Idézet: bogdan - Dátum: 2010. 07. 06. 19:52
Minden tiszteletem a tiéd, de azért tudod jól, hogy lehet, hogy kifogtatok egy hibás szériát. Ha nekem lett volna hasonló gondom, elhiheted, én is legszívesebben földhöz vágtam volna a szerkezetet. Van egy Mio P360-asom, az még a budiban is fog jelet, persze csak hasonlatosan értem. Mostanában Omniával kínlódtam, mert ott is köztudott a GPS "betegsége", amit viszont pár szoftveres buherával el lehet űzni, használható rendesen, ha nem is olyan, mint a P360. Csak azt akarom mondani, hogy a műszaki termékek ilyenek - ezzel neked nem árulok el titkot.
Sajnos az ügyben kimondottan idegesítő számomra a kereskedői oldal hozzáállása, a vállvonások, stb. Nem a készülék tehet az egészről, ő szerencsétlen csak próbálja tenni amit kell. De ha hibás (pl. kijelző kattintgat), azért ki lehetett volna próbálni egy ugyanolyat. Mert van, ahol másnak semmi gondja ugyanezzel a típussal. A kereskedői tipikus hülyeség az, hogy ha nem működik jól, akkor ajánl egy másikat, hadd szívjon a vevő azzal is, meg a büdös életbe ki ne derüljön, hogy végülis az eredetivel mi is volt a gond. Persze ez árt a biznisznek, hisz a vevő piszok könnyen elpártol a márkától emiatt, de lehet, hogy nem a márkával van a gond. Nyilván téged az nem érdekel.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem (nem csak műszaki termékek esetében) az emberi oldal, azaz a kereskedők hozzáállása sokkal kérdésesebb, mint maga a termék. Ott sokkal több "hibát" ki lehetne szűrni, ha odafigyelnének a vevőre, annak panaszára, s ezt valahogy analítikusabban próbálnák meg intézni. De tudom, naív vagyok, hisz őket is köti a szabályzat, nem tehetik fel a hibás terméket a repülőre, bevizsgálatra a gyártó felé, akik tutira meg tudnák mondani, hogy mi is a baj.
Az ember káromkodik, nem érti, s természetesen mivel szerencsétlen készülék a tárgya minden fájdalmának, hát ő lesz a hibás, maga s márka. Csak azt akartam mondani, hogy még ha ezen érzelmek érthetőek, s elfogadhatóak is, nem biztos, hogy valóban igazak. Az eladónak lett volna a dolga, hogy titeket "kielégítsen", mert ledobni a polcról egy másik darabot, valljuk be, nem nagy szakértelem. Persze a garanciális mizéria továbbra sem kérdés, ott kínlódás van, mert vadiújan vettél valamit, ami hibásnak bizonyult, kész. S telnek a napok, senki sem akarja visszavinni vizsgálatra azt a cuccot, amit még alig vett a kezébe. Egyszóval, összejöttek nálatok a dolgok.
Szerintem kár, hogy nincsenek (vagyis kevés helyen vannak) kipróbálható "prototípusok", az ember bekapcsolja, megnézi, s utána, ha a sajátját kibontja otthon, már nem fogja meglepetés érni, mert tudni fogja, mihez viszonyíthat, mire számíthat.
Bár elfelejtettem, eredetileg mit akartam mondani, bocsi, ha hosszúra sikerült. Szóval szerintem sokkal inkább a kereskedelmi rendszerrel, azzal a gépezettel van baj, amelyik eladja neked a cuccot, nem az elektronika a bűnös. De nincs mese, kell a termék, a bolt meg ott van, úgyhogy marad a káromkodás, vagy a szerencse? Sajnos mai világunkban azt hiszem, igen, ez a lényeg: szerencse is kell.
ps.: konkrétabb dolgok: az iGO sem tervez újra, miután elérted a célállomást. Egy mai modern GPS-nek valóban pozicionálnia kell fél, de max. 1-2 percen belül hidegről indítva (még az Omnia is megteszi, persze nem gyári "konfigurációban"

). Mindezt jó vételt, tiszta időt, működő készüléket, stb. feltételezve természetesen. Magas házak között a legjobb vevők is bizonytalanok, persze van, akinek szerencséje van, meg van, akinek a magas a 4 szintest jelenti, szóval egy rakás félreértés van.
Szerkesztette: Warrior 2010. 07. 07. 19:13 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."