HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#381 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 00:43

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 0:26

Nem, singleben editaltam karit egy csomo skillponttal, aztan elkezdtem pakolni....nem értem :(

huzz fol ket karit normalisan, egyiket A masikat B terv szerint. Nem olyan sok ido. Szerintem az editalasnal van valami gaz.

#382 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 01:30

Elkezdtem a summon necromat, valszeg csak ezt az egy karit csinalom meg ubertapra.Dio papa viszont kifogott rajta normalon, szaros villamjaval egybol ledaralja a csontikat.
Summon cuccokat szivesen fogadok! :D
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#383 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 08:13

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 20:08

Na vazz, kozellenseg lettem a b.net en, tokmindegy mennyit vok egy jatekban, 1 jatek utan bant kapok, joccakat!  :fuck2:  :reklamacio:

Kicsit gyakran kreálsz, annyi.

Aldur's sapi kell vkinek?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#384 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 28. 09:19

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 1:42

meseltetek, hogy uber tristramban a szornyek immune all-osak ezrt a sorci eleg haszontalan. Ez most azt jelenti, hogy Immune to cold fire es lightning, vagy a poison is azert benne van.

Sőt még a magic-re is 75 allressel rendelkeznek über bossok, de(!!!) nem immunok erre, aszem csak cold+light+fire immunok(110 res mindből), poisenre nem emlékszem.
Viszont a fizikai ellenállásuk az csak 50%. Ezért jók oda a melee karik meg az idézett csontik.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#385 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 09:51

aham. koff. azon filozok, hogy a piciny druidam tudni fog-e ott valamit csinalni a szereny 3.3k-s tornadojaval...

#386 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:03

Hát a fene, már raktam pár pontot a skeleton mage skillre, 1-2 szezonnal ezelőtt még mintha Evil is maxolta volna...
Tyraan - Artum Inferniti

#387 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:58

Fene, megint bant kaptam, pedig nem is krealtam jatekot, kapja be a blizzard!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#388 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 12:59

én meg rendszeresen kifagyok
yooccoo#2929

#389 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:06

Komolyan mondom, hogy leterdepelhet a blizz es leszivhatja a dakom, bant kapok, nemtom miert, mert most meg jatekot se krealtam, ujralovom a gepet, erre aszondja, hogy a hwsw jatek nincs pedig vannak bent, majd kibassza a szemem azzal, hogy tele van.Kreallasnal pedig, hogy a jatek nem letezik  :reklamacio:  :fuck2:

#390 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 13:14

Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 22:06

...Ez az első jó amazonom és tényleg ütőképes persze hellre még ki kell vmit találnom mert ott nagyon nem megy vele csalni meg nem akarok!

Mar mi nem megy hellen az amaddal!?
Mi a statpont elosztasod es milyen a skill pont elosztasod? :think:

#391 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 14:57

nm hf-en esett egy pul
yooccoo#2929

#392 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:05

En meg meg mindig kispadon vagyok :(  :reklamacio: ,tuti nemfogom 5 percenkent ujraloni a gepemet.
Kozben singleben megcsinaltam az uber necromat, beast, bramble, cta ,utos lett a kicsike.

#393 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:25

átadó blackbog's sharp nevű nekró fogpiszkáló :)
mit érhet a pul egyébbként?
kellene nekem egy um és egy ko
yooccoo#2929

#394 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:41

van egy oly gyanum, hogy a bnet fast game creation / fast game join / fast re-login detektalo resze a multbeli esemenyeket is figyelembe veszi. Magyarul, ha sokat krealsz, akkor kesobb mar erzekenyebb lesz rad, es aztan kevesebb szamu rovid game eseten is mar megmorculhat. ez persze csak elmelet.

#395 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:50

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:41

van egy oly gyanum, hogy a bnet fast game creation / fast game join / fast re-login detektalo resze a multbeli esemenyeket is figyelembe veszi. Magyarul, ha sokat krealsz, akkor kesobb mar erzekenyebb lesz rad, es aztan kevesebb szamu rovid game eseten is mar megmorculhat. ez persze csak elmelet.

A végén már azt is számolni fogja hány sört ivott meg Evil és annak függvényében engedi be :Đ

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#396 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:55

Megint egy ban,nemtom miert?????? , remelem Summer felveszi a +3 as summon amum.Csak azt nem ertem, miert ezek a gestapos modszerek, lehet a blizzardnak mar tele van a toke az ingyenes battle.net el, ha igy halad en biztos nem fogom terhelni a szaros szerveruket.

Szerkesztette: Evil. 2005. 08. 28. 15:56 -kor

#397 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 15:56

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:55

Megint egy ban,nemtom miert?????? , remelem Summer felveszi a +3 as summon amum.

Felvettem :)

Majd a B junik gyüjőnél lesz, hogy el ne felejtsem...

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 08. 28. 15:57 -kor

#398 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:32

evil, probald meg estere bennhagyni egy karidat, hogy javitsd a statisztikad, ill csinalj nehany 10-20perces game-t.

#399 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 16:54

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 17:32

evil, probald meg estere bennhagyni egy karidat, hogy javitsd a statisztikad, ill csinalj nehany 10-20perces game-t.

Most atmentem nightra a necroval, szal par orat elleszek ott, amugy honnan van ez az info?

No, votam bent vagy 45 percet, kileptem a jatekbol, egybol ban, szal jo lenne tudni, mi is tortenik ilyenkor, mert ha ez igy folytatodik leszarom az egeszet.  :mad:

Ennyit talaltam az egeszrol:

Realm Down, look here to understand it!

2/1/2005

Realm Down:

This is a very popular temporary ban provided by Blizzard to ensure that long lines do not re-occur. It also successfully stopped all but three of the major botting programs that were out last July.

Specs:

This ban will last from five minutes up to forty-eight hours. Note that this is dependant on your past banning habits and the severity of the reason banned. Multiple logon attempts will worsen your ban. Check after ten minutes, then every half hour afterwards. After 24 hours, hourly checkups are safe.

causes:

There are several factors that come into play here. The first is simple. Transitioning from the login screen to your character selection screen starts a log. Once you choose a character and proceed to the next screen that marks as a one. Reverting to the character screen and back to the next screen will move you up to a two. Do this too many times in a row and you will be thrown out to the login screen.

The second factor is game creation and game joining. Once you leave a game a counter starts up and notes how long it takes for you to join your next game. I believe that if a pattern is caught in this transition, you are kicked out. Joining or creating games too quickly also causes this ban.

The third factor is spam. Spam can mean a various amount of actions done repeatedly without stopping. Listed below are examples of this:

-Overuse of the mouse wheel
-Spamming text three or more times rapidly
-Using a skill over and over again without stopping or moving. (normal game play will not boot you)
-Opening and closing the NPC shop screen over and over again without stopping.
-The use of multiple waypoints, one after the other.
-Constant use of a skill that doesn't have a delay timer. (once again, not in normal game play)
-You should get it by now.

prevention:

-Entering the chat screen between leaving for a new character or a new game.
-Slowing down your leaving and joining/creating of games.
-Avoiding any kind of spam.

It is possible that the realm is really down with this message. This can easily be checked here at the forums. the "Battle.net Status" forum is there for that reason.

Szerkesztette: Evil. 2005. 08. 28. 17:25 -kor

#400 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 17:40

valahol a dio official forumot olvasva lattam egy linket, amin irtak, hogy a 10 perces jatekot tekintik okénak.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.