HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#261 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 15:00

Idézet: drahmin - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 11:23

Szisztok nemrég kezdtem el játszani a Titan Quest-el és még csak az alapszinten vittem végig.
Azt szeretném megtudni, hogy hól vagy hogy hogy lehet összegyüjtemi a speciális dolgokat? Mint például Ramses armorja mellé a fegyverét a sisakját meg még amit ír a tulajdonságainál. ha tudtok valamit ez ügyben írjatok. Elöre is kösz.

Random dobálja a dolgokat, egyedül esélyed sincs összeszedni egyetlen settet sem.

Ugyanazt a cuccot többször is megkaphatod a játék során.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#262 Felhasználó inaktív   drahmin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 18:45

Kösz szépen az infót de akkor mi értelme van az egésznek?

#263 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 19:01

Idézet: drahmin - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 19:45

Kösz szépen az infót de akkor mi értelme van az egésznek?

Lan, online game alatt lehet cuccot cserélgetni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#264 Felhasználó inaktív   drahmin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 20:17

mégegyszer kösz az infót!

#265 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 01:40

nah legkonnyebben eppen most vittem vegig. az 1.20 as patchel nekem nem fagy/nem lep ki. a topic elejen irogattatok hogy volt vele baj de aztan utana nem olvasgattam a topicot.
nekem az a bajom vele hogy tul sokat kell setalni benne. szerintem a diablo2 ben nem kellett ennyit setalni. igaz a d2 t az ancestrall recall moddal jaccottam ahol le voltak roviditve a sokszintes palyak, de akkor is szerintem az gyorsabb volt. a masik bajon hogy lassan lehet fejlodni. 28 as szintu az emberkem mire vegigvittem legkonnyebben. amit kevesnek talalok.igaz eleg sokat fotkaroztam es kozel sem oltem meg mindenkit mivel akkor meghosszabb lett volna a jatek amit amugy is ugyebar hosszunak talaltam.
ami viszont nagyon tetszik az az hogy le lehet szedni nemi penzert a skillpontokat amiket felrakosgattam, bar meg nem hasznaltam sokat alig 3-4 et de kesobb erzem hogy ez meg jol fog jonni.
az elejen a spirit masterynel van azt hiszem leech vagy mi a szosz idezes, ami konnyu nehezsegi fokon nagyon jol hasznalhato volt, bar mar a vege fele sajnos nagyon surun lecsaptak, de attol fuggetlenul a fohost az olte meg nekem, mivel en mindig csak rohangaltam a boss lovesei elol es addig a leechem meg folyamatosan lovoldozte. nem tudom hogy csinaltam volna meg nelkule. szal nagyon hasznos.mondjuk nem fejlesztettem a leechnek a plusz skilljeit de azt nem ereztem annyira erosnek meg sok skillpontot raaldoztam. igy is az a bajon hogy az elso leechtapolo skillre is ragyurtam es ahhoz kellett sok mastery is. es azt sajnos nem tudom levenni penzbol. szal ezzel vagy 7 skillt megtakarithattam volna.
a masik mastery amit valasztottam az a tamadas volt. abban vannak olyan skillek amivel lehet jol tamadni. a tobbit tul gyengenek ereztem. kiprobaltam egy 4-5 os szintu jegvarazslot is de igazabol nem ereztem benne az erot.persze nagyobb szinten lehet mar jobb.
amugy hanyas szinttol lehet 3. masteryt valasztani?(30? csak mert fura hogy az elsonel lehetett utana meg azt hiszem a 8. vagy 9. szintnel, es most a 28. nal meg nem lehet. :( )
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#266 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 03:15

Nem vennék rá mérget, hogy egyáltalán lehet-e bármilyen szinten 3. masteryt választani. még 48. szinten sem lehet, bár szerintem nincs is rá nagy szükség.
Egyébként mindenféle idézett segítő nagyon hasznos.

#267 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 11:41

aham. akkor nem kezdek el gyujteni arra hogy majd a defendet is megtanulom a kozeljovoben. akkor szerintem feltapolom a leechem. vagy azt szerintetek nem eri meg? valaki hasznalja?
tapolatlanul egesz jol mukodik konnyu nehezsegi fokon, meg a kozepesnek is az elejen amennyit jaccottam.bar eloszor szerintem maradok a kulombozo harmuveszeteknel.es majd csak utana fogom.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#268 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 13:29

Én is játszok, fire/hunter mastery, de nagyon lassúnak tűnik :( Ami legjobban idegesít, hogy nagyon lassú a fejlődés, egyenként kell lőni, ráadásul a legtöbb ellenfél nem is nehéz, csak rohadt sok hp-juk van, így az egész abból áll, hogy lövök, iszok, lövök iszok, aztán valamikor meghal... sajnos a hunter szerintem rettetesen gyenge lett, meg úgy általában a skillek, annyira keveset adnak, hogy nem éri meg rájuk rakni... most 21-es szintű vagyok, épp a hunter mastery-t próbálnám kimaxolni, hogy legalább a felső szinten levő multishot féleséget használhassam. Sajnos a core dweller is nagyon gyengének bizonyul, ha néha találok egy shrine of mastery-t, akkor 7-es szintű lesz, és úgy már nem verik le 3 ütéssel. Szóval jó játék ez, de nagyon kiegyensúlyozatlan. Valaki íjászkodik még rajtam kívül?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#269 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 14:08

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 2:40

nah legkonnyebben eppen most vittem vegig. az 1.20 as patchel nekem nem fagy/nem lep ki. a topic elejen irogattatok hogy volt vele baj de aztan utana nem olvasgattam a topicot.

1.2-es patchből kiszedték a securom védelmet.

#270 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 14:18

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 14:29

Én is játszok, fire/hunter mastery, de nagyon lassúnak tűnik :( Ami legjobban idegesít, hogy nagyon lassú a fejlődés, egyenként kell lőni, ráadásul a legtöbb ellenfél nem is nehéz, csak rohadt sok hp-juk van, így az egész abból áll, hogy lövök, iszok, lövök iszok, aztán valamikor meghal... sajnos a hunter szerintem rettetesen gyenge lett, meg úgy általában a skillek, annyira keveset adnak, hogy nem éri meg rájuk rakni... most 21-es szintű vagyok, épp a hunter mastery-t próbálnám kimaxolni, hogy legalább a felső szinten levő multishot féleséget használhassam. Sajnos a core dweller is nagyon gyengének bizonyul, ha néha találok egy shrine of mastery-t, akkor 7-es szintű lesz, és úgy már nem verik le 3 ütéssel. Szóval jó játék ez, de nagyon kiegyensúlyozatlan. Valaki íjászkodik még rajtam kívül?

Igen, én Hunterrel indultam, aztán valamikor a 20. szint tájékán felvettem mellé a Nature masteryt. Szerintem ütőképes, csak normális (nagyot sebző) fegyver kell neki. Ez mondjuk minden kasztra igaz. Lényeg a lényeg, nekem nem voltak nehézségeim.

#271 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 15:12

most egy par ora alatt osszeutottem egy 8 as szintu huntert de szerintem is nagyon gyenge.
most megprobalok egy natureset is.

#272 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 12:13

23-as lettem közben, vettem egy egész frankó zöld írjat (ez amúgy tetszik a diablo 2-vel szemben, végre van értéke a pénznek), mostmár egészen jól megy a hent... rakok majd a volley skillre, kíváncsi leszek, hogy mennyire válik be. Amúgy mennyi a max pont amit skillre lehet rakni?

#273 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 12:46

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 13:13

Amúgy mennyi a max pont amit skillre lehet rakni?

Ott van pl hogy 0/6, akkor max 6-ot tudsz rárakni.

#274 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 13:58

Közben rájöttem, kösz :omg: :D

#275 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 14:27

OLvastam asszem a hardwireden, hogy a fejlesztők/kiadó elégedettek a játék fogyásával, ezért jön valami kieg vagy esetleg valami ingyenes cucc is hozzá. Még nem lehet tudni.

#276 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 15:46

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 15:27

OLvastam asszem a hardwireden, hogy a fejlesztők/kiadó elégedettek a játék fogyásával, ezért jön valami kieg vagy esetleg valami ingyenes cucc is hozzá. Még nem lehet tudni.

nah az tok jo

amugy kozben masodik nehezsegi fokon a 3. vilagban kolbaszolok azota, es gondoltam megosztok veletek par fejlemenyt. amit eszrevettem es azt hittem hogy jo lesz azt jol becumiztam. ugyebar abbol indultam ki hogy a topwn portalom az megmarad ha meghalok. az ujraszuletesi waypointot kijeloltem a varosban ott ahol a portalba konnyen be lehetne menni, igy ha megol a boss akkor egy par masodperc es a portalnak koszonhetoen ott leszek az ajtoban ujra ahol nyitottam a portalt. de sajnos a portal eltunt aztan igy ujra gyalogolhattam 3 kilometert, hogy legalabb a legutolso waypointot ujra megerintsem.

talaltam egy kissebb bugot pontosabban kettot. az egyik hogy volt olyan hogy eltunt a portalom miutan visszajottem a faluba. nem tudtam egyszeruen visszamenni oda ahol voltam. ez talan 2X fordult elo velem de akkor is azert idegesitott.

Egy nagyobb bugot is eszrevettem amit nagyon durvanak talalok, de ezt sem tudom mindig eloidezni sajnos.a spirit masteryben van egy olyan hogy Summon Outrider. ez egy egesz aranyos kis segito, de sajnos csak 30 masodpercig. de valamikor egyszercsak feltunt hogy ez mar tobbnek tunik mint 30 masodperc, es akkor kaptam eszbe hogy ez biza amig meg nem hal ott van.ami azert eleg sokaig volt.mondjuk tamadni nem tud eroset ha mar elfogyott a manaja, de legalabb annak estek soxor neki es nem nekem.mondjuk 30 masodperc alatt nem szokott elfogyni a manaja.de igy mar azert bekovetkezett sajna.aztan jott 2 dzsini es levarazsolta jo 20 perc utan. amikor nagyon szomoru lettem. aztan megprobaltam reprodukalni emlekeztem hogy amikor teremtettem akkor elnyomtam egy battle standard ot is.probaltam a summon elott es utana is, es aztan sikerult ugy hogy eloszor summonoltam aztan nyomtam a battle standardot. ekkor orultem nagyon hogy sikerult valami nagy bugot kihasznalni es tudom hogy kell de meg mindig nem tokeletes. mivel azota probaltam vagy 20X es csak egyszer sikerult utana.szal eddig osszesen 3x sikerult, es most ujra nem :( pedig hasznos segitseg nagyon :D

amugy en is eszrevettem hogy lehet vasarolgatni erdekes dolgokat. a pajzsomat is ugy vasaroltam, es szerintem nem hiszem hogy ezt egy jodarabig lecserelem: 125 korul ved 23% esellyel de ez a kissebbik dolog. a jo hogy ad 16% ot a strengre es 19%ot a demagera!!!. eleg erdekes hogy kozel 20% al megdobja a sebzesem. szal cool.

#277 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 17:32

most meg sikerult a 3 summonolt harcost veglegesen megtartani valami hasonlo modon. de szerintem most elobb nyomtam el a battle standardot. korabban probalkoztam ezekkel is hogy megmaradjon de ezekkel soha nem sikerult. igaz hogy most viszont leszedtem roluk egy pontot. igy cscak 1 es szunto ez a varazslat, mig eddig kettes volt. lehet hogy ahhoz is lenne koze hogy az enyes skillek milyen szinten vannak? kozben a battle standardra is raktam pontot, es azota egyszer sem sikerult az outsidert tartosra summonolni.
most sajnos ez a 3 lamika nem tul eros. gyorsan halnak:( .
szal jobb volt az outsidert megtartani. ezt max akkor lenne jo ha maxra kifejlesztem.de ahhoz meg sokat kellene fejlodni. es tul biztonytalan hogy akkor is sikerul e megcsinalni :(
nem tom hogy ra merjek e gyurni erre a bugra. :(

#278 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 16:42

nah most elkezdtem egy varazsolonot. tuzes kis joszag lesz ez bar meg csak 10 es szintu.
lenne par kerdesem, hatha ti tudtok ra valaszolni:
ami a bal also sarokban van skill az earth masteryben , ami fire femaget emel az cscak a kozelharci fegyvereknek emeli vagy ha tuzet lovo botom van akkor azt is megemeli e. en ugy lattam hogy igen de azert megkerdezem.
amiben viszont nagyon nem vagyok biztos az az hogyha a kedvenc kis leecemnek van elemental demageja, akkor azt is megemeli valamennyivel az elobb emlitett skillem? csak mert ha jol sejtem akkor az elemental demage az tuz jeg es villam egyudtes ereje. akkor ezekszerint a fire az segit neki is? az a baj hogy ezt nem tudtam en lemerni eddig. csakmert ez a spiritben levo allando segito egesz jol birja a legnehezebb nehezsegi fokot is csak kicsi a sebzese mar ott. de ha egy kicsit besegit neki meg ez a skill akkor az cool. mert akkor jol kimaxolom. mivel majdnem passzivnak mondhato es mindenkire hat 6 meteres koron belul. gondolom hasznos lessz az earth masteryben levo allando segitore is ragyurni. es akkor 2 allando segitovel egesz jol lehet majd apritani. gondolom.

amugy 42. szinten hagytam abba az elozo karakterem. legnehezebb fokozaton az elso vilag vegefele mar eleg surun megcsapnak vele. :( amikor egyszer egyszer neha sikerul az 30 seces segitot allandora summonolni akkor jol tudok haladni de azt meg mindig nem tudom hogy hogy lehet megcsinalni. azota is csak 1X sikerult. de mondjuk nem szep bugot ennyire kihasznalni amugy sem ugyebar :D

#279 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 17:04

Remélem nem erre az ingyenes cuccra gondoltak...
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sy...udio.zip&ref=ps

#280 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 17:10

csak nem. titanquest_deutsch_audio.zip :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.