Képek meg mese következnek.
Ez egy 2002-es autó, 40-valahány ezer km-rel (nem emlékszem pontosan), elég megkímélten. Szerintem kalapos sofőr használta, mert a tetőkárpiton középen egy 10 forintos nagyságú hely ki van dörzsölve

Ma hozták be a haverék autókereskedésébe egy Smarttal együtt. A teljesítményét leszámítva Kedvesnek pont jó lenne: szép állapotban van, klímás, 4 lufi, blokkolásgátló, magnó, elektromos ablak és tükör, bőr kormány és váltó van benne. Alapvetően egy primitív autó, a mai elvárásoknak megfelelő extrákkal. A kárpitok makulátlanok, szerintem hátul még soha senki nem ült a kocsiban; mivel közvetett ismerős hozta be, a családi körülményeit ismerve feltételezzük, hogy egy középkorú hölgy használta egyedül. A jobb eleje javítva volt, valószínű, egy kisebb koccanást szenvedett el a kocsi, közepes igényességgel javították a motorháztetőt és a lámpa környékét; a doblemez már nem is volt sérült. Íme:
Ez pedig két gyöngyszem lestrapálva, de számomra még mindig vonzó állapotban:
Különösen a Civic tetszik, kimondottan aranyos kocsi.
Ő pedig egy legenda

:
Az, aminek látszik, egy igazi csoda, valódi nagyvas, az autótörténelem része. Nem ragozom, azt hiszem, az autóbuzik úgyis tudják értékelni - a többiek meg nem fogják tudni, írjak én bármit