HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat II. Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:38

-Miért alszik a gyereked a szekrény tetején?
-A múltkor leesett az ágyról és nem hallottam...

#1082 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:38

Kepzeld - mondja Dezső a baratjanak -, a mult vasarnap vadaszni mentem, es a helyszinen vettem eszre, hogy otthon maradt a loszer. Megszagoltattam a kutyammal a puskacsovet, es az okos joszag egy ora mulva mar hozta is a szajaban tartva a toltenytaska fogantyujat.
- Ez semmi! A multkor az asszony csak a strandon vette eszre, hogy otthon hagyta a furdoruhajat. Megszagoltattam a kutyaval a felesegem labakozet, a bloki elszaladt, es egy negyed ora mulva hozta a szomszedot a farkanal fogva.

#1083 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:28

Idézet: Lord - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 9:38

-Miért alszik a gyereked a szekrény tetején?
-A múltkor leesett az ágyról és nem hallottam...

:Đ:

Szerkesztette: twelve 2005. 11. 09. 09:30 -kor

#1084 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:40

Idézet: landler - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 8:27

Két cserebogár beszélget télen a föld alatt:
- Te, én már nagyon fázom!
- Nem baj, nálam van madzag.
- Az meg mire jó?
- Hogy kihúzzuk a telet!

:omg: :D

#1085 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 12:50

Kedves Helpdesk!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer.

Megpróbálta m a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz Enter] ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, és telepítse a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben a Férj 1.0 telepítheti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen.
Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, valamint nem kompatibilis néhány újabb
alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Én személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat: Helpdesk
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1086 Felhasználó inaktív   NoHAB 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 11. 09. 16:35

DROID-440
2005.09.08.

blog droidzóna levrov

Édesanyám egy nem túl intelligens hölggyel beszélgetett a minap, akirol kiderült, hogy szintén kutyás. Na, pontosítsuk, szóval van egy kutya, egy dobermann is abban a lakásban, ahol ot tárolják. A no nemigen foglalkozik a jószággal, a férje kutyája, az nem is igen hallgat rá.

- Most vittük az állatorvoshoz - mesélte a no - össze kellett varrni a nyakán a bort.
- Mi történt vele?
- Megharaptam.
- ???

El is mondta a történetet. A férj elment otthonról, az asszony egyedül maradt a dobival, amirol nem sokat tudott, de a férje magyarázott valami olyasmit, hogy ilyenkor, egy éves kora körül a dobermann gyakran megpróbálja megszerezni a falkavezérséget, és erot kell neki mutatni, hogy behódoljon. Kicsit tartott tole, mert olyan marha nagy foga volt, meg néha ugatott is, de remélte, hogy a falkavezérségen nem lesz vita. Hát, mégis lett, ráadásul pont akkor, amikor a férj nem volt ott. A dobermann morogni kezdett az asszonyra, aztán a keze felé is kapott. A no nem értett a kutyaneveléshez, de a férjétol hallotta, hogy a falkavezér azzal fejezi ki felsobbségét, hogy a tarkójánál fogva megrázza a gyengébbet. Hát lehajolt, vérfagyasztót hörrentett, és jól megharapta szegény kutyát. De olyan jól, hogy szájában is maradt egy féltenyérnyi bor! Meglehetosen egyedi módszer, de végül is muködött, a kutya megértette, hogy nem o itt a jani...

#1087 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 17:03

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:35

...
- Mi történt vele?
- Megharaptam.

Ne már, ez komoly? Nagggyon dúúúrva! :o
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1088 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 17:16

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 16:35

DROID-440
2005.09.08.

blog   droidzóna   levrov

Forrást nem ártana...
http://blog.tomcatpolo.hu

#1089 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 18:58

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 17:35

DROID-440
2005.09.08.

blog   droidzóna   levrov

:omg:

#1090 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 20:56

Ma a melóhelyen elég sürgős volt a dolgom, úgyhogy az irodai vécé helyett a dolgozók budiját vettem igénybe. Elég ápolatlan helység, de kibírható. Az egyik fülkében valami kontinuitáshiba lehetett, és bokáig állt benne a víz. Magyar problémamegoldás, ahelyett, hogy valamivel fölitatták volna, a következő felirtatot ragasztották az ajtajára:
"CSÓNAK ÉS EVEZŐ A PORTÁN"
Hát, én akkor kacagtam egy jót.

#1091 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 12:25

Idézet: debaj - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 21:56

Ma a melóhelyen elég sürgős volt a dolgom, úgyhogy az irodai vécé helyett a dolgozók budiját vettem igénybe. Elég ápolatlan helység, de kibírható. Az egyik fülkében valami kontinuitáshiba lehetett, és bokáig állt benne a víz. Magyar problémamegoldás, ahelyett, hogy valamivel fölitatták volna, a következő felirtatot ragasztották az ajtajára:
"CSÓNAK ÉS EVEZŐ A PORTÁN"
Hát, én akkor kacagtam egy jót.

:D

#1092 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 14:32

A bánatomat italba akartam fojtani, de tud úszni az a bestia.

Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.

Már régóta keresek egy frappáns rövidítést a klubunkhoz, de sehogy sem találok, a neve : Fiatal Alkoholisták Szövetsége... Tud valaki egyet?

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi
rövidebbek!

Aki az életet tréfának tartja, az gondoljon a poénra is!

A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elől dughatod el a karácsonyi ajándékokat.

Az én anyósom olyan, mint a húsvéti tojás. Erősen festett és
előbb-utóbb összetöröm!

Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd.

A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.

Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel, mint az egyszerű lány a szombati buli után. (vagy megjön vagy nem...)

#1093 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 14:33

Egy férfi egyik reggel arra ébredt, hogy megérkezett a kukásautó, és ő elfelejtette kitenni a kukát. Köntösben kirohant az utcára, ahol a kukások már a szomszéd ház előtt álltak. Megkérdezte tőlük:
- Nem késtem el?
- Dehogy! Gyerünk, ugorjon be!

#1094 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 22:15

Egy nagyon csúnya nő elmegy a pszichológushoz:
- Jaj, doktor úr, én annyira csúnya vagyok, hogy senki nem akar velem szóba állni, megérinteni, vagy akár csak rámnézni! Tud rajtam segíteni?
- Természetesen. Az Ön legnagyobb baja az, hogy nincsen önbizalma. Mindenki hordoz magában szépséget, ezt kell a külvilág számára megmutatni. Meglátja, ha véget ér a terápia, akkor annyival jobban fogja becsülni magát, hogy az a kisugárzik majd a külsejére, és nem lesz gondja az emberekkel.
- Doktor úr, ez nagyszerű, mikor kezdhetjük a terápiát?
- Most azonnal. Jöjjön kérem, feküdjön le ide a díványra, arccal lefelé...

:D
Terhe nincs, az ég felé tart - holdhajó.
/Dohaku (?-1675)/

#1095 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 23:23

A 14 éves lány elújságolja a szüleinek, hogy kimaradt egy mensije, terhes. A szülõk kétségbeesnek és követelik, hogy mondja meg, melyik disznó tette ezt vele. A lány tárcsáz, fél óra múlva pedig megáll a ház elõtt egy vadiúj Ferrari, kiszáll egy õszes halántékú úr, méregdrága öltönyben, cipõben és belép a házba.
- Jó reggelt!-köszön.- Hallom a lányuktól, mi történt. Családi okok miatt nem tudom elvenni õt feleségül, de ajánlatom a következõ. Amennyiben lánya születne, kap tõlem három üzletet, két apartman házat, tengerparti villát és 500 000 dollárt évente. Ha fiú lesz, a nevére iratok három gyárat és kap évente 500 000 dollárt. Ha ikrek lesznek, egy-egy gyár és fejenként 250 000 dollár évente a járandóságuk. Ha elvetélne..
Az apa közbevág:
- Megdugod mégegyszer!!!
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1096 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 11. 07:35

- Professzor úr, ön tényleg veri a feleségét ? - kérdezi az újságíró.

- Nem, kérem ez egyáltalán nem igaz, még csak docens vagyok - hangzik a válasz.

#1097 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 11:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 0:23

A 14 éves lány elújságolja a szüleinek, hogy kimaradt egy mensije, terhes. A szülõk kétségbeesnek és követelik, hogy mondja meg, melyik disznó tette ezt vele. A lány tárcsáz, fél óra múlva pedig megáll a ház elõtt egy vadiúj Ferrari, kiszáll egy õszes halántékú úr, méregdrága öltönyben, cipõben és belép a házba.
- Jó reggelt!-köszön.- Hallom a lányuktól, mi történt. Családi okok miatt nem tudom elvenni õt feleségül, de ajánlatom a következõ. Amennyiben lánya születne, kap tõlem három üzletet, két apartman házat, tengerparti villát és 500 000 dollárt évente. Ha fiú lesz, a nevére iratok három gyárat és kap évente 500 000 dollárt. Ha ikrek lesznek, egy-egy gyár és fejenként 250 000 dollár évente a járandóságuk. Ha elvetélne..
Az apa közbevág:
- Megdugod mégegyszer!!!

:nevet:  :nevet2:

#1098 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 12:33

Óriási dumája van!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1099 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 11. 15:25

Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal:

- Szerintem ne verjük meg.

#1100 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 11. 17:40

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 16:25

Papa és mama bemegy a gyerekük szobájába és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd a papa megszólal:

- Szerintem ne verjük meg.

:nevet2: :up:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »