Nekem p360 van.
Az 560-as annyival több, hogy van benne bt, meg nagyobb a belső rom (2g), amivel gyakorlatilag nem sokra mész, igo-hoz ha jól tudom még mindig KELL kártya!
De ugyanazt "tudja", a proci ugyanaz, a sebesség ugyanaz, tmc detto, gps vevő detto. És az ára egy 20-assal több. Kérdem én: megéri?
Jó az a p360, használom 1 ideje...
Egyébként 360-as reklámnak semmi helye, a készülék ugyanis már nagyjából 1 éves. Talán több, úgyhogy mellesleg nem kellene forrás megjelölése nélkül idemásolni komplett szövegeket... Még valami?
ps.: az igo8 simán fut rajt'. Népesebb 3d-s környezetben bizony lassú nagyon, vezetés közben nem zavar, de ha az ember tologatja a térképet, akkor használhatatlan. Nopersze ugyanez igaz az 560-asra is... Aki nem hiszi, rakja be London-t, Párizst, vagy akármi.
Szerkesztette: Warrior 2008. 07. 15. 14:04 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."