Tegnapelott este elmentem teremfocizni exosztalytarsaekkal, Ok rendeszerersen jatszanak, nalam ilyen veszely nem all fenn

.
Mivel En nem tudtam hova kell menni, igy mitfahrer ulesbe beult a srac, es elindultunk. Neki egy 6.gen 1.4iS (90LE) Civic-je van, '98-s asszem. Persze jott a szoveg, hogy jaj mar, hat mer nem "egy Honda"-t vettem -igen, kihangsulyozva mondta-, mert azokat mijen zsirul lehet tuningolni, meg annak stilusa van, meg blabla stb, a szokasos hitterito szoveg, en meg aha biztos jo az is, de nekem ez is eleg.
Hat utkozben 2x beleleptem kicsit a gazpedalba, hogy aterjunk meg a sargan, kulonben nem firtattam a Punto-ban szunnyado menest

, ~2300-2500rpm korul elvaltottam, de lattam rajta, hogy ezutan mereven nez elore. Ebben az volt a fura, hogy a Civic-je allitolag 125LE-s, de hogy egy legszurotol meg sporthatsodobtol es a katalizator kiveteletol, hogy lesz ennyi, azt inkabb nem firtattam, inkabb rahagytam, biztos a sportgyertyak meg a kabelek tettek hozza meg nehany -inkabb csak mentalis- loerot. Aztan amikor hazafele jottunk mar kerdezgetett par dolgot, mondtam neki, hogy 140-145LE-s (kb annyi) aztan a gubacsi hidnal 5000rpm-g is kihuzattam 3.-ban, hogy hadd erezze, ahogy a ~225Nm tolja az ules hattamlajat az emelkedon is, es nem torpan meg a gyorsulas azert, mert eppen reszben felfele is megyunk

. Amikor kiszallt, lattam rajta, hogy egy kicsit olyan hitetlenkedve nezi az autot

. Mindenestere azt elarulta, hogy az ove 7.2-t fogyaszt Bp-n (

), meg hogy milyen gaz, hogy nem talal hozza normalis szerelot (

). Ja es vegul megkerdezte mennyi egy ilyen (

)
hobizoli
Szerkesztette: hobizoli 2005. 08. 31. 10:30 -kor