Idézet: Valdy - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 15:27
OLvastam asszem a hardwireden, hogy a fejlesztők/kiadó elégedettek a játék fogyásával, ezért jön valami kieg vagy esetleg valami ingyenes cucc is hozzá. Még nem lehet tudni.
nah az tok jo
amugy kozben masodik nehezsegi fokon a 3. vilagban kolbaszolok azota, es gondoltam megosztok veletek par fejlemenyt. amit eszrevettem es azt hittem hogy jo lesz azt jol becumiztam. ugyebar abbol indultam ki hogy a topwn portalom az megmarad ha meghalok. az ujraszuletesi waypointot kijeloltem a varosban ott ahol a portalba konnyen be lehetne menni, igy ha megol a boss akkor egy par masodperc es a portalnak koszonhetoen ott leszek az ajtoban ujra ahol nyitottam a portalt. de sajnos a portal eltunt aztan igy ujra gyalogolhattam 3 kilometert, hogy legalabb a legutolso waypointot ujra megerintsem.
talaltam egy kissebb bugot pontosabban kettot. az egyik hogy volt olyan hogy eltunt a portalom miutan visszajottem a faluba. nem tudtam egyszeruen visszamenni oda ahol voltam. ez talan 2X fordult elo velem de akkor is azert idegesitott.
Egy nagyobb bugot is eszrevettem amit nagyon durvanak talalok, de ezt sem tudom mindig eloidezni sajnos.a spirit masteryben van egy olyan hogy Summon Outrider. ez egy egesz aranyos kis segito, de sajnos csak 30 masodpercig. de valamikor egyszercsak feltunt hogy ez mar tobbnek tunik mint 30 masodperc, es akkor kaptam eszbe hogy ez biza amig meg nem hal ott van.ami azert eleg sokaig volt.mondjuk tamadni nem tud eroset ha mar elfogyott a manaja, de legalabb annak estek soxor neki es nem nekem.mondjuk 30 masodperc alatt nem szokott elfogyni a manaja.de igy mar azert bekovetkezett sajna.aztan jott 2 dzsini es levarazsolta jo 20 perc utan. amikor nagyon szomoru lettem. aztan megprobaltam reprodukalni emlekeztem hogy amikor teremtettem akkor elnyomtam egy battle standard ot is.probaltam a summon elott es utana is, es aztan sikerult ugy hogy eloszor summonoltam aztan nyomtam a battle standardot. ekkor orultem nagyon hogy sikerult valami nagy bugot kihasznalni es tudom hogy kell de meg mindig nem tokeletes. mivel azota probaltam vagy 20X es csak egyszer sikerult utana.szal eddig osszesen 3x sikerult, es most ujra nem

pedig hasznos segitseg nagyon
amugy en is eszrevettem hogy lehet vasarolgatni erdekes dolgokat. a pajzsomat is ugy vasaroltam, es szerintem nem hiszem hogy ezt egy jodarabig lecserelem: 125 korul ved 23% esellyel de ez a kissebbik dolog. a jo hogy ad 16% ot a strengre es 19%ot a demagera!!!. eleg erdekes hogy kozel 20% al megdobja a sebzesem. szal cool.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet