Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 0:44
Valami haverodnál próbáld ki, de mp3 meg minden egyszerre nekem nem tűnik olyan jó ötletnek.
No, ma beszéltem a nagybátyámmal, neki van egy T-mobil MDAII -je, amiben csak egy 400 Mhz-es samsung proci van, 128 MB(?) RAMmal.
Kipróbáltattam vele a dolgot, elindította a WMP-t egy mp3-mal, majd iGO8 be, és a zene a háttérben vígan muzsikált, semmi nem akadt, szépen ment rajta mind a kettő minden gond nélkül!
Pedig ez vagy 5 éves PDA, rajta Windows Mobile 2003-mal!
Ha ez bírta, akkor egy E-TEN Glofiish V900-as aminek 533 Mhz-es procija van (kár hogy még nem lehet kapni), nehogy már ne bírja.
Mondjuk ha ennél a kombónál még rá is telefonáltam (amúgy skype-on beszéltem vele) akkor a zene megállt(de nem azért mert nem bírta volna tovább, hanem mert ezt csinálja híváskor a WMP), utána kézzel kellett újra elindítani a zenét.
Viszont a könyvtárban az MP3-akat nem látta többet a se a WMP se az intéző, SD kártya kivesz, visszatesz, és helyreállt, látja. Szal a Windows 2003 mobile valszeg bugos kicsit, azért lehetett ez.
Amúgy neki iGO közbeni híváskor amúgyse volt semmi, beszélt, aztán iGO-t vissza előtérbe.
Szal úgy néz ki, eltúloztad ezt, menni fog ez az MP3+iGO8 kombó.
Szerkesztette: Fenyő 2009. 01. 27. 23:40 -kor