Na most segitsetek pls, mert ideges vagyok, de qrvara.

Kb. 4 vagy 5-odszorre ol meg az a szajbab@%$ott nagy rohadek construct monstrum a knossos palota elott valahol. Egyszeruen nem tudok vele mit csinalni, a kis hijan 3000-es HP-m lemegy egy pillanat alatt ha ramlep vagy megut, a cold es a fire damage-erol mar nem is beszelve, amit emellett nyom. Mindezt ugy, hogy 61%-os block-om van es 200-as damage blockom is. 765-os strength-emmel nem erek semmit, akkor sem, ha egyszerre nyomom a battle awareness-t, a battle standardot, a colossus formot es a quick recovery-met, egyszeruen nem tudok ellene mit tenni. Eddig ugy mentem at epic-en mindenen, mint a kes a vajon, ezzel meg nem tudok mit csinalni.

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Mi a teendo? Ugy emlexem, hogy normal fokozaton ez nem jelentett ekkora gondot nekem. Mit kell feltennem, hogy ne dogoljek meg kb. 2 masodperc alatt? Elfutni is probaltam meg kiterni a cold es a fire elol, de nem olyan egyszeru, mint a game vegen a typhon-nal a meteorok elol kiterni, mert nem tom, hogy mikor fogja nyomni, es villamgyorsan nyomja, ha meg veletlenul kikerulom, akkor egyszeruen eltapos, es vege a dalnak.
Termeszetesen igy a kovetkezo szintem eleresehez mar nem 200000XP kell, hanem 300000 ismet, ennek koszonhetoen.