HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#1301 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 13. 16:43

Idézet: Portos01 - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 13:13

Hello!
Nem tettek ra semmit, azaz, megrendeltem a Harman Kardon hivatalos keleteuropa terkepet SD-n, es remelem magatol telepul. Egyebkent sikerult bejutnom az operacios rendszerbe Win CE, es a NAV mappaban NavNGo van, de sem a 2006-os sem a 2008-as terkepeket bemasolva nem erek el eredmenyt. Vagy csak nem jol csinalok valamit?!...
Szeretnem lehetoseg szerint a gyari navigaciot megtartani, a bluetooth-tavvezerlo miatt, de, ha semmi esetre nem lehet, termeszetesen marad a B verzio, hogy telepitek ra mast, csak nem vagyok biztos a dolgomban. Ez az elso PNA-m, PDA egyszerubb volt.

Elore is kosz a valaszt es sorry az ekezetek hianyaert....

Harman Kardon fogalmam sincs milyen térképet használ, sajnos ebben nem tudok segíteni.
Azt valahogy nézd meg milyen verziód van az iGO-ból (Beállítások --> Névjegy (utolsó menü)), abban biztosan tudunk segíteni térképügyileg.
--

Üdv,

Csaba
http://csaba.try.hu

#1302 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 16:49

Idézet: johnny24 - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 16:56

feltőltöttem az igo8-at a samsung i900-ra . fel is telepítette,de a betőltési képnél kiírt egy üzenetet( ui igo8/400_240/scheme.ui) mitől lehet ez? segítség!

Felbontás gondod van. Ez tipikus gond az Omniáknál, de ITT találsz rá megoldást  ;)
--

Üdv,

Csaba

#1303 Felhasználó inaktív   Portos01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:11

Idézet: Nahar - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 16:43

Harman Kardon fogalmam sincs milyen térképet használ, sajnos ebben nem tudok segíteni.
Azt valahogy nézd meg milyen verziód van az iGO-ból (Beállítások --> Névjegy (utolsó menü)), abban biztosan tudunk segíteni térképügyileg.

Sajnos ezt sem tudom megnézni, nem ad fel ilyen menüt. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy TeleAtlas térképeket használ, meg, hogy a NavNGo által fejlesztett "licenszelt" iGo van rajta (nem tudom, ez mit takar, megvárom amíg megjön a térkép otthonról, hátha okosabbak leszünk. Az iGot-t évek óta használom, és nagy kedvencem, de nem hiszem, hogy utána is távvezérelhető lesz a gép....
Azért köszönöm, majd meglátjuk mire jutok.  :respect:
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a viz a hülye!!!"

#1304 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:14

Idézet: Portos01 - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 20:11

Sajnos ezt sem tudom megnézni, nem ad fel ilyen menüt. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy TeleAtlas térképeket használ, meg, hogy a NavNGo által fejlesztett "licenszelt" iGo van rajta (nem tudom, ez mit takar, megvárom amíg megjön a térkép otthonról, hátha okosabbak leszünk. Az iGot-t évek óta használom, és nagy kedvencem, de nem hiszem, hogy utána is távvezérelhető lesz a gép....
Azért köszönöm, majd meglátjuk mire jutok.  :respect:

Ment PÜ, mert átmentünk  :offtopic: -ba  :)
--

Üdv,

Csaba

#1305 Felhasználó inaktív   moretto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:15

hello!
lenne egy kis problémám remélem tudtok nekem segíteni!
van egy symorp gps pna-m az a nagy probléma,hogy nem akar reagálni a képernyőre vagyis néha reagál néha meg nem de például a hangerőt az tudom állítani!
mi lehet a gond lehet hogy behalt a kijelző?
a segítségeket előre is köszönöm üdv moretto!

#1306 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:19

Idézet: moretto - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 20:15

hello!
lenne egy kis problémám remélem tudtok nekem segíteni!
van egy symorp gps pna-m az a nagy probléma,hogy nem akar reagálni a képernyőre vagyis néha reagál néha meg nem de például a hangerőt az tudom állítani!
mi lehet a gond lehet hogy behalt a kijelző?
a segítségeket előre is köszönöm üdv moretto!

OS WinCE?
Kijelző kalibrációra van lehetőség?
--

Üdv,

Csaba

#1307 Felhasználó inaktív   moretto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:31

Idézet: Nahar - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 19:19

OS WinCE?
Kijelző kalibrációra van lehetőség?

hello
igen OS WinCE kalibrációra sincs lehetőség.
kikapcsolom bekapcs kb 10-szer akkor műkszik minden de pl kilépek a beállításokból a főmenübe vagy kikapcsolom és újra be akkor megint nem működik semmi!

#1308 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:38

Idézet: moretto - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 20:31

hello
igen OS WinCE kalibrációra sincs lehetőség.
kikapcsolom bekapcs kb 10-szer akkor műkszik minden de pl kilépek a beállításokból a főmenübe vagy kikapcsolom és újra be akkor megint nem működik semmi!

Beállítások (Settings) --> Rendszer fül (System) --> Kijelző (Screen) menüben azért csinálj egy kalibrációt amikor éppen üzemel a PNA, nem biztos, hogy ezzel megjavul, de ártani nem fog, s hátha...

Ha ez nem vezet eredményre, nyomj egy hard resetet (nem tudom PNA-nál erre van-e lehetőség, idáig csak PDA-m volt).

Gyanús, hogy nem hardwares a hiba, akkor egy idő után nem javulna meg.
--

Üdv,

Csaba

#1309 Felhasználó inaktív   moretto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 19:47

rendben megcsináltam de semmi, ugyan az! sajnos a hard resetet énsem tudom,hogy kell pna-n
szétszedtem kifújtam porpisztolyal is hátha valami kosz miatt csinálja de sajna így sem jó!

#1310 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 22:05

Idézet: moretto - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 20:47

rendben megcsináltam de semmi, ugyan az! sajnos a hard resetet énsem tudom,hogy kell pna-n
szétszedtem kifújtam porpisztolyal is hátha valami kosz miatt csinálja de sajna így sem jó!

Nézz fel a gyártó web oldalára hardreset ügyben. Más ötletem nincs.
Garis még? Akkor szervíz
--

Üdv,

Csaba

#1311 Felhasználó inaktív   moretto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 14. 14:13

Idézet: Nahar - Dátum: 2009. okt. 13., kedd - 22:05

Nézz fel a gyártó web oldalára hardreset ügyben. Más ötletem nincs.
Garis még? Akkor szervíz

rendben!  köszönöm a segítséget!

#1312 Felhasználó inaktív   diszali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 20. 16:54

sziasztok
nekem is van egy symorp gps-em és én szeretném windows-osra alakítani a kezelő felületét.
jelenleg igo 8 van rajta mármint a kártyán, de jelenleg nem tudok vele mit kezdeni.
kérlek segítsetek !
:think:

#1313 Felhasználó inaktív   Kezs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 15:50

Sziasztok.
Egy elmeleti lehetoseggel kapcsolatban irnek.
Teljesen bena vagyok a temahoz ezert lehet, hogy nagy marhasagot kerdezek.
Van egy carrea 430 autos GPS.

http://hardverapro.hu/apro/carrera_430_gps...l/hsz_1-50.html

szerenem hasznalni turazashoz is ( quaddal) Lehetne erre a gepre mas terkepszoftvert tolteni?
Eddig notebookon arcpad-ot hasznaltam, ahoz valo terkep szelvenyekkel. Az igazi ez lenne.
Lehetseges erre a gps-re ezt a programot vagy mas turista, erdeszei terkepeket ratenni valahogy.
Bocs, ha nagy marhasagot kerdeztem volna..
Udv
Kezs

#1314 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 17:01

Idézet: Kezs - Dátum: 2009. okt. 23., péntek - 16:50

Sziasztok.
Egy elmeleti lehetoseggel kapcsolatban irnek.
Teljesen bena vagyok a temahoz ezert lehet, hogy nagy marhasagot kerdezek.
Van egy carrea 430 autos GPS.

http://hardverapro.hu/apro/carrera_430_gps...l/hsz_1-50.html

szerenem hasznalni turazashoz is ( quaddal) Lehetne erre a gepre mas terkepszoftvert tolteni?
Eddig notebookon arcpad-ot hasznaltam, ahoz valo terkep szelvenyekkel. Az igazi ez lenne.
Lehetseges erre a gps-re ezt a programot vagy mas turista, erdeszei terkepeket ratenni valahogy.
Bocs, ha nagy marhasagot kerdeztem volna..
Udv
Kezs

WinCE alapú eszközre ingyenes megoldásként a Russa, fizetős pl a Navitel vagy Garmin Mobile XT.
Térképek pedig a TUHU-ról szerezhetők be...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1315 Felhasználó inaktív   Kezs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 17:33

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. okt. 23., péntek - 17:01

WinCE alapú eszközre ingyenes megoldásként a Russa, fizetős pl a Navitel vagy Garmin Mobile XT.
Térképek pedig a TUHU-ról szerezhetők be...

Koszonom a gyors valaszt. Igazabol azert kerdeztem a ARCPAD progit mert azt mar egyszer megvettem es ahoz meg vannak a terkepek. Ehez a programhoz azt irtak, hogy WinCE oprendszerrel hasznalhato.
Csak kerdes, hogy ezt technikailag, hogy kell?
Most sd kartyan van az Igo8. Gondolom egy masik kartyara kene felmasolnom a programot.
De a mukodtetesehez valahogy beleken jutni a Win CE-be..

#1316 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 17:47

Idézet: Kezs - Dátum: 2009. okt. 23., péntek - 18:33

Koszonom a gyors valaszt. Igazabol azert kerdeztem a ARCPAD progit mert azt mar egyszer megvettem es ahoz meg vannak a terkepek. Ehez a programhoz azt irtak, hogy WinCE oprendszerrel hasznalhato.
Csak kerdes, hogy ezt technikailag, hogy kell?
Most sd kartyan van az Igo8. Gondolom egy masik kartyara kene felmasolnom a programot.
De a mukodtetesehez valahogy beleken jutni a Win CE-be..

Arcpad-hoz sajnos lövésem sincs, de a Russa ill. egyéb offroad naviszoftverek WinCE eszközön való használatához elég sok leírás van, pl ITT.

szerk: A memóriakártyáról való indítása az IGO8-hoz hasonlóan megoldható, de ez készülékspecifikus, így általános megoldást nem fogok tudni adni...

Szerkesztette: Szabcsi 2009. 10. 23. 17:49 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1317 Felhasználó inaktív   Kezs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 20:26

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. okt. 23., péntek - 17:47

Arcpad-hoz sajnos lövésem sincs, de a Russa ill. egyéb offroad naviszoftverek WinCE eszközön való használatához elég sok leírás van, pl ITT.

szerk: A memóriakártyáról való indítása az IGO8-hoz hasonlóan megoldható, de ez készülékspecifikus, így általános megoldást nem fogok tudni adni...

Köszönöm. Atfutom az oldalt amit linkeltel..

#1318 Felhasználó inaktív   Laclow 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 17:07

iGO8 speedcam adatbázisában vannak 1 km/h táblák. itt bármennyivel megy is az ember, kerreg végig a GPS készülék.
Hogyan lehet ezt a txt-t filet beszédesebb felületté tenni? Milyen software-rel? (notepad-ben nagyon mátrixos a kódsor  :) )

#1319 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 16:46

Vettem egy Binatone B350 tipusú navigácíót. Nyugat Európai térkép van rajta. A kérdés, hogy tehetek rá európait? Ez a készülék elfogadja a TomTom térképeket?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1320 Felhasználó inaktív   zhavasi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 09. 16:35

Sziasztok

Van egy Mio A501-em. Szeretnék rá igo8-at rárakni. Azt mondják hogy a sys.txt-be kell a beállításokat megbuherálnihogy menjen. Nem vágom nagyon a témát sajnos. A neten semmi érdemlegeset nem találtam a témában. Valaki használja ezt a kombinációt? Ha igen tudna nekem segíteni hogy fel tudjam gyűrni rá?

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.