HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#91 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 22:56

En ma vettem mda3-hoz:

- iGO
- Royaltek BT GPS X-Mini (SiRF Star III)

Pompas trio  :up:
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#92 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:01

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:56

En ma vettem mda3-hoz:

- iGO

Mi meg szopunk az ígérgetett Aeromapokkal. Faszkivan, múlt héten már részletes EU megjelent a PDA-s boltok kínálatában is. Persze megvenni még nem lehet.
Make love not Wor.

#93 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:01

Mi meg szopunk az ígérgetett Aeromapokkal. Faszkivan, múlt héten már részletes EU megjelent a PDA-s boltok kínálatában is. Persze megvenni még nem lehet.

Nekem az aeromap nem volt szimpatikus, ezert vettem iGO-t, igaz szerencsem is volt, mert 10k-ert vettem egy fazontol es eredeti.

Szerkesztette: Senator 2006. 03. 13. 23:31 -kor

My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#94 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:38

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:31

Nekem az aeromap nem volt szimpatikus, ezert vettem iGO-t, igaz szerencsem is volt, mert 10k-ert vettem egy fazontol es eredeti.

Nekem ez a bajom, hogy új Aeromap iszonyat gyors, nagyon jó, meg kis helyen tárol jó sok térképet. Kezelését is megszoktam, ezen szempontok alapján igo monnyon le. Csak ha meglesem a térképeket, hogy igoban télleg bent van minden kis pöcs település is utcaszinten, akkor meg ja...
Make love not Wor.

#95 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:38

Nekem ez a bajom, hogy új Aeromap iszonyat gyors, nagyon jó, meg kis helyen tárol jó sok térképet. Kezelését is megszoktam, ezen szempontok alapján igo monnyon le. Csak ha meglesem a térképeket, hogy igoban télleg bent van minden kis pöcs település is utcaszinten, akkor meg ja...

Ahogy gondolod  :cool:

#96 Felhasználó inaktív   catcat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:51

Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül egy linket egy "használható" IGO szoftverhez?
Persze, csak priviben, nehogy kikapjunk :)
Köszi!
Egyébként Destinatort használok 1 éve, jó, csak régi hozzá a térkép. Ha valakinek van tippje ujabb térképre, mint a 3.075, akkor megoszthatná velünk. THX

#97 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:57

Idézet: catcat - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:51

Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül egy linket egy "használható" IGO szoftverhez?
Köszi!
Egyébként Destinatort használok 1 éve, jó, csak régi hozzá a térkép. Ha valakinek van tippje ujabb térképre, mint a 3.075, akkor megoszthatná velünk. THX

igo nem létezik törve, ha arra gondolsz... Amúgy nem érdemes ilyenre utazni, hisz Destinek is ez lett a halála, kikerült a tört verzió, meg lett free program ami létező Desti térképeket tudott kezelni. EU térképek kapcsán elég durva licenszelési módok vannak, aztán szerencsére a GPS-es társaság az már csak ilyen összetartó, mert nem magunk alatt vágjuk a fát.

Iszonyat drága dolog a térképfejlesztés, támogassuk, hogy haladjunk, aztán fejlesztők be tudják fizetni a csekkeket, nekünk meg legyenek új térképeink.

Indexen is alig várom, hogy Aeromapról kapjak számlát, de sajna 2 éve húzódik a dolog meg a mézesmadzag...
Make love not Wor.

#98 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:23

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 15:37

Sziasztok!

Most milyen készüléket ajánlotok? Bevallom lusta vagyok végigolvasni. Nincsenek nagy elvárásaim, csak navigációra kell, de külföldön is szeretném használni. Nyáron pl kocsival megyek Görögbe.
Szóval olcsó legyen és megbízhatóan menjen külföldön, mi a kínálat?

hmhm? Árat is kérnék!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#99 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:26

Én anno navigáltam az aeromappal a Jahno kocsijában és teljesen jónak tűnt. Kicsit többet pöcsöltem a pda vásárlással, így elcsúszott elég szépen év elejére, de legalább jól jártam mert lett addigra sirf3as gps integrált, wifi, bt pda.
Az egy más dolog, hogy aztán mégis igort vettem az év elején. Előtte mentünk vele és jobban bejött mint anno az aeromap, valamint egy árban is volt, tehát nem sokat gyilkoltam magam.
Kétszer sikerült rajta kifognom eddig. Egyszer úgy számozott egy utcát, hogy az elejéről is elkezdte, meg a végéről is, így elég sok szám kétszer fordult elő és persze a rosszhoz vitt elsőre. De ettől függetlenül simán odataláltam, pedig sose jártam még arra, így teljesen azt csináltam amit a néni mondott. A hibát bejelentettem és már szürke pötty van előtte, tehát kijavították.

Legutóbb meg pár napja alig akart műholdat találni, aztán mikor megtalálta akkor meg minek, mert folyamatosan a Moszkva tér környékére pakolgatott (igaz arra tartottam), de utána megjavult egycsapásra.

Fileokat nem cipelek a pda-n, így a memókártyás dolognak csak a jó oldalát látom.

Állítólag lesz nyárra nyugat- meg keleteu térkép is, baráti áron.

#100 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:28

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:23

hmhm? Árat is kérnék!

Ha nyáron görögbe, akkor várjunk még 2 hónapot, ezeket érdemes az utolsó pillanatban megvenni. Hátha csoda történik, beválik amit csiripelnek a madarak, oszt lesz hátha lesz új Aeromap. De ha csak erre az egy útra kell, akkor érdemesebb bérelni, mert bruttó 42ezresre tájolják EU-s Aeromap komplettet. Jobbat így élből nem tudok, Garmin is ennyi, ahhoz meg egy tervezős vevő sokkal drágább, mint a PDA.
Make love not Wor.

#101 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:29

Idézet: catcat - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:51

Köszi!

http://www.bonver.hu.../destinator.htm
Desti csereprogram, féláron tolják destiseknek. Az alap árát is megéri, de annyiért szerintem ajándék.

#102 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:31

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:26

Én anno navigáltam az aeromappal a Jahno kocsijában és teljesen jónak tűnt. Kicsit többet pöcsöltem a pda vásárlással, így elcsúszott elég szépen év elejére,

Az egy más dolog, hogy aztán mégis igort vettem az év elején. Előtte mentünk vele és jobban bejött mint anno az aeromap,

Naja, lehet csak éppen jól álltak a csillagok, de Garmint úgy leverte, mint az állat. Mondjuk elég csökött utcába sikerült ott a Déli mellett befordulni :-) Szoftveresen azóta sokat fejlődtünk, de mint írtam a térképalap az egyelőre nagyon sovány az igohoz képest. Mögötte ott áll a teljes Garmin licensz, ami ugye nem egyszerű történet.
Make love not Wor.

#103 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:34

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:23

hmhm? Árat is kérnék!

Ha tényleg kocsiba kell, akkor érdemes egy gps-el meggyógyítottat venni.
Asus Mypal 632/638 talán és Fusi PL 500/520. A kisebb modellekben rendszerint nincs wifi, valamint érdemes csomagban venni az igorral mert úgy olcsóbb. Saccra 75 és 110 nettó közé lövöm, de meg kell nézni éppen hol mennyi. Amúgy is érdemes elmenni megtapizni őket.

Szerkesztette: Yoisten 2006. 03. 14. 00:34 -kor

#104 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:31

Naja, lehet csak éppen jól álltak a csillagok, de Garmint úgy leverte, mint az állat. Mondjuk elég csökött utcába sikerült ott a Déli mellett befordulni :-) Szoftveresen azóta sokat fejlődtünk, de mint írtam a térképalap az egyelőre nagyon sovány az igohoz képest. Mögötte ott áll a teljes Garmin licensz, ami ugye nem egyszerű történet.

Hát szegény Garmin nem volt egy kombájn, meg ugye más is a felhasználók köre, mert ha egy apámkinézetűnek azt mondod, hogy pda, mentem szívrohamot kap :)

#105 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:39

Idézet: Yoisten - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:34

Ha tényleg kocsiba kell, akkor érdemes egy gps-el meggyógyítottat venni.

110 nettó közé lövöm, de meg kell nézni éppen hol mennyi. Amúgy is érdemes elmenni megtapizni őket.

Acer az k. akciós szokott lenni, kompletten igorral kb. 100 pénzért adják, benne GPS vevő, meg minden. Lökött ismerős el akarja adni 2 hónaposan occsóért, mert rájött, hogy nincs is autója :-)

Azért előferdült, hogy pár kocsi szélvédőjén nem látott ki. Ez ilyen.
Make love not Wor.

#106 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 00:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 0:39

Acer az k. akciós szokott lenni, kompletten igorral kb. 100 pénzért adják, benne GPS vevő, meg minden. Lökött ismerős el akarja adni 2 hónaposan occsóért, mert rájött, hogy nincs is autója :-)

Azért előferdült, hogy pár kocsi szélvédőjén nem látott ki. Ez ilyen.

A kilátást nem tudom, az Asusnak kihajtható répája van, de még sosa kellett legyezni vele. Mondjuk elég idétlenül is néz ki kihajtva.
Tartóból -én okulva a te "töréstesztjeidből"- egy olcsót vettem 1,5pénzért, amit a szellőzőre kell rakni. Kicsit ferde, de még nem sikerült lerázni.
A szemét fóliát az istennek nem bírtam rárakni, így most hót gagyin néz ki, de amíg nem találok valakit aki rárakja rendesen valami pénzért, addig ilyen lesz. Biztos ez is olyan, mint a brodit tartó, hogy simán fel lehet rakni 10 perc alatt...

#107 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:57

igo nem létezik törve, ha arra gondolsz...

Ez eleg durva kijelentes :) Létezik, működik, könnyen telepíthető a t*rt verzió...
De mivel Hungarian fejletsztés és nekem nagyon tetszik, én nem adom ki a kezemből az tuti.
Egyébként 25e Ft... Nem pénz érte...
Ja és tényleg ne ragozzuk...

#108 Felhasználó inaktív   Ghostman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 02:11

Idézet: TEST11 - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 11:09

Symbian S60-ra tudtok esetleg valami jó programot?

TomTom.Navigator.v5.20.S60.SymbianOS.sis

überzsír.
<a href='http://www.eve-online.hu' target='_blank'>New rules in the universe</a> HTC oneX

#109 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:00

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 10:05

22800Ft.
Nem biztos, hogy most megéri megvenni ha nem sürgős, mert legjobb tudomásom szerint jön a 2006-os április-májusba 1GB-os mini sd-n, Európa térképpel.
Linux For Human Beings

#110 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 22:12

Idézet: Senator - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 9:05

Ez eleg durva kijelentes :) Létezik, működik, könnyen telepíthető a t*rt verzió...
De mivel Hungarian fejletsztés és nekem nagyon tetszik, én nem adom ki a kezemből az tuti.
Ja és tényleg ne ragozzuk...

Ezt most nem egészen értem. Magyarul te törted fel, de nem adod oda senkinek és meg sem mutatod? Én az örökélet elixírrel vagyok így, nehogy már mindenki örökké éljen...
Aki meg képes kifizetni egy pda+gps kombót, annak nehogy már nehezére essen megvenni egy ilyen navi szoftot.
PDA-val bundolva még olcsóbb.

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.