Viccrovat II.
Elküldve: 2006. 01. 11. 18:07
megteremté a Földet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté a
természetet, és látá, hogy az szép. Isten megteremté az állatokat, és
látá, hogy azok szépek. Isten megteremté a férfit, és látá, hogy az
szép. Isten megteremti a nőt, és mondá:
- Na mindegy, majd kifesti magát:))
Elküldve: 2006. 01. 11. 20:17
Idézet
Ózdon lelocsoltak egy cigánylegényt benzinnel, majd meggyújtották.
Most gyûjtést szervezünk az árván maradt családnak.
Segíts Te is !!!
Már van 70 liter…
Elküldve: 2006. 01. 11. 23:39
Idézet: samura - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 17:05
... aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No, csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral?
Elküldve: 2006. 01. 11. 23:44
"Amikor Jolika hosszas rábeszélésre végre benyúlt a nadrágomba, a pacemakerem kinyitotta a garázskaput."
"Ha a feleségem nem vesz melltartót, az arca a kétszeresére nyúlik meg."
"A múlt héten valami kalandot szerettem volna becsempészni az életembe, és ezért dupla adag hashajtót vettem be."
"Az ultipartnereim mázlistának tartanak, mert már háromszor is megtaláltam minden segítség nélkül a kocsimat a bevásárlóközpont parkolójában."
"Az éjszakai kaland már csak azt jelenti, hogy megint nem ébredtem fel időben ahhoz, hogy még kiérjek a WC-re."
"Nem a rendőr utasított, hogy lassítsak, hanem az orvos."
Elküldve: 2006. 01. 11. 23:55
- Hogy vagy, hangya? - kérdi a tücsök.
- Köszönöm. Dolgozom, gy"ujtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?
Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem bel"ole Ladát.
- Nem lesz ennek jó Vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél?
Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercedessel áll meg a gy"ujtöget"o hangya el"ott.
- Hogy vagy?
- Köszönöm. Gy"ujtögetek télire. Hát te?
- Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.
- És Párizsba is elmész?
- El én..
- Akkor kérlek, keresd meg La Fontaine sírját, és a nevemben köpd le...
Elküldve: 2006. 01. 12. 00:00
Probaljatok csak ki...
1. Tehat, ültök most éppen a széketeken, emeljétek fel a jobb lábatokat a
padlóról, és körözzetek vele az óramutató járásával megegyező irányban.
2. Míg köröztök a jobb lábatokkal, rajzoljatok a levegőbe a jobb kezetekkel
egy 6-os számjegyet.
Elküldve: 2006. 01. 12. 13:23
Amiket az ember sosem tudna meg, ha nem lennének gyerekei:
- Egy dupla méretű vízágyban elegendő víz van ahhoz, hogy egy 200 négyzetmáteres lakást 12 centi magasságig ellepjen.
- Ha hajlakkot fújsz szőrcicákra és utána át görkorizol vagy rollerezel rajtuk, akkor begyulladnak.
- Ha egy pórázt tekersz a csillár ventillátorára, a ventillátor motor nem lesz elég erős ahhoz, hogy egy 21 kilós batmannek öltözött gyereket megpörgessen.
- Ha fékfolyadékot clorox nevű háztartási tisztítószerrel keversz, akkor rengeteg füstöt kapsz eredményül.
- Bizonyos lego építőelemek sérülés nélkül keresztül tudnak jutni egy négy éves homo sapiens emésztőrendszerén.
- Mindegy mennyi zselét keversz a fürdőmedencébe, nem fogsz tudni járni a vízen.
- A benzintartályba került üveggolyók tömérdek furcsa zajt tudnak okozni vezetés közben.
- A mosógép centrifugálásától a földigiliszták nem elszédülni fognak...
- Az autód kazettás magnója perselynek kicsi.
- Bármennyi wc is van otthonodban az sosem elég!
- A kád lefolyóján még pumpával is nehezen megy le a szar...
- Nincsenek is törhetetlen szemüvegek és poharak
- Ha az ember bedug valamit - pl. egy üveggolyót v. borsószemet - az orrába, akkor az ki tud jönni a száján. És fordítva.
- Folttiszítók nem is viszik ki a hányás foltját a szőnyegből. Az ágyszivacsból sem. A szagát sem veszi el semmi.
- A graffitit a gyermek találta fel.
- Mélyalvás közben is jó a gyermek hallása. Főként, ha a szülők szeretkeznek. - Ha csendben és gyorsan csináljátok, akkor a megérzésére hagyatkozik....
Nincs ez elb*szva, csak másra lesz majd jó..
Elküldve: 2006. 01. 12. 13:40
Idézet
Pierre rémülten rohan haza, és mielött a bejárati ajtót kinyitná, szétszórja a csigákat a lépcsőn. A kulcs hangjára persze ott terem Marie, és már kezdené is a balhét, mikor Pierre rászól a csigákra:
-- Mozgás fiúk, mindjárt otthon vagyunk!
Gabi
Elküldve: 2006. 01. 13. 08:01
Az idősotthonban programot szerveznek, a lakókat elküldik csigát gyűjteni.
Sorba futnak be az öregek a kis kosárkákkal, a 70 éves Joli néni szedett vagy 20-at, a 75 éves Vilma néni gyűjtött 10-et, de a 80 éves Dezső bácsi kosara tök üres. Kérdi a gondozó Dezső bácsit:
-Dezső bá', hogy-hogy egyetlen csigát sem talált? Mire az öreg válaszol:
-Dehogynem találtam, csak mire lehajoltam a csiga husss!
Szerkesztette: Limonade Joe 2006. 01. 13. 08:02 -kor
Elküldve: 2006. 01. 13. 08:08
Az ínyenc beül egy francia étterembe és csigát rendel. Kihozza a pincér, az ürge felkapja az elsőt, a csigaház bejáratát a szájához teszi és kiszippantja a tartalmát. Nagyon ízlik, sorra szippantja ki a többit is. Az utolsó azonban nem jön. Szívja még jobban, megint semmi. Még intenzívebben szívja, szintén sikertelenül. Belekukkant a nyílásba, hát látja, hogy a csiga 'kezét-lábát' kitámasztva kapaszkodik és kéjes pofával lihegi:
-Mééég, mééég, szíjjál mééégg!
Szerkesztette: Limonade Joe 2006. 01. 13. 08:09 -kor
Elküldve: 2006. 01. 13. 08:19
Pincér! Ez a csigapástétom, nem az igazi. Mit kevernek bele?
-Egy kis sertés húst.
-És milyen arányban?
-Fele-fele, 1 csiga, 1 disznó.
Elküldve: 2006. 01. 13. 13:15
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megdugom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Kétségbeesetten el kezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni ijedten megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad!!!??? Mivel mondtad !!!???
Elküldve: 2006. 01. 13. 13:45
- Mi az, négy lába van, barna és az erdőben él?
- Medve! - kiabálják a gyerekek.
- Jó a gondolat - mondja a tanitó néni -, de lehetne őzike is!
A tanító néni folytatja:
- Mi az, zöld, fűben van és ugrik?
- Béka! - kiabálják a gyerekek.
- Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is!
Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit:
- Mi az, amit ha a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha?
A tanító néni hatalmas pofont kever le Jancsikának, de az csak folytatja:
- Jó a gondolat, de lehetne rágógumi is!
Elküldve: 2006. 01. 13. 14:54
Elküldve: 2006. 01. 13. 17:02
Matekóra, 1960: Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. A költsége az ár 4/5-öd része, vagyis 80 dollár. Mennyi a haszna?
Matekóra, 1970: Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. A költsége 80 dollár. Keletkezett-e haszna?
Matekóra, 1980: Egy favágó egy teherautónyi fát 100 dollárért ad el. A költsége 80 dollár, a haszna 20 dollár. Feladat: karikázd be a 20-as számot.
Matekóra, 1990: Egy gyönyörű erdő kivágásával egy favágó 20 dollárt keres, mert önző, és nem törődik sem az állatok élőhelyével, sem erdőségeink megőrzésével. Mi a véleményed az ilyen foglalkozásról? Meséld el, hogyan érezhettek az erdő madarai és mókusai. (Minden válasz helyes.)
Valóság, 2005: A múlt héten vettem egy hamburgert 1 dollár 58 centért. Fizetéskor egy kétdollárost és 8 centet adtam (egy ötcentest, és három egycentest). A kiszolgálólány kétségbeesetten nézett a pénztárgépére. Mondtam, hogy két negyeddolláros jár vissza, de odahívta a menedzsert, aki
megpróbálta elmagyarázni a helyzetet. Végül a lány sírva fakadt.
Elküldve: 2006. 01. 13. 19:07
Idézet
[19:38:59] -!- vili [~vili@217.197.178.210] has joined #huwico
[19:39:06] < Josephus> rooney: szerintem vilinek
[19:39:07] < Josephus>
[19:39:14] < Kaloz> lil
[19:39:17] < vili> mit nekem te kis pocs
[19:39:22] < Josephus> :DDDDDDDD
[19:39:26] < Josephus> jo jo nem neked
[19:39:30] < vili> azer
[19:39:33] < Kaloz> :DDDDDDDD
[19:39:43] * Josephus visit