első? hajjajj, mikor voltmár?
Viccrovat II.
Elküldve: 2005. 09. 27. 14:45
Elküldve: 2005. 09. 27. 15:10
Idézet: Lord - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 15:45
1 vagy 2 hete.
Elküldve: 2005. 09. 27. 15:12
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 16:10
jahát vazze, arra nem emléxem, mi volt délelőtt... :Đ
Elküldve: 2005. 09. 27. 15:44
Idézet
Elküldve: 2005. 09. 27. 15:44
- Íme egy szép példa a konszenzusra.
- Csodálatos! És tényleg nincs velük semmi gond?
- Az oroszlánnal semmi, a bárányt időnként cserélni kell...
Idézet
Elküldve: 2005. 09. 27. 15:45
- Apukám, nem akarod leírni az utolsó akaratodat?
- Utolsót? - kérdi erőtlenül a férj. - Talán "az elsőt" akartál mondani?
Idézet
Elküldve: 2005. 09. 27. 16:15
Kedves Télapó!
Én eggy fasza urhalyost szeretnék karácsonyra. Egeszévben lyogyerek voltam! Jó barátod: Villi.
Kedves Vili!
Remek a helyesírásod! Úgy nézem, minden tehetség megvan benned ahhoz, hogy néhány év múlva belépj a profi segélyen élők táborába. Mit szolnál inkább egy rohadt könyvhöz, hátha sikerül megtanulnod írni és olvasni. Az urhajóst pedig a bátyádnak adom, neki legalább jó a helyesírása. Télapó
Drága Télapó bácsi!
Egész évben jól viselkedtem, és egyetlen vágyam, hogy béke és öröm legyen a világon! Szeretettel: Sári
Kedves Sára!
100%, hogy a szüleid be voltak tépve amikor téged csináltak, nincs igazam? A Telapó
Kedves Telapó!
Már harmadik éve, hogy tuzoltóautót kérek tőled. Kérlek, idén nagyon-nagyon szeretnék egy tuzoltóautót! Szeretettel: Józsi
Kedves Józsi!
Elmondom hogy lesz! Amig otthon alusztok, rátok gyújtom a házat. Annyi tuzoltóautód lesz, hogy azt sem tudod majd, mit csinalj velük.
Telapó
Kedves Telapó!
Nem igazán tudom, hogy meg tudod-e tenni, de ha lehetséges, akkor azt szeretném Karácsonyra, hogy a mami meg a papi újra kibéküljenek. Kérlek, nézz utána! Szia: Robi
Kedves Robi!
Hogy gondolod, hogy tönkreteszem ezt a szenvedélyes kapcsolatot apád es a nevelőnő közt?! Úgy kefélnek, fiam, mint a moziban! Mint a moziban!! Kapsz inkább egy doboz Legó-t, jó? Telapó
Telapó drága!
Több Pokemon kártya kellene, ha lehet! Az összes barátomnak több Pokemon kártyája van, mint nekem. Kérlek, segíts! Szeretettel: Edina
Kedves Edina!
Kikészitesz teljesen! Az átkozott kölykök több tizezer forintos kiadásba verik a szüleiket, és a kis taknyosak még arra sem veszik a fáradságot, hogy megtanulják a szabályokat. Kapsz inkább egy kigyós szettet. Telapó
Kedves Telapó!
Szeretnék egy új biciklit, egy playstationt, néhány G.I.Joet, egy dobszettet, egy pónit és egy tubát! Szia: Jenőke
Kedves Jenőke!
Ki a francnak jut manapság eszébe Jenő nevet adni? A Telapó
Kedves Telapó!
Hagytam neked sütit és tejet a fa alatt, és répát a rénszarvasoknak az ajtó előtt. Szeretettel: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi!
Útálom a tejet, a répától pedig egész éjjel a képembe finganak a szarvasok. Ha tényleg be akarsz vágódni, akkor inkább hagyj egy kis Chivas Regalt és egy doboz Tobbleronét a fa alatt! A Telapó
Kedves Telapó!
Mit csinálsz a maradék 364 nap alatt? Játékokat? Barátod: Tamás
Kedves Tamás!
A játékokat mind Kinából hozzuk. A maradék időm Vegasban töltöm, pincérnőkre vadászom és minden pénzem eljátszom a casinóban. Hat, te akartad tudni. A Telapó
Kedves Telapó!
Én nagyon-nagyon szeretnék egy kiskutyát idén! Légyszi, légyszi, légyszi,LÉGYSZI Jani
Kedves Jani!
Lehet, hogy ez a kúrva könyörgés nálatok hatni szokott, de nálunk semmire sem jutsz ezzel a szarral. Idén is pulóvert kapsz! A Telapó
Draga Telapó!
Nálunk, a házban, nincs kémény. Hogy jutsz majd be? Csokol: Jocó
Kedves Jocó!
Először is, ne nevezd magad Jocónak, ezért cseszegetnek a suliban is! Másodszor, az nem ház ám, ahol laktok, hanem egy olcsó bérlakás. Harmadszor pedig, úgyanúgy jutok be, mint minden betörő, a szobád ablakán át. Szép álmokat: A Telapó.
Elküldve: 2005. 09. 27. 16:28
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Héé, f...fejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák a belüket! Azok a s..gfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak, mert indulni akarunk!
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd 2 órával késõbb visszatért és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük hogy velünk utaztak. Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentõen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig akik ki vannak akadva a kétórás kib.....tt késés miatt, keressék fel a büdös k....t a konyhában!
Elküldve: 2005. 09. 27. 18:57
Idézet: bega - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 17:28
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Héé, f...fejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák a belüket! Azok a s..gfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak, mert indulni akarunk!
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd 2 órával késõbb visszatért és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük hogy velünk utaztak. Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentõen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig akik ki vannak akadva a kétórás kib.....tt késés miatt, keressék fel a büdös k....t a konyhában!
Én még nem hallottam, de
Elküldve: 2005. 09. 28. 09:54
- Dragam, most, hogy osszehazasodtunk, azt hiszem, meg kellene beszelnunk,
hogyan alakitsuk ki szexualis eletunket.
Este, ha a hajam rendben van, azt jelenti, nem akarok szexet. Ha kicsit
kocos, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha a
hajam teljesen kocos, azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben, aranyom. Most elmondom, en hogyan gondolom:
Amikor hazajovok, iszom egyet. Ha csak egy poharral iszom, azt jelent, hogy
nem akarom a szexet. Ha ket poharral iszom, azt jelenti, hogy lehet, hogy
akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha harom poharral vagy tobbet iszom, akkor
kurvara nem fog erdekelni milyen a hajad.
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:00
Idézet: bega - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 17:33
- Van házid?
- Aha!
- Akkor önts!
Istenemre én nem értem...
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:03
Idézet: StLewis - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:00
pálinka
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:04
házi ~ házi feladat, vagy házi pálinka
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:06
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:34
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:06
pálinka nem szomj oltó
Szerkesztette: enzimke 2005. 09. 28. 10:34 -kor
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:44
Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:34
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:47
- Szeretnék egy luxus lakást! - megkapja.
- Szeretném, ha 10.000.000. euró lenne a bankszámlámon! - megkapja.
- Tudod halacska, mivel csúnya vagyok és soha nem volt sikerem a
férfiaknál utoljára azt szeretném, ha soha egyetlen férfi sem tudna nekem ellenállni!!!! ÍGY LETT A CSÚNYA NŐBŐL CSAPOLT SÖR!
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:49
Idézet: bega - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:47
vétó, nem iszom alkoholt, simán ellenállok neki :Đ
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:51
- 20 ezer bazmeg!
Elküldve: 2005. 09. 28. 10:52
Idézet: Lord - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:49
Ki mondta, hogy férfi vagy?

Súgó
A téma zárva.