hope!
We can only hope
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:30
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:20
Maybe I wailt a litle and I try later with noiker.
Summer doesen't take so long jet, and Dave goes back to school!
He will have less time to rbr. ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Summer doesen't take so long jet, and Dave goes back to school!
That's good, but he still has way too much time for RBR
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:30
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:20

Inkább te vágj neki vissza pr-en, hogy máshol ne legyen ideje nyomulni a kis szünidősnek!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:31
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:20

Haha, that was not my intention actually
For some unknown reason Noiker has become extremely popular lately :confused: Only some weeks ago 7.03,3 was a WR, but now it would be only nr. 7 time
Szerkesztette: M_S 2005. 08. 17. 13:34 -kor
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:36
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:30
Inkább te vágj neki vissza pr-en, hogy máshol ne legyen ideje nyomulni a kis szünidősnek! 
Hogyisne, én már meccseltem vele három fordulót, szívjon más is
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:37
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:30
That's good, but he still has way too much time for RBR
-800 is not far for him. I would have to do miracles in UK and USA to keep up with him
At first I was shocked when I saw that he's only 17 
He's too joung. He's hot laps are amasing, but online I can beat him. I drived 3 tournaments again him and I catched him all time.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:38
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:31
Please Dave go back to PR!! 
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:40
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:20
Csak néha.
Csak néha.
Na ezt pl tuti nem tudná lefordítani amit írtál előbb! Magyarul kellene megtanulni először :Đ
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:43
Oh my god!! Ahti Lehtomäki 6.59,53
What's going on? :confused: :confused:
Elküldve: 2005. 08. 17. 13:55
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:49
Ezért ez már tényleg túlzás. Tizedeken görcsölni.... A rally nem erről szól. Erre csak időmilliomosok érnek rá

A számból vetted ki a szót. 1ébként Tomibá is ezt ecsetelte múltkor. Mi ez F1?
SZIA!
Elküldve: 2005. 08. 17. 14:04
Ez a játék télleg nagyon hasonlít a valósághoz.
Van a rankos verzió amit Sebi-ék csinálnak ( minden tisztelet megilleti őket) hogy egy adott pályát a végletekig begyakorolnak ott beszélhetünk arról hogy hogyan mikor mennyit milyeníven. Ez inkább hasonlít a pályaversenyzéshez mert az csak arról szól ki milyen pontos. Ez megoldható az életben is rallyn pályán egyaránt.
Van a valósághoz közelebbi a tudatos "véletlen" hiszen a valóságban nincs lehetőség túlságosan begyakorolni a pályát és körről körre szinte teljesen más. A rallyban 2-3-4-ből fel kell írni le kell ellenőrizni aztán verseny. Sokat még nem mentem komoly rallyn de tapasztalataim alapján úgy néz ki a dolog az nyer aki a leggyorsabban javítja ki a hibáit és alkalmazkodik az itinertől eltérő helyzetekhez.
Persze a halálrutinos itinerírók sokmindent beleírnak amit mások nem de ez egy külön szakma.
PL Gyöngyöspatán volt úgy hogy száraz pályát írtunk vizeset versenyeztünk csak a kanyarok iránya stimmelt.
Van a rankos verzió amit Sebi-ék csinálnak ( minden tisztelet megilleti őket) hogy egy adott pályát a végletekig begyakorolnak ott beszélhetünk arról hogy hogyan mikor mennyit milyeníven. Ez inkább hasonlít a pályaversenyzéshez mert az csak arról szól ki milyen pontos. Ez megoldható az életben is rallyn pályán egyaránt.
Van a valósághoz közelebbi a tudatos "véletlen" hiszen a valóságban nincs lehetőség túlságosan begyakorolni a pályát és körről körre szinte teljesen más. A rallyban 2-3-4-ből fel kell írni le kell ellenőrizni aztán verseny. Sokat még nem mentem komoly rallyn de tapasztalataim alapján úgy néz ki a dolog az nyer aki a leggyorsabban javítja ki a hibáit és alkalmazkodik az itinertől eltérő helyzetekhez.
Persze a halálrutinos itinerírók sokmindent beleírnak amit mások nem de ez egy külön szakma.
PL Gyöngyöspatán volt úgy hogy száraz pályát írtunk vizeset versenyeztünk csak a kanyarok iránya stimmelt.
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 08. 17. 14:11
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 15:04
Ez a játék télleg nagyon hasonlít a valósághoz.
SZIA!

Súgó
A téma zárva.