bepe: A hunter ag az onmagaban annyira durva hogy legendary vegeig el lehet lenni vele vaultbol epitkezve. szal nyugodtan valaszthatsz mas masteryt hozza nem kell a rogue. a rogue melle az elegge megtapolja az viszont ketsegtelen(bar en ilyet nem csinaltam mert tul erosnek talaltam).
valaszhatsz mas olyan agat is ami nem annyira eros es meg nem probaltad. vagy akar ha gondolod ne is valassz melle masik kasztot hagyad meg csak a huntert. 50 es szintig nyugodtan el lehet lenni a hunternek a skilljeivel mert annyi hasznos dolga van. foloslegesnek mondhato masik ag masteryjere elpazarolni egy csomo pontot amikor a hunterben annyi jo dolog van.
amit it jelolok azt mind erdemes fejleszteni:
Titancalc
ha nem is maxolsz ki mindent attol meg erdemes mindre rakni ezek kozul.amit belinkeltem az testverek kozott is epic kozepeig vegeig folyamatos fejlesztest tesz szuksegesse csak ezen az agon.
a lenyeg hogy minel hamarabb maxold ki a scatter shotot es utana mindent ledaralsz.
gyakorlatilag ez a legerosebb kari.
Valdy: arra szamits hogy a natures petek azok semmit nem ernek :(normalon meg csak csak el tudnak lenni de epictol mar semmit nem er a sebzesuk. max az ellenfelet fogja le de azt sem nagyon mert amint elkezdesz te tamadni rogton radtamad az osszes ellen es akkor mar semmire nem jok a petek.
ha olyat akarsz hogy a petek apritsanak azt csak recharges karival lehet kihozni jol. megpedig spirit/warfare karival. ezzel lesz liched ,outsidered meg 5-6 ancestral harcosok. amibol ugyebar az outsider is meg az ancestral harcosok is cooldownlosok. szal recharges kari nelkul nem megy.
a masik problema ezzel hogy mivel recharges karit 42 es szinten tudsz csinalni addig is el kell valahogy tengodnod. raadasul mind az outsider mind az ancestral horn a mastery tree legtetejen van szal sok ponot kell raaldozni a masterykre

de ha ezt megcsinalod :
titancalc
akkor mar egesz jol fognak a petek apritani. nem azert mert olyan nagyot sebeznenek alapbol hanem azert mert a battle standard az ad mindenkinek plusz 300 as dmgt kb (nah jo az outsider az alapbol is jol aprit).
de a battle standard a kulcsa a dolognak(ami ugyancsak cooldownos)(akik nem probaltak meg a warfare masteryt annak mondom hogy a titancalcban nem laccik de kimaxolva a battle standard tobbszazas plusz alapsebezt ad a teruleten ami a plusszokkal tobbezerrel is megnovelheti az ossz sebzest, szal egyszeruen musthave skill a warfareben).szal arrol ne almodj hogy tudsz olyan karit csinalni hogy majd a petek leapritanak mindenkit es neked semmit nem kell csinalni. nekem van ez a warfare/spirites reces karim de mivel az outsidert is meg az ancestral harcosokat meg a battle standardot is surun kell megidezni nagyon melos vele haladni.gyorsan lehet csak rengeteget kell pufolni a billt meg egeret.
szal elmultak a regi szep diablo 2(1.0as) idok amikor egy nekromacival megideztel ketmilllio csontit meg egy rakat revivelt szornyet es azok vegigapritottak a palyat helyetted.
amugy a lightningra gyurasba nem tudom mire gondolsz hogy arra eri e meg vagy a coldra. mivel lightningbol nincs onnalo varazslata ami nem cooldownlos.mert a chain lightning az jol apritana de az is csak a reces kariknak. szal csak az ice shardot kell nyomatni az meg jeg ugyebar. lightningot max akkor ha lightningos botod van de az meg a spiritben levo ternion attack nelkul nem sokat er ahogy en eszrevettem. pontosabban tul lassan lehet vele apritani.az ice shardal viszont nagyon gyorsan lehet apritani....
szal minden mas petes harcos dolog folosleges. szinte nulla a sebzesuk. A liche king az fobossokhoz jo(mindenkinek), mert leaprit barkit idovel. csak annyi a teendod hogy folyamatosan rohangalsz az ellfel korul hogy ne a lichet tamadja a boss es idovel a liche leapritja. szal azert nagy segitseg az.
amugy a spirit/dream karim atert legendaryra ma(nemsokara a hidrahoz elerek). 54 es szintu vagyok. itt mar kezd kicsit gyengulni ez az ice shard. nem apritok vele mar annyira konnyen mint epicen meg normalon. de meg nem veszes. act 3 tol lesz szerintem kicsit gazosabb itt meg a kiegeszito.
Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 06. 19:53 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet