HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#101 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:29

Idézet: catcat - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:51

Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül egy linket egy "használható" IGO szoftverhez?
Persze, csak priviben, nehogy kikapjunk :)
Köszi!
Egyébként Destinatort használok 1 éve, jó, csak régi hozzá a térkép. Ha valakinek van tippje ujabb térképre, mint a 3.075, akkor megoszthatná velünk. THX

http://www.bonver.hu.../destinator.htm
Desti csereprogram, féláron tolják destiseknek. Az alap árát is megéri, de annyiért szerintem ajándék.

#102 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:31

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:26

Én anno navigáltam az aeromappal a Jahno kocsijában és teljesen jónak tűnt. Kicsit többet pöcsöltem a pda vásárlással, így elcsúszott elég szépen év elejére,

Az egy más dolog, hogy aztán mégis igort vettem az év elején. Előtte mentünk vele és jobban bejött mint anno az aeromap,

Naja, lehet csak éppen jól álltak a csillagok, de Garmint úgy leverte, mint az állat. Mondjuk elég csökött utcába sikerült ott a Déli mellett befordulni :-) Szoftveresen azóta sokat fejlődtünk, de mint írtam a térképalap az egyelőre nagyon sovány az igohoz képest. Mögötte ott áll a teljes Garmin licensz, ami ugye nem egyszerű történet.
Make love not Wor.

#103 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:34

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:23

hmhm? Árat is kérnék!

Ha tényleg kocsiba kell, akkor érdemes egy gps-el meggyógyítottat venni.
Asus Mypal 632/638 talán és Fusi PL 500/520. A kisebb modellekben rendszerint nincs wifi, valamint érdemes csomagban venni az igorral mert úgy olcsóbb. Saccra 75 és 110 nettó közé lövöm, de meg kell nézni éppen hol mennyi. Amúgy is érdemes elmenni megtapizni őket.

Szerkesztette: Yoisten 2006. 03. 14. 00:34 -kor

#104 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:31

Naja, lehet csak éppen jól álltak a csillagok, de Garmint úgy leverte, mint az állat. Mondjuk elég csökött utcába sikerült ott a Déli mellett befordulni :-) Szoftveresen azóta sokat fejlődtünk, de mint írtam a térképalap az egyelőre nagyon sovány az igohoz képest. Mögötte ott áll a teljes Garmin licensz, ami ugye nem egyszerű történet.

Hát szegény Garmin nem volt egy kombájn, meg ugye más is a felhasználók köre, mert ha egy apámkinézetűnek azt mondod, hogy pda, mentem szívrohamot kap :)

#105 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:39

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:34

Ha tényleg kocsiba kell, akkor érdemes egy gps-el meggyógyítottat venni.

110 nettó közé lövöm, de meg kell nézni éppen hol mennyi. Amúgy is érdemes elmenni megtapizni őket.

Acer az k. akciós szokott lenni, kompletten igorral kb. 100 pénzért adják, benne GPS vevő, meg minden. Lökött ismerős el akarja adni 2 hónaposan occsóért, mert rájött, hogy nincs is autója :-)

Azért előferdült, hogy pár kocsi szélvédőjén nem látott ki. Ez ilyen.
Make love not Wor.

#106 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:39

Acer az k. akciós szokott lenni, kompletten igorral kb. 100 pénzért adják, benne GPS vevő, meg minden. Lökött ismerős el akarja adni 2 hónaposan occsóért, mert rájött, hogy nincs is autója :-)

Azért előferdült, hogy pár kocsi szélvédőjén nem látott ki. Ez ilyen.

A kilátást nem tudom, az Asusnak kihajtható répája van, de még sosa kellett legyezni vele. Mondjuk elég idétlenül is néz ki kihajtva.
Tartóból -én okulva a te "töréstesztjeidből"- egy olcsót vettem 1,5pénzért, amit a szellőzőre kell rakni. Kicsit ferde, de még nem sikerült lerázni.
A szemét fóliát az istennek nem bírtam rárakni, így most hót gagyin néz ki, de amíg nem találok valakit aki rárakja rendesen valami pénzért, addig ilyen lesz. Biztos ez is olyan, mint a brodit tartó, hogy simán fel lehet rakni 10 perc alatt...

#107 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:57

igo nem létezik törve, ha arra gondolsz...

Ez eleg durva kijelentes :) Létezik, működik, könnyen telepíthető a t*rt verzió...
De mivel Hungarian fejletsztés és nekem nagyon tetszik, én nem adom ki a kezemből az tuti.
Egyébként 25e Ft... Nem pénz érte...
Ja és tényleg ne ragozzuk...
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#108 Felhasználó inaktív   Ghostman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 02:11

Idézet: TEST11 - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 11:09

Symbian S60-ra tudtok esetleg valami jó programot?

TomTom.Navigator.v5.20.S60.SymbianOS.sis

überzsír.
<a href='http://www.eve-online.hu' target='_blank'>New rules in the universe</a> HTC oneX

#109 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:00

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 10:05

22800Ft.
Nem biztos, hogy most megéri megvenni ha nem sürgős, mert legjobb tudomásom szerint jön a 2006-os április-májusba 1GB-os mini sd-n, Európa térképpel.
Linux For Human Beings

#110 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:12

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 9:05

Ez eleg durva kijelentes :) Létezik, működik, könnyen telepíthető a t*rt verzió...
De mivel Hungarian fejletsztés és nekem nagyon tetszik, én nem adom ki a kezemből az tuti.
Ja és tényleg ne ragozzuk...

Ezt most nem egészen értem. Magyarul te törted fel, de nem adod oda senkinek és meg sem mutatod? Én az örökélet elixírrel vagyok így, nehogy már mindenki örökké éljen...
Aki meg képes kifizetni egy pda+gps kombót, annak nehogy már nehezére essen megvenni egy ilyen navi szoftot.
PDA-val bundolva még olcsóbb.

#111 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:14

Idézet: Zozo&reg; - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 22:00

22800Ft.
Nem biztos, hogy most megéri megvenni ha nem sürgős, mert legjobb tudomásom szerint jön a 2006-os április-májusba 1GB-os mini sd-n, Európa térképpel.

És itt jön majd a kártyához kötöttség nagy előnye, hogy kiveszem a gépből és bárkinek eladom, aki nem aspirál külföldi térképekre.

#112 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 01:18

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 21:12

Ezt most nem egészen értem. Magyarul te törted fel, de nem adod oda senkinek és meg sem mutatod? Én az örökélet elixírrel vagyok így, nehogy már mindenki örökké éljen...
Aki meg képes kifizetni egy pda+gps kombót, annak nehogy már nehezére essen megvenni egy ilyen navi szoftot.
PDA-val bundolva még olcsóbb.

Nem en tortem fel. Mit nem ertesz rajta? Megvan a t*rt verzio, kiprobaltam... Megtetszett... Elmentem megvettem mert annyira bejott. Csupan azert nem adom ki a kezeim kozul, mert idaig 10-bol 10 embertol hallottam azt, h az iGO-t nem lehet feltorni. A csapat aki keszitette olyan munkat adott ki a kezebol ami engem lenyugoz a mai napig. Ezert nem teszem kozkincse.  Nincs ennek semmi koze az orokelet elixirhez, inkabb a korrekt magatartashoz van koze.

Szerkesztette: Senator 2006. 03. 16. 01:21 -kor

My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#113 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 17:35

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 1:18

Csupan azert nem adom ki a kezeim kozul, mert idaig 10-bol 10 embertol hallottam azt, h az iGO-t nem lehet feltorni. A

Én csak azon csodálkozom, hogy nem terjed, mint a veszedelem, mert Destinator mindenkinek meg van, Aeromap is, de nem működik rendesen. igoról érdekes lenne, ha nem terjedt volna el a tört verzió, de szélsebesen.
Make love not Wor.

#114 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 18:57

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 1:18

Nem en tortem fel. Mit nem ertesz rajta? Megvan a t*rt verzio, kiprobaltam... Megtetszett... Elmentem megvettem mert annyira bejott. Csupan azert nem adom ki a kezeim kozul, mert idaig 10-bol 10 embertol hallottam azt, h az iGO-t nem lehet feltorni. A csapat aki keszitette olyan munkat adott ki a kezebol ami engem lenyugoz a mai napig. Ezert nem teszem kozkincse.  Nincs ennek semmi koze az orokelet elixirhez, inkabb a korrekt magatartashoz van koze.

Ez nagyon pozitív, hogy megvetted.
Azt meg sajnálom, ha tényleg van nem fizetős lehetőség, mert ez igencsak rontja az igo későbbi rentábilitását, fejlesztését.

#115 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 20:04

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 17:57

Ez nagyon pozitív, hogy megvetted.
Azt meg sajnálom, ha tényleg van nem fizetős lehetőség, mert ez igencsak rontja az igo későbbi rentábilitását, fejlesztését.

Az iGO-nak csupan annyi baja van, hogy egyes hazszamok erdekesen vannak bepozicionalva. De nem nagyok a tevedesek... Pl a marc 15 teren a Matyas Pince a hid ala van bemerve, amikor nem is ott van :), a Klauzal tér 14 a sarokra mutat ami a 20-as szám, valamint pl a 10-es útnál a Pilisi Auchan és a körülötte levő új utak + körforgalmak hiányoznak a térképről. Egyelőre ennyi hiányosságot véltem felfedezni. Ahol lakom es egyeb helyek ahol idaig jartam például, azok eléggé pontosan vannak "bemérve"... Szóval érdekes, de nem zavaró.

Szerkesztette: Senator 2006. 03. 16. 20:17 -kor

#116 Felhasználó inaktív   Feco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 20:19

iGO - SD kártya vélemények
iGO navigációs szoftver - igazi tapasztalatok
IBM ThinkPad 390E l 256 MB RAM l Intel PRO/Wireless 2200 BG Mini-PCI
IBM X60 1706-8AG l 4 GB RAM l Kingston SNM225-S2B/160GB (Intel SSDSA2M160G2GC) l X6 UltraBase l Plextor PX-608CU
ThinkPad X301
Netgear WNDR3700, iPhone 3G, HTC TyTN II, Plantronics Voyager 510

#117 Felhasználó inaktív   DDori 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 04:21

Sziasztok!
Nem régen kipróbáltam az  AeroMap VR3 ingyenes verzióját.
Az ingyenesen nem lehet útvonalat tervezni, vagy én vagyok béna? :confused:
Bye,

Dóri

#118 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 08:23

Idézet: DDori - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 4:21

Nem régen kipróbáltam az  AeroMap VR3 ingyenes verzióját.
Az ingyenesen nem lehet útvonalat tervezni,

Ha ingyenes, akkor az nem VR3, hanem a webről letölthető 1.5-ös. Az biza nem tud tervezni, meg semmi egyéb. Csak van, jó régi térképekkel  :confused:
Make love not Wor.

#119 Felhasználó inaktív   DDori 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 10:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 9:23

Ha ingyenes, akkor az nem VR3, hanem a webről letölthető 1.5-ös. Az biza nem tud tervezni, meg semmi egyéb. Csak van, jó régi térképekkel  :confused:

Innen töltöttem le még valamikor:

Kép
Bye,

Dóri

#120 Felhasználó inaktív   DDori 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:07

Más: A Destinatort lehet használni geocite-re (nem biztos, hogy jól írtam)?
Ugyanis kaptam egy koordinátát, de nem tudom hogy vegyem fel pl. kedvenc helynek, hogy utána odanavigáljon
Bye,

Dóri

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »