HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2221 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:17

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:01

meg nekem legutobb deammel volt parositva a hunting es ott a kozepso aurat hasznaltam ami adott meg hp regent es azt felduplazva parszor egesz jo hp regent lehet kihozni.

Nekem ez hamarosan ugy lesz megoldva, hogy van az inventory-mban egy ij, ami jo kis damage converted to health-es, es azzal lesz am csak igazan jo a brigandom.

#2222 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:18

Egyebkent kozben lvl12 lett a Brigand-om, most jarok a felegetett varos + a nagy pok boss-nal:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2223 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:21

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:15

Nekem ugyan nem marad se liche kingem sem outsiderem, ugyanis druidnak olyan nem jár :D

jah tenyleg vidu linkelte azt a kepet. bocsika megkeveredtem.

neked akkor a javaslat az ice shard mielobbi legfelso passzivjanak kimaxolasa es utana amit akarsz. tanacsos az energycsokkento aurat a naturebol mert az ice shard eszi. de ezzel jol lehet haladni nagyon.normalon legalabbis minden extra cumo nelkul tarol az ice shard.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2224 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:24

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 19:43

amit it jelolok azt mind erdemes fejleszteni: Titancalc

Study teteje nem kell mivel bowval nem lehet kritelni (nem kell a -def aby), gouge szintén nem kell mert semmit se ér max 1 pont, de a többi az perfect.  :)

Idézet

Valdy: arra szamits hogy a natures petek azok semmit nem ernek

Ez viszont erősnek tünik egy picit normalon minden pet gyenge epictől erősödnek de inkább legenden, ugye ha kezded epicet v legendet helosba kapnak + healthet, manát meg később több pont is lesz rajtuk remélhetőleg. Persze pumpálni kell őket ha petusert csinálsz ilyen damage to all petes cuccokkal (gyűrűre botra amura). A másik hogy említetted a recharge problémát, hát könyörgöm a nature ágon az a refresh az minek van ott? Pont ilyen bazinagy cooldownokra van kitalálva mint az anci idézés v az outsiderhívás.

Idézet

ha olyat akarsz hogy a petek apritsanak azt csak recharges karival lehet kihozni jol. megpedig spirit/warfare karival. ezzel lesz liched ,outsidered meg 5-6 ancestral harcosok. amibol ugyebar az outsider is meg az ancestral harcosok is cooldownlosok. szal recharges kari nelkul nem megy.
a masik problema ezzel hogy mivel recharges karit 42 es szinten tudsz csinalni addig is el kell valahogy tengodnod. raadasul mind az outsider mind az ancestral horn a mastery tree legtetejen van szal sok ponot kell raaldozni a masterykre frown.gif
de ha ezt megcsinalod : titancalc

Spellbreakert botosra kell csinálni! Warfare masteryből a zászló kell csak (-50 nrg cost, stun resist levétel), meg a war horn és az ancik. 100% recharges a kari. Bármikor bárhol leteheted a zászlót, onnantól kezdve nem kell mana a castoláshoz hisz ad -50% nrg costot, a maradékot könnyen össze lehet dobni cumókból. Be tudod stunolni a mobokat akár folyamatosan is, 100rec megvan manába nem kerül, zászló stun resistet leszedi (ingyen anci idézés bármikor). Deathcill aura kell, vitality resistet leszedi aládolgozik a warhornnak, nyomsz 2öt 3at egymás után lenn van a mobok healthje kb 5-10%on innentől már csak 1 ütés az ancestralnak v a lich kingnek.

Szemléltetve: http://www.youtube.c...h?v=ZgUMZLT1vmw
Lassan jogdíjat kéne fizetnem dudonak, majdnem az összes vidijét belinkeltem már ide.  :D
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2225 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:24

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:21

neked akkor a javaslat az ice shard mielobbi legfelso passzivjanak kimaxolasa es utana amit akarsz. tanacsos az energycsokkento aurat a naturebol mert az ice shard eszi. de ezzel jol lehet haladni nagyon.normalon legalabbis minden extra cumo nelkul tarol az ice shard.

Hm, pedig épp azt néztem, hogy litgningra kéne gyúrni nem ice-ra  :think:  vagy szerinted ice jobb druidnak?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2226 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:29

nah van egy kis gondom a defilerrel.
regen hasznaltam mar csak akkor is valami nem stimmelt de anno sikerult benne megcsinalnom hogy mutasson minden sebzest, de most a modok kozott hiaba van kipipalva hogy show all dmg nem mutatja a dmgket :(
telepitesnel kiirt valamit hogy valamilyen filet nem tudott updatelni lehet hogy az a baja?
csinaltam egy tesztkarit es azon probalgattam a skilleket meg ilyesmiket es azok mennek csak pont az egyetlen amit akartam is hasznalni hogy lassak minden dmgt az pont nem jo.
ha valakinek van otlete az kerem szoljon hogy mit csinaljak hogy az laccodjon.
bar amit ki akartam probalni most arra rajottem igy is de ha meg valami eszembe jut akkor jo lenne hozza ha latnam a dmgt. most arra voltam kivancsi hogy az ice shard sebzesehez hozzaadja e a battle standard plusz ketszazas sebeset de ugy nez ki hogy nem mert a legnagyobb sebzesem nem nott meg a battle standard alatt amikor vegig cscak az ice shardot probalgattam :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2227 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:29

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:24

Hm, pedig épp azt néztem, hogy litgningra kéne gyúrni nem ice-ra  :think:  vagy szerinted ice jobb druidnak?

es lightningbol mire azt nem tudtom?

#2228 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:32

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:29

es lightningbol mire azt nem tudtom?

hát van neki rá 2 skillje is :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2229 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:48

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:24

Study teteje nem kell mivel bowval nem lehet kritelni (nem kell a -def aby), gouge szintén nem kell mert semmit se ér max 1 pont, de a többi az perfect.  :)

Ez viszont erősnek tünik egy picit normalon minden pet gyenge epictől erősödnek de inkább legenden, ugye ha kezded epicet v legendet helosba kapnak + healthet, manát meg később több pont is lesz rajtuk remélhetőleg. Persze pumpálni kell őket ha petusert csinálsz ilyen damage to all petes cuccokkal (gyűrűre botra amura). A másik hogy említetted a recharge problémát, hát könyörgöm a nature ágon az a refresh az minek van ott? Pont ilyen bazinagy cooldownokra van kitalálva mint az anci idézés v az outsiderhívás.

Spellbreakert botosra kell csinálni! Warfare masteryből a zászló kell csak (-50 nrg cost, stun resist levétel), meg a war horn és az ancik. 100% recharges a kari. Bármikor bárhol leteheted a zászlót, onnantól kezdve nem kell mana a castoláshoz hisz ad -50% nrg costot, a maradékot könnyen össze lehet dobni cumókból. Be tudod stunolni a mobokat akár folyamatosan is, 100rec megvan manába nem kerül, zászló stun resistet leszedi (ingyen anci idézés bármikor). Deathcill aura kell, vitality resistet leszedi aládolgozik a warhornnak, nyomsz 2öt 3at egymás után lenn van a mobok healthje kb 5-10%on innentől már csak 1 ütés az ancestralnak v a lich kingnek.

Szemléltetve: http://www.youtube.c...h?v=ZgUMZLT1vmw
Lassan jogdíjat kéne fizetnem dudonak, majdnem az összes vidijét belinkeltem már ide.  :D

nem a petek strapabirosagaval gond hanem a sebzesevel.

amit linkeltel kari az jo es kb az amit en is mondtam.vegig battle standard es ugy apritanak az ancestralok meg az outsider. csak o meg hasznalja a hornot is. en is neha hasznaltam de eleget kell melozni anelkul is.
de azert sebeznek ott is a petek mert a battle standard besegit.bar ennek a karinak valszeg van a peteknek plusz sebzest ado cuccai. nekem olyanok nem voltak.

amugy vegulis amit a hunterre irogattal az igaz de akkor is nagyon sok hasznos van benne.

#2230 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:50

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:32

hát van neki rá 2 skillje is :D

ha a thunder ball meg lightning boltra gondolsz akkor ott mind2 cooldownos :(
es ugy nem lehet olyan jol haladni :( reces karikent jo.

#2231 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:04

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:29

nah van egy kis gondom a defilerrel.
regen hasznaltam mar csak akkor is valami nem stimmelt de anno sikerult benne megcsinalnom hogy mutasson minden sebzest, de most a modok kozott hiaba van kipipalva hogy show all dmg nem mutatja a dmgket :(
telepitesnel kiirt valamit hogy valamilyen filet nem tudott updatelni lehet hogy az a baja?
csinaltam egy tesztkarit es azon probalgattam a skilleket meg ilyesmiket es azok mennek csak pont az egyetlen amit akartam is hasznalni hogy lassak minden dmgt az pont nem jo.
ha valakinek van otlete az kerem szoljon hogy mit csinaljak hogy az laccodjon.
bar amit ki akartam probalni most arra rajottem igy is de ha meg valami eszembe jut akkor jo lenne hozza ha latnam a dmgt. most arra voltam kivancsi hogy az ice shard sebzesehez hozzaadja e a battle standard plusz ketszazas sebeset de ugy nez ki hogy nem mert a legnagyobb sebzesem nem nott meg a battle standard alatt amikor vegig cscak az ice shardot probalgattam :(

nah megoldottam a problemat. a settingsben is truera kell allitani a show demaget. igy mar mutatja jol.

#2232 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:50

ha a thunder ball meg lightning boltra gondolsz akkor ott mind2 cooldownos :(
es ugy nem lehet olyan jol haladni :( reces karikent jo.

jah, azt nem tudtam  :(

#2233 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:32

Megelégeltem, hogy a karakterem egy Maenead tábort is alig bír szétverni, úgyhogy a TQ Defiler progival 2 attribute-ról leszedtem a pontjaimat(kb 50-ig) és a 3.-ra rátettem ezeket, így már jobban megy. Viszont most futottam össze a Talossal Knossossnál, és egyszerűen nem bírom kinyírni, core dwellert szétszedi, a a dobbantásától és lángcsóvájától pedig rögtön meghalok.

#2234 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:40

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 21:32

Megelégeltem, hogy a karakterem egy Maenead tábort is alig bír szétverni, úgyhogy a TQ Defiler progival 2 attribute-ról leszedtem a pontjaimat(kb 50-ig) és a 3.-ra rátettem ezeket, így már jobban megy. Viszont most futottam össze a Talossal Knossossnál, és egyszerűen nem bírom kinyírni, core dwellert szétszedi, a a dobbantásától és lángcsóvájától pedig rögtön meghalok.

Az a nagy badog-doboz a Minotaurus labirintus bejarata elott? Epic fokozaton vagy mar? Mert ha arrol van szo, akkor az kikerulheto, elfuthatsz mellette, mert nem fo-boss.

#2235 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:44

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 22:12

jah, azt nem tudtam  :(

nem veszesen sok tehat ha mind2t fejleszted akkor hol ezzel hol azzal loszt aztan futsz akkor talan el lehet vele lenni de naon maceras :(

#2236 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:45

Igen azaz, elfutnék mellette, csak kiváncsi vagyok, mit tart a ládikájában.(kéne már egy pár jó cucc, van nálam 2 legendary, de egyiket se tom használni)

#2237 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:51

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 22:32

az egyik legnehezebb(es szerintem a leggyengebb) karaktert valasztottad. az elso karim nekem is tartalmazta a naturet mert azt hittem hogy a plusz health meg a petek majd tok jok lesznek oszt nem.
es nekem az earth mastery sem jott be. ahogy probalgattam legendaryn nem sikerult semmivel apritanom belole hiaba voltak kimaxolva.(plusz targyak nelkul probaltam egy tesztkarival amit defilerrel alkottam).

kezd egy masik karit. sokfelet lehet eroset csinalni.

amugy most defilerrel kiprobaltam a natures peteket kimaxolva es hat siralmasak. egy amulettett vettem ami adott 47dmgt meg meg aszem plusz 40%plusz sebezt a peteknek dehat igy is kb 1 perc alatt oltek meg 6-8 fos tabort(legendary act1). raadasul ram is tamadtak kozben szal nem is foglalja le az enemyket mindig a farkasok.igaz nem csaptak meg oket az ellenfelek szal az utest jol birjak de az nem vigasztal.
2 farkast meg egy nimpet csinaltam mint maxra fejlesztve(plus skillek nelkul. tehat rendes jatekba meg lehetne 4-4 szintel megtoldeni targyakkal de nem hiszem hogy ertelmesen tudnanak kezdeni barmit is.)

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 06. 21:57 -kor

#2238 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:57

Lehet, hogy ez lesz a vége, mostanában próbálgatok más karaktereket, eddig a spirit és a storm elég bejövős. Amúgy naturet teljesen lenulláztam, rájöttem, hogy a nymph meg a farkasok nagyjából semmit se érnek, max a recovery jött jól néha. Persze lehet, hogy más skillek jók a masteryben, de én csak eddig jutottam benne.

#2239 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:58

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 22:57

Lehet, hogy ez lesz a vége, mostanában próbálgatok más karaktereket, eddig a spirit és a storm elég bejövős. Amúgy naturet teljesen lenulláztam, rájöttem, hogy a nymph meg a farkasok nagyjából semmit se érnek, max a recovery jött jól néha. Persze lehet, hogy más skillek jók a masteryben, de én csak eddig jutottam benne.

csak az eletado auraja ami igazan jo(meg a passzivjai talan). tobbi nem az igazi.

#2240 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 22:26

nah mire jottem most ra defilerrel?
most ugyebar az itthoni karim azt rogue/hunternek terveztem megpedig ugy hogy kesdobalo es csapdalerako lesz es a huntert gondoltam hozza jonak hogy az majd ad jo sok plusz % piercing dmgt es akkor az ugy hatasos lesz.nade meg egyenlore nem valasztottam ki a huntert masodik kasztnak amit nagyon jol tettem mert most kiprobaltam hogy mi tortenik ha battle standardot rakok le a csapdak melle es hogy a kesdobas sebzesehez hozzaadodik e a battle standard bonusz sebzese. es mind2hoz hozzaadodik. szal aszem ezt fogom hasznalni.
a csapdak nagyon jol apritottak legendary act1ben egy battle standard tarsasagaban. sajnos a kesdobalasom az nem ment valami jol ugyanigy :( kb 1/10ed hpt vett le egy kes egy enemynek meg a battle standard ellenere is. szal az nem tunik olyan biztatonak. bar reces karit kell csinalni es ugy ugyebar gyorsabban fogom dobalni a kest mint a tesztkarival meg a kesdobalas sebzeset meg valszeg tudom tupirozni fegyoval. remelem.
kiprobaltam hogy a cast speedet kell turbozni ha gyorsan akarok kest dobalni. es gyors kesdobalassal van keresnivaloja a karinak legendaryn egy battle standard mellett. es ott vannak meg a csapdak is amik jonak tuntek battle standardal szal aszem ez lesz amit csinalok.
swapba meg berakom a letheal strikeet hogy fobossnal ha ugy alakul ussek is egy parat ha a kesek es a csapdak nem elegek. gondolom battle standardal es letheal strike al reces karival szepet lehet csapni :D

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 06. 23:05 -kor

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.