HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2761 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 25. 09:02

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 18:32

Ja és igen, már nemtudom ki mondta, de a Stone Form+Eruption kombináció tényleg gyilkos :) Viszont mit is érdemes még használni Earth ágon? Flame surge elég gyenge (mondjuk alacsony szinten próbáltam), Volcanic orb, nos az korábban jó volt, epicen már elég használhatatlannak találtam. Amit még használok: Earth Enchantment, Heat Shield.

A Flame Surge-öt én sem használom (Heat Shield-et soha nem is próbáltam, nem tetszik hogy csak tűz ellen véd), viszont a Volcanic Orb-ot annál inkább. A stun-effektje nagyon jól jön, és elég nagyot is sebez területen (Epic-en is), de ehhez ki kell maxolni nem csak az EE-t, hanem az első passzívját a Brimstone-t is. Nálam egy "csata" nagyjából úgy szokott lezajlani, hogy nyomok egy Plague injekciót a horda közepébe, majd küldök utána egy orbot. Legtöbbször hatan hétfelé esnek, a maradékot már csak kozmetikázni kell – egy-két lövés a bottal, a közelmerészkedőket meg leszedi a Ring of Flame. Ja igen, én a RoF-ot is használom, és nem érzem annyira gyengének, amilyennek állítólag lennie kéne. Nem egy atombomba, de tisztogatásra megfelel, Stone Form alatt is működik, és a sugara nagyobb mint a Briar Ward-é, tehát azzal együtt is hatásos.

Az Eruption-ra egyelőre nem sűrűn van szükségem (de akkor nagyon), és mostanában inkább a Briar Ward-dal kombinálom, a Stone Form túlságosan lekorlátoz. Ahhoz csak ritkán nyúlok, ha már nagyon forró a helyzet... pánikgombhoz rendelve. :Đ Sokszor megmentette már az életemet, amikor óvatlan voltam. Amúgy ha egyszer sikerül jó alacsony recharge-ot elérnem, valószínűleg leépítem az VO-ot, és az Eruption-t teszem jobb gombra, mivel olcsóbb, erősebb, de lassabban töltődik.

Azért vedd figyelembe, hogy nem játszottam még Legendary-n, de már most Epic ACT3 vége felé látszik, hogy az Earth mastery önmagában lófüttyött sem érne egyes mobok ellen. Pl. vannak azok a kis piros lángoló démonok (feltehetően komoly tűz-rezisztanciával), amiken a staffom mindössze 20-30-at sebez, viszont ha előtte adok nekik egy kis plague-t (susceptibiliy kimaxolva: -54% elemental resist, -54% damage resist), akkor mindjárt 600-700-ra ugrik. :) Szóval a Nature nélkül nagy bajban lennék. :D

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 02. 25. 09:57 -kor

#2762 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 09:50

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 22:58

Akkor innentől kezdve itt se vagyok! :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Tényleg nem ellened irányult, szóval nehogy elmenj! :D  És Bepét is imádjuk, csak hülyülünk ilyenkor, de látod ő már ismeri a dörgést! ;)

p.s. Azta, jól pörög a topic, lassan jöhet a Titan Quest II.  :up:

Szerkesztette: bega 2008. 02. 25. 09:52 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2763 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 10:57

bepe_79:Sikerült legyőzni a neandervölgyi bosst, és sikerült túlélni a harcot is,mondjuk egy párszor rezgett a léc de megöltem! :cool:

A karim:

http://img337.images...leo30013fq1.jpg

#2764 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 11:01

nah gondoltam elnezek en is most a manticore bacsihoz epicen a dream/earth karimmal. Xmax moddal mentem le szal 3 manticore legyeskedett korulottem es nem voltak valami gyengek. szegeny core dwellerem ujra kellett varazsolni ketszer. amikor gyszerre 2 manticore ratamadt azt azert annyira nem szerette, de vegulis nem halt meg olyan nagyon egyszeruen.
szep lassan a distorsion wavetol es a phantom strike es distorsion dealityktol meghaltak. mivel eleg jo vedelmem volt csak 2X voltam kicsit bajba a hpval. de az sem volt annyira veszes. a stone formot meg elfelejtettem hasznalni :D
Vegulis halal nelkul sikerult a harmat legyurni legendaryn viszont a 3 at mar nem biztos hogy be fogom vallalni :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2765 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 11:32

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 9:50

p.s. Azta, jól pörög a topic, lassan jöhet a Titan Quest II.  :up:

Az ne jöjjön, mert mindenki azt fogja hinni, hogy kijött a 2. része  ;)  Valahogy máshogy kéne jelölni, mondjuk az alcímbe feltüntetni hogy a topic 2. része
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2766 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 12:01

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 10:32

Az ne jöjjön, mert mindenki azt fogja hinni, hogy kijött a 2. része  ;)  Valahogy máshogy kéne jelölni, mondjuk az alcímbe feltüntetni hogy a topic 2. része

:) Tényleg! Amúgy jöhetne második rész, vagy valami újabb kieg!

#2767 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 12:05

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 12:01

:) Tényleg! Amúgy jöhetne második rész, vagy valami újabb kieg!

Ha patch sem jön akkor valszeg kieg sem várható :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2768 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 12:18

vagy ha mar csinaltak ilyen modvalasztasi lehetoseget akkor legalabb valami jo mod lenne. vga yjo modszerkeszto hogy at lehessen varialni az egyes varazslatokat, fegyvereket.
En probaltam nezegetni hogy hogy lehetne azzal amit hozzadnak de nem sikerult rajonnom :(
pedig ugy szeretnem megvarialni a skilleket. csinalni igazi nekromantat 3 liche kingel amiket meggyengitenek. meg jo lenne ha tobb olyan ellenfel lenne aki varazsolgat rank sok hulyeseget.
szal igazabol egy jo mod is eleg lenne csak nem talalni :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2769 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 13:13

Talaltam egy olyan gyurut amit 3% esellyel ad 97% os healt reductot. ezt a fobossokra is megadja legenden vagy azoknak van erre resistje hogy soval kevesebbet szedjen le. ha igen akkor kb mennyit szed le legendary egy szifonnak vagy hadesnak?

#2770 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 14:46

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 13:13

Talaltam egy olyan gyurut amit 3% esellyel ad 97% os healt reductot. ezt a fobossokra is megadja legenden vagy azoknak van erre resistje hogy soval kevesebbet szedjen le. ha igen akkor kb mennyit szed le legendary egy szifonnak vagy hadesnak?

van ilyen gyűrűm és amuletem nekem is, de szerintem véd ellene a vitality (life leech) resist valaemnnyit. ráadásul ha felrakom a 2 gyűrűt és az amuletet, az még csak 10%... többi itemből is kellene még 10-20% hogy hatásos legyen sokszor.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2771 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 16:09

nah most kiprobaltam hogy a deam/eart karim milyen rechargesen.
a distorsion wave nagyon jo lenne ha nem kerulne ennyi manaba :( es az csak hagyjan hogy 1 masodperc alatt ellovok belole negyet es mindenki meghal de ennyi ido alatt el is tunik az osszes manam es raadasul nem siman eltunik hanem viszi magaval a ring of flamet is meg a euarthos sebzesnovelo aurat is. szal azokat ujra fel kell raknom. :( szal most vagy fel kellene a manamat ruboznom 1400rol mondjuk 4400 ra vagy valami brutalisan nagy energy cost csokkento cumo kellene.
de gondoltam ameddig ilyet tennek kiprobalom az eruptiont rechargosan es el kel ismernem valami brutalisan aprit egyetlen dolog ami miatt nem teccik hogy a laptopom ugy belassul tole hogy csak na. es ezert nem fogom valszeg hasznalni :(

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 25. 16:23 -kor

#2772 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 18:11

most hogy megcsinaltam rechargesre a karit igy tul eros lett. szerintem a legerosebb recharges kari lett belole. az eruption stone forgm kompoja mindent leaprit. amit esetleg megsem mert tul nagy a fire resistje akkor megcsapkodom egy kicsit a phantom strikeal. ami ugyebar megintcsak nagyon durva mert sokszaz plusz sebzes plusz 200%koruli total dmgvel es 8 ellenfelre valo utessel mondhatni az sem piskota.
szal most tul konnyu lett az epic. bar felek hogy a legendary is konnyu lenne mar ezzel a karival...

#2773 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 18:23

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 11:32

Ez akkora hulyeseg, hogy mindig uj topikot nyitnak. De persze a forummotorra lehet mindig kenni, merthogy az allitolag nem birja. Ami mar reg nem igy van, de mindegy. Egyebkent hamarabb fog jonni a Sacred 2: Fallen Angel, mint Titan Quest 2, ugyanis a Sacred 2 mar biztos, hogy kesz lesz es a boltokban lesz augusztusban, es kiadoja is van mar (CDV). TQ2-rol meg meg csak egy elhintett info sincs, nemhogy bejelentes. Na meg ha most bejelentenek, 201x-re kb. el is keszulne. A Sacred 2 hangulata es vilaga nekem szinten olyan magaval-ragado, mint a TQ-e, es a Sacred-e volt, tehat sokkal inkabb Sacred 2, mint Hellgate: London.

#2774 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 19:28

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 18:11

most hogy megcsinaltam rechargesre a karit igy tul eros lett. szerintem a legerosebb recharges kari lett belole. az eruption stone forgm kompoja mindent leaprit. amit esetleg megsem mert tul nagy a fire resistje akkor megcsapkodom egy kicsit a phantom strikeal. ami ugyebar megintcsak nagyon durva mert sokszaz plusz sebzes plusz 200%koruli total dmgvel es 8 ellenfelre valo utessel mondhatni az sem piskota.
szal most tul konnyu lett az epic. bar felek hogy a legendary is konnyu lenne mar ezzel a karival...

Elementalist a legjobb 100reces mágus, bal klikkre lightning bolt jobb klikkre eruption és nincs ellenfél. :) Ha kell squallos resistlevétel, summon wisp adja a dmgt, bossokra spell breaker, vész esetén squall+erupt+stone from, néha a storm surge is besegít.
Viszont tényleg megöli a gépet a sok eruption ezt én is tanusíthatom.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2775 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 20:33

lvl40 lett a Spellbreaker-em, maximalis resistance mindenbol, 2600 feletti armor, 3K feletti HP, 1500 feletti DPS jellemzi:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Azt hiszem, hogy igy talan lesz eselyem a Manticore ellen, elvileg ha 10K-t besebez, abbol en sokkal kevesebbet kapok be a 2600-as armor es a max res-ek miatt. Plusz ha nagyon veszesen lemenne a HP-m, akkor a Spirit Mastery egyik spell-je ra is tolt, hogy semmikepp ne halalozzam el. Szal` ez igy most mar eleg jo szvsz.

#2776 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 21:10

:up: Qrva jól néz ki ez a szett! :respect:

#2777 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 21:37

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 10:57

bepe_79:Sikerült legyőzni a neandervölgyi bosst, és sikerült túlélni a harcot is,mondjuk egy párszor rezgett a léc de megöltem! :cool:

A karim:

http://img337.images...leo30013fq1.jpg

Grat! Sajat cuccokkal, vault nelkul, 0 death-el az nem is olyan rossz. A szerencsen is mulik, en bekaptam egy fagyasztast (nem tudtam mozdulni), es a fejemre kasztolta az isten tudja hany K-s sebzesu jegtombjeit vagy mit. Szal igy jartam. Azota sincs tobb death-em, meg mindig csak az az 1. Akkor ha minden igaz, mar tul vagy a Yeti-n is azota. A 3. vilag vege felehez kozeledve jonnek ilyen feher golyot, meg tuzet kasztolo sarkanyok, meg a tigrisek (foleg a feherrel es feketevel vigyazz), ugyhogy azokkal legyel extra ovatos. Ugy is mondhatnam, hogy proceed with extreme caution mate!  ;)

#2778 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 22:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 21:37

Grat! Sajat cuccokkal, vault nelkul, 0 death-el az nem is olyan rossz. A szerencsen is mulik, en bekaptam egy fagyasztast (nem tudtam mozdulni), es a fejemre kasztolta az isten tudja hany K-s sebzesu jegtombjeit vagy mit. Szal igy jartam. Azota sincs tobb death-em, meg mindig csak az az 1. Akkor ha minden igaz, mar tul vagy a Yeti-n is azota. A 3. vilag vege felehez kozeledve jonnek ilyen feher golyot, meg tuzet kasztolo sarkanyok, meg a tigrisek (foleg a feherrel es feketevel vigyazz), ugyhogy azokkal legyel extra ovatos. Ugy is mondhatnam, hogy proceed with extreme caution mate!  ;)

Köszi!Most Changán gazdaságánál járok vagyis elindultam lefele,mert 2 ajtó zárva volt,meg a bosst is megöltem már,csak arra tudtam elindulni! ;)

#2779 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 22:33

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 22:26

Köszi!Most Changán gazdaságánál járok vagyis elindultam lefele,mert 2 ajtó zárva volt,meg a bosst is megöltem már,csak arra tudtam elindulni! ;)

Ezekszerint a Chang `an farmlands van `Changán gazdaság`-nak forditva a magyaritasban?
Na mind1, jo fele haladsz (mivel nem lehet rossz fele), hamarosan jonnek ott mar a tigrisek es a sarkanyok.
Nagyon jol haladsz, ez tul. keppen mar szerintem tul van a 3. vilag kozepen, szoval kozelitessz a Typhon-hoz rohamosan.

#2780 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 22:46

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 22:33

Ezekszerint a Chang `an farmlands van `Changán gazdaság`-nak forditva a magyaritasban?
Na mind1, jo fele haladsz (mivel nem lehet rossz fele), hamarosan jonnek ott mar a tigrisek es a sarkanyok.
Nagyon jol haladsz, ez tul. keppen mar szerintem tul van a 3. vilag kozepen, szoval kozelitessz a Typhon-hoz rohamosan.

Igen magyarosítva úgy van,de szerintem kiveszem a magyarosítást,mert már amúgyis tudom nagyjából mi-mi,csak arra kellett,hogy vágjak azért mindent! :)

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.