HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2201 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:50

Csak simán indítasz egy újat, a másik megmarad.

Huha, ez remek hir!  :respect: Mindjart inditok egy ujaszt, csak kinezem titancalc-al, hogy mik a legjobb mastery-k ehhez, es melyik noveli a dext-et meg a strength-et. Gondolom ez a ketto kell az ijaszhoz, foleg a dext.

#2202 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 11:29

Miutan igy kielemeztem a liche king-et, hozza kell tennem, hogy elismerem, amit tud (ezt eddig sem vitattam), de tovabbra is all, amit az elozo oldalon irtam: ha belefut valamelyik nem gyenge boss kasztolt cuccaba (pl. a Manticore-eba), akkor abban a pillanatban lehal. Es hiaba van neki enemy healths reduction-ja es damage converted tohealth-e, meg vitality meg stun meg elemental, meg 5 projectile, hogyha lehal a csata legelejen, par masodperc alatt, mert nem all ellen ennyire a boss kasztjainak.

és ez továbbra is baromság.  :)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2203 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:22

Ugye jol latom, hogy ijasznak tul keppen a Slayer es a Brigand lenne a legjobb, ugyanis az nem csinal hybrid karit. A Haruspex-nel, az Avenger-nel es a Sage-nel, a Bone Charmer-nel, a Ranger-nel,  mindegyiknel az egyik mastery noveli az intelligence-t is, es akkor novekedni fog a strength, az int es a dex is, es kialakul egy gyengus hybrid kari. Jol latom? Szerintetek is igy van? A Slayer es a Brigand kozott vacilalok, meg nezegetem oket.

#2204 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:31

Dontottem, Brigand-ot csinalok, az tunik a legeslegjobbnak, nem hybrid kari, csak dext+strength-es, es mindket mastery-n vannak az ijjal valo harcot megkonnyito dolgok, es jobban is tetszik, a rogue+hunting, mint barmi mas. Ugyhogy inditom is, remelem jo karit hozok ki belole.

#2205 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 16:09

Én is brigand-ként íjászkodtam, szerintem az a legjobb hozzá. És az egyik legjobb karim a mai napig, bár igaz, hogy vault-os cuccokkal mentem mindig. :)
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy az eleje tetszik jobban a játéknak, amikor még gyorsan lehet fejlesztgetni, utána picit megunom...

Ezért van már vagy 5 lvl3x-es karakterem, de még egy igazán komoly sincs! :D  Mondjuk pont a brigand-dal asszem 42-es szintig jutottam, de azóta azzal sem haladtam tovább!

Szerkesztette: bega 2008. 02. 06. 16:11 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2206 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 16:42

lvl7 lett a Brigand-om (egyelore csak Hunter, mivel eddig meg csak egy Mastery-t valaszthattam):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Most meg igazabol nem is az o karakter-osztalyanak megfelelo cuccok vannak rajta, csak igy vegyesen, mivel meg szinte semmi komolyat nem tud felvenni. Mondjuk a csuha az eleg jo rajta, ahhoz eleg volt kis szint is.

#2207 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 16:57

Ujabb kerdes: a vault-ban miert nem mutatja jol az item req-kat? Final 2.11-es vaultom van a tq:it-hez, es eleg zavaro, hogy kinezek valamit, berakom az inventory-ba, es a game inditasa utan latom csak, hogy csupan 5-10 lvl szinttel magasabb a req-ja, vagy a str v. dex szint ami kell hozza, mint amit a vaultban mutatott.

#2208 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 16:57

Ujabb kerdes: a vault-ban miert nem mutatja jol az item req-kat? Final 2.11-es vaultom van a tq:it-hez, es eleg zavaro, hogy kinezek valamit, berakom az inventory-ba, es a game inditasa utan latom csak, hogy csupan 5-10 lvl szinttel magasabb a req-ja, vagy a str v. dex szint ami kell hozza, mint amit a vaultban mutatott.

rakd fel a 2.13 béta3-at az valamivel korrektebb.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2209 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:04

Bakker, kezdődik előröl...  :omg:
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2210 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:05

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 17:04

Bakker, kezdődik előröl...  :omg:

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2211 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:20

lvl34 a palám, már kezd alakulni.  :D
defense-nél van egy skill, "Concussive blow", azt írja +10% stun damage". ezt nem értem, mert a stun-t időben méri. akkor ez azt jelenti hogy a stun idejét növeli vagy hogy?

#2212 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:27

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 17:20

lvl34 a palám, már kezd alakulni.  :D
defense-nél van egy skill, "Concussive blow", azt írja +10% stun damage". ezt nem értem, mert a stun-t időben méri. akkor ez azt jelenti hogy a stun idejét növeli vagy hogy?

Jól látod a helyzetet a stunidőt növeli. 1 skillpontot simán megér.  :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2213 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:52

De arra figyelj, hogy csak "bunkó" típusú fegyvernél, szóval ha épp nem olyat használsz leveheted róla a pontot :)

#2214 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 18:59

Na, lvl11-ig mar el is vittem a Brigand-omat, most mar viszonylag `markasabb` cuccok vannak rajta.  :)
Skill-eket meg nem nagyon hasznalok, csak a mastery tree-ket nyomom felfele. Kettot hasznalok meg csak, a Hunting Mastery-mrol a Wood Lore-t, es a Rogue Mastery-mrol az Envenom Weapon-t. Itt a karim:

Kép

Kép

#2215 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:04

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 17:52

De arra figyelj, hogy csak "bunkó" típusú fegyvernél, szóval ha épp nem olyat használsz leveheted róla a pontot :)

köszi, majd meglátom mi lesz. Most a Tempest set baltáját hordom, de van egy jó lightningos kardom, lehet az marad.  :)

#2216 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:43

bepe: A hunter ag az onmagaban annyira durva hogy legendary vegeig el lehet lenni vele vaultbol epitkezve. szal nyugodtan valaszthatsz mas masteryt hozza nem kell a rogue. a rogue melle az elegge megtapolja az viszont ketsegtelen(bar en ilyet nem csinaltam mert tul erosnek talaltam).
valaszhatsz mas olyan agat is ami nem annyira eros es meg nem probaltad. vagy akar ha gondolod ne is valassz melle masik kasztot hagyad meg csak a huntert. 50 es szintig nyugodtan el lehet lenni a hunternek a skilljeivel mert annyi hasznos dolga van. foloslegesnek mondhato masik ag masteryjere elpazarolni egy csomo pontot amikor a hunterben annyi jo dolog van.
amit it jelolok azt mind erdemes fejleszteni: Titancalc
ha nem is maxolsz ki mindent attol meg erdemes mindre rakni ezek kozul.amit belinkeltem az testverek kozott is epic kozepeig vegeig folyamatos fejlesztest tesz szuksegesse csak ezen az agon.
a lenyeg hogy minel hamarabb maxold ki a scatter shotot es utana mindent ledaralsz.
gyakorlatilag ez a legerosebb kari.

Valdy: arra szamits hogy a natures petek azok semmit nem ernek :(normalon meg csak csak el tudnak lenni de epictol mar semmit nem er a sebzesuk. max az ellenfelet fogja le de azt sem nagyon mert amint elkezdesz te tamadni rogton radtamad az osszes ellen es akkor mar semmire nem jok a petek.
ha olyat akarsz hogy a petek apritsanak azt csak recharges karival lehet kihozni jol. megpedig spirit/warfare karival. ezzel lesz liched ,outsidered meg 5-6 ancestral harcosok. amibol ugyebar az outsider is meg az ancestral harcosok is cooldownlosok. szal recharges kari nelkul nem megy.
a masik problema ezzel hogy mivel recharges karit 42 es szinten tudsz csinalni addig is el kell valahogy tengodnod. raadasul mind az outsider mind az ancestral horn a mastery tree legtetejen van szal sok ponot kell raaldozni a masterykre :(
de ha ezt megcsinalod : titancalc
akkor mar egesz jol fognak a petek apritani. nem azert mert olyan nagyot sebeznenek alapbol hanem azert mert a battle standard az ad mindenkinek plusz 300 as dmgt kb (nah jo az outsider az alapbol is jol aprit).
de a battle standard a kulcsa a dolognak(ami ugyancsak cooldownos)(akik nem probaltak meg a warfare masteryt annak mondom hogy a titancalcban nem laccik de kimaxolva a battle standard tobbszazas plusz alapsebezt ad a teruleten ami a plusszokkal tobbezerrel is megnovelheti az ossz sebzest, szal egyszeruen musthave skill a warfareben).szal arrol ne almodj hogy tudsz olyan karit csinalni hogy majd a petek leapritanak mindenkit es neked semmit nem kell csinalni. nekem van ez a warfare/spirites reces karim de mivel az outsidert is meg az ancestral harcosokat meg a battle standardot is surun kell megidezni nagyon melos vele haladni.gyorsan lehet csak rengeteget kell pufolni a billt meg egeret.
szal elmultak a regi szep diablo 2(1.0as) idok amikor egy nekromacival megideztel ketmilllio csontit meg egy rakat revivelt szornyet es azok vegigapritottak a palyat helyetted.
amugy a lightningra gyurasba nem tudom mire gondolsz hogy arra eri e meg vagy a coldra. mivel lightningbol nincs onnalo varazslata ami nem cooldownlos.mert a chain lightning az jol apritana de az is csak a reces kariknak. szal csak az ice shardot kell nyomatni az meg jeg ugyebar. lightningot max akkor ha lightningos botod van de az meg a spiritben levo ternion attack nelkul nem sokat er ahogy en eszrevettem. pontosabban tul lassan lehet vele apritani.az ice shardal viszont nagyon gyorsan lehet apritani....

szal minden mas petes harcos dolog folosleges. szinte nulla a sebzesuk. A liche king az fobossokhoz jo(mindenkinek), mert leaprit barkit idovel. csak annyi a teendod hogy folyamatosan rohangalsz az ellfel korul hogy ne a lichet tamadja a boss es idovel a liche leapritja. szal azert nagy segitseg az.

amugy a spirit/dream karim atert legendaryra ma(nemsokara a hidrahoz elerek). 54 es szintu vagyok. itt mar kezd kicsit gyengulni ez az ice shard. nem apritok vele mar annyira konnyen mint epicen meg normalon. de meg nem veszes. act 3 tol lesz szerintem kicsit gazosabb itt meg a kiegeszito.

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 06. 19:53 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2217 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:51

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 19:43

...

Huntingből herbal remedy kb semmire se jó (iszol egy potit és kész), a gouge meg csak akkor ha gyúrsz bleedingre is, de amúgy annak se sok.

Tudom, hogy szarok a druid petjei, dehát legalább lesz kihívás :) Szerintem majd megpróbálom :)

#2218 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:51

Huntingből herbal remedy kb semmire se jó (iszol egy potit és kész), a gouge meg csak akkor ha gyúrsz bleedingre is, de amúgy annak se sok.

Tudom, hogy szarok a druid petjei, dehát legalább lesz kihívás :) Szerintem majd megpróbálom :)

a gouge az tenyleg nem er sokat. es eleg ra egy pont csak.
a herbal remedynek sincs annyira nagyon onmagaban de a poison resist miatt szeretem.meg nekem legutobb deammel volt parositva a hunting es ott a kozepso aurat hasznaltam ami adott meg hp regent es azt felduplazva parszor egesz jo hp regent lehet kihozni. ami egy nyilasnak eleg kenyelmes mert nem utik meg soxor es igy keves healt potit kell inni, mert viszatoltodik magatol eleg surun ezzel a 2 skillel meg egy par plusz cumoval.

amugy a natures petekkel lesz sok bajod szerintem.a titan az 1 masodperc alatt eltunteti az osszesed es csak a liche kinged marad meg az outsidered egy ideig.
szal kihivasnak jo lesz de szerintem fel fogod adni eleg hamar(relativa hamar. legendaryig ki van zarva hogy elmesz igy de szerintem mar epicig se).
persze ne legyen igazam
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2219 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:14

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 19:43

bepe: A hunter ag az onmagaban annyira durva hogy legendary vegeig el lehet lenni vele vaultbol epitkezve. szal nyugodtan valaszthatsz mas masteryt hozza nem kell a rogue. a rogue melle az elegge megtapolja az viszont ketsegtelen(bar en ilyet nem csinaltam mert tul erosnek talaltam).
valaszhatsz mas olyan agat is ami nem annyira eros es meg nem probaltad. vagy akar ha gondolod ne is valassz melle masik kasztot hagyad meg csak a huntert. 50 es szintig nyugodtan el lehet lenni a hunternek a skilljeivel mert annyi hasznos dolga van. foloslegesnek mondhato masik ag masteryjere elpazarolni egy csomo pontot amikor a hunterben annyi jo dolog van.
amit it jelolok azt mind erdemes fejleszteni: Titancalc
ha nem is maxolsz ki mindent attol meg erdemes mindre rakni ezek kozul.amit belinkeltem az testverek kozott is epic kozepeig vegeig folyamatos fejlesztest tesz szuksegesse csak ezen az agon.
a lenyeg hogy minel hamarabb maxold ki a scatter shotot es utana mindent ledaralsz.
gyakorlatilag ez a legerosebb kari.

Koszi a segitseget, megnezem majd a titancalc-odat. Mar valasztottam masodlagos mastery-t, a Rogue Mastery-t, igy Hunting + Rogue = Brigand karim van. Mar most tobb olyan cucc is van rajtam, ami + 1 all skill-es, vagy + 1 on rogue mastery-s, szoval mar most eleg jol apritok, eddig nem halt le a karim.

#2220 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:15

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:01

amugy a natures petekkel lesz sok bajod szerintem.a titan az 1 masodperc alatt eltunteti az osszesed es csak a liche kinged marad meg az outsidered egy ideig.
szal kihivasnak jo lesz de szerintem fel fogod adni eleg hamar(relativa hamar. legendaryig ki van zarva hogy elmesz igy de szerintem mar epicig se).
persze ne legyen igazam

Nekem ugyan nem marad se liche kingem sem outsiderem, ugyanis druidnak olyan nem jár :D

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.