HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#711 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 19. 21:35

Ata: Sztem működne; persze bt gps vevővel. SE-ra már kerestem 1-2 progit, lehet hogy menne a fentebb linkelt a tieden is...  Persze az sem mindegy milyen igényeid vannak ezzel szemben...

Másik: Megvan a Garmin eTrex Vistám :taps:  :birthday2:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#712 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 22:39

Map Sourceot hogy tudok rá műteni ha nem kaptam hozzá?
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#713 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 22:48

Lenne 1-2 problémám, hátha tudtok segíteni mert elakadtam...

1; "InstallDir"="e:\\Program Files\\Garmin\\MapSource" re írtam át a reg filet hogy felmenjen a MapSource (mert nincsmeg cdn hozzá), erre kirakja a c:\-be - ez beteg? Ahova szeretném oda nem tudom átrakni csak ha kézzekl átrakom, registryben átírom és imádkozok hogy menjen?

2; Mapsource először problémázott hogy nincs térkép. Leszedtem, zipből a tdb file regjét elindítottam, azóta azt mondja telepítse újra a Mapsourceot... eh'hülye...

3; Tegnap a "Turistautak: utak+felületek" verziót szedtem le, ezt is töltöttem fel, de _nincs_ most rajta térkép, legalábbis a nagy semmi közepén vagyok. Mit ***ttam el???

4; Ja, SportTracks végre észrevette, de azt mondja nincs rajta út. Igaz, a mait pl rögzítettem, nem tudom azért szívózik-e mert Legendet állítottam be - mert az a legközelebbi készülék ehhez...

+1: Látom fw frissítéssel fel lehet szabadítani 8mb memóriát még(alaptérkép lederiválsával); viszont ilyen fw-t nem láttam, merre keresem?

+

Picit kezdek elkeseredni. Térképet feltöltöttem jobbhijján a programot nem igénylő változattal, térképem nincs. Mapsource még mindig reinstallt kér. Kapott. Megint nem megy és kezdek kicsit bepöcenni rá mert már hekkelt mapszórszal is próbálkoztam, mapsourcefix-el eljutottam odáiog hogy pár tized másodpercre bevillan ahibaüzenet elött a mapsource... Se térkép, se progi :(  Tipp?

:respect2:

#714 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 23:45

MapSource az ilyen, mármint szeret a c:\garminba kerülni, onnan dolgozni.
Itt van egy elég fiss, rakd fel rendesen, ha lehet default beállításokkal.
http://www8.garmin.c...Source_6135.exe
A turistautak.hu térképei a zip-en kívül elérhetők mapsource telepítő formátumban, így nem kell tökölni a beregisztrálással, egyből használható.
http://turistautak.hu/file.php?dir=maps&fi...ource-setup.exe
Gyors térkép/szelet feltöltéshez a Mapinstall is jó, de ehhez is kell egy teleptett MapSource, legalább egy térképpel.
http://www8.garmin.c...nstall_3114.exe
Ezeknek a dolgoknak így menniük kell...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#715 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 23:58

6134 volt fenn, de töltöm...

Igen, az exével próbálom betölteni, végig megy, és a semmiben vagyok :(. (Elöte míg a Bakony térkép volt rajta írta utakat, mindent.)

mapinstallra visszatérünk ha lejött a 6135...

:respect2:

Szerkesztette: MC Pite 2007. 11. 21. 23:58 -kor

#716 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 00:06

:birthaday:

Ez újra kérte a térképet (éjjen, javulás), a reg fileban meg javítottam az elérési utat hogy hol van ténylegesen a térkép és elindúúúúúúúúúlt :D

#717 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 20:52

HY!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez a TomTom 720GO a telefont is ki tudja rakni FM transzmitteren a kocsi hangrendszerére, és ha igen milyen minőségben?

Üdv!

#718 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 21:32

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 21:52

HY!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez a TomTom 720GO a telefont is ki tudja rakni FM transzmitteren a kocsi hangrendszerére, és ha igen milyen minőségben?

Üdv!

"Plays your device's audio wirelessly through your car stereo including MP3 music, navigation instructions and handsfree calls."

http://www.tomtom.com/products/features.ph...ategory=0&Lid=4

A hangminőség szvsz már a telefonnál eldől...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#719 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 13:11

Mint tippeltem a telefonos naivgáció esetlen és drága (egy normális telefon+navi kijön az árából, de így legalább jó lenne a navi)

http://mobilarena.hu/teszt/samsung_i550_me...kkumulator.html

Tessék, olvassátok el, kötelező :D :lol:

#720 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 04:47

Sziasztok!

Van egy Mio C250-es navigációm.
Hogyan lehet ebben a Poi pontokat frissíteni? Letöltöttem a Poi loader progit, de ahhoz kér valamilyen adatbázist (exel, csv fájl) vagy mit.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#721 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 10:07

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 5:47

Sziasztok!

Van egy Mio C250-es navigációm.
Hogyan lehet ebben a Poi pontokat frissíteni? Letöltöttem a Poi loader progit, de ahhoz kér valamilyen adatbázist (exel, csv fájl) vagy mit.

Ezzel a programmal saját pontokat tudsz a térképen meglevőkhöz adni, amelynek forrása lehet xls, csv, de akár kml tipusú adatbázis is. Maga a program nem tartalmaz semmilyen "frissített" POI adatbázist, azt neked kell elkészítened, vagy beszerezned valahonnan...

#722 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 04:42

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 10:07

Ezzel a programmal saját pontokat tudsz a térképen meglevőkhöz adni, amelynek forrása lehet xls, csv, de akár kml tipusú adatbázis is. Maga a program nem tartalmaz semmilyen "frissített" POI adatbázist, azt neked kell elkészítened, vagy beszerezned valahonnan...

Köszi!
Van egy poiplaza.com oldal ahol le lehet tölteni hozzá adatbázist, de nem túl jó.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#723 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 08:52

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2007. dec. 12., szerda - 5:42

Köszi!
Van egy poiplaza.com oldal ahol le lehet tölteni hozzá adatbázist, de nem túl jó.

Mivel nem tematikus oldal, a sok fellapátolt POI-ból igen kevésnek tűnhet az ami Téged érdekelhet, és az is darabokban hever, viszont így mindenki találhat magának valamit ha odatéved... :)

#724 Felhasználó inaktív   axer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 14:18

Sziasztok, Mio C320 navihoz, hol tudok nói navigációs hangot letölteni?
Köszönöm.
guga, ha ezt olvasod, akkor...

#725 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 20:07

Idézet: axer - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 15:18

Sziasztok, Mio C320 navihoz, hol tudok nói navigációs hangot letölteni?
Köszönöm.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...13452&t=9162362

#726 Felhasználó inaktív   axer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 21:11

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 21:07

Nagyon szépen köszönöm  :respect:
guga, ha ezt olvasod, akkor...

#727 Felhasználó inaktív   nick81 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 22:35

Sziasztok!

Remélem, hogy tudtok nekem segíteni!
Van nekem egy wayteq n 350- es készülékem. A problémám az vele, hogy nem tudom összekötni a géppel, a gépem nem látja a készüléket. Fel telepítettem a Active Sync  programot a gépemre, de még így sem látja. Nagy nehezen kiderült, hogy driver is kell hozzá, visszamentem az üzletbe , és megkaptam hozzá a driver részt is. A problémám az, hogy a driver egy tömőrített formátumban van.
Amint telepíteni akarom, azt írja ki a gépem, hogy ezek a fileok rendszerfileok, ezeket a fileokat az operáciosrendszer és a programok használják......, ezek megnyitása komoly kárt tehet a gépben.....
A Gondom az vele, hogy nem tudom megnyitni, illetve a társítást felajánlja, de nem tudom, hogy mihez kellene társítanom.
Ez a file sys file.
Légyszives segítsetek!!!

Köszi!!

#728 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 18:32

A .sys mellett kell lennie egy .inf file-nak is, azon jobb katt, Telepítés.
WoT nick: Atti77

#729 Felhasználó inaktív   limi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 17:40

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy kaptam egy LG LN 550-es navigációs rendszert de nem ad ki hangot, tudja valaki hogy miért?

Előre is köszönöm a válaszokat! :respect:
Intel P4 2,6@3,3Ghz, ASUS P4G8X Deluxe, 1024Mb, Gigabyte ATI Radeon 9600PRO, LG L1510S, Maxtor 200Gb SATA, Seagate 120Gb SATA, Maxtor 120Gb, Maxtor 80Gb, Pioneer DVR-105

#730 Felhasználó inaktív   Stephen003 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 06. 13:04

Sziasztok tud nekem valaki segíteni van egy MioC510 -es Gps-em.
Szeretném frissíteni.
Alapvetően mi a különbség a gyári rátelepített  Mio-map és az Igo szoftvere között mert ha jól tudom nagyon  hasonlóak.
Rá tudom-e rakni az Igo-t a Mio C510-re?
Ha igen hogyan.
Hogy tudom törölni a régi Miomap-et?
Hogy  rakom fel az Igo-t?

Hogy tudom beállítani hogy ne vigyen le a főútról egy kis vacak útra csak azért mert lehet hogy 5m -rel rövidebb de sokkal rosszabb az út és teli van kanyarokkal.

Előre is köszönöm. Remélem tud valaki segíteni.
Intel Core 2 Duo E6750 / Gigabyte  GA-P35-DS3P/
2* 1Gb 800Mhz Geil Black Dragon Ram / Samsung 320Gb Hdd  /  His X800 Gto 256Mb  / Chieftec ház /
Nec 4510A  / Sony Hdm 19 Tft /  Labtec Cordless Desktop / Chieftec 400W

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.