HWSW Informatikai Kerekasztal: Tehenet vennék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tehenet vennék dombbal... Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 12:06

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 12:06

:nevet2:  :nevet2:  :nevet2:  :nevet:  :nevet:  :lol:  :lol:

munka kozbeni nevetes jol esett. :D

Komolyan gondoltam. Fontos a fokozatosság. :)
Nem lehet tehenestül rontani a házba!

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 06. 12:07 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#162 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 19:20

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 13:06

Komolyan gondoltam. Fontos a fokozatosság. :)
Nem lehet tehenestül rontani a házba!

Ha van sok köcsög, akkor mehet a tehéni is! :D

Csak legyen aki megfej(t)i!  :cool:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#163 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 21:47

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 20:20

Ha van sok köcsög, akkor mehet a tehéni is! :D

Csak legyen aki megfej(t)i!  :cool:

Azért sok a köcsög, mert rossz a biztonság... kevés az ember. Ezért kell fokozatosan tehenet vásárolni!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#164 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:49

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 22:47

Azért sok a köcsög, mert rossz a biztonság... kevés az ember. Ezért kell fokozatosan tehenet vásárolni!

Látom megfejted! :D

:up:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#165 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:53

Ami azt illeti, én kinyomtattam. Most ott vigyel a KVM switch-en. :D
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#166 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:06

Idézet: doszy - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:53

Ami azt illeti, én kinyomtattam. Most ott vigyel a KVM switch-en. :D

Hatalmas ez a topic!  :up:  A szar a kedvem elolvasom az elejét. :D

#167 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:29

Megkérek mindenkit, hogy segítsünk együtt Lítiumnak! Vannak további építő jellegű ötletek?

Kép

#168 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:30

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#169 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:01

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 10:29

Megkérek mindenkit, hogy segítsünk együtt Lítiumnak! Vannak további építő jellegű ötletek?

Kép

Kösziiii

valahonnan innen kell elindulni. A szemeit már felismerem..Meg azt a valamit is amivel a legyeket csapkodja

#170 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 17:46

Fejezetek Gömör és Nógrád pásztorságának hitvilágából III.

Onjelolt cowboyoknak hasznos lehet.

#171 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 17:55

Marha reszei

#172 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:34

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 18:55

Várjunk csak! Ez borzalmas! Litium ilyeneket nem akar majd csinálni a tehenével...

#173 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:37

>Tehenek takarmányozása<

#174 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 17:26

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 17:55

Na na. Ez már valami. hozzáadtam a kedvencekhez.

Töröm töröm a fejem ezen a tehén vásárláson. Mert mint említettem  tél picit elrettent attól hogy belevágjak. Kétségtelen azonban hogyha most vennék egy tehenet egy sor közös programot csinálhatánk. elvinném A birtokomra szüretelni így ismételten sikerülne elnyerni szomszédaim csodálatát. Apropó hogy személy kultuszomat építgessem ismételten megosztok veletek pár velem megesett igaz történetet. Aki nem azonnyomban rajongó az még nem ismeri

Idézet

Sukoró I (amelyben felgyújtom a telket)
Nohát hogyan is kezdődött? Szép napon drága szüleim leültettek: fiam beszédünk van veled.... (gondoltam rájöttek arra, hogy azzal szórakozom, hogy a fürdőkád csapját "zuhanyra" állítom, ami minden alkalommal pofán spricceli őket) de nem.... tehát a lényeg a lényeg, vettek egy telket, amit jómagam és húgom nevére írattak. A telekben egyből megláttam a lehetőségeket, és a következő hétvégén már úton is voltunk a dagadt szakáccsal olyan első "lomtalanításra". Mivel kicsi Liti nem jegyezte meg, hogy hol is van a telek némi nehézségbe ütközött megtalálni.... Megérkeztünk és téptünk is 2 egység Sárkán sört, amikor is figyelmes lettem arra, hogy a tűzrakó tele van gazzal... Nekem se kellett több odakiabáltam a szakácsnak: szerinted meggyújtsam? A válasz akkor végtelenül logikusnak tűnt: ?ha gondolod, különben minek lenne ott!?....Hát meggyújtottam. Fél percen belül azt látom, hogy a lángok már a cseresznyefát nyaldossák a tűz terjed... Iszonyú pánik rohangálunk a vödrökkel. Eloltottuk, de nem sok kellett ahhoz, hogy tovább terjedjen.... Alighogy megnyugodtam rájöttem arra, hogy ennek bizony következményei vannak? a cseresznyefa féloldalassá vált... Remegő kézzel tárcsáztam apámat (aki amúgy már jó előre eltervezte, hogy milyen jót fog lakmározni a szép nagy szemű cseresznyéből). Asszem a következő képen zajlott a beszélgetés:

-Apu egy kis baj van....
-Mi a faszt csináltál ?

-Felgyújtottam a telket...
-Cseresznyefa?
-Picit leégett.

Innentől kezdve nem idéznék. Ezzel is megvoltam, amikor az látom, hogy közelednek a szomszédok? A bemutatkozás kínos volt...

Idézet

No egy story amelyben elmesélem, hogy 2 hónap alatt hogyan kellett kétszer az ügyeletet meglátogatnunk... Kezdjük, onnan hogy 1 évvel ezelőtt telek tulajdonos lettem a Velencei tónál. A telken nem sok minden egy kis szőlős, valamint egy présház található. Nohát ide járunk (persze csak nyáron) tivornyázni. Mindig van valaki, aki lejön velem, és némi szeszért meg szénné sült húsokért cserébe hajlandó velem úgymond cigánolni (festeni WC-t szerelni szőlőt, metszeni, permetezni stb). Mindig azt mondom drága kis komáimnak jöjjenek nyaralni, aztán persze kezdődik a hajszolás (közben sűrűn k*** anyáznak, és isten csapásának nevezik az én szép kis telkemet). Történt az egyik alkalommal, hogy apró barátommal a továbbiakban Fek-el lementünk hogy elpusztítsuk pár agysejtünket. Egy laza kis falopással indítottunk minekután is úgy döntöttünk, hogy elég a munkából igyunk ,együnk pihenjünk. Éjfél körül miután jól kibeszéltünk mindent és mindenkit valahogy a tűzön járás került szóba.... Kicsi Litinek persze azonnal felcsillant a szeme HÓHÓ én ezt már csináltam (amúgy tényleg megcsináltam már). Persze Fek komám nem hitte el kénytelen voltam a tettek mezejére lépni.... Valahogy nem voltam olyan lelki állapotban hogy elsimítsam a hamut... Cipő le aztán usgyi...Úgy gondoltam a kísérlet sikerült ám csalódottan vettem észre, hogy fájdalmaim vannak?. Azonnal a csaphoz ugráltam vödörbe be a láb....A fájdalom azonban nem múlt el, pedig elég alkohol volt bennem hogy ne érezzek semmit. Fél óra után rájöttem, hogy ez bizony nem tréfás, hiszen nem tudok lábra állni, hörgök a fájdalomtól ergo nem fogok tudni hazavezetni... Nem volt hátra más mint kihívni a mentőket. Ez igencsak körülményes volt mivel nem igazán tudtam artikulálni ráadásul akkor jöttem rá, hogy egy év alatt nem sikerült megtudnom a "házszámunkat"..... Valahogy mentők ki....Én sűrű bocsánatok közepette ugrálok a mentő felé mire a drága mentős kollega megszólal: a vödröt nem hozhatod...(ekkor csordult ki az első könnycsepp a szememből....). A mentőben iszonyú fájdalom azzal vigasztalnak, hogy lehet hogy csak 2 napig kell bent maradnom. Én fújom a lábamat mint valami rajzfilmfigura a mentősöknek mosolyra görbül a szájuk... Beérkeztem a Fehérvári ügyeletre ahol, üdvözlés képen csak ennyit hallottam: na megjött a fakír. Végül megúsztam és hazaengedtek miután a kis hólyagokat egy ollóval levagdosták a lábamról..............

Idézet

Sukoró II (én a festőművész)
A helyszín nem is lehetne más, mint az én kis telkem a velencei tónál. Alig két hónapja voltam büszke telektulajdonos mikor úgy döntöttem itt van az ideje egy tisztasági festésnek... No most tudni kell, hogy szeretem az alapos munkát. Így hát nem elégedtem meg azzal, hogy kimeszeltetem egyszer a házat a csapattal, a munka végeztével kijelentettem hogy akkor jövő héten veletek ugyanitt !!!.... A reakció meglepő volt... Bojkottáltak és közölték, hogy ez nem a Hilton hanem egy 6 négyzetméteres nádtetős pókoktól szúnyogoktól hemzsegő présház és a hülyeségnek is van ám határa.... Éppen kezdtem volna kétségbe esni mikor is kezembe akadt a telefonom (ami egyébként új volt mivel a régi egy héttel ezelőtt nem állta ki az időjárás próbáját). Hohó gondoltam itt az ideje feleleveníteni a régi barátságokat... Rá is találtam régi kis barátomra, akit én csak Abrosznak hívok... Fel is hívtam és meginvitáltam egy kellemes hétvégi nyaralásra... A kis naiv persze rögtön belegyezett... Leértünk a telekre a kezébe nyomtam egy Sárkán sört, és amikor éppen azt ecsetelte, hogy mennyire szép itt meg milyen kellemeset fogunk iszogatni szépen elsunnyogtam a sufni felé......és már jöttem is vissza fülig érő mosollyal ecsetekkel ,és festékes vödörrel.... Ő persze közölte hogy nem úgy van öltözve... De én máris hoztam a jó előre előkészített cigánolós ruhát. Nekiálltunk és festettünk festetünk....

Be is fejeztünk az ecseteket beáztattuk . A munka végeztével meg voltam elégedve a látvánnyal (meg kicsit furdalt a nem létező lelkiismeretem) ezért mondtam Abrosz kollegának gyere meghívlak egy sörre a kocsmába. Ő persze ráállt a dologra így hát meg is érkeztünk a Zöld szilánk nevezetű kiskocsmába. Szépen letelepedtünk a szokásos asztalomhoz az ablak alá, és békésen iszogattunk. Én persze csak beszéltem és beszéltem és azt hiszem éppen ifjú főiskoláshoz méltóan azt fejtegettem, hogy biztosan létezik olyan bolygó ami kizárólag üres sörösüvegekből tevődik össze....amikor fél füllel ezt halottam....deszarezafröccs.....és a pohár tartalma máris a fejemen és a ruhámon landolt.... persze ilyenkor én nem szoktam gondolkozni, hanem üvölteni: miasz**ezb***meg.... És már látom is ,hogy egy nem éppen fiatal értelmiségi kinézetű félig kisebbségi közeledik az asztalunkhoz.... Picit elkezdtem aggódni, hogy akkor most bántalmazni fognak... és ugye futni már nem tudok az elfogyasztott szesz miatt, verekedni meg csak egyszer verekedtem akkor is megvertek.... Hála azt istennek csak elnézést akartak kérni olyan falusi formában: gyereigyálvelemapálinkámbólénfőztem.... Úgy gondoltam a szeszt bírom ha nem iszom vele még megver tehát 2-3 felest el is fogyasztottam.....persze rögtön jó cimborám lett a úriember...(hogy milyen értelmesen tudott hallgatni amikor belekezdtem az aznap esti hülyeségembe a sörösüveges bolygóba....még bólogatott is, hogy milyen szép gondolat). No a kocsma bezárt mi elindultunk is vissza a telekre.... Ott megkértem Abroszt hogy öntse ki a festékes vizet én addig megcsinálom a nyársakat....jött is visszafelé kisbarátom és megemlítette ,hogy milyen szép fehér csík keletkezett az út közepén...... Kicsi Litinek persze rögtön felcsillant a szeme, közölte hogy ezt látni szeretné.... Nagyon tetszett a látvány (tudni kell hogy az út lejtős felfelé és olyan V alakú hogy a közepén le tudjon folyni a víz)...és persze rögtön eszembe jutott hiszen van még megmaradt festék.... Egy percen belül ott voltam az út közepén és kézzel mertem a festéket az útra (máig nem értem mért nem öntöttem). Abrosz barátom meg a slagot hozta, hogy minél hosszabb csíkot tudjunk csinálni ahogy ő abban az állapotban mondta: lekelllvigyeavízkülömbenemleszjó...... Én persze mint minden hülyeséget nagyon ezt a dolgot is élveztem és gondosan ki is mertem az összes festéket a vödörből..... Ezután mosakodtunk le feküdtünk aludni enni már nem volt erőnk enni (valószínű akkor ütött be az utolsó adag szesz).... (azt hiszem még gondoltam is arra, hogy milyen szép hosszú autópálya csíkot alkottunk milyen jó lesz megnézni)..

Másnap felébredtünk belekezdtünk a rendcsinálásba mosogatásba éppen végeztünk mikor szüleim kocsiját láttam közeledni...még örültem is hogy legalább látják milyen szépen kifestettük a házat. Kiszálltak a kocsiból valahogy nem tűntek kiegyensúlyozottnak...(gondoltam is magamba biztos korán keltek vagy még mindig haragszanak, azért mert mielőtt elindultam mikulásosat játszottam ezért fél éves kis csoki mikulásokat raktam a cipőjükbe, amibe ők persze gyanútlanul léptek bele).De nem, valahogy a beszélgetés így zajlott:

-Látom festettél.
-Igen nézd meg milyen szép lett a ház apu!
-Az a fehér csík mért van az út közepén???
-Hát mert kimostuk az ecseteket.
-HM.. Szeretném veled tudatni, hogy a "a fehér csíknak" a vége a Velencei tónál van.

A beszélgetés további részét nem idézném (nem tudtam bebizonyítani, hogy mi csak az ecseteket mostuk ki, mert a ravasz édesapám rám parancsolt hogy hozzam elő a maradék festéket...). Hazafelé örömmel és mégis félve a következményektől tapasztaltam hogy a csík az valóban szép hosszú....(sajnos rájöttem azonban, hogy a szomszédok tudni fogják, ki alkotta mert a csík eleje ugye a házunknál van.....). Ez idő tájt szoktam rá a szomszédok le kenyerezéséhez..... Tehát nyár elején beállítok egy minimum 5 literes boros kannával és nagyon illedelmesen átnyújtom hogy nekünk úgyis rengeteg ilyen van....legutóbb a reakció csupán egy köszönöm és egy ajtócsukás volt....

Idézet

Sukoró V (az idényzárás)

Idényzárót tartottunk az egész díszes társaság szüretelt lent voltunk vagy 8-9-en.Délután már igencsak ittas állapotba kerültünk mikor kiadtam a parancsot szemezzétek le a szőlőt Törköly-t csinálunk!!! (a kommentárokat nem írnám le) Szépen lassan esteledett és a társaság "maradék" része is elkezdett beérkezni. Én természetesen Welcom Drinkeket osztogattam (asszem Borovichkát) nem engedtem semmi nemű visszautasításnak. A hangulat kezdett a tetőfokára hágni olyannyira hogy kezdtünk állatokká változni (pl. a sült húsnak gúnyolt általam készített valamit mindenki csupasz kézzel ette, holott van evőeszköz meg tányér )innentől kezdve elszabadultak az események....Foszlányok vannak hogy a csajok mondják hogy táncoljunk és vagy 8 ugrálunk az asztalon és egyen táncot tanulunk be (olyan jelszavakkal hogy MOST buszkormány Meg vívás ÉS napszemüveg tehát elneveztük a diszkós mozdulatokat...)Nu egy idő után az alkohol megtette a hatását én a porban hevertem az egyik srác elindult ahogy ő mondta "a fény felé" (valahol a főútnál szedték össze). Éjfél körül valahogy mindenki a tűz mellé keveredett és ekkor Balfi kománk kitalálta: Bújócskázzunk...

Persze senki nem mondott ellen és éppen elkezdtünk belemelegedni a játékba, mikor én lettem a hunyó...Mindenki megvolt már csak a szerelmes mszakács hiányzott....Felüvöltök tehát: gyeremárelő a sufni mellől...A szakács kollega fel is állt azzal a mozdulattal beverte a fejét a tetőbe. A fényre érve artikulátlanul ezt motyogta: amiapólomonvanaznemvíz? Hát az nem az volt irány az ügyelet persze vagy 6-an egy autóban senki nem akart kimaradni a jóból...persze ismét nekem kellett telefonos értekezést tartanom a mentősökkel merre van az ügyelet.......1 óra várakozás összevarrták a fejét indulás vissza (én nem mentem be az ügyeletre mert meglincseltek volna hogy 2 hónapon belül már másodszor teszem arrafelé tiszteletemet...). Visszafelé még beugrottunk egy benzinkúthoz némi szeszért ,ahol is furán néztek a dagadt szakács összevérzett pólójára tetanuszos alkoholos tekintetére........

De visszatérve a lényegre. Szerintetek a tehenek tudnak szánkózni?

#175 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 19:36

Idézet: Litium - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 18:26

Szerintetek a tehenek tudnak szánkózni?

Hogyne!
Még a "majdnem-tehén" ökör is tud "szántózni". Akkor a természet (vagy tetszőleges, ide illő valami) ilyen remekművéről sértés lenne azt állítani, hogy nem tud szánkózni. Hiszen ez csak egy rövid vonallal több az előbbi.
El kell ugyanakkor gondolkodni egy vasszánkón (akár fából ~), tekintettel arra, hogy ekkora tehetséget csak kellő mennyiségű anyagba lehetett belegyúrni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#176 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:35

Király! A srácnál tehén lesz a radiátor. :nevet2:
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#177 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:53

Idézet: Litium - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 18:26

De visszatérve a lényegre. Szerintetek a tehenek tudnak szánkózni?

Igen tudnak, de csak tehénszánkón.
Azt pedig csak a tehénszánkóboltban lehet kapni.

#178 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:54

Ha mindenképp szánkózni akarsz vele, akkor vegyél jegestehenet!
Kép

#179 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:57

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:54

Ha mindenképp szánkózni akarsz vele, akkor vegyél jegestehenet!

DE vigyázz, mert az ecserin átverhetnek, mert a jegestehén helyett sokszor jégtehenet adnak, és nuku gari, ha csak otthon veszed észre az szopás... :(
Kép

#180 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:06

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:57

DE vigyázz, mert az ecserin átverhetnek, mert a jegestehén helyett sokszor jégtehenet adnak, és nuku gari, ha csak otthon veszed észre az szopás... :(
Kép

Ekkor viszont még mindig eladhatod Milka-bocis nyalókának.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.