Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 8:41
Kivancsi lennek ra, hogy mukodik-e...
Nem kotozkodes, de egy aprosagrol ne feledkezzunk meg:
A Smiternek kotelezo a kimaxolt Holy Shield, es ha nem abszolut amator hulyegyerek akkor mar a varosban walk-modba valt, a blokkja tehat MINDIG 75% marad. A Gyors kozlekedesre ott a charge.
A kimaxolt Holy Shield miatt egy Fury druid (Fury 20-as szinten is csak 180% AR-t ad) nagy valoszinuseggel nemhogy legyozni, de megutni sem fogja tudni a Smite - Holy Shield paladint, hanem halott lesz -az Oak Sage szintjenek fuggvenyeben- ugy 2-10 masodperc alatt.
A problema az -bevallom en is elkovettem parszor- hogy az ember kitalal valami fantasztikusnak tuno modszert ami csak addig mukodik amig el nem jon a puding-proba ideje.
Ez van, nem csak a jo pap tanul holtig.
szerk: tevedtem, a Fury 20-as szinten nem 180 hanem 183% AR-t ad

. Ha figyelembe vesszuk azonban, hogy a Smite damage-novelo synergy-je a Holy Shield, a Holy Shield synergy-je pedig a Defiance, akkor igen erdekes kerdes merul fel: honnan vesz egy druid mondjuk 20-30k Ar-t, hogy ezen a vedelmen atjusson az AR-checknel? (es meg akkor is csak minden negyedik utese talalna a 75% blokk miatt, mig a Smite eseteben nincs AR-check, ha range-en belul vagy mindig talal)
szerk2: nekem ennek ellenere szimpatikusak a shapeshifterek, 1.09ben legalabbis szerettem nyomulni vele
Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 10:35 -kor