HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#1421 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:07

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:53

Még mindig problémás dolognak tartom, hogy virtuális cuccokért adtok valódi pénzt.

Inkabb azt az idot sajnalom, amit mf re forditok, talan ladder vegere osszejonne az altalam osszeallitott cucclista, elozo ladderben ez sem sikeralt, pedig kemenyen mf eltem, raadasul szeretnem sokaig kielvezni a karimat, semmi kedven hozza, hogy a nehezen es sulyos honapokban merheto mf munkam egy hirtelen bejelentett reset miatt odavesszen, mert ugyi az nl mar nem az igazi.Ezt elvezem, fizetek erte, szvsz mindenkinek a sajat joga, hogy mire kolti a zsetonjat, amiert a "real" eletben megdolgozott.Es mi van a fizetos onlany jatekokkal?Akkor az is felesleges penzkidobas?

Idézet

Ez pont olyan, mint amikor érettségit vagy jogosítványt veszel a piacon:

Pont nem olyan, ez szamomra kikapcsolodas.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1422 Felhasználó inaktív   -Oli- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:29

Nem sok cuccom van de ha kell segítek húzni bárkit. 90lvl sorcom ezt már +oldja :)
ha tudok segítek csak jelezzetek.

accom: olika

#1423 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:29

Yoocoo:igazad volt: 262-265 körülre számolja az eurot és én 255-re számoltam és így kevés lett a kártyára rakva. Most már mindegy. Akkor rendeld nekem a2 sojt meg az istet. Kösz

#1424 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:40

este megrendelem
jobb szeretem egybe letudni a dolgokat, mintsem 8x intézni valamit, amit 1x elég lett volna

akinek kell valami, pü-ben jelezze kérem
yooccoo#2929

#1425 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:58

Najo, az egesz d2jsp s troger geci banda bekaphatja, 2 ist em banja az anni tradet :( Hiaba, elbaszott egy dolog az ott.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1426 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:03

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:58

Najo, az egesz d2jsp s troger geci banda bekaphatja, 2 ist em banja az anni tradet :( Hiaba, elbaszott egy dolog az ott.

:(

Mesélj már róla bővebben plz.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1427 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:07

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:03

:(

Mesélj már róla bővebben plz.

Semmi extra, feldobtam egy anni hirdetest, csatin jelentkezett is egy csoka, hivatkozva a forumra.Megegyeztunk, atadtam a cuccot, o meg lelepett, mindegy, ez volt a tanulopenz, tobbet oda nemmek, elbiztam magam a tegnapi sikeres torch traden.
Mindenesetre a b.net es accja moonmule, nemtom lehet e ezzel ott kezdeni valamit, szivesen odabiggyesztenek egy dont trust jelzest.
Mellesleg a blizzard is bekaphatja, mert nemtom, mi az oka annak, hogy nem lehet annit, torchot betenni trade ablakba, nemhiszem, hogy nagy gond lenne megoldani.

#1428 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:15

topicban ott a neve?
ha igen, akkor modiknak jelezni kell a dolgot
ha csak rádwhispelt bneten, akkor bukta
yooccoo#2929

#1429 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Evil, TD mar leirta hogy megy a d2jsp-s trade, az a forum teljesen nyitott, mindenki latja a hirdeteseket, ezek most ugyanugy szivattak meg teged mint korabban engem a tradehackes gyerekek.
Sajnalom hogy tovabbra is vannak ilyen parasztok is bneten :(

Athos

#1430 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:07

Semmi extra, feldobtam egy anni hirdetest, csatin jelentkezett is egy csoka, hivatkozva a forumra.Megegyeztunk, atadtam a cuccot, o meg lelepett, mindegy, ez volt a tanulopenz, tobbet oda nemmek, elbiztam magam a tegnapi sikeres torch traden.
Mindenesetre a b.net es accja moonmule, nemtom lehet e ezzel ott kezdeni valamit, szivesen odabiggyesztenek egy dont trust jelzest.
Mellesleg a blizzard is bekaphatja, mert nemtom, mi az oka annak, hogy nem lehet annit, torchot betenni trade ablakba, nemhiszem, hogy nagy gond lenne megoldani.

:omg: hát én is így jártam a Gul-al, montam is utána nem szabad úgy tradelni, hogy a bneten rádsúg vki mert  akkor biztos lehúz. Postoljon a topikodba ha akar vmit, mert annak van nyoma, így tuti nem ver át.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1431 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:16

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:15

topicban ott a neve?
ha igen, akkor modiknak jelezni kell a dolgot
ha csak rádwhispelt bneten, akkor bukta

Tom, szal bukta.Mindegy, beleszarok.....always look on..... salalala

#1432 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:18

Idézet: Athos - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:15

Evil, TD mar leirta hogy megy a d2jsp-s trade, az a forum teljesen nyitott, mindenki latja a hirdeteseket, ezek most ugyanugy szivattak meg teged mint korabban engem a tradehackes gyerekek.

Athos

Szerintem akkor sem normalis, hogy vannak olyan jo trade cuccok, amiket nem lehet trade ablakba helyezni, a blizz szvsz siman kikuszobolhetne.Megha nem is vernek at, a statokat is csak akkor latod, miutan felvetted, abszolute nem helyes igy.

#1433 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:19

meg kell kérni, hogy képet linkeljen be
yooccoo#2929

#1434 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:44

Idézet: Athos - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:15

Athos

Csak aztnemtom, ez en fejemben miert nem fordul meg, hogy atbasszak valakit?Mindegy, kiduhongtem magam, sok kar nem ert, a tanulsag megvolt, szal ha ugynezzuk meg gazdagabb lettem :)
Remelem husevo bakteriumok zabaljak fel a budos kolket, de csak a makkjatol a zacskojaig  :hinta:

#1435 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:01

biztos nem volt gyerekszobájuk :)
yooccoo#2929

#1436 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:31

errol tud mar vki vmilyen konkretumot?reziarfg
holnap este akkor, ha leszunk elegen, nyitom a kaput tristramba
nem lenne rossz, ha kozben monnyuk Skypon keresztul menne a kommunikacio...

#1437 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:40

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:31

errol tud mar vki vmilyen konkretumot?reziarfg
holnap este akkor, ha leszunk elegen, nyitom a kaput tristramba
nem lenne rossz, ha kozben monnyuk Skypon keresztul menne a kommunikacio...

Reziarfg -> G. Fraizer -> Geoff Fraizer (Blizzard web designer)

Szóval csak poén.  ;)

#1438 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:48

td ledarálja őket, mielőtt a köszönésen túllenénk :D :D :D

Nekem tényleg mindegy, hogy ki hogy játszik, vagy mire költi a pénzét, de azt modjátok már el, hogy ha már nem "kell mf-elni", akkor mit fogtok csinálni, mitől sajnáljátok az időt? Fullos karival mit fogtok csinálni? Gondolom nem den-t fogjátok takarítani. Nincs benne kihívás, kezdtek valami új karit, amit megint csak fel kell ruházni és kezdődik minden elölről. Még sose jutott eszembe, hogy 50 órát "elcseszek" mf-elésre, én azt hittem játszok akkor  :think:  :D Ha meguntam egy helyet mentem máshova, vagy egyszerűen felálltam az asztaltól. Az 50 óra akkor is 50 óra, akármire fordítod. Én játszok :D És hogy tudtam a minap örülni egy nyamvadt rockstoppernek :D  :omg:
De ez csak az én véleményem...
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1439 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:04

Ez szepen hangzik, a problema az, hogy ha eleted vegeig MF-elsz napi 12 oran at akkor talan van ra eselyed (nem biztos), hogy minden letezo fullos set es unique targyat valamint runaszot kiprobalhass.
Masok neveben nem tudok nyilatkozni, a magam reszerol kb 3-4 ev diablozas utan szeretnek kiprobalni olyan luxus dolgokat ami mar "jar nekem" ennyi raforditott idoert.

#1440 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:24

Pls, ha valaki talal 3 socketes nem-eteral Berserker Axe-t vagy Scourge-t (lancos buzogany) es nincs ra szuksege az tegye el nekem legyszi. Koszi elore is, miota kene azota nem akar hullani. :rolleyes:

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.