Idézet: Litium - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 20:33
Basszus. Hát hiszen tudod jól hogy az nem EU komforn. Nekem semmi szükségem arra hogy a tehén sztrájkba lépjen. Lófaszt. Meg ugye a halak bírják pár hétig táp nélkül (már amelyik) fel vannak készülve az én kis vizi auschwitzomra de egy tehén az más. Egy tehenet szeretni kell..... Gondoskodni a farka köré az elégséges légy mennyiségről meg ugye a kolompok elég nehez bírják a hideget....
Az sem elhanyagolható tényező, hogy nem szeretném hogya tehénke a külföldi és a nem külföldi iszákos haverjaim között elzüljön....
érted má?
Jaa, hát így már világos! De mondok én neked valamit! Csapj egy kört Tokaj körül, ott van egy kis dombocska!

Haveroknak persze nem köll tudni róla, mert akkor megint jön az iszákos rész, tudod milyen környék az ott...

Na meg tehéntartás. Hát azt akkor úgy köll elképzelni, hogy összeköltözöl vele, mert ugye az nem járja - mint mondtad - , hogy hetente félszer meglátogatod! Azt gondozni kell minden percben! Enni-innivaló, tudod, pl télen nincs fű, azt szerezni kell neki, meg ha nehéz a kolomp, segíteni neki vinni... Ilyenek. Szóval a kulcsszó: együttélés!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)