HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#641 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:09

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:55

Nesze találtam neked egy ilyen oldalt(a cseten reklámozza magát állandóan, így beégett az agyamba :D ):
link

szerk: :eek: Tal rasha set kb 18.000 huf :D

Üdv: Dan

Hat itt nem kicsit el vannak szallva az arak, seraph amu 25 eujo, pala combat sk 30 :bolond:
Ebay en sokkal emberibb arak vannak, session kozepe fele 20-25 ist volt 25 dollarmag.

ui: hat ez nem noormalis, 75 eujo lvl85 level service.

Szerkesztette: Evil. 2005. 09. 02. 09:11 -kor

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#642 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 09:41

Akinek szimpatikusak a shapeshifterek és agyára mennek a smitergyerekek,annak itt egy hasznalhato tip..
Nem én találtam fel a spanyolviszkot,de úgy tűnik igazolták az elméletem.

http://www.battle.net/forums/thread.aspx?F...ThreadID=177623
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#643 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:07

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 8:41

Akinek szimpatikusak a shapeshifterek és agyára mennek a smitergyerekek,annak itt egy hasznalhato tip..
Nem én találtam fel a spanyolviszkot,de úgy tűnik igazolták az elméletem.

http://www.battle.net/forums/thread.aspx?F...ThreadID=177623

Kivancsi lennek ra, hogy mukodik-e...

Nem kotozkodes, de egy aprosagrol ne feledkezzunk meg:

A Smiternek kotelezo a kimaxolt Holy Shield, es ha nem abszolut amator hulyegyerek akkor mar a varosban walk-modba valt, a blokkja tehat MINDIG 75% marad. A Gyors kozlekedesre ott a charge.

A kimaxolt Holy Shield miatt egy Fury druid (Fury 20-as szinten is csak 180% AR-t ad) nagy valoszinuseggel nemhogy legyozni, de megutni sem fogja tudni a Smite - Holy Shield paladint, hanem halott lesz -az Oak Sage szintjenek fuggvenyeben- ugy 2-10 masodperc alatt.

A problema az -bevallom en is elkovettem parszor- hogy az ember kitalal valami fantasztikusnak tuno modszert ami csak addig mukodik amig el nem jon a puding-proba ideje.
Ez van, nem csak a jo pap tanul holtig. :)

szerk: tevedtem, a Fury 20-as szinten nem 180 hanem 183% AR-t ad :D . Ha figyelembe vesszuk azonban, hogy a Smite damage-novelo synergy-je a Holy Shield, a Holy Shield synergy-je pedig a Defiance, akkor igen erdekes kerdes merul fel: honnan vesz egy druid mondjuk 20-30k Ar-t, hogy ezen a vedelmen atjusson az AR-checknel? (es meg akkor is csak minden negyedik utese talalna a 75% blokk miatt, mig a Smite eseteben nincs AR-check, ha range-en belul vagy mindig talal)

szerk2: nekem ennek ellenere szimpatikusak a shapeshifterek, 1.09ben legalabbis szerettem nyomulni vele :cool:

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 10:35 -kor

#644 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:23

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 9:13

Nem. Ha a másikkal bejössz és megölöd kinget azzal már nem lehet majd nyitni. Term. azzal igen amelyik nincs is ott.

és ha olyan karival ölöm le, amivel azon a szinten még baalt nem rendeztem le? azzal sem fogok tudni baalgyakás után bocit nyitni? :think:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#645 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:39

Vacum: (szerintem) elég egy bocinyitó kari, a többivel meg annyiszor nyomod le a kinget ahányszor csak akarod (persze ha mindíg kilépsz a nyitó karival).

#646 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:42

Idézet: Athos - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 8:28

No meg a Kingem is a Te lelkeden szarad :D pedig nem artott az senkinek  :p

Athos

1000 bocsánat... Majd vhogy jóvá teszem.
Micsinájjak ha egyszer ilyen elcseszett tömeggyilkos lett a kalapácsosból. Pedig nem is túl jók a cuccai, alig 7000-et sebez.

#647 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:56

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:42

1000 bocsánat... Majd vhogy jóvá teszem.
Micsinájjak ha egyszer ilyen elcseszett tömeggyilkos lett a kalapácsosból. Pedig nem is túl jók a cuccai, alig 7000-et sebez.

Jóaz, főleg hogy magic sebzés és a bociknak magic-re, ha jól tudom nincs resistjük.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#648 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:57

Megnéztem Td linkjét. ezek szerint az eld meg tir runáimból milliomos vagyok! :fly:

#649 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:06

Sziasztok!

Egy ideje nem járok diózni, és úgy is döntöttem, hogy le is teszem a lantot. Az még nem bizti, hogy örökre, de szerintem, most egy ideig nem fogok jönni.

Köszönöm szépen a segítséget, főleg azt a sok cuccot, amit a régi hwsw-sektől kaptunk az elején :respect:

További jó játékot kívánok! Rugjátok s*ggbe párszor az übereket és sok soj hulljon rátok ;) 

Üdv:

Laca

#650 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:27

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 7:55

Nesze találtam neked egy ilyen oldalt(a cseten reklámozza magát állandóan, így beégett az agyamba :D ):
link

szerk: :eek: Tal rasha set kb 18.000 huf :D

Td, mennyire megbizhato ez az oldal? Talaltam Widowmaker bow-t valamivel 10 euro alatt, nekem ennyit meger. Ismersz valakit aki mar vasarolt innen es meg is kapta a cuccot?

thx

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 11:30 -kor

#651 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:47

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 12:27

Td, mennyire megbizhato ez az oldal? Talaltam Widowmaker bow-t valamivel 10 euro alatt, nekem ennyit meger. Ismersz valakit aki mar vasarolt innen es meg is kapta a cuccot?

thx

Nem ismerek olyat aki vásárolt volna onnan, de elég komolynak tűnik.
Amúgy fejből írtam a címet mert a hun channel-en állandóan nyomja egy reklámbot és ha ezt blizz endegi akkor szerintem nekik is megy onnan pénz, vagyis az oldal nem tűnik átverésnek.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#652 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:51

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:07

Kivancsi lennek ra, hogy mukodik-e...

Nem kotozkodes, de egy aprosagrol ne feledkezzunk meg:

A Smiternek kotelezo a kimaxolt Holy Shield, es ha nem abszolut amator hulyegyerek akkor mar a varosban walk-modba valt, a blokkja tehat MINDIG 75% marad. A Gyors kozlekedesre ott a charge.

A kimaxolt Holy Shield miatt egy Fury druid (Fury 20-as szinten is csak 180% AR-t ad) nagy valoszinuseggel nemhogy legyozni, de megutni sem fogja tudni a Smite - Holy Shield paladint, hanem halott lesz -az Oak Sage szintjenek fuggvenyeben- ugy 2-10 masodperc alatt.

A problema az -bevallom en is elkovettem parszor- hogy az ember kitalal valami fantasztikusnak tuno modszert ami csak addig mukodik amig el nem jon a puding-proba ideje.
Ez van, nem csak a jo pap tanul holtig. :)

szerk: tevedtem, a Fury 20-as szinten nem 180 hanem 183% AR-t ad :D . Ha figyelembe vesszuk azonban, hogy a Smite damage-novelo synergy-je a Holy Shield, a Holy Shield synergy-je pedig a Defiance, akkor igen erdekes kerdes merul fel: honnan vesz egy druid mondjuk 20-30k Ar-t, hogy ezen a vedelmen atjusson az AR-checknel? (es meg akkor is csak minden negyedik utese talalna a 75% blokk miatt, mig a Smite eseteben nincs AR-check, ha range-en belul vagy mindig talal)

szerk2: nekem ennek ellenere szimpatikusak a shapeshifterek, 1.09ben legalabbis szerettem nyomulni vele :cool:

Fury druid röhögve eléri a 40k ar-t,csak tudni kell hogyan (dual angelic+raven,demon limb enchant,cerebus bite). A saját maul werebear-em 37k-ig tud felmenni skill passiv ar bonus nélkül. A smiter egy rokkant bálna ha holy freeze éri,5 range-es knockback fegyova(hit power glove/ceglaw)l meg távol lehet tartani. Beállok egy gödör mögé,lechargolni se tud. 4 frame 5range attackal + blockoltató ravenekkel/minionokkal (+a felére van lassítvaa blokkolási ideje felugrik a duplájára,az ő range csak 2-3)l állítólag megfogható.

Ha blokkol, az is jó,legalább nem jön közelebb és ne maz én képemet üti. Tulajdonképpen pont ez a lényeg,hogy sikerüljön egy ilyen block-block-block-hit-block játékba belekergetni.

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 02. 11:55 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#653 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:55

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 10:51

... A smiter egy rokkant bálna ha holy freeze éri,5 range-es knockback fegyoval meg távol lehet tartani. ...

Ha lesz idom a hetvegen osszedobok egy palat teszt celokra :up:

szerk: ha te hasznalsz druid letedre Holy Freeze-t akkor ugye a Life Tap es Decrepify sem BM?

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 12:09 -kor

#654 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 12:06

Segítsetek már a skillelosztásnál a bowazomnak.
Már maxoltam, amiket akartam: strafe, valkyrie.
Van 6-8 pont a crtical strike-n, a többi passivon 1-1 pont. Mivel a strafe a támadó skill, más bow skillt nem akarok fejleszteni, inkább a passive-kra nyomnám a maradék pontot. Csak nem tudom, milyen felosztásban? Penetrate, pierce, dodge, avoid, evade? Vagy arányosan mindre?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#655 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 12:32

Idézet: pig - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:06

Segítsetek már a skillelosztásnál a bowazomnak.
Már maxoltam, amiket akartam: strafe, valkyrie.
Van 6-8 pont a crtical strike-n, a többi passivon 1-1 pont. Mivel a strafe a támadó skill, más bow skillt nem akarok fejleszteni, inkább a passive-kra nyomnám a maradék pontot. Csak nem tudom, milyen felosztásban? Penetrate, pierce, dodge, avoid, evade? Vagy arányosan mindre?

HA PvM only a kari akkor a pirszing jol all neki nagyon :cool: (5-10)
Penetrate szukseg szerint, ha hell act5-ben sincs gond az AR-el akkor nem sok kell ide.
Dodge eleg egy pont is, ha van egy jo merced es maxos Valk, akkor nem nagyon illene a monstaknak melee rangen belure jutni egy bowamahoz, meg a strafe lock ellenere sem (modjuk a mostani lagos idokben nem art, ha egy 5 pontot belenyomsz...)  :reklamacio:
Avoid szinten egy punkte, evade-be mehet 1-5.

Critical strike: MAX!!! (ez SOHA nem eleg...)

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 12:34 -kor

#656 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 12:35

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 12:55

Ha lesz idom a hetvegen osszedobok egy palat teszt celokra :up:

szerk: ha te hasznalsz druid letedre Holy Freeze-t akkor ugye a Life Tap es Decrepify sem BM?

BM, Ez mit takar? Life tap/lawbringer decrepfyhoz találat kell hogy, hogy bejöjjön. Kettő átok pedig nem lehet rajtam egyszerre. Spelltell decrepfy töredéknyi ideig hat és nem casting effect,nem él a meglepetés erejével.(ezt meg én is használhatom)

Tulajdonképpen nagyon elegem van az olyan emberekből, akik folyton a könnyebbik utat választják és azt hiszik,tudnak valamit. Sokkal többre becsülöm, aki hátrányos helyzetből indulva harcol meg a sikeréért.

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 02. 12:41 -kor

#657 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 02. 13:00

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:35

...
Tulajdonképpen nagyon elegem van az olyan emberekből, akik folyton a könnyebbik utat választják és azt hiszik,tudnak valamit. Sokkal többre becsülöm, aki hátrányos helyzetből indulva harcol meg a sikeréért.

Az en szememben a konnyebbik utat valaszto ember a sikeres ember a nehezebb utat valaszto egyszeruen ostoba, vagy mazohista :D ezt NE vedd madagra, altalanossagban ertettem NEM RAD
Csak kivancsi vagyok a shapeshifter vs smiter vegeredmenyere, mert nem hiszem, hogy a druidnak pala ellen van eselye melee kuzdelemben. (Es ez nem azon mulik, hogy te milyen jatekos vagy, lehetsz te ezerszer jobb es tapasztaltabb az ellenfelednel, a Blizzard kisse overpowerelte a Smitert, ennyi az egesz.) Nem hiszem, mert nem igen lattam meg ilyet. Extrem esetek vannak persze :respect:

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 02. 13:04 -kor

#658 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 13:02

ki tudna segíteni nekem olyan dologban, hogy két diót szeretnék futtatni egyszerre, bnet-en, két accal
kell hozzá progi vagy registry-t kell buzerálni?
yooccoo#2929

#659 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 13:17

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 14:00

Az en szememben a konnyebbik utat valaszto ember a sikeres ember a nehezebb utat valaszto egyszeruen ostoba, vagy mazohista :D ezt NE vedd madagra, altalanossagban ertettem NEM RAD
Csak kivancsi vagyok a shapeshifter vs smiter vegeredmenyere, mert nem hiszem, hogy a druidnak pala ellen van eselye melee kuzdelemben. (Es ez nem azon mulik, hogy te milyen jatekos vagy, lehetsz te ezerszer jobb es tapasztaltabb az ellenfelednel, a Blizzard kisse overpowerelte a Smitert, ennyi az egesz.) Nem hiszem, mert nem igen lattam meg ilyet. Extrem esetek vannak persze :respect:

Vagy csak egész egyszerűen több akar lenni azzal,hogy teljesít egy kihívást,ésszerű keretek között persze. Ellenkező esetben nem leszel több.Más tészta,de nyílván inkább megéri letenni egy diplomát, mitn venni egyet. Az nyer,aki képes arra ,hogy a feltételeket diktálja.

Lehet tekinteni mazochizmusnak egyáltalán egy tekintélyes szint elérését is melee karival,akinek nem pár egérkatt egy horda szörny eltüntetése. Mégis megcsináható.

Ha nonclass skill használata tiltott,akkor nincs cta se :D

#660 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 13:54

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 13:32

HA PvM only a kari akkor a pirszing jol all neki nagyon :cool: (5-10)
Penetrate szukseg szerint, ha hell act5-ben sincs gond az AR-el akkor nem sok kell ide.
Dodge eleg egy pont is, ha van egy jo merced es maxos Valk, akkor nem nagyon illene a monstaknak melee rangen belure jutni egy bowamahoz, meg a strafe lock ellenere sem (modjuk a mostani lagos idokben nem art, ha egy 5 pontot belenyomsz...)  :reklamacio:
Avoid szinten egy punkte, evade-be mehet 1-5.

Critical strike: MAX!!! (ez SOHA nem eleg...)

Kösz, tudtam, hogy rád számíthatok ;)  :respect:

Mekkora találati arányt érdemes fenntartani? Mert nekem 75-85% van így nm végén, és nem tudom feljebb tornázni, pedig minden pontot a dexbe teszek (most kb 230 lvl56-on). Rakjak a penetrate-re?
A critical strike növelését azért hagytam abba, mert már  csak 1%-kal megy feljebb és sajnáltam bele a pontot.
Hát akármilyen erős a csicsóm és a valkyriem, azért csak nekem kell előre mennem mindíg. Így meg mindíg engem támadnak a dögök és néha rohangálni kell pár kört, mire a két "segédem" odatalál és lefoglalják őket. (Ez elég nagy gond a necromnál is a csontikkal). Már olyan is volt, hogy a mercem csak úgy álldogált mellettem míg lőttem ezerrel és a csajszi meg lefoglalta a monsztákat. Azért az mégis jó lenne, ha vhogy lehetne őket irányítani.

Azt viszotn tudjátok, hogy pl a strafenél a százalékok egy sorozatra érvényesek, vagy minden vesszőre külön? Értem itt a találatot, critical strikeot, piercet, stb. Illetve a attack speed a sorozatot is felgyorsítja, vagy csak két sorozatot tudok gyorsabban egymás után küldeni? Esetleg a vesszők sebességét?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.