Diablo II. (3.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 08. 22. 15:37
kölcsöbe nem igazán kell, mert úgysem játszok sokat, szal inkább csak tartalék a palámnak, amíg elindul felfelé
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 08. 22. 15:47
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 16:37
kölcsöbe nem igazán kell, mert úgysem játszok sokat, szal inkább csak tartalék a palámnak, amíg elindul felfelé
Te tudod...
Mindenestre nekem hosszabb ideig nem lenne szükség rá, hiszen a barbárom már túl van rajta, a nekróm nem fogja használni, a palám pedig majd előbb Civerb, aztán Milabrega szetet használ majd.
A kölcsönt azért írtam, mert nincs kedvem megint lesni a Sigon darabokat, bár szerintem 1-2 nap alatt összejönne night bossoktól.
Elküldve: 2005. 08. 22. 15:56
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 16:03
Horadric Cube -> 1 Ral Rune + 1 Thul Rune + 1 perfect Amethyst + 1 normal rare armor belehajint, transzmutál és lőn Exceptional rare Armor. Garantáltan 4 soros.
Hát eddig még nem találtam értelmeset, ami most van meg nem reseket ad, hanem str-t meg manát, az megy a sorcomnak. Szóval nincs mit upgradelni, meg nem is akarok egy értékes Thul-t erre elpocsékolni
Viszont hátha hellen runolóknak esik vmi használhatóbb, azért kértem. Persze, kis türelemmel nekem is esik majd, vagy gamblézok. Ergo nem létkérdés, csak felvetettem...
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 08. 22. 16:46
Überfasza, se kreálni, se joinolni nem tudok egyáltalán. A faszom kivan ezzel, persze, hogy a councilt sem tudtam megcsinálni, mert éppen mentem volna vissza a flailért, úgyhogy próbálhatom ötödször megcsinálni a küldit...A földön maradt dolgok hál istennek nem voltak túl értékesek, talán csak pénzben.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2005. 08. 22. 17:00
Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 17:46
Überfasza, se kreálni, se joinolni nem tudok egyáltalán.
[...]
[...]
Nálam tegnap óta ez van, komolyabb dologba nem is kezdek battle.neten emiatt, mert csak halál és idegeskedés a vége. Mondjuk tegnap óta nálam a netkapcsolat is kezdi össze**arni magát, jelenleg közel 20%-os csomagveszteségem van az első wlan átjátszótoronyig, ami testvérek közöt is nem piskóta...
Elküldve: 2005. 08. 22. 20:30
No, addig runnoltam hellen pindlet, mig kaptam egy BANrert a seggembe
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 08. 22. 20:31
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:30
No, addig runnoltam hellen pindlet, mig kaptam egy BANrert a seggembe 
hát ez már télleg lol
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 08. 22. 20:36
Hmm, miket meg nem lehet venni non-ladderben.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 08. 22. 21:18
Ezek gondolom kicsit se csítes cuccok, emlékeim szerint a Tal páncélon nincs +2 skill...
Amúgy lol ez az egész Diablo, öreg mint az országút, 11 patch jött ki eddig hozzá, és még mindig képes csontra fagyasztani az egész rendszert.
Amúgy lol ez az egész Diablo, öreg mint az országút, 11 patch jött ki eddig hozzá, és még mindig képes csontra fagyasztani az egész rendszert.
Elküldve: 2005. 08. 22. 21:25
Rohangásztam 4 órát hellen 390-es deffel. Sikerült megcsinalnom az első kettő küldetést. Közben egyszer elhaláloztam. Az idegeim viszont tökéletesen elfáradtak.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 08. 22. 21:28
Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 11:35
ww assát valaki próbálta? én terveztem, hogy majd egyszer, de elbizonytalanodtam...a ww attack ratingje alacsony, hatósugara karmokkal csak egy egység, és az alacsony szint miatt a sebzése sem a teljes lehetséges. Nem lehet, hogy a dual claw attack hatásosabb, még akkor is, ha azon is csak egy pont van? 
esetleg natalyában, egy bartuc karommal jó lehet?
esetleg natalyában, egy bartuc karommal jó lehet?
Egyszer Evil belinkelt nekem egy csomo WW assa linket ott találtam egy nagyon tuti leirast ami erről szólt.
Sajnos nem tudom neked mar belinkelni mert nem jön be az oldal de leirom mien cuccokkal erdemes.
Item
Chaos Claw - Fury vagy ha szegenyebb vagy Jade Talon a magas resist miatt.
Natalya's Shadow
Raven Frost 2x
Highlord's Wrath
Thundergod's Vigor
Kira's Guardian 70 resist all igen kellemes de sokan Crown of Ages javasolnak. :confused:
Dracul's Grasp - Trang's
Gore Rider
Skill
Max - Venom,Fade,Claw Mastery
10 Veapon Block több nem kell
1 Burst of speed
1 Shadow Warrior
1 Mind Blast
Ha duelezni akarsz 1 Wake of Fire ez csak az összezavarás miatt érdemes sebezni nem sebez semmit.
Minden tovabbi skillt a Shadow Master-ra.
Batyuba
10 Shadow Skiller - nekem csak 5 volt.
9 20 life Sc
1 Anni
Én igy csinaltam és most is igy fogom nagyon kellemes karakter.
Az Natalya's Shadow armor szerintem jobb mint a bramble mert +2 Skill ,3 soket bele 3 poison face .
Hasznalhatsz CTA-t is ha van ra mód.
Ha van meg nem ladder karid keres meg szivesen megmutatom ww assám igen kellemes hidd el.
Egy gond van csak ,borzaszto drága a Chaos Claw javitasa erre készülj fel
Üdv:
Szerkesztette: Leslysw 2005. 08. 22. 21:30 -kor
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 08. 22. 21:50
Amit elfelejtettem.
1 Blade shield
1 Dragon Flight
Str Amenyi a Natalya's Shadow hoz kell
Dex Amenyi Szükséges a cuccokhoz
Life Mindet ide
Mana 1 se
1 Blade shield
1 Dragon Flight
Str Amenyi a Natalya's Shadow hoz kell
Dex Amenyi Szükséges a cuccokhoz
Life Mindet ide
Mana 1 se
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 08. 22. 22:26
Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:28
1 Ort Rune + Weapon = Fully Repaired Weapon
1 Ort Rune + 1 Chipped Gem (any kind) + Weapon = Fully Repaired and Recharged Weapon
Szerkesztette: shoushin 2005. 08. 22. 22:26 -kor
Elküldve: 2005. 08. 22. 22:37
Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:28
Egyszer Evil belinkelt nekem egy csomo WW assa linket ott találtam egy nagyon tuti leirast ami erről szólt.
Sajnos nem tudom neked mar belinkelni mert nem jön be az oldal de leirom mien cuccokkal erdemes.
Item
Natalya's Shadow
Raven Frost 2x
Highlord's Wrath
Thundergod's Vigor
Kira's Guardian 70 resist all igen kellemes de sokan Crown of Ages javasolnak. :confused:
Dracul's Grasp - Trang's
Gore Rider
Skill
1 Burst of speed
1 Shadow Warrior
1 Mind Blast
Ha duelezni akarsz 1 Wake of Fire ez csak az összezavarás miatt érdemes sebezni nem sebez semmit.
Batyuba
9 20 life Sc
1 Anni
Az Natalya's Shadow armor szerintem jobb mint a bramble mert +2 Skill ,3 soket bele 3 poison face .
Ha van meg nem ladder karid keres meg szivesen megmutatom ww assám igen kellemes hidd el.
Üdv:
Item
Natalya's Shadow
Raven Frost 2x
Highlord's Wrath
Thundergod's Vigor
Dracul's Grasp - Trang's
Gore Rider
Skill
1 Burst of speed
1 Shadow Warrior
1 Mind Blast
Batyuba
9 20 life Sc
1 Anni
Üdv:
A duel őrültek 2 bert nyomnak a crown of agesbe (16% damage reduced). 2berCoa
Apropó, a blade shield működik ww közben is?
Szerkesztette: Hush... 2005. 08. 22. 22:38 -kor
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2005. 08. 23. 01:06
ha valaki talalna feher vagy 4 socketes monarch-ot, pls szoljon nekem. thx
Elküldve: 2005. 08. 23. 01:20
Még nagyon
vagyok a battleneten keresztül történő játékban, valaki elmagyarázná hogy mi van akkor ha egy karakter expried lesz? Azt jelenti hogy többé nem játszhatok vele. Az történt hogy volt egy sorcim, még éppen hogy csak elkezdtem vele játszani, utánna kezdtem egy nekrót, most akartam tolni egy cseppet a sorcival, de nem engedte
Szerk: Rámentem az új karakter csinálására, és rájöttem hogy miről van szó, most már értem hogy 10 napon keresztül nem játszottam, ráadásul amikor játszottam is vele, akkor sem tartott 2 óra hosszán át.
Szerk: Rámentem az új karakter csinálására, és rájöttem hogy miről van szó, most már értem hogy 10 napon keresztül nem játszottam, ráadásul amikor játszottam is vele, akkor sem tartott 2 óra hosszán át.
Szerkesztette: Lance 2005. 08. 23. 01:28 -kor
Elküldve: 2005. 08. 23. 01:25
Idézet: Lance - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 2:20
Még nagyon
vagyok a battleneten keresztül történő játékban, valaki elmagyarázná hogy mi van akkor ha egy karakter expried lesz? Azt jelenti hogy többé nem játszhatok vele. Az történt hogy volt egy sorcim, még éppen hogy csak elkezdtem vele játszani, utánna kezdtem egy nekrót, most akartam tolni egy cseppet a sorcival, de nem engedte 
A Diablo II character must be played in a game, or it will eventually expire. When you first create a character, it expires 10 days after the last time it was played. Once that character has been played for two hours or more, it will not expire until three months from the time it was last played. A character that expires is deleted from the realm.
For additional information about character expiration, please check here.
Vagyis frissen kreált kari 10 napig nem jár le, ha jáccol vele 2 órát, akkor 3 hónapra tolódik ki a 10 napos lejárás. Ha lejár, akkor törlik a realm-ből.
Elküldve: 2005. 08. 23. 01:35
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 2:25
A Diablo II character must be played in a game, or it will eventually expire. When you first create a character, it expires 10 days after the last time it was played. Once that character has been played for two hours or more, it will not expire until three months from the time it was last played. A character that expires is deleted from the realm.
Vagyis frissen kreált kari 10 napig nem jár le, ha jáccol vele 2 órát, akkor 3 hónapra tolódik ki a 10 napos lejárás. Ha lejár, akkor törlik a realm-ből.
Kösz, nem néztem eléggé szét, mielőtt kérdeztem volna.
Elküldve: 2005. 08. 23. 03:01
Akkor a következők vannak jól:
1. Sigons Visor (Yooccoo?)
2. Sanders Riprap (a csizma a setből)
3. Glowing Orb (+2 cold skills, +20-35 Fire dam, +1 meteor, +17 mana, +24% Coldres, 33/37 lvl 2 Fireball
4. Rune Scepter (+2 ResLightnin, +3 Zeal, 2 socket)
5. Hawkmail
6. Sparkling mail
7. Venom Ward
A mellvértekből egyet megtartok a csicsómnak, amelyiket javalljátok, a másik kettő vihető.
1. Sigons Visor (Yooccoo?)
2. Sanders Riprap (a csizma a setből)
3. Glowing Orb (+2 cold skills, +20-35 Fire dam, +1 meteor, +17 mana, +24% Coldres, 33/37 lvl 2 Fireball
4. Rune Scepter (+2 ResLightnin, +3 Zeal, 2 socket)
5. Hawkmail
6. Sparkling mail
7. Venom Ward
A mellvértekből egyet megtartok a csicsómnak, amelyiket javalljátok, a másik kettő vihető.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

Súgó
A téma zárva.