HWSW Informatikai Kerekasztal: Panasonic S35 FIRMWARE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Panasonic S35 FIRMWARE Asztali dvd player Értékeld a témát: -----

#51 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 19:57

Idézet: drhzs - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 18:44

Tegnapelőtt egy cimborám Orion DivX-es lejátszója simán beolvasta és lejátszotta őket.

Azok simán olvassák, sőt az újjabb kászülékek is beolvassák.
<a href='http://autofejlesztes.hu' target='_blank'>www.autofejlesztes.hu (autófelszerelési termékek A-Z-ig, több mint 6000 termék!)</a>

#52 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 09:27

Na megnéztem az mp3-as DVD-t! Nekem se olvassa be. Vagyis elkezdi, de azt mondja, hogy nem lejátszható medium. Szóval ez a készülék nem alkalmas az mp3-as dvd lejátszására.
<a href='http://autofejlesztes.hu' target='_blank'>www.autofejlesztes.hu (autófelszerelési termékek A-Z-ig, több mint 6000 termék!)</a>

#53 Felhasználó inaktív   drhzs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 09:35

Idézet: riska - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 10:27

Na megnéztem az mp3-as DVD-t! Nekem se olvassa be. Vagyis elkezdi, de azt mondja, hogy nem lejátszható medium. Szóval ez a készülék nem alkalmas az mp3-as dvd lejátszására.

Akkor ezekmszerint kellen vennem egy noname lejátszót mert azok ezt is olvassák + DivX-et is tudnak. :(

Azért köszi az erőfeszítést

#54 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 17:02

Az s35 specifikációiban benne van, hogy mp3-at, ill. wma-t csak cd-ről olvas. Dvd-ről nem. Divx-et sem tud. Viszont az egyik legjobb mp3 hangminőség amit valaha hallottam asztali cucctól. Dvd-lejátszóként meg korrektül tönkreveri a jelenlegi nagytudású csillivili xarokat. Tisztelet a kivételnek.
Én nem egykönnyen válnék meg az enyémtől, az tuti. Divx-et meg amennyit nézek, max pc-n...
Viszont amiben a topic meglepett, az a fw-frissítés lehetősége.

#55 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 23:10

Idézet: turho - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 18:02

Az s35 specifikációiban benne van, hogy mp3-at, ill. wma-t csak cd-ről olvas. Dvd-ről nem. Divx-et sem tud. Viszont az egyik legjobb mp3 hangminőség amit valaha hallottam asztali cucctól. Dvd-lejátszóként meg korrektül tönkreveri a jelenlegi nagytudású csillivili xarokat. Tisztelet a kivételnek.
Én nem egykönnyen válnék meg az enyémtől, az tuti. Divx-et meg amennyit nézek, max pc-n...
Viszont amiben a topic meglepett, az a fw-frissítés lehetősége.

2 hét utánajárás után eredményes lett a dolog. És ráadásul működik is. Pedig ami nem hivatalos forrásból van azt nem nagyon szeretem, de most kivételt tettem és nem bántam meg!  Mindenkinek ajánlom, hogy tegye fel.

#56 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 23:12

Idézet: drhzs - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 10:35

Akkor ezekmszerint kellen vennem egy noname lejátszót mert azok ezt is olvassák + DivX-et is tudnak. :(

Azért köszi az erőfeszítést

Ezt csak Te tudod, hogy mennyire használnád ki! Tényleg ennek a DVD-nek van az egyik legjobb hangminősége. A gagyi lejátszóm után egy hatalmas változás volt ez.

#57 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 06:37

Nekem Pana S75 van, de hogy nezem meg hogy mi a mostani FW-m? Mert probáltam a Stop+Pause+Eject utana 7-est de nem igazan segitett...

Megvan bocs nem jol nyomtam :D

Szerkesztette: Wyco 2005. 09. 26. 06:46 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#58 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:12

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 7:37

Nekem Pana S75 van, de hogy nezem meg hogy mi a mostani FW-m? Mert probáltam a Stop+Pause+Eject utana 7-est de nem igazan segitett...

Az s35-ösnél is meg lehet nézni? Mert ezzel a technikával nem megy.

#59 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 21:29

Elvileg megy, csak a 7est nem utana, hanem kozben kell megnyomni, és nem a tv-n latod az adatokat, hanem a lejatszo kijelzojen.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#60 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 12:11

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 22:29

Elvileg megy, csak a 7est nem utana, hanem kozben kell megnyomni, és nem a tv-n latod az adatokat, hanem a lejatszo kijelzojen.

Ez semmit nem csinál! Na mindegy!

#61 Felhasználó inaktív   kisCserkész 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 08:49

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 7:37

Szia Wyco!
Nekem is S75-öm van. Próbáltad feltenni a firmware-t?
nekem a jelenlegi 71P223 (az új meg 71P266)

kisCserkész

#62 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:51

S75-re feltettem, a régi fw 223 volt nálam is. Az írott anyagra nagyon háklis a gép, ezért is reckíroztam meg a dolgot. A frissítés alatt a kijelzőn "UPGRADE" felirat volt, a képernyőt teleszemetelte, majd újraindult, a kijelzőn megjelent a "GOOD" felirat, én meg vártam a csodát.

Eredmény: hang van, kép nincs. :eek: Semmi pánik, a leírás szerint néha resetelni kell. Nem segített. Közepes fokú szívinfarktus. Két és fél óra guglizás után bevillant, hogy hisz' a fw frissítés visszaállítja a gyári állapotot, valószínűleg visszaállt a kimenet is kompozitra és jé, tényleg, ott volt a kép. :) Kő legurul szívről, lejátszó beállít, most úgy tűnik, rendben van. Ezek után egyelőre nincs idegem tesztelni, miben lett jobb (ha jobb lett valamiben egyáltalán).

Első blikkre úgy tűnik, az S75-re is bevállalható a dolog.

#63 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 14:38

Idézet: subvoice - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 23:51

S75-re feltettem, a régi fw 223 volt nálam is. Az írott anyagra nagyon háklis a gép, ezért is reckíroztam meg a dolgot. A frissítés alatt a kijelzőn "UPGRADE" felirat volt, a képernyőt teleszemetelte, majd újraindult, a kijelzőn megjelent a "GOOD" felirat, én meg vártam a csodát.

Eredmény: hang van, kép nincs. :eek: Semmi pánik, a leírás szerint néha resetelni kell. Nem segített. Közepes fokú szívinfarktus. Két és fél óra guglizás után bevillant, hogy hisz' a fw frissítés visszaállítja a gyári állapotot, valószínűleg visszaállt a kimenet is kompozitra és jé, tényleg, ott volt a kép. :) Kő legurul szívről, lejátszó beállít, most úgy tűnik, rendben van. Ezek után egyelőre nincs idegem tesztelni, miben lett jobb (ha jobb lett valamiben egyáltalán).

Első blikkre úgy tűnik, az S75-re is bevállalható a dolog.

Hehehe! A hétvégi kaland legalább megvolt. :D

#64 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 21:04

Az biztos. :) Mindenesetre az írott CD olvasási képességei nem javultak, a DVD-vel meg eddig sem volt gondja, vitt +-R/RW-t, Aritától a TDK-ig.

#65 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 09:58

Idézet: subvoice - Dátum: 2005. okt. 9., vasárnap - 22:04

Az biztos. :) Mindenesetre az írott CD olvasási képességei nem javultak, a DVD-vel meg eddig sem volt gondja, vitt +-R/RW-t, Aritától a TDK-ig.

Csak javít rajta valamit, nekem segített az S35-nél.

Szerkesztette: riska 2005. 10. 10. 09:58 -kor

#66 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 19:45

Mint írtam, írt DVD-vel eddig is jól ment, csak a CD-re volt nagyon finnyás, persze az öreg 4x Teac sem volt túl jó a mostani nyersanyagokhoz... Ami észrevehető javulás, az a lemezfelismerés sebessége.

#67 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 21:06

Idézet: subvoice - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 20:45

Mint írtam, írt DVD-vel eddig is jól ment, csak a CD-re volt nagyon finnyás, persze az öreg 4x Teac sem volt túl jó a mostani nyersanyagokhoz... Ami észrevehető javulás, az a lemezfelismerés sebessége.

A semminél az is jobb :)

#68 Felhasználó inaktív   gzsg 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 06. 21:35

sziasztok

tudja valaki hogy hogyan kell a panasonic sa mt1 es házimozijában a dvd hez a feliratot pozicionálni?

#69 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 16:30

Mivel nagyon sokan kértétek ezért ismét elérhető a firmware:

Kattints ide a letöltéshez

Szerkesztette: riska 2009. 07. 12. 16:30 -kor

#70 Felhasználó inaktív   darknessboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 01:12

Idézet: riska - Dátum: 2009. júl. 12., vasárnap - 16:30

Mivel nagyon sokan kértétek ezért ismét elérhető a firmware:

Kattints ide a letöltéshez

Köszönöm Riska hogy feltöltötted újra a firmware-t le is szedtem :)

Nekem is régóta s35-öm van és nem igen akarom lecserélni mert nagyon bírom a kis gépet :). De mostanában sajna rosszalkodik :(! Az az van mikor beszeretnék olvastatni egy filmet de semmi reakció. Bekapcsol, jön az üdvözlő szöveg és csak annyit csinál, hogy megpróbálja beolvasni a lemezt de nem normális módon. Az az így! Üdvözlő szöveg aztán _ _ _ _ _ és close és ismét és ismét és ismét amíg ki nem kapcsolom. Eredetileg pedig 0-ák jelennek meg a kijelzőn ha beolvassa a dvd-t. Amúgy ugyan ezt játsza el a tv-n a kép is elsötétedik és újra látni a dvd lejátszó hátterét és megint sötét és megint nem így tovább míg ki nem kapcsolom a gépet. Mintha nem tudná beolvasni a lemezt. Próbáltam már eredeti dvd-vel, fejet tisztítani, kihúzni a tápból hátha felejti a problémát. De semmi! Megpróbáltam firmware-t frissíteni, hátha ez a baj okozója. De itt sincs siker, hisz a lemezt be sem olvassa, hanem eljátsza a fentiekben leírtakat :(. Remélem van valami ötleted vagy ötletetek ezzel kapcsolatban. Mi lehet a megoldás vagy a probléma okozója. Mert fogalmam nincs és az a vicc az egészben, hogy van mikor jó, van mikor nem. Kiszámíthatatlan pedig van mikor ugyan azt a lemezt használnám. Köszi! :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó